Deblokkeer websites op Chrome Snel en gemakkelijk 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Bevindingen van de auteur: Dit artikel is speciaal gemaakt voor velen die problemen ondervinden om sites te deblokkeren of websites op Chrome te deblokkeren. Om aan de behoeften van onze lezer te voldoen, hebben we uitgebreide en gedetailleerde informatie gecreëerd, met eenvoudige stappen om te volgen. Om tijd te besparen is VPN zoals NordPVN de beste manier om de website te deblokkeren.


Mensen die Chrome gebruiken, konden hun online browsen echter niet voldoende beveiligen met deze alternatieve insteltechnieken. Uw browsegeschiedenis kan op een of andere verborgen manieren worden bijgehouden die een gewone internetgebruiker niet kon achterhalen.

Bijna alle methoden om websites in Chrome te deblokkeren, zijn de enige, die de gerichte advertenties niet beperken, wat betekent dat de marketeers u nog steeds volgen.

Door deze oplossingen te gebruiken, kunt u ook een beperkt aantal websites deblokkeren en kunt u ook worden betrapt. Gratis VPN-services zoals Zenmate en Hola zijn bijvoorbeeld populair bij internetgebruikers, maar net als anderen zijn ze ook betrokken bij de verkoop van de bandbreedte van de gebruiker.

8chan message board operator Fredrick Brennan beweert;

“Wanneer een gebruiker Hola installeert, wordt hij een VPN-eindpunt en kunnen andere gebruikers van het Hola-netwerk zijn internetverbinding verlaten en zijn IP overnemen. Dit is wat het gratis maakt: Hola betaalt helemaal niet voor de bandbreedte die zijn VPN gebruikt, en er is geen gebruiker die hiervoor kiest, "

Hoewel ze een doorbraak kunnen betekenen voor bepaalde websites, zijn de meeste inhoud en gevraagde dingen, zoals HULU, Netflix en andere, echter ontoegankelijk of ingewikkeld om te openen door het te gebruiken.

Daarom moet u een oplossing vinden die ongecompliceerd, gebruiksvriendelijk en transparant genoeg is om te begrijpen.

Deblokkeer websites met behulp van VPN-service

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2.99 - maand 78% KORTING
2 ExpressVPN: 8.33 - maand 35% KORTING
3 CyberGhost Pro: 2.90 - maand 73% KORTING
4 PureVPN: 2.95 - maand 65% KORTING
5 Privé internettoegang: 3,33 - maand 12% KORTING

Een dergelijke robuuste oplossing voor uw privacy kan een Virtual Private Network (VPN) zijn dat u toegang geeft tot bijna alle websites, inclusief favoriete dingen zoals Netflix, Hulu, Amazon en andere.

Ook wordt uw online identiteit anoniem gehouden door verduisterend IP-adres en militaire gegevenscodering. Vanwege de sterk toegenomen eisen van VPN-services kunnen mensen deze nu krijgen door slechts een paar dollar per maand uit te breiden.

Het zou dus een intelligente stap zijn om een ​​VPN voor alle problemen te hebben in plaats van verschillende acties voor verschillende doeleinden te volgen.

5 Beste VPN voor het deblokkeren van websites op Chrome

Hier zijn enkele van de beste VPN's voor het deblokkeren van sites op Google Chrome.

(1) - NordVPN (Locatie - Panama)

nordvpn voor chrome - deblokkeer websites

Voor-en nadelen
Strikt nul-logbeleid Geen gratis proefperiode
Eenvoudige installatie
30 dagen geld-terug-garantie
Automatische dodingschakelaar

NordVPN is een perfecte keuze om websites in Chrome te deblokkeren. Het is een VPN-service die u eenvoudig toegang geeft tot de meeste wereldwijde content met zijn services in meer dan 57 landen.

Functies zoals automatische kill-schakelaar zijn handig voor degenen die zware inhoud streamen, zoals online games en streaming dingen. Soms blijft de webpagina hangen en kan dit vervelend zijn. Automatische kill-schakelaar lost dit probleem echter op.

