Ghidul browserului UC – cele mai bune sfaturi și trucuri în 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Ghidul browserului UC - cele mai bune sfaturi și trucuri în 2019


În prezent, mulți oameni aleg UC Browser pentru că știu că este unul dintre cele mai rapide și mai bune browsere web pentru diferite sisteme de operare. Acestea sunt principalele motive pentru care milioane de oameni de pe glob îl folosesc zilnic.

Dacă citiți acest articol, înseamnă că sunteți printre ei sau pe punctul de a deveni. Toți utilizatorii de internet adoră browserul UC pentru PC datorită numeroaselor sale caracteristici avansate oferite de dezvoltator și simplității de utilizare.

Browserul UC este încărcat cu o mulțime de suplimente și extensii excelente, pe care nu multe browser-uri web similare le pot oferi utilizatorilor lor. Puteți utiliza browserul UC pentru a îndeplini toate cerințele principale ale 5-10 aplicații diferite în același timp. Este important să subliniem că UC Browser nu este doar un browser web obișnuit, deoarece oferă multe alte funcții la care toată lumea se poate aștepta.

După cum am menționat anterior, UC Browser este mai mult decât un browser web. Există o mulțime de suplimente și extensii, care sunt preconstruite și fac acest browser foarte special. Îl puteți folosi atât pe computerul personal sau pe dispozitivele Android, cum ar fi smartphone-urile, tabletele, etc. Chiar și un cunoscut Google Chrome este doar un browser web simplu, cu un număr limitat de funcții în comparație cu browserul UC.

În acest articol, vă vom arăta și explica cele mai bune caracteristici ale browserului UC, precum și sfaturi și trucuri pentru a face experiența dvs. de navigare pe internet mult mai rapidă, mai ușoară și plăcută. Mulți utilizatori ai browserului UC nu sunt atât de conștienți de acest browser modern și actualizat. Acest articol este scris exclusiv pentru cei care doresc să utilizeze acest browser pe întregul său potențial. Deci, este timpul să sari repede în detalii. Dacă vă interesează, continuați să citiți.

Ghidul browserului UC - Sfaturi și trucuri

Ghidul browserului UC - cele mai bune sfaturi și trucuri în 2019

Funcția de anunțuri de blocare

Cu toții suntem enervați de site-urile web care sunt supraîncărcate cu reclame enervante. Este o afacere uriașă și oamenii fac bani mari împingându-și reclamele oriunde este posibil. Se realizează exclusiv pentru a câștiga bani și nu pentru a servi cititorii deloc.

Într-o astfel de situație, toți suntem plini de reclame proaste și urâte, precum și de aplicații de auto-instalare. Este destul de comun ca astfel de anunțuri să modifice automat setările setărilor browserului dvs. Web și Pagina de pornire pe un alt site. Aici Browserul UC vă poate ajuta foarte mult să scăpați de reclame și să vă încântați experiența de navigare. Ar trebui să activați funcția Blocare de anunțuri din setările browserului UC. Pentru a activa funcția accesați „Instrumente” > „AdBlocker” și activați-l.

Caracteristică instantanee

Uneori este foarte practic să faci capturi de ecran de pagini web individuale și să le trimiți prietenilor tăi. Ele pot fi utile și în scopuri de învățare. Puteți face o captură de ecran completă apăsând butoanele de pornire și volum.

Cu toate acestea, dacă doriți să aplicați unele editări de bază, atunci trebuie să accesați opțiunile „Snapshot”, care vă permite să capturați o captură de ecran și să faceți o editare rapidă. Este posibil să adăugați personaje amuzante și alt conținut text pe imaginea capturată înainte de a o salva pe dispozitivul dvs., protejându-l. Pentru a face o instantanee / captură de ecran, trebuie să accesați „Instrumente” și să apăsați pe opțiunea „Shot Screen”.

Acum este posibil să decupați și să alegeți câte porții aveți nevoie în captură de ecran. După editare, ecranul dvs. este pregătit pentru a fi trimis prietenilor sau colegilor.

