Hoe SSL-verbindingsfout op te lossen [Opgelost] 2018 bijgewerkt

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle beroemde browsers hebben hun eigen beveiligingsmaatregelen en beschermde lagen, die alleen bedoeld zijn om gebruikers een extra beveiligingslaag en een malwarevrije omgeving te bieden. Dat is de reden waarom sommige gebruikers een fout krijgen zoals SSL-verbindingsfout of err_ssl_protocol_error.


Er zijn wereldwijd miljoenen geïnfecteerde en onveilige sites waarvoor browsers hun eigen systemen gebruiken en configureren om dergelijke schadelijke webpagina's te voorkomen. Ze detecteren en pop-up de fout "err_connection_closed" automatisch om aandacht van de gebruiker te krijgen.

In dit artikel ga ik je laten zien hoe je die fouten kunt verwijderen, die verband houden met SSL-verbinding en ten onrechte optreden tijdens het online surfen.

SSL-fouten meestal veroorzaakt door de pc van de gebruiker & Browserconfiguratie en dit kan van servers zijn.

Fouten zoals:

 • err_ssl_protocol_error
 • je verbinding is niet prive
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Dit zijn de belangrijkste fouttermen die u meestal krijgt wanneer u online surft en vastzit op een website of pagina. Als u het slachtoffer bent van een van dergelijke fouten, kan dit artikel u misschien helpen.

Systeemconfiguratie: controleer uw systeeminstellingen

Voordat u naar de server kijkt, moet u deze configuraties controleren, die het probleem meestal oplossen.

Controleer uw systeemtijd en gegevensinstellingen:

Als uw tijd en datum niet correct zijn, kan dit het probleem veroorzaken. Stel uw tijd opnieuw in als deze onjuist is. Hoe SSL-verbindingsfout op te lossen [Opgelost] 2018 bijgewerkt

Antivirus software:

Als u antivirussoftware op uw apparaten gebruikt, schakel die dan tijdelijk uit om te controleren of hier een probleem mee is. Dit komt omdat uw antivirus uw SSL-verbinding kan blokkeren.

Gerelateerd artikel: Top 10 beste antivirussoftware 2017 & Blijf altijd beschermd

Controleer uw firewall:

Uw firewall kan ook een reden zijn voor deze fouten ('err_ssl_protocol_error","err_connection_closed"). Standaard kan uw firewall alle verbindingspassen stoppen die verlopen via SSL-verbindingen. Mogelijk moet u de firewall uitschakelen en de pagina opnieuw openen, controleren of deze werkt.

Instellingen voor netwerkuitwisselingscentrum:

Deze methode werkt alleen als u Windows OS gebruikt en uw SSL-status uw SSL-verbinding mogelijk blokkeert, dus u kunt deze stappen volgen om "duidelijke SSL-status

Voor Mac-gebruikers:

Klik op GAAN > toepassingen > Nut > KeyChain-toegang

SSL-verbindingsfout

Voor Windows-gebruiker

Netwerkcentrum

 • Start menu
  • Controlepaneel
   • Netwerk en internet
    • Netwerkcentrum

Clear-SSL-state-windows

Zie de linkerbenedenhoek van het venster waar u een optie vindt met de naam 'internet Opties”Klik daarop, het opent een nieuw venster genaamd“Internet eigenschappen"Klik nu op"Inhoud'En klik vervolgens op'Duidelijke SSL-status”.

Dit kan uw probleem permanent oplossen. Zo niet, ga dan naar de volgende stap.

Browserinstellingen om SSL-verbindingsfout op te lossen

extensions:

Soms treden dit soort fouten op wanneer u enkele verdachte browserextensies gebruikt, in dat geval moet u onnodige plug-ins verwijderen of uitschakelen. Open Chrome en plak deze "chrome: // extensions /". Nu krijgt u een lijst met extensies waarvoor u alles moet uitschakelen. Open de gewenste webpagina opnieuw en druk op Enter. Als het niet werkt, blijf dan lezen.

Hoe SSL-verbindingsfout op te lossen [Opgelost] 2018 bijgewerkt

Gerelateerd artikel: Hoe websites deblokkeren op Chrome Veilige extensies

Clear Cache van browser:

Soms wordt SSL-verbindingsfout veroorzaakt door verlopen en oude certificering, die wordt opgeslagen in uw browsercache, zelfs als dat probleem door de eigenaar van de webpagina is opgelost. Dit komt omdat het is opgeslagen in het cachegeheugen van de browser! Elke keer dat u die pagina bezoekt, worden dezelfde resultaten weergegeven die ze hebben gekozen toen het probleem zich voordeed.

Wis uw browsegeschiedenis en probeer die pagina opnieuw. Je kunt het in de incognitomodus proberen, alleen voor controledoeleinden! Omdat het incognito-tabblad niet de oude cache en geschiedenis volgt.

Korte sleutel:

 • Windows-gebruikers: CRTL + Shift + N
 • Mac-gebruikers: command + shift + N

Update uw browser:

Deze fouten "err_connection_closed" kunnen ook worden veroorzaakt door oude versie van browsers, u moet uw browsers bijwerken, onder instellingen.

QUIC-protocol in Chrome:

Chrome heeft standaard het 'QUIC-protocol', browsers zoals Chrome zorgen er altijd voor dat de website die u bezoekt, volledig vertrouwd is en veilig kan worden uitgevoerd. Het beschermt ook uw computer tegen het downloaden of injecteren van malware die meestal afkomstig is van niet-vertrouwde websites.

U wordt geadviseerd het proces opnieuw uit te voeren als u klaar bent met die website.

Het uitschakelen van het QUIC-protocol in Chrome en andere browsers kan ook nuttig zijn bij het oplossen van SSL-verbindingsfout "SSL_PROTOCOL_ERROR". Kopieer deze code "chrome: // flags / # enable-quic

Hoe SSL-verbindingsfout op te lossen [Opgelost] 2018 bijgewerkt

Klik nu op 'Experimenteel QUIC-protocol”Selecteer“Gehandicapt" optie en sluit Google Chrome. Voer het programma nu opnieuw uit.

Dit artikel wordt van tijd tot tijd bijgewerkt ...