Hitro in enostavno 2019 odblokirajte spletna mesta v Chromu

[ware_item id=33][/ware_item]

Ugotovitve avtorja: Ta članek je narejen posebej za številne, ki se soočajo s težavami pri odblokiranju spletnih mest ali odblokiranju spletnih mest v Chromu. Da bi zadovoljili potrebe bralca, smo ustvarili obsežne in podrobne informacije z enostavnimi koraki. Prihranite čas VPN, kot je NordPVN, je najboljši način za deblokiranje spletnega mesta.


Vendar ljudje, ki uporabljajo Chrome, niso mogli ustrezno zaščititi svojega brskanja po spletu s temi alternativnimi tehnikami nastavitve. Zgodovino brskanja lahko spremljate na enak ali drug skrit način, ki ga redni uporabnik interneta ni mogel ugotoviti.

Skoraj vsi načini za deblokiranje spletnih mest v Chromu so tisti, ki ne omejujejo ciljanih oglasov, kar pomeni, da vas tržniki še vedno spremljajo.

Tudi z uporabo teh rešitev lahko odblokirate omejeno število spletnih mest in tvegate, da bodo ujeti. Na primer, brezplačne storitve VPN, kot sta Zenmate in Hola, so priljubljene med uporabniki interneta, vendar so, tako kot drugi, tudi vključene v prodajo pasovne širine uporabnikov..

8chan operater sporočilne plošče Fredrick Brennan trdi;

»Ko uporabnik namesti Hola, postane končna točka VPN, drugi uporabniki omrežja Hola pa lahko izstopijo prek njegove internetne povezave in prevzamejo njegov IP. To je tisto, kar omogoča brezplačno: Hola sploh ne plačuje pasovne širine, ki jo uporablja njen VPN, in uporabnik se za to ne odloči. "

Čeprav se lahko prebijejo na določena spletna mesta, pa je večina večine vsebine in potrebnih stvari, kot so HULU, Netflix in druge, dostopna ali zapletena za dostop do nje..

Zato morate najti rešitev, ki je nezapletena, enostavna za uporabo in dovolj pregledna, da jo boste razumeli.

Odblokirajte spletna mesta s storitvijo VPN

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2,99 - mesec 78% OFF
2 ExpressVPN: 8.33 - mesec 35% OFF
3 CyberGhost Pro: 2,90 - mesec 73% OFF
4 PureVPN: 2,95 - mesec 65% OFF
5 Zasebni dostop do interneta: 3,33 - mesec 12% OFF

Tako trdna rešitev vaše zasebnosti bi lahko bila virtualno zasebno omrežje (VPN), ki vam omogoča dostop do skoraj vseh spletnih mest, vključno z najljubšimi stvarmi, kot so Netflix, Hulu, Amazon in druga.

Tudi vaša spletna identiteta ostane anonimna z zakrivanjem naslova IP in šifriranja podatkov vojaškega razreda. Vendar pa so zaradi močno naraslih zahtev po storitvah VPN ljudje zdaj sposobni dobiti le nekaj dolarjev na mesec.

Torej bi bil inteligenten korak imeti VPN za vsa vprašanja, namesto da bi sledili različnim dejanjem za različne namene.

5 najboljših VPN za deblokiranje spletnega mesta v Chromu

Tu je nekaj najboljših VPN za deblokiranje spletnih mest v Googlu chrome.

(1) - NordVPN (Lokacija - Panama)

nordvpn za krom - odkleni spletna mesta

Prednosti, slabosti
Stroga politika ničelnih dnevnikov Brez brezplačnega preizkušanja
Enostavna namestitev
30 dni garancije za vračilo denarja
Samodejno stikalo za ubijanje

NordVPN je odlična izbira za deblokiranje spletnih mest v Chromu. To je storitev VPN, ki vam s svojimi storitvami v več kot 57 državah omogoča enostaven dostop do večine globalnih vsebin.

Funkcije, kot je samodejno stikalo za ubijanje, so priročne za tiste, ki prenašajo težke vsebine, kot so spletne igre in pretakanje stvari. Včasih se spletna stran obesi in to bi lahko bilo nadležno. Vendar samodejno stikalo za odstranjevanje odpravi to težavo.