Bovendien bieden de codering op militair niveau en het nulregistratiebeleid u anonimiteit terwijl websites worden gedeblokkeerd. Daarom kunt u zorgeloos browsen zonder dat u zich hoeft te laten volgen.

Relatief artikel: wat is torrenting en hoe het werkt

Hun 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, waarmee uw zorgen over het verspillen van geld worden opgelost. Hun prijsplan is;

 • 1 maand [$ 11,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 7,00 per maand - $ 42 voor 6 maanden]
 • 12 maanden [$ 5,75 per maand - $ 69 voor 12 maanden]

Speciale vakantie-aanbieding

 • 2 jaar [$ 3,29 per maand - $ 79 voor 2 jaar] * aanbevolen *

Download NordVPN voor Chrome

(2) - ExpressVPN (Locatie - Britse Maagdeneilanden)

expressvpn voor chrome - deblokkeer websites

Voor-en nadelen
Bliksemsnelle snelheid Gratis proefperiode niet beschikbaar
Klantvriendelijk
Onbeperkte Bandbreedte
Sterke codering

ExpressVPN is de VPN-provider met de meeste serverdekking die u een robuuste mogelijkheid biedt om sites in Chrome te deblokkeren. Het biedt services in meer dan 95 landen, waardoor het gemakkelijk is om door wereldwijde content te bladeren.

Aan de andere kant bezit ExpressVPN software die het efficiënt maakt om te gebruiken op alle apparaten, waaronder Mac, iOS, Android, Router, Linux, enz. Het is ook de snelste VPN-service die al uw snelheidsproblemen aanpakt, en u kunt geniet van streaming zonder vervelende onderbrekingen.

Terwijl u inhoud deblokkeert, bent u vatbaar voor betrapt worden en om die reden is sterke codering hard nodig. ExpressVPN biedt 256-bit OpenVPN-codering en heeft ook een strikt no-log beleid.

Ze hebben 30 dagen geld-terug-garantie met drie tariefplannen;

 • 1 maand [$ 12,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 9,99 per maand - $ 59,95 elke 6 maanden gefactureerd]
 • 12 maanden [$ 8,32 per maand - $ 99,95 per 1 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Download ExpressVPN voor Chrome

(3) - PureVPN (Locatie - Hong Kong)

Puredvpn voor Chrome - deblokkeer websites

Voor-en nadelen
Split tunnel Snelheidsprobleem
Strikt no-log beleid
Bevredigende prestaties
Sterke codering

Om websites op Chrome te deblokkeren, is PureVPN ook een van de voorkeursservices die u zou kunnen kiezen. Het biedt functies zoals split tunneling en virtuele router die het onderscheiden van andere VPN-providers.

Split-tunnel helpt u de snelheidsproblemen te overwinnen door u de mogelijkheid te bieden uw gegevens die u wilt coderen te verspreiden en een andere onbelangrijke om niet-gecodeerd te laten.

Hierdoor zou u een robuuste ervaring van webbrowsen op Chrome kunnen hebben. U kunt ook vijf gelijktijdige verbindingen tegelijkertijd hebben. PureVPN codeert ook uw gegevens via 256-bit codering en biedt beveiligingsprotocollen - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP en L2TP / IPSec.

Hun prijsplan is;

 • 1 maand [$ 10,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 8,95 per maand - $ 53,70 wordt elke 6 maanden gefactureerd]
 • 2 jaar [$ 2,95 per maand - $ 70,80 om de 2 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Download PureVPN voor Chrome

(4) - Prive internettoegang (Locatie - Verenigde Staten)

Piavpn voor Chrome - deblokkeer websites

Voor-en nadelen
Betaalbare tarieven Geen gratis proefperiode
P2P-ondersteuning
Onbeperkte Bandbreedte
Sterke codering

Als u een uitstekende service wilt om websites op Chrome te deblokkeren met uiterst betaalbare tarieven, is PIA VPN een geweldige keuze. Bovendien maakt de enorme serverdekking van 3250 servers in bijna 25 landen het gemakkelijker om inhoud te deblokkeren en te streamen.

Het heeft echter een beetje lage snelheid in vergelijking met de hierboven besproken VPN's, maar toch is het bruikbaar. Het is uiterst eenvoudig om deze VPN-service op uw apparaat in te stellen met vooraf geïnstalleerde malware en advertentieblokkering om u ononderbroken services te bieden.

