Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED – Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες

[ware_item id=33][/ware_item]

Σε αυτό το άρθρο, θα αποκαλύψουμε την πραγματική Δοκιμή διαρροής DNS τα εργαλεία που είναι παραπλανητικά ή παραπλανούν τους χρήστες για να κατανοήσουν τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία πίσω από τη διαρροή DNS. Αλλά υπάρχουν διαθέσιμα πραγματικά εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS τα οποία λειτουργούν τέλεια και αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα, ωστόσο, υπάρχουν λίγα άλλα εργαλεία με την υψηλότερη κατάταξη που δείχνουν τον πραγματικό αριθμό αλλά παίζουν με τις ανησυχίες των χρηστών με κείμενα παραπλανητικών κειμένων και που πωλούν τις δικές τους υπηρεσίες.


Ευτυχώς, θα μπορούσατε εύκολα να διακρίνετε τα αυθεντικά εργαλεία κρίνοντας τα εμφανιζόμενα στατιστικά στοιχεία και τα δεδομένα διαρροής DNS. Δηλαδή όταν τρέχετε το Δοκιμή DNS με σύνδεση VPN, οι πληροφορίες που εμφανίζονται πρέπει να είναι του παροχέα VPN. Ωστόσο, αν δείτε κάποιο πραγματικό stat όπως ο ISP server σας ή πραγματική IP τότε το DNS σας διαρρέει.

Σύντομη περιγραφή

Το DNS ή το Σύστημα ονομάτων τομέα είναι το ίδιο με τον κατάλογο για το διαδίκτυο στο σύστημά σας. Μέσα από τους διακομιστές DNS οι διευθύνσεις ιστού αλλάζουν από φράσεις στη φόρμα IP και στη συνέχεια εμφανίζονται με την απαιτούμενη ιστοσελίδα σας.

Όταν εισάγετε τη διεύθυνση URL στο πρόγραμμα περιήγησής σας, στέλνει το αίτημα στο DNS του συστήματός σας. Κατά κύριο λόγο, η ρύθμιση του συστήματος είναι σταθερή στο ISP DNS, ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε το διακομιστή DNS με τη δική σας επιλογή. Αυτό είναι σημαντικό για όλους τους χρήστες του διαδικτύου.

  • Ο διακομιστής ISP παρέχει μια λεπτομερή αναφορά της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο στον πάροχο διαδικτύου.
  • Η ταχύτητα του Internet σας θα μπορούσε να είναι καλύτερη με άλλους διακομιστές όπως ο διακομιστής DNS Google ή οι διακομιστές OpenDNS.
  • Εάν το VPN σας διαρρέει DNS από ό, τι βρίσκεστε σε ασφαλή πλευρά, καθώς οι πληροφορίες δεν πηγαίνουν στον πάροχο διαδικτύου.

Εδώ εξηγείται το VIDEO:

Τι είναι VPN διαρροή VPN?

Αν χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο ασφαλείας όπως το VPN, είναι πιο πιθανό να θεωρείτε τον εαυτό σας ως ασφαλές, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Πολλά δίκτυα VPN είναι ευάλωτα σε διαρροές DNS και θα πρέπει να παραμείνετε ενήμεροι για τέτοια ζητήματα απορρήτου, εκτελώντας τη δοκιμή διαρροής DNS.

Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, όλα τα αιτήματα DNS αποστέλλονται στους ανώνυμους διακομιστές DNS VPN. Ωστόσο, μερικές φορές ένα VPN δεν διατηρεί ελέγχους των ερωτημάτων DNS και μεταφέρεται στον ISP σας DNS παρά τη σύνδεση VPN. Αυτό λέμε ως "VPN διαρροή VPN".

Για να προσδιορίσετε τη διαρροή DNS, θα πρέπει να συνδέσετε το VPN και, στη συνέχεια, να εκτελέσετε τη δοκιμή διαρροής DNS. Εάν οι εμφανιζόμενες διευθύνσεις ή τοποθεσίες IP δεν ταιριάζουν με τους διακομιστές που παρέχονται με τον παροχέα VPN, τότε το DNS ενδέχεται να διαρρεύσει. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιο από τα αποτελέσματα ταιριάζει με το πραγματικό σας IP, την τοποθεσία ή τον ISP και εάν αυτή είναι η περίπτωση, τότε η διεύθυνση IP σας διαρρέει.