Funcție de mod de noapte

Aceasta este una dintre cele mai bune caracteristici ale browserului UC. Această caracteristică vă va face un utilizator dependent de browserul UC. Mulți oameni navighează pe Internet pe timp de noapte. Deci, atunci când se întâmplă, nu există de obicei lumină în cameră. Este îngrozitor pentru privirea ta să privești și să citești textul în contrast și luminozitate ridicată.

Utilizați funcția Modul de noapte pentru a evalua problemele severe ale ochilor. Utilizând această caracteristică, browserul UC va face automat fundalul negru, ceea ce vă va salva ochii de oboseală. Pentru a activa modul Noapte, trebuie să apăsați pe trei pictograme de linie orizontală din partea de jos a paginii web și să faceți clic pe opțiunea „Noapte”..

Ghidul browserului UC - cele mai bune sfaturi și trucuri în 2019

Varietate de teme

Personalizarea este una dintre cele mai bune părți ale browserului UC. Gama de teme este cu adevărat fascinantă. Puteți modifica tema machetei noastre actuale, puteți modifica fundalul sau puteți adăuga una complet nouă. Puteți regla luminozitatea și contrastul.

Este chiar posibil să folosești imaginile sau fotografiile sau să le descarci de pe Internet și să le folosești ca fundal. Pentru a activa o nouă temă personalizată, trebuie să apăsați pe pictograma celor trei linii orizontale din partea de jos a paginii și să apăsați pe opțiunea „Teme”. Acum trebuie doar să selectați tema care vă place cel mai mult.

Utilizați modul Website Website

Dacă doriți să vizualizați un anumit site web în modul Desktop, care oferă o ediție de elită a paginii web, browser-ul UC vă poate ajuta.

Funcție de apelare rapidă

Dacă utilizați versiunea implicită a browserului UC, este posibil să fi observat că există unele comenzi rapide pentru site-uri web, care sunt plasate în pagina de pornire. Este posibil să adăugați una nouă înlocuindu-le pe cele pe care nu le utilizați. Trebuie doar să apăsați îndelung o pictogramă. Acum trebuie să introduceți adresa și numele site-ului web dorite pentru ao configura. Aceasta este o caracteristică convenabilă în cazul în care vizitați în mod regulat anumite site-uri web. Așadar, puteți vizita site-ul dvs. preferat într-o singură atingere. 

Caracteristică de partajare socială

Puteți partaja orice site cu prietenii dvs. cu browserul UC. Trebuie să apăsați pe butonul de partajare și să selectați suportul pentru partajare. Rețineți că unele site-uri nu au o opțiune de partajare activată în el. Într-un astfel de caz, puteți utiliza funcția încorporată pentru a partaja orice pagină web din profilul dvs. de social media doar cu o atingere. Partajarea făcută nu a fost niciodată atât de simplă.

Căutați cuvinte în cadrul paginii

Browserul UC vă permite să căutați anumite cuvinte pe o pagină web. Acolo această funcție din browserul UC vine la îndemână. Mulți studenți și scriitori îl adoră și îl folosesc în mod regulat.

Scanner de coduri QR

Puteți scana codul QR al oricărui produs pentru a găsi informații detaliate despre acesta. Puteți accesa scanerul de coduri QR în secțiunea „Instrumente” selectând „QR Code Scanner”. Aceasta este o caracteristică foarte utilă dacă lucrați în marketing și doriți să aflați mai multe produse diferite..

Concluzie

Acum, suntem gata să încheiem totul. Cunoașteți toate caracteristicile esențiale ale browserului UC. Sperăm că v-a plăcut acest articol și veți încerca UC Browser pentru nevoile dvs. zilnice educaționale sau de afaceri. Fiecare utilizator va găsi ceva util în el, deoarece dezvoltatorul a făcut tot posibilul pentru a satisface nevoile tuturor. Este o alternativă excelentă la alte site-uri web, cum ar fi Chrome, Opera, Firefox, etc. Dacă ați descoperit câteva funcții suplimentare utile, informați-ne în secțiunea de comentarii. Astfel de informații sunt valoroase pentru noi și le vom împărtăși utilizatorilor cu multă plăcere.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me