Prav tako vam politika šifriranja vojaške stopnje in nič zapisovanja omogočata anonimnost, medtem ko spletna mesta odblokirate. Zato lahko brezskrbno brskate brez skrbi za sledenje.

Članek o razmerju: kaj je hudourništvo in kako deluje

Vendar pa je njihova 30-dnevna garancija za vračilo denarja, ki bo odpravila vaše skrbi glede zapravljanja denarja. Njihov načrt cen je;

 • 1 mesec [11,95 $ na mesec]
 • 6 mesecev [7,00 USD na mesec - 42 USD za 6 mesecev]
 • 12 mesecev [5,75 USD na mesec - 69 $ za 12 mesecev]

Posebna počitniška ponudba

 • 2 leto [3,29 $ na mesec - 79 $ za 2 leti] * priporočljivo *

Pridobite NordVPN za Chrome

(2) - ExpressVPN (Lokacija - Britanski Deviški otoki)

expressvpn za krom - odblokirajte spletna mesta

Prednosti, slabosti
Svetlobna hitrost Brezplačna preizkusna različica ni na voljo
Strankam prijazen
Neomejena pasovna širina
Močno šifriranje

ExpressVPN je ponudnik VPN z večino pokritosti strežnika, ki vam omogoča robustno priložnost za deblokiranje spletnih mest v Chromu. Ponuja storitve v več kot 95 državah, kar olajša brskanje po globalni vsebini.

Po drugi strani ima ExpressVPN programsko opremo, ki omogoča učinkovito uporabo v vseh napravah, vključno z Mac, iOS, Android, Router, Linux itd. Prav tako je najhitrejša storitev VPN, ki skrbi za vse vaše hitrostne težave, in uživajte v pretakanju brez motečih prekinitev.

Medtem ko odblokirate vsebino, ste nagnjeni k temu, da boste ujeti, zato je močno potrebno šifriranje. ExpressVPN ponuja 256-bitno šifriranje OpenVPN in ima tudi strogo politiko brez dnevnika.

Imajo 30-dnevno garancijo za vračilo denarja s tremi načrti cen;

 • 1 mesec [12,95 $ na mesec]
 • 6 mesecev [9,99 USD na mesec - 59,95 USD zaračunanih vsakih 6 mesecev]
 • 12 mesecev [8,32 $ na mesec - 99,95 $ zaračunanih vsako leto] * priporočljivo *

Pridobite ExpressVPN za Chrome

(3) - PureVPN (Lokacija - Hong Kong)

Puredvpn za krom - odblokirajte spletna mesta

Prednosti, slabosti
Split predor Izdaja hitrosti
Stroga politika brez dnevnika
Zadovoljiv nastop
Močno šifriranje

Za deblokiranje spletnih mest v Chromu je PureVPN tudi med prednostnimi storitvami, ki bi jih lahko izbrali. Ponuja funkcije, kot so split tunneling in virtualni usmerjevalnik, ki ga razlikujejo od drugih ponudnikov VPN.

Razdeli predor vam pomaga premagovati težave s hitrostjo, saj vam ponuja možnost distribucije podatkov, ki jih želite šifrirati, in še enega nepomembnega, ki ga pustite nešifriran.

S tem bi lahko imeli trdno brskanje po brskalniku Chrome. Naenkrat bi lahko imeli tudi pet hkratnih povezav. PureVPN vaše podatke šifrira tudi prek 256-bitnega šifriranja in ponuja varnostne protokole - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP in L2TP / IPSec.

Njihov načrt cen je;

 • 1 mesec [10,95 $ na mesec]
 • 6 mesecev [8,95 USD na mesec - 53,70 USD na račun vsakih 6 mesecev]
 • 2 leti [2,95 $ na mesec - 70,80 $ na vsaki 2 leti] * priporočljivo *

Pridobite PureVPN za Chrome

(4) - Zasebni dostop do interneta (Lokacija - Združene države Amerike)

Piavpn za krom - odblokirajte spletna mesta

Prednosti, slabosti
Ugodne cene Brez brezplačnega preizkušanja
Podpora P2P
Neomejena pasovna širina
Močno šifriranje

Če želite odlično storitev za deblokiranje spletnih mest v Chromu z zelo dostopnimi cenami, potem je PIA VPN odlična izbira. Prav tako njegova obsežna pokritost 3250 strežnikov v skoraj 25 državah olajša deblokiranje in pretakanje vsebine.