Ze bieden een geld-terug-garantie van 7 dagen met de prijsplannen;

 • 1 maand [$ 6,95 per maand]
 • 6 maanden [$ 5,99 per maand - $ 35,95 elke 6 maanden gefactureerd]
 • 1 jaar [$ 3,33 per maand - $ 39,95 per 1 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Download PIAVPN voor Chrome

(5) - IvacyVPN (Locatie - Singapore)

Deblokkeer websites op Chrome Snel en gemakkelijk 2019

Voor-en nadelen
Goedkoop prijsplan Restitutie onder beperkte voorwaarden
Bovengemiddelde prestaties
Onbeperkte Bandbreedte

IvacyVPN is onze laatste keuze voor het deblokkeren van websites in Chrome. Hun nulregistratiebeleid helpt u anoniem te blijven terwijl u beperkte inhoud deblokkeert.

Als u een goed presterende VPN met een goedkoop prijsplan wilt, kan IvacyVPN een originele keuze zijn. Het heeft goede prestaties op de desktop; het is echter niet veel efficiënt op mobiel.

Hun prijsplan met een geconditioneerde 7-dagen geld-terug-garantie is;

 • 1 maand [$ 8,10 per maand]
 • 6 maanden [$ 5,40 per maand - $ 32,40 wordt elke 6 maanden gefactureerd]
 • 2 jaar [$ 1,83 per maand (na kortingsbon) - $ 44,10 elke 2 jaar gefactureerd] * aanbevolen *

Download Ivacy voor Chrome

6 Efficiënte technieken om websites in Chrome te deblokkeren

Deze technieken voor het deblokkeren van websites op Chrome zijn productietechnieken die op school, op kantoor of op een andere plaats productief kunnen zijn waar u direct toegang tot een beveiligde website nodig hebt.

1 - Gebruik VPN voor onbeperkte beperkte toegang

Wilt u de beste oplossing voor uw probleem met geblokkeerde sites; dan is een VPN-service het beste om uw probleem op te lossen. Wanneer u websites op Chrome probeert te deblokkeren, kan VPN efficiënt voldoen aan uw behoeften en u voorzien van het beste beveiligingsprotocol.

Een VPN verandert uw echte IP-adres in een nep-adres dat u een valse identiteit geeft en u blijft anoniem tijdens het browsen. Via een service als VPN kunt u ook inhoud en websites van bijna elke regio bekijken zonder snelheidsproblemen.

Hiervoor moet u echter een VPN-service selecteren die authentiek en betrouwbaar is onder de gebruikers. Onlangs heeft de toegenomen interesse van mensen voor VPN veel oplichters van internetgebruikers voor de gek gehouden door nep-VPN-diensten aan te bieden. Houd bij het selecteren van een VPN altijd rekening met VPN-services zoals ExpressVPN en PureVPN.

VPN's zoals deze kunnen de beste zijn omdat:

 • Ze hebben een enorme serverdekking die u meer mogelijkheden biedt om websites op veel serverlocaties te deblokkeren.
 • Hoge snelheid en onbeperkte bandbreedte geven u een uitstekende browse-ervaring zonder snelheidsbeperking.
 • Ze hebben een strikt no-log beleid dat u anoniem houdt terwijl inhoud wordt gedeblokkeerd.
 • Versleuteling met 256-bit AES en open VPN-beveiligingsprotocol brengt uw privacy en beveiliging naar een veel hoger niveau.
 • Ze hebben extra beveiligingsfuncties toegevoegd, zoals split-tunnel en Tor-over-VPN, waarmee je een buitengewoon versterkt en ondoordringbaar beveiligingsprotocol hebt.

2 - Zet op de URL-balk van Chrome HTTP om in HTTPS

Dit is de eerste en meest eenvoudige manier als u door de blokkade geen verbinding kunt maken met een website. Vaak wanneer een webpagina geen verbinding maakt, kunt u deze toegankelijk maken door deze eenvoudigste manier om de HTTP in HTTPS te wijzigen in de Chrome URL-balk.