Πώς να εκτελέσετε τη δοκιμή διαρροής DNS

Η μέθοδος ελέγχου της διαρροής DNS είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα αυθεντικό και νόμιμο εργαλείο ελέγχου DNS και να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

  • 1ο βήμα: Πηγαίνετε στο χώρο του εργαλείου.
  • 2ο βήμα: Τώρα συνδέστε το VPN και κάντε κλικ στο κουμπί ελέγχου DNS του ιστότοπου.
  • 3ο βήμα: Μετά τη δοκιμή που ολοκληρώσαμε, θα δείτε μερικές διευθύνσεις και τοποθεσίες IP. Εάν κάποια από τις IP είναι ίδια με τη δική σας από ότι το VPN σας δεν είναι συνδεδεμένο ή υπάρχει διαρροή DNS.

Εντοπίστε τα αυθεντικά εργαλεία ελέγχου DNS

Με την αύξηση των VPN, αυξάνονται επίσης τα ελαττώματα και τα τρωτά σημεία μεταξύ τους. Ως εκ τούτου, ορισμένες από τις υπηρεσίες εισάγονται για να βοηθήσουν τους χρήστες του Διαδικτύου να βρουν τέτοιες ατέλειες. Δυστυχώς, αυτές οι υπηρεσίες συνοδεύονται από ορισμένα από τα εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες και αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.

  • Το εργαλείο ενδέχεται να προωθεί μια συγκεκριμένη υπηρεσία VPN, επιδεικνύοντας ασφαλή αποτελέσματα μόνο για αυτό το VPN.
  • Ο ιστότοπος δοκιμής έχει το δικό του VPN και ειδοποιεί όλα τα άλλα VPN που είναι ευάλωτα στο ιδιωτικό απόρρητο.
  • Επίσης, ο ιστότοπος ενδέχεται να έχει κάποια ελαττώματα, ώστε να μην μπορεί να εκτελέσει την τέλεια δοκιμή.

Ως εκ τούτου, έχουμε διεξαγάγει διεξοδική έρευνα σχετικά με ορισμένα από τα εξέχοντα εργαλεία ελέγχου. Εδώ είναι τα αποτελέσματα που βρήκαμε.

# 1 - εργαλείο διαρροής DNS από το VPNInsights.com

Το εργαλείο δοκιμής DNS σε αυτόν τον ιστότοπο έχει τα πιο ακριβή αποτελέσματα και έχουν δείξει τις αυθεντικές πληροφορίες όλων των υπηρεσιών VPN. Δεν βρήκαμε κρυφές δέσμες ενεργειών ή συγγένεια με καμία υπηρεσία VPN.

Η διαδικασία για την οποία καταλήξαμε σε αυτήν την άποψη είναι ότι η προειδοποίηση είναι ακριβής και ταιριάζει με τα εμφανιζόμενα αποτελέσματα.

Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED - Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες

# 2 - Δοκιμή διαρροής DNS από το DNSleaktest.com

Η δοκιμή διαρροής DNS είναι επίσης ένα νόμιμο εργαλείο με τα πιο ακριβή αποτελέσματα. Η δοκιμή τους μετρά όλες τις υπηρεσίες εξίσου χωρίς καμία διάκριση ή μεροληψία. Επίσης, εμφανίζουν μια σύντομη λεπτομέρεια σχετικά με τη διεξαχθείσα δοκιμή, ώστε ο χρήστης να μπορεί να απεικονίσει την πραγματική κατάσταση.

Δοκιμή dns-διαρροής

# 3 - Δοκιμή διαρροής DNS από το IPLeak.net

Όταν εξετάσαμε το IPleak.net με διάφορα VPN, τα αποτελέσματα φαίνονται ικανοποιητικά και διεξάγουν μια διεξοδική δοκιμή για τις αιτήσεις DNS.

Επίσης, δεν δείχνουν ότι το DNS σας διαρρέει ή όχι. Αντ 'αυτού, παρέχουν απλώς λεπτομερείς πληροφορίες και καθοδηγούν τους χρήστες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να απεικονίσουν την αποδοτικότητα του VPN και το γεγονός ότι το DNS διαρρέει ή όχι.

