Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet Ας μάθουμε πραγματικά γεγονότα & αριθμοί

[ware_item id=33][/ware_item]

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι η αμερικανική υπηρεσία VPN που είναι πραγματικά προσιτή για όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Διαθέτει επαρκή αριθμό διακομιστών και είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS, Android και Linux. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα σύνδεσης 5 ταυτόχρονων συσκευών με ένα μόνο λογαριασμό PIA VPN.


Έχουν αποτελεσματικά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και μερικά από τα διακριτικά χαρακτηριστικά ιδιωτικότητας όπως Σκότωσε το διακόπτη και Προστασία διαρροών IPv6. Ωστόσο, υπάρχουν λίγες ελλείψεις, αλλά αυτές είναι μικρές.

Πριν από την εγγραφή της ιδιωτικής αναθεώρησης πρόσβασης στο Internet, έχω εγγραφεί στο εