Cum să obțineți WiFi gratuit oriunde

[ware_item id=33][/ware_item]

Dacă intenționați să călătoriți, atunci împachetați-vă rucsacurile cu niște trucuri de curățare Wi-Fi gratuite.


Căutăm mereu o conexiune Wi-Fi gratuită atunci când călătoresc și, în majoritatea locurilor, obțineți o listă uriașă de rețele Wi-Fi disponibile.

Deși aveți opțiuni de conectare, de cele mai multe ori nu vă puteți conecta la Wi-Fi din cauza protecției prin parolă. Acesta este motivul pentru care este cu adevărat o binecuvântare să descoperiți conexiunea Wi-Fi gratuită pentru a elimina plictiseala.

Înainte de a trece la metodele de a obține WiFi gratuit oriunde, este cu adevărat necesar să menționăm că există un risc ridicat de intruziune a hackerilor pe conexiunile de internet gratuite.

Prin urmare, ar trebui să aveți instrumente de securitate dacă aveți de-a face cu e-mailuri importante, date de acreditare personale etc., sau doar că navigați pe site-uri web de zi cu zi.

1- Ghiciți cele mai probabile locuri de Wi-Fi gratuit

Acesta este modul foarte de bază, dar util de a găsi o conexiune Wi-Fi gratuită.

Este foarte probabil să existe un Wi-Fi public în locuri precum biblioteci, restaurante și lanțuri de afaceri mari (Starbucks, McDonald's, etc.).

Dacă sunteți nou într-un loc, puteți naviga astfel de locuri prin harta de pe dispozitiv. De asemenea, puteți arunca o privire asupra acestor locuri Wi-Fi pe care poate nu le cunoașteți.

2- Folosiți aplicații gratuite pentru localizatorul Wi-Fi   

Există mai multe aplicații care vă permit să aflați câteva conexiuni Wi-Fi gratuite în apropierea dvs..

Harta WiFi, de exemplu, conține o listă de peste 100 de milioane de hotspoturi WiFi din întreaga lume.

De asemenea, au credențe de conectare pentru aceste conexiuni, dar aveți nevoie de diligență în timp ce utilizează astfel de aplicații, deoarece o entitate dăunătoare ar putea de asemenea să înscrie un hotspot pentru a avea un acces ușor la detaliile dvs. personale.

Pentru a verifica credibilitatea, este mai bine să parcurgeți secțiunea de recenzii și comentarii ale aplicației înainte de a configura o conexiune.

3- Conectați-vă telefonul

Conectarea conexiunii 3G sau 4G a telefonului la computer este întotdeauna o opțiune bună. Nu v-ar oferi o viteză sau o viteză super rapidă ca un hotspot Wi-Fi gratuit, ci vă va oferi o cale de conectare la internet.

Există câteva aplicații pentru conectarea iPhone și Android, dar mai are nevoie de unele teme de lucru înainte. De exemplu, utilizatorii de iPhone trebuie să facă jailbreak mai întâi, iar utilizatorii de Android trebuie să își înrădăcească smartphone-ul pentru conectare Wi-Fi.

Această metodă ar putea funcționa oriunde, așa că încercați să vă faceți temele înainte de a vă îndrepta spre o călătorie.

4- Schimbați adresa MAC în limitele de timp

Unii dintre voi trebuie să fi experimentat o conexiune Wi-Fi gratuită, care funcționează bine de ceva timp și apoi brusc se stinge complet. Acest lucru se datorează faptului că există o limită de timp pentru acea conexiune Wi-Fi.

În acest caz, distribuirea adreselor MAC v-ar putea ajuta să continuați navigarea cu aceeași conexiune de rețea dacă nu există o altă opțiune Wi-Fi gratuită.

Fie obțineți o altă adresă MAC pentru a reînnoi termenul, fie dacă sunteți priceput, atunci răspândiți o adresă MAC existentă care are acces nelimitat la serviciul plătit din rețeaua respectivă..

5- Încercați să navigați pe site-uri generale

Această tehnică nu este destinată accesului complet la internet.

Unele dintre serviciile protejate prin parolă sau cu plată oferă acces gratuit numai la site-urile web generale. Prin urmare, dacă sunteți doar în căutarea unui timp bun, căutați site-urile pe care hotspotul local le oferă gratuit.

De exemplu, Delta Airlines oferă acces gratuit la Amazon, revista People și jurnal de stradă.

6- ISP-ul dvs. actual ar putea avea hotspot-uri gratuite

Ar putea fi informații noi pentru dvs., însă ISP-ul dvs. actual poate oferi puncte de căutare gratuite în jurul marilor orașe.

Puteți verifica site-ul web al furnizorului dvs. pentru locațiile de hotspot gratuite din apropierea dvs. Dacă au un astfel de serviciu, puteți descărca aplicația lor mobilă din magazinul de aplicații și găsiți hotspotul.

Unele companii de telefonie mobilă oferă, de asemenea, hotspot-uri. De exemplu, AT&T oferă un serviciu de hotspot gratuit, în timp ce compania T-Mobile oferă servicii similare după o sumă suplimentară de 9,99 USD pe lună..

7- Inscriere pentru programul de loialitate

Unele dintre companii oferă Wi-Fi gratuit dacă vă alăturați programului lor de fidelizare. Este probabil să promoveze serviciul lor și, prin urmare, puteți primi e-mailuri promoționale. Dar nu este o afacere proastă să vă înscrieți la un program de fidelizare gratuit și să primiți Wi-Fi gratuit nelimitat.

Întreprinderi precum Kimpton și alte hoteluri folosesc astfel de tehnici promoționale.

Concluzie

Cu toate aceste tehnici, veți obține, probabil, conexiune WiFi gratuită oriunde, dar nu uitați că deschideți o mulțime de date către lume. Nu este o problemă până când nu există niciun hacker sau un amator de date cu intenția de a vă fura datele, dar este foarte rar.

Din fericire, există modalități de a vă menține în siguranță pe Wi-Fi public și ar trebui să fiți echipat cu aceste măsuri înainte de a utiliza Wi-Fi public gratuit, cu excepția cazului în care există o nevoie urgentă.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me