Împiedicați ISP să vă urmărească activitățile online

[ware_item id=33][/ware_item]

Suntem familiarizați acum cu faptul că ISP-urile au fost abilitate să urmărească activitățile noastre online și să obținem astfel o perspectivă asupra vieții noastre de zi cu zi. Această libertate a fost dată ISP-urilor după ce președintele Trump a semnat pe proiectul de lege anti-confidențialitate care abrogă regulile de confidențialitate stabilite de FCC. ISP-urile nu au voie doar să ne urmărească, dar pot, de asemenea, să vândă informațiile noastre și să scoată dolari din acestea. Având în vedere aceste probleme de securitate și confidențialitate, a început să apară o problemă arzătoare cu privire la modul de prevenire a urmăririi ISP.


Cum să împiedici ISP să-ți urmărească activitățile online?

Fără alte detalii, am dori să vă prezentăm metodele pe care le considerăm eficiente împiedicați ISP să vă urmărească activitățile online:

Utilizați o rețea virtuală virtuală - VPN

O rețea virtuală virtuală - VPN - servește ca cel mai bun instrument de securizare a vieții private online. Acesta este cel mai de încredere instrument pe care îl puteți utiliza pentru a preveni urmărirea ISP. Îți acoperă adresa IP pentru a da o luptă dură împotriva ISP-urilor și agenților de publicitate terți, astfel încât aceștia să nu poată să te urmărească pe web. Un VPN vă criptează traficul pe Internet cu un algoritm de criptare AES de 256 biți care necesită 1 miliard de ani pentru a sparge folosind forța brută. Aceste două acțiuni ale unui VPN vă ajută să ascundeți istoricul browserului și traficul Internet incluziv.

ISP-Prevent

În ciuda tuturor acestor lucruri, ar trebui să verificați politica de confidențialitate și metodele de plată ale VPN înainte de a selecta una, deoarece veți livra informațiile dvs. furnizorului VPN pentru care optați. Datorită acestei facturi anti-confidențialitate, au apărut mulți escroci și au început să prindă utilizatorii prin intermediul serviciilor VPN false. Cu toate acestea, unele dintre serviciile VPN autentice și lider de încredere de către internauți de pe întregul glob includ NordVPN, PureVPN, și ExpressVPN deoarece au următoarele caracteristici:

  1. Acestea nu se află în jurisdicția țărilor membre FIVE EYES, astfel că nu respectă cu strictețe politica fără jurnal.
  2. Ele ascund eficient istoricul browserului și alte activități de pe Internet.
  3. Vă criptează traficul de pe Internet cu criptarea AES de 256 biți și protocolul de securitate OpenVPN.
  4. Funcțiile de securitate precum Split Tunnel (PureVPN) și Tor-over-VPN (NordVPN) sunt oferite.
  5. Acestea oferă o mare varietate de servere din care să alegeți.

Mulți internauți se întreabă adesea dacă ISP poate urmări serviciul VPN? Ei bine, ISP-ul tău poate vedea că ai configurat o conexiune VPN, dar nu este în măsură să urmărească traficul web, deoarece a fost criptat.

Utilizați rețeaua TOR

Tor Browser este un serviciu voluntar care îmbunătățește securitatea pe Internet. Acesta salvează traficul dvs. de internet prin diferite noduri și, prin urmare, oferă un timp dificil ISP de a urmări activitățile dvs. online. Oferă atât anonimatul cât și confidențialitate și previne urmărirea ISP. Vă puteți conecta la rețeaua Tor prin browserul Tor, care nu doar funcționează ca alte browsere, dar adaugă securitate activităților de navigare. ISP-Prevent

Anonimatul și confidențialitatea pe care Tor îl oferă este limitat doar la browserul Tor, iar restul traficului pe internet este încă supus pericolului. Un serviciu VPN poate fi, de asemenea, rulat în fundalul serviciilor Tor care transformă legătura de securitate. Sau dacă doriți să folosiți Tor fără browserul Tor, atunci puteți merge pentru NordVPN care oferă Tor-over-VPN caracteristică pentru a ascunde în cele din urmă activitățile online, restul traficului pe internet și istoricul de navigare.