Vendar pa ima nekoliko počasnejšo hitrost v primerjavi z zgoraj omenjenimi VPN-ji, vendar je kljub temu uporabna. Izjemno enostavno je, da v svoji napravi nastavite to storitev VPN z vnaprej nameščeno zlonamerno programsko opremo in blokiranjem oglasov, da vam zagotovimo neprekinjene storitve.

Ponujajo 7-dnevno garancijo za vračilo denarja s cenovnimi načrti;

 • 1 mesec [6,95 $ na mesec]
 • 6 mesecev [5,99 USD na mesec - 35,95 USD zaračunanih vsakih 6 mesecev]
 • 1 leto [3,33 USD na mesec - 39,95 USD na leto 1 *] priporočeno *

Pridobite PIAVPN za Chrome

(5) - IvacyVPN (Lokacija - Singapur)

Hitro in enostavno 2019 odblokirajte spletna mesta v Chromu

Prednosti, slabosti
Poceni načrt cen Vračilo ob omejenih pogojih
Nadpovprečna zmogljivost
Neomejena pasovna širina

IvacyVPN je naša zadnja izbira priporočila za deblokiranje spletnih mest v Chromu. Njihov pravilnik o ničnem zapisovanju vam pomaga ostati anonimen, medtem ko odblokirate omejeno vsebino.

Če želite dobro delujoč VPN s poceni načrtom cen, potem je IvacyVPN lahko izvirna izbira. Ima dobro delovanje na namizju; vendar pri mobilnih napravah ni veliko učinkovitega.

Njihov načrt cen s pogojeno 7-dnevno garancijo vračila denarja je;

 • 1 mesec [8,10 USD na mesec]
 • 6 mesecev [5,40 USD na mesec - 32,40 USD na račun vsakih 6 mesecev]
 • 2 leti [1,83 $ na mesec (po kuponu) - 44,10 $ na vsaki 2 leti] * priporočljivo *

Pridobite Ivacy za Chrome

6 učinkovitih tehnik za deblokiranje spletnih mest v Chromu

Te tehnike deblokiranja spletnih mest v Chromu so tiste, ki bi lahko bile uspešne v šoli, pisarni ali katerem koli drugem kraju, kjer potrebujete takojšen dostop do zaščitenega spletnega mesta.

1 - Uporabite VPN za neomejen dostop

Želite najboljšo rešitev za vašo težavo z blokiranimi mesti; potem je storitev VPN najbolje rešiti težavo. Ko poskušate deblokirati spletna mesta na kromu, bi lahko VPN učinkovito zadovoljil vaše potrebe in vam zagotovil najboljši varnostni protokol.

VPN spremeni vaš resnični naslov IP v lažni, ki vam daje lažno identiteto in med brskanjem ostanete anonimni. Preko storitve, kot je VPN, si lahko brez težav ogledate vsebino in spletna mesta skoraj vsake regije.

Za to morate izbrati storitev VPN, ki je med uporabniki verodostojna in ugledna. V zadnjem času je povečano zanimanje ljudi za VPN dalo priložnost mnogim prevarantom norčevanja internetnih uporabnikov s ponudbo ponarejenih storitev VPN. Med izbiro VPN morate vedno upoštevati storitve VPN, kot sta ExpressVPN in PureVPN.

Taka omrežja VPN bi lahko bila najboljša, ker:

 • Imajo obsežno pokritost strežnika, kar vam omogoča večje možnosti odblokiranja spletnih mest na številnih lokacijah strežnika.
 • Hitrost in neomejena pasovna širina vam omogočata odlično izkušnjo brskanja brez kakršnega koli hitrostnega droženja.
 • Imajo strog pravilnik brez dnevnika, ki vas anonimno odstrani, medtem ko odblokirate vsebino.
 • Šifriranje z 256-bitnim AES in odprtim varnostnim protokolom VPN dvigne vašo zasebnost in varnost na veliko višjo raven.
 • Dodali so varnostne funkcije, kot sta razcepljeni tunel in Tor-over-VPN, kar vam omogoča izredno okrepljen in nepreviden varnostni protokol.

