Cum se rezolvă eroarea de conectare SSL [rezolvată] 2018 actualizată

[ware_item id=33][/ware_item]

Toate browserele celebre vin cu propriile lor măsuri de securitate și straturi protejate, care este destinat doar să ofere utilizatorilor un strat suplimentar de securitate și mediu fără malware. Acesta este motivul pentru care unii utilizatori au erori precum SSL Connection Error sau err_ssl_protocol_error.


Există milioane de site-uri infectate și nesigure în întreaga lume, pentru care browserele adoptă și își configurează propriile sisteme pentru a preveni acest tip de pagini web dăunătoare. Acestea detectează și afișează automat eroarea „err_connection_clos” pentru a primi atenția utilizatorului.

În acest articol vă voi arăta cum să scăpați de aceste erori, care sunt legate de conexiunea SSL și care apar greșit în timp ce navigați online.

Erorile SSL cauzate în cea mai mare parte de computerul utilizatorului & Configurare browser și ar putea fi de la capătul serverelor.

Erori precum:

 • err_ssl_protocol_error
 • conexiunea dvs. nu este privată
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Aceștia sunt termenii majori de eroare pe care îi veți primi mai ales atunci când navigați online și blocați pe orice site sau pagină. Dacă sunteți victima uneia dintre aceste erori, acest articol vă poate ajuta.

Configurare sistem: verificați setările sistemului

Înainte de a privi partea serverului, trebuie să verificați aceste configurații, care rezolvă în mare parte problema.

Verificați ora și setările de date ale sistemului:

În cazul în care ora și data dvs. nu sunt corecte, poate cauza această problemă. Resetați ora dacă este incorectă. Cum se rezolvă eroarea de conectare SSL [rezolvată] 2018 actualizată

Program antivirus:

Dacă utilizați software antivirus pe dispozitivele dvs., dezactivați-l temporar pentru a verifica dacă există vreo problemă în acest sens. Acest lucru se datorează faptului că antivirusul dvs. vă poate bloca conexiunea SSL.

Articol conex: Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 & Rămâi protejat întotdeauna

Verificați firewall-ul:

Firewall-ul dvs. ar putea fi, de asemenea, un motiv al acestor erori („err_ssl_protocol_error”,„err_connection_closed”). În mod implicit, firewallul dvs. poate opri toate trecerile de conexiune care vin prin conexiuni SSL expirate. Este posibil să fie nevoie să dezactivați firewallul și să redeschideți pagina, verificați dacă funcționează.

Setări pentru centrul de partajare rețea:

Această metodă funcționează numai dacă utilizați sistemul de operare Windows, iar starea dvs. SSL ar putea să vă blocheze conexiunea SSL, astfel încât puteți urma acești pași pentru „clar SSL State

Pentru utilizatorii de Mac:

Click pe MERGE > Aplicații > Utilitate > Acces KeyChain

Eroare de conectare SSL

Pentru utilizator Windows

Centrul de rețea și partajare

 • Meniu Start
  • Panou de control
   • Retea si internet
    • Centrul de rețea și partajare

Șterge-SSL-stat-ferestre

Vedeți colțul din stânga jos al ferestrei unde veți găsi o opțiune numită „optiuni de internet”Faceți clic pe asta, va deschide o nouă fereastră numită„Proprietăți Internet”Acum faceți clic pe„ConţinutȘi apoi faceți clic pe „Ștergeți starea SSL“.

S-ar putea să vă rezolve problema permanent. Dacă nu sări la pasul următor.

Setările browserului pentru a rezolva eroarea de conectare SSL

Extensii:

Cândva aceste tipuri de erori apar atunci când utilizați unele extensii suspecte ale browserului, în acest caz, trebuie să eliminați sau să dezactivați pluginurile inutile. Deschide Chrome și lipeste acest „chrome: // extensii /”. Acum veți primi o listă de extensii la care trebuie să dezactivați toate. Redeschideți pagina web dorită și „apăsați Enter”. Dacă nu funcționează decât să continui să citești.

Cum se rezolvă eroarea de conectare SSL [rezolvată] 2018 actualizată

Articol conex: Cum se deblochează site-urile de pe Chrome | Extensii sigure

Cache-ul Clear al browserului:

Uneori, eroarea de conexiune SSL este cauzată de certificarea expirată și veche, care este stocată în cache-ul browserului dvs. chiar dacă problema este rezolvată de proprietarul paginii web. Acest lucru se datorează faptului că este stocat în memoria cache a browserului! De fiecare dată când vizitați pagina respectivă, vor apărea aceleași rezultate, pe care le-au ales atunci când problema a fost acolo.

Ștergeți istoricul de navigare și încercați din nou pagina respectivă. O puteți încerca fie în modul incognito doar pentru verificare! Deoarece fila incognito nu respectă memoria cache și istoricul vechi.

Cheie scurtă:

 • Utilizatori Windows: CRTL + Shift + N
 • Utilizatori Mac: comandă + shift + N

Actualizați-vă browserul:

Aceste erori „err_connection_clos” pot fi cauzate și de browserele de versiuni vechi, trebuie să actualizați browserele, în setări.

Protocolul QUIC în Chrome:

Chrome are implicit „Protocolul QUIC”, browserele precum chrome se asigură întotdeauna că site-ul web pe care îl vizitați este pe deplin de încredere și sigur pentru a fi rulat. De asemenea, vă protejează computerul împotriva descărcării sau a injectării de malware, care provine în cea mai mare parte de pe site-uri web de încredere.

Vi se recomandă să refaceți procesul după ce ați terminat cu site-ul respectiv.

Dezactivarea protocolului QUIC în Chrome și alte browsere poate fi de asemenea utilă în soluționarea erorii de conectare SSL „SSL_PROTOCOL_ERROR”. Copiați acest cod "chrome: // flags / # enable-quic

Cum se rezolvă eroarea de conectare SSL [rezolvată] 2018 actualizată

Acum, faceți clic pe „Protocolul QUIC experimental" Selectați "Dezactivat" opțiune și închideți Google Chrome. Acum reexecutați programul din nou.

Acest articol este actualizat din când în când ...

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me