În timp ce vorbea despre Tor, Marty P. Kamden de la NordVPN a spus lui BeEncrypted: „Înțelegem puterea structurii descentralizate și anonimatul pe care TOR îl oferă. NordVPN oferă o soluție unică Onion (Tor) prin VPN care criptează traficul utilizatorilor de internet înainte de a intra în rețeaua TOR, asigurând confidențialitate suplimentară. "

Singurul dezavantaj al utilizării browserului Tor este că poate face ca utilizatorul său să devină într-adevăr frustrant uneori datorită performanțelor sale lente, deoarece traficul trebuie să fie redus pe mai multe noduri pentru a asigura anonimatul.

Utilizați extensii de browser HTTP peste tot

HTTPS este prescurtat pentru HyperText Transfer Protocol Secure. Extensia browserului HTTPs Pretutindeni împiedică urmărirea ISP, evitând dezvăluirea activităților dvs. online.

Site-urile web care utilizează extensia browser-ului HTTPs Everywhere, vă protejează de obicei împotriva cenzurii și a diferitelor tipuri de supraveghere prin criptarea conținutului site-ului și, prin urmare, face dificilă cunoașterea activităților dvs. online.

ISP-Prevent

Similar cu extensia browser-ului HTTPS Everywhere, există și extensii de browser diferite precum Ghostery și AdBlock, care sunt utile pentru a preveni urmărirea ISP prin acoperirea traseului digital pe care îl lăsați în urma activităților online.

Cu toate acestea, browserele moderne și serverul web utilizează un Transport Layer Security - TLS - Strângere de mână pentru a stabili comunicații criptate. Procesul necesită ca serverul să dovedească browserului că este partea revendicat și apoi aceștia stabilesc un algoritm sau o cheie necesară pentru criptarea discuției. Cu toate acestea, primele părți ale procesului de strângere de mână nu sunt criptate, astfel încât ISP-urile și / sau oricare terți pot vedea numele serverului la care se conectează un browser.

Evitați Wi-Fi-urile publice nesigure

Acum, că sunteți familiarizat cu urmărirea ISP, trebuie să fiți prudent în timp ce utilizați rețele Wi-Fi publice, fie ca cafenele, aeroporturi, biblioteci, mall-uri sau orice alt loc. Rețelierii care utilizează Wi-Fi public sunt mai predispuși la urmărirea ISP decât cei care utilizează conexiuni sigure. ISP-Prevent

Wi-Fi-ul public vă poate de asemenea să vă piratați cu ușurință. Prin urmare, pentru a preveni urmărirea ISP și a deveni victimă a atacului de hacking, ar trebui să rămânem vigilenți împotriva acestor amenințări.

Nu faceți check-in-ul sau nu etichetați-vă locația

ISP-Prevent

Înregistrarea și / sau etichetarea locației noastre poate părea bucuroasă, dar este inutil să vă reamintim că locația dvs. este urmărită de ISP-ul dvs.! Locația dvs. poate dezvălui o mulțime de informații private firmelor de marketing. Așadar, cel mai bine este să evitați etichetarea oriunde mergeți în special atunci când sunteți 100% sigur că ISP vă urmărește în mod constant.

Concluzie

Un lucru este sigur că indiferent de unghiul setat pentru a vedea partea pozitivă a facturii anti-confidențialitate, nu veți putea găsi un singur lucru bun care iese din ea. Normele stabilite de FCC au fost să protejeze internauții de urmărire și supraveghere, dar după încălcarea acestora, ISP-urile sunt libere să își urmărească activitățile online și să împărtășească (VENI!) Informațiile utilizatorilor. Într-un astfel de moment de criză, abonarea la servicii VPN sau utilizarea extensiilor browserului HTTPS par să fie soluția imediată pentru a împiedica ISP să-ți urmărească activitățile online.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me