2 - V Chromovi URL-vrstici pretvorite HTTP v HTTPS

To je prvi in ​​najbolj preprost način, če se zaradi blokade ne bi mogli povezati s spletnim mestom. Velikokrat, ko se spletna stran ne poveže, bi jo lahko na najbolj preprost način spreminjanja HTTP v HTTPS omogočili v spletni URL-jevi vrstici Chrome.

To bi lahko povzročilo zmedo glede programske opreme, ki omejuje dostop do spletnega mesta. Vendar je ta rešitev le prvi korak, da preverite, ali lahko deluje ali ne odblokira spletnih mest v Chromu.

3 - Spletna mesta z omejenim seznamom odkleni spletna mesta v Chromu

Velikokrat ste preusmerjeni na spletno mesto, vendar ne zato, ker je na vaši lokaciji blokiran, ampak iz razloga, ker je bil omejen na tisto napravo, v kateri uporabljate krom. Če želite rešiti to težavo, se lahko v brskalniku Chrome odblokirate s seznama spletnih mest z omejitvami. Sledijo preprosti koraki, do katerih lahko pridete skozi blokade.

 • Pojdite v brskalnik Chrome in v desnem kotu kliknite gumb menija, prikazan s tremi črtami ali pikami.
 • Sedaj na seznamu izberite možnost »Nastavitve«.
 • Pomaknite se navzdol in na dnu pritisnite povezavo »Prikaži napredne nastavitve«.
 • Nato v razdelku omrežja kliknite možnost »Spremeni nastavitve proxyja«.
 • Izberite zavihek »Varnost« in izberite ikono »Omejena spletna mesta«.
 • Po tem kliknite gumb »Spletna mesta«, da odprete okno spletnih mest z omejenimi možnostmi.
 • Na koncu izberite blokirano spletno mesto s seznama in nato kliknite gumb »odstrani«, če želite sprostiti spletno mesto.
 • Zdaj zaprite okno z omejenimi spletnimi mesti s klikom na spodnjo možnost »zapri« in nato »Ok«, da zaprete okno z internetnimi lastnostmi.

Ne glede na to, ali gre za pisarno, dom ali šolo, lahko s to metodo v spletnem mestu Chrome odblokirate v samo nekaj minutah.

4 - Uporabite razširitve Google Chrome za deblokiranje spletnih mest

Velikokrat, ko odprete spletno mesto, stran, ki prekine povezavo z napako, pokaže, da „Ta spletna stran ne bo prikazana“. To je posledica blokade na spletnem mestu na vaši lokaciji ali kraja, kjer ga povezujete.

Način za deblokiranje takega spletnega mesta je uporaba kromirane končnice, kot je Zenmate. To so preprosti koraki, ki jih lahko sledite temu delovanju.

Tukaj je YouTube Vadnica:

 1. Odprite nov zavihek v kromiranem brskalniku in kliknite prilagojeni in nadzorni gumb.
 2. Zdaj izberite "Več orodij" od tam.
 3. Po tem kliknite na seznam prikazano možnost »Razširitev«.
 4. Pomaknite se navzdol in pritisnite »Pridobite več razširitve«.
 5. Pojavila se bo vrstica spletne trgovine Chrome, pojdite tja in vnesite Zenmate.
 6. Izberite Zenmate varnost, zasebnost in odblokirajte VPN.
 7. Zdaj kliknite »Dodaj v Chrome možnost«.
 8. Iz pojavnih možnosti izberite »Dodaj razširitev«.
 9. Zdaj vnesite svoj e-poštni naslov in geslo.
 10. Pritisnite spodnjo možnost »Registracija brezplačno«.
 11. V desnem kotu strani izberite »Ikona Zenmate«.
 12. Nato izberite svojo pravo lokacijo, od koder brskate po spletnem mestu.
 13. Po tem končno izberite »V redu«, če želite odkleniti spletno mesto v Chromu.

Zdaj ste pripravljeni za ponovno nalaganje spletne strani, ki je bila blokirana in prej neobremenjena. Nekatera spletna mesta pa so tudi preko Zenmate neprimerna. Ta razširitev brskalnika ni popolna rešitev zasebnosti tudi med deblokiranjem spletnih mest.

Ne glede na to, ali gre za pisarno, dom ali šolo, s pomočjo te metode lahko spletno mesto na Chromu odblokirate v samo nekaj minutah.

5 - Uporabite Chrome Proxy

Nastavitev Chromovega proxyja vam lahko pomaga tudi pri odblokiranju spletnih mest v Chromu. Obstaja preprost način, kako ga lahko omogočite v brskalniku Chrome, samo morate slediti tem preprostim korakom;

 • Najprej pojdite na Chromov meni
 • Iz prikazanih možnosti izberite »nastavitve«.
 • Pomaknite se na dno strani in pritisnite povezavo "Prikaži napredne nastavitve".

Odkleni spletna mesta na kromu - prvi korak

 • V razdelku z omrežjem izberite možnost »Spremeni nastavitve proxyja«..

Odblokirajte spletna mesta na krom - 2 koraku

 • Zdaj izberite zavihek »Povezave« in od tam kliknite gumb »Nastavitve LAN«.

Odblokirajte spletna mesta na krom - 3 koraki

 • V nastavitvah LAN počistite polje »Samodejno zaznavanje nastavitev« in nato v razdelku proxy strežnika kliknite polje z razdelkom »Uporaba proxy strežnika za vaš LAN ...«.
 • V polje »Naslov« v polje Port vnesite IP naslov vašega proxy strežnika in številko vrat proxy strežnika. IP naslov in številko vrat vašega proxy strežnika boste prejeli v ločenem e-poštnem sporočilu.

Odblokirajte spletna mesta na kromu - 4 korak

 • Na koncu pritisnite gumb »V redu«, da zaprete zavihek nastavitev območja LAN, nato pa znova kliknite »Ok«, da shranite nastavitve proxyja.

Zdaj, ko boste odprli blokirano spletno mesto, boste brskali po njem s pomočjo proxy povezav. Ko pa boste spletno stran prvič povezali, odvisno od nastavitev pristnosti računa, boste vprašani o poverilnicah, ki ste jih prejeli v e-poštnem sporočilu.

Uporaba proxyja pa lahko upočasni vašo hitrost brskanja po internetu, kar bi lahko naložilo spletna mesta in druge stvari, ki trajajo dolgo. Če ste pripravljeni ogrožati hitrost za deblokiranje spletnih mest v Chromu, bi bila boljša izbira le proxy.

Ker je za onemogočanje proxy storitve potrebno ponoviti zgornje korake, vendar počistite možnost »uporabi proxy strežnik za vaš LAN« in nato znova preverite »Samodejno zaznavanje nastavitev« v nastavitvah LAN.

6 - Uporabite TOR

Hitro in enostavno 2019 odblokirajte spletna mesta v Chromu

Če iščete način za deblokiranje spletnih mest v Chromu, bi bil TOR resnično učinkovit in bi se izkazal za koristno rešitev. Tor je omrežje več vozlišč, ki preprečuje brskanje podatkov, to je internetni brskalnik, namenjen šifriranju vojaško občutljivih in zaupnih komunikacij.

Tor lahko odblokira spletna mesta in zaščiti podatke pred sledenjem. Vendar pa je slaba stran, s katero se morajo spoprijeti uporabniki interneta med delom s TOR, počasna hitrost brskanja.

Prav tako ga zaradi večje uporabe uporabljajo številni prevaranti in kibernetski kriminalci in to bi vas lahko tudi ujelo. To je tvegan način, saj ni dovolj učinkovit pri zagotavljanju popolne anonimnosti.

Zaključek: Številne stvari in spletna mesta v internetu so omejena in so nedostopna. To ustvarja sitnost in ne preostane vam drugega, kot da odstopite. Vendar pa obstaja veliko uporabnih načinov in tehnik za deblokiranje spletnih mest v Chromu.

Če želite odpraviti težavo, smo vam v teh člankih povedali številne možnosti, ki bi lahko uspešno postale pot do tistih blokiranih mest.

Vendar pa vsi ti niso stoodstotno zdravilo za vašo težavo, saj mnogi od njih ustvarjajo težave s hitrostjo, nekaterim pa je varnostna težava prepovedana. Samo storitev VPN je tista, ki poskrbi za vse vaše težave brez kakršnih koli pomanjkljivosti.

Toda za to morate izbrati tudi najboljše storitve VPN, ki so med uporabniki priljubljene.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me