Dit kan verwarring veroorzaken bij het softwareprogramma dat de toegang tot de website beperkt. Deze oplossing is echter slechts de eerste stap om te controleren of het kan werken of niet om websites in Chrome te deblokkeren.

3 - Beperkte sitelijst Deblokkeer websites op Chrome

Vaak wordt u niet doorgestuurd naar een website, maar niet omdat deze op uw locatie is geblokkeerd, maar om de reden dat deze is beperkt op dat specifieke apparaat waarop u Chrome gebruikt. Om dit probleem op te lossen, kunt u ervoor kiezen om websites in de Chrome-browser te deblokkeren uit de beperkte sitelijst. Hier volgen de eenvoudige stappen die u kunt volgen om een ​​weg door blokkades te vinden.

 • Ga naar de Chrome-browser en klik op de menuknop in de rechterhoek, weergegeven met drie lijnen of punten.
 • Selecteer nu de optie 'Instellingen' in de lijst.
 • Blader omlaag en druk op de link 'Geavanceerde instellingen weergeven' onderaan.
 • Klik vervolgens op de optie ‘Proxy-instellingen wijzigen’ in het netwerkgedeelte.
 • Selecteer het tabblad ‘Beveiliging’ en selecteer vervolgens het pictogram ‘Beperkte sites’.
 • Klik daarna op de knop ‘Sites’ om het venster met beperkte sites te openen.
 • Selecteer ten slotte de geblokkeerde website in de lijst en klik vervolgens op de knop ‘Verwijderen’ om die specifieke website te deblokkeren.
 • Sluit nu het venster met beperkte sites door te klikken op de optie ‘Sluiten’ hieronder en druk vervolgens op ‘Ok’ om het venster met interneteigenschappen te sluiten..

Of het nu een kantoor, thuis of op school is, met deze methode kunt u de website op Chrome in slechts enkele minuten deblokkeren.

4 - Gebruik Google Chrome-extensies om sites te deblokkeren

Vaak wanneer u een site bezoekt, geeft een niet-verbonden pagina met een fout aan dat 'deze webpagina niet wordt weergegeven'. Dit komt door de blokkade die op de website op uw locatie is geplaatst of de plaats waar u deze aansluit.

Een manier om een ​​dergelijke website te deblokkeren, is door een Chrome-extensie zoals Zenmate te gebruiken. Dit zijn de eenvoudige stappen die u kunt volgen om deze extensie te laten werken.

Hier is de YouTube-zelfstudie:

 1. Open een nieuw tabblad in de Chrome-browser en klik op de knop Aangepast en bedienen.
 2. Selecteer nu 'Meer tools' vanaf daar.
 3. Klik daarna op de weergegeven optie ‘Extensie’ in de lijst.
 4. Blader omlaag en druk op ‘Meer extensie verkrijgen’.
 5. Er verschijnt een Chrome-webwinkelbalk, ga daarheen en typ Zenmate.
 6. Selecteer Zenmate beveiliging, privacy en deblokkeer VPN.
 7. Klik nu op de optie 'Toevoegen aan Chrome'.
 8. Selecteer 'Extensie toevoegen' in de pop-upopties.
 9. Voer nu uw e-mail-ID en wachtwoord in.
 10. Druk hieronder op de optie 'Gratis aanmelden'.
 11. Selecteer 'Zenmate-pictogram' in de rechterhoek van de pagina.
 12. Selecteer vervolgens uw echte locatie van waaruit u de website bezoekt.
 13. Hierna selecteert u ten slotte ‘Ok’ om de blokkering van de website op Chrome te blokkeren.

Nu bent u helemaal klaar om de webpagina opnieuw te laden die was geblokkeerd en eerder werd gelost. Sommige websites zijn echter ook onbegaanbaar via Zenmate. Deze browserextensie is geen complete privacy-oplossing, ook bij het deblokkeren van websites.

Of het nu op kantoor, thuis of op school is, met deze methode kunt u de website op Chrome in slechts enkele minuten deblokkeren.

5 - Gebruik Chrome Proxy

Het instellen van een Chrome-proxy kan u ook helpen om websites in Chrome te deblokkeren. Er is een eenvoudige manier om dit in uw Chrome-browser in te schakelen, u hoeft alleen deze eenvoudige stappen te volgen;

 • Ga eerst naar het Chrome-menu
 • Selecteer ‘instellingen’ uit de getoonde opties.
 • Scrol naar de onderkant van de pagina en druk op de link ‘Geavanceerde instellingen weergeven’.

Deblokkeer sites op Chrome - eerste stap

 • Selecteer in het netwerkgedeelte de optie ‘Proxy-instellingen wijzigen’.

Deblokkeer sites op Chrome - 2 stappen

 • Selecteer nu het tabblad ‘Verbindingen’ en klik vervolgens op de knop ‘LAN-instellingen’.

Deblokkeer sites op Chrome - 3 stappen

 • Schakel in de LAN-instellingen het gedeelte 'Automatische instellingen detecteren' uit en klik vervolgens in het gedeelte 'Proxyserver' op het vakje met de tekst 'Een proxyserver gebruiken voor uw LAN ...'.
 • Voer in het gedeelte ‘Adres’ het IP-adres van uw proxyserver en het poortnummer van de proxyserver in het veld Poort in. U ontvangt het IP-adres en poortnummer van uw proxyserver in een afzonderlijke e-mail.

Deblokkeer sites op Chrome - 4 stappen

 • Druk ten slotte op de knop 'Ok' om het tabblad LAN-gebiedinstellingen te sluiten en klik vervolgens opnieuw op 'Ok' om uw proxy-instellingen op te slaan.

Wanneer u nu een geblokkeerde website opent, surft u deze via proxyverbindingen. Maar wanneer u de eerste keer verbinding maakt met de webpagina, afhankelijk van de authenticatie-instellingen van uw account, wordt u gevraagd naar de inloggegevens die u in de e-mail hebt ontvangen.

Het gebruik van proxy kan echter uw surfsnelheid op internet vertragen, waardoor het laden van de websites en andere dingen lang kan duren. Als u klaar bent om een ​​compromis te sluiten op snelheid voor het deblokkeren van websites op Chrome, dan is alleen een proxy een betere keuze.

Terwijl je, om een ​​proxy-service uit te schakelen, gewoon de bovenstaande stappen moet herhalen, maar de optie ‘een proxyserver voor je LAN gebruiken’ uitschakelt en vervolgens ‘Instellingen automatisch detecteren’ in de LAN-instellingen opnieuw aanvinkt.

6 - Gebruik TOR

Deblokkeer websites op Chrome Snel en gemakkelijk 2019

Als u op zoek bent naar een manier om websites in Chrome te deblokkeren, kan een TOR erg effectief zijn en een nuttige oplossing blijken te zijn. Tor is een netwerk van meerdere knooppunten om vervorming van gegevens te voorkomen. Dit is een internetbrowser die is ontworpen om militair gevoelige en vertrouwelijke communicatie te coderen.

Tor kan sites deblokkeren en gegevens beveiligen tegen volgen. Het nadeel van internetgebruikers tijdens het werken met TOR is echter de lage browsersnelheid.

Vanwege het toegenomen gebruik gebruiken veel oplichters en cybercriminelen het ook en dat is wat u ook zou kunnen betrappen. Dit is een risicovolle manier omdat het niet veel efficiënt is om volledige anonimiteit te bieden.

Conclusie: Veel spullen en websites op internet zijn beperkt en niet toegankelijk. Dit zorgt voor ergernis en er is geen andere optie dan stoppen. Er zijn echter veel handige manieren en technieken om websites in Chrome te deblokkeren.

Om het probleem op te lossen, hebben we u via deze artikelen veel opties verteld die u op weg kunnen helpen naar die geblokkeerde sites.

Maar ze zijn niet allemaal de honderd procent remedie voor uw probleem, omdat veel van hen snelheidsproblemen veroorzaken en sommige zijn geblokkeerd met beveiligingsproblemen. Alleen een VPN-service is degene die al uw problemen aanpakt zonder nadelen.

Maar ook hiervoor moet u de beste VPN-services selecteren die populair zijn bij gebruikers.