Δοκιμή διαρροής DNS - ipleaknet

Επαληθευμένα παραπλανητικά εργαλεία διαρροής DNS

Εδώ είναι τα κορυφαία εργαλεία διαρροής DNS που εμπλέκονται στην παραπλανητική χρήση των χρηστών και την πώληση των συνεργαζόμενων παρόχων VPN του.

# 1 - Δοκιμή διαρροής DNS από το DNSleak.com

Το DNSleak.com είναι προφανώς ένα ανεξάρτητο εργαλείο. Ωστόσο, έχουμε δει κάποιες κοινές τάσεις των αποτελεσμάτων ενώ πραγματοποιούμε τη δοκιμή με διαφορετικά VPN.

Για τα περισσότερα από τα VPNs εμφανίζουν μια αποποίηση ευθύνης "Φαίνεται ότι το DNS σας μπορεί να διαρρεύσει ..." με ένα κόκκινο χρώμα. Ωστόσο, με τα ίδια VPN, οι νόμιμες τοποθεσίες όπως το VPNInsights και το IPleak.net δεν εμφανίζουν τέτοια αποτελέσματα. Αλλά, όταν συνδεθεί το VPN PIA (Private Internet Access), η αποποίηση ευθύνης δείχνει ασφαλές DNS.

Ένα άλλο πράγμα που προκαλεί σύγχυση είναι ότι καμία από τις λεπτομέρειες δεν παρουσιάζει διαρροή DNS, αλλά συνεχίζουν να εμφανίζουν την κόκκινη ειδοποίηση με άλλα δίκτυα VPN.

Με άλλα VPN με PIA VPN
Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED - Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED - Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες

# 2 - Δοκιμή διαρροής DNS από ExpressVPN

Ενώ δοκιμάζαμε τις διαρροές DNS με αυτό το εργαλείο, έχουμε δει μερικά εξέχοντα σχήματα. Δηλαδή όταν ένα αξιόπιστο VPN εκτός από το ExpressVPN είναι συνδεδεμένο, το αποτέλεσμα εμφανίζεται κόκκινο. Ωστόσο, η λίστα IP και τοποθεσίας δεν ταιριάζει με τις πραγματικές πληροφορίες IP.

Από την άλλη πλευρά, όταν συνδέσαμε το ExpressVPN, εμφανίζουν ένα πράσινο αποτέλεσμα ενώ οι πληροφορίες που εμφανίζονται ήταν ίδιες με τις προηγούμενες. Αυτό σημαίνει ότι οι διευθύνσεις IP δεν ταιριάζουν με την πραγματική διεύθυνση IP.

First LookWith άλλα VPNWith ExpressVPN
Δοκιμή διαρροής DNS Δοκιμή διαρροής DNS - ψεύτικο   Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED - Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες

Ωστόσο, μια τέτοια υπηρεσία θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στον χρήστη με αυτές τις οθόνες αντίθεσης.

# 3 - Δοκιμή διαρροής VPN Astrill

Δυστυχώς, αυτό το εργαλείο ευνοεί επίσης τη δική του υπηρεσία VPN, παρουσιάζοντας θετικά αποτελέσματα γι 'αυτό και το αρνητικό αποτέλεσμα που παρέχει το μεγαλύτερο μέρος του άλλου VPN.

Εργαλεία δοκιμών διαρροής DNS EXPOSED - Εργαλεία που παραπλανούν τους χρήστες

Ελπίζω να έχετε αξιόπιστα αποτελέσματα τώρα και μετά

Αυτές οι πληροφορίες που καλύψαμε στο άρθρο ενδέχεται να είναι νέες για πολλούς, αλλά δεν είναι απρόβλεπτες. Οι περισσότεροι από εμάς πρέπει να έχουν μερικά δευτερόλεπτα ότι μερικά εργαλεία ελέγχου, ειδικά εκείνα που έχουν τη δική τους υπηρεσία, θα μπορούσαν να ευνοούν το προϊόν τους και αυτό είναι που βρήκαμε κατά τη δοκιμή αυτών των εργαλείων.

Ως εκ τούτου, συνιστάται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να δοκιμάσουν τα ζητήματα DNS μέσω ενός αυθεντικού εργαλείου. Ωστόσο, είναι ακόμα καλύτερο να ελέγξετε τη διαρροή DNS με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο επίσης.