Hogyan kaphat ingyenes WiFi bárhol

[ware_item id=33][/ware_item]

Ha utazni tervez, akkor csomagolja be hátizsákjait egy ingyenes Wi-Fi-izgalmas trükkövel.


Utazás közben mindig keresünk egy ingyenes Wi-Fi-t, és a legtöbb helyen hatalmas listát kap az elérhető Wi-Fi-hálózatokról.

Annak ellenére, hogy van csatlakozási lehetősége, a jelszóvédelem miatt legtöbbször nem tud csatlakozni a Wi-Fi-hez. Ezért valóban áldás, ha kitaláljuk az ingyenes Wi-Fi kapcsolatot az unalom megszüntetése érdekében.

Mielőtt továbblépnénk az ingyenes Wi-Fi hozzáférés bárhol elérhetőségéhez, valóban fontos megemlíteni, hogy a hackerek behatolása magas kockázatot jelent az ingyenes internet-kapcsolatokban..

Ezért biztonsági eszközökkel kell rendelkeznie, ha fontos e-mailekkel, személyes hitelesítő adatokkal stb. Foglalkozik, vagy csak a mindennapi webhelyeket böngészi.

1 - Találd ki az ingyenes Wi-Fi legvalószínűbb helyeit

Ez a legalapvetőbb, de hasznos módja az ingyenes Wi-Fi kapcsolat megkeresésének.

Valószínűbb, hogy nyilvános Wi-Fi van olyan helyeken, mint például könyvtárak, éttermek és nagy üzleti láncok (Starbucks, McDonald's, stb.).

Ha még nem ismeri a helyet, akkor navigálhat ezeken a helyeken a készülék térképén. Megtekintheti ezeket a Wi-Fi-helyeket is, amelyeket talán nem ismer.

2- Használja az ingyenes Wi-Fi Locator alkalmazásokat   

Számos alkalmazás lehetővé teszi ingyenes Wi-Fi-kapcsolatok megismerését a közelben.

A WiFi térkép például több mint 100 millió WiFi hotspotot tartalmaz a világ minden tájáról.

Ezen kívül vannak bejelentkezési hitelesítő adataik is ezekről a kapcsolatokról, de szorgalomra van szükség, miközben az ilyen alkalmazásokat rosszindulatú entitásként is felhasználhatja, hotspotot vonhat maga után, hogy könnyen hozzáférjen személyes adataihoz..

A hitelesség ellenőrzése érdekében a kapcsolat létrehozása előtt a legjobb, ha áttekinti az alkalmazás áttekintésének és megjegyzésének szakaszát.

3- Rögzítse a telefonját

A telefon 3G vagy 4G kapcsolatának a számítógéphez történő megkötése mindig jó lehetőség. Nem adna olyan szupergyors sebességet vagy sebességet, mint egy ingyenes Wi-Fi hotspot, de csatlakozási lehetőséget biztosít az internethez.

Vannak olyan alkalmazások, amelyek az iPhone és az Android megkötését szolgálják, de ehhez még előkészítésre van szüksége. Például az iPhone felhasználóknak először be kell állítaniuk a börtönt, az android felhasználóknak pedig okostelefonjukat kell legyőzniük a Wi-Fi megosztás céljából..

Ez a módszer bárhol működhet, ezért próbáljon meg házi feladatot elvégezni, mielőtt egy útra indul.

4- Változtassa meg a MAC címet a trükk időkorlátjaira

Néhányan Önnek tapasztalt egy ingyenes Wi-Fi kapcsolatot, amely egy ideje jól működik, majd hirtelen teljesen kikapcsol. Ennek oka az, hogy a Wi-Fi kapcsolatra korlátozott idő.

Ebben az esetben a MAC-cím hamisítás segíthet abban, hogy folytatja a böngészést ugyanazzal a hálózati kapcsolattal, ha nincs másik ingyenes Wi-Fi-lehetőség.

Vagy szerezzen be egy másik MAC-címet a határidő megújításához, vagy ha jól képzett, akkor hamisítson meg egy meglévő MAC-címet, amelynek korlátlan hozzáférése van a hálózat fizetett szolgáltatásához.

5- Próbálja meg az általános webhelyek böngészését

Ez a technika nem a teljes internet-hozzáférésre vonatkozik.

A jelszóval védett vagy fizetett szolgáltatások egy része csak az általános webhelyekhez nyújt hozzáférést. Ezért, ha csak időben szeretne átadni, keresse meg azokat a webhelyeket, amelyeket a helyi hotspot ingyenesen kínál.

Például a Delta Airlines ingyenes hozzáférést kínál az Amazon, a People magazin és a wall street naplóhoz.

6- A jelenlegi internetszolgáltatójának ingyenes hotspotjai lehetnek

Ez új információ lehet az Ön számára, de a jelenlegi internetszolgáltatója ingyenes hotspotokat kínál a nagyobb városok körül.

Ellenőrizheti a szolgáltató webhelyét az Ön közelében lévő ingyenes hotspot helyekről. Ha van ilyen szolgáltatása, akkor letöltheti mobilalkalmazásukat az App Store-ból, és megtalálhatja a hotspotot.

Néhány mobilszolgáltató is kínál hotspotokat. Például az AT&A T ingyenes hotspot szolgáltatást kínál, míg a T-Mobile társaság hasonló szolgáltatást kínál további 9,99 USD havi összeg után.

7- Bejelentkezés a hűségprogramra

Néhány vállalkozás ingyenes Wi-Fi-t kínál, ha csatlakozik hűségprogramjához. Valószínűleg ez a szolgáltatás elősegítése, és ezért promóciós e-maileket kaphat. De nem rossz üzlet, ha feliratkozik egy ingyenes hűségprogramra és ingyenes korlátlan ingyenes Wi-Fi-t kap.

Az olyan vállalkozások, mint a Kimpton és más szállodák, alkalmaznak ilyen promóciós technikákat.

Következtetés

Ezekkel a technikákkal valószínűleg bárhol elérhető lesz az ingyenes WiFi kapcsolat, de ne feledje, hogy sok adatot nyit meg a világ számára. Ez nem jelent problémát, amíg nincs olyan hackerek vagy adatlopók, akik az adatok ellopására törekednének, de ez nagyon ritka.

Szerencsére vannak olyan módok, hogy biztonságban maradjunk a nyilvános Wi-Fi-n, és ezeket az intézkedéseket fel kell szerelni az ingyenes nyilvános Wi-Fi használata előtt, kivéve ha sürgős szükség van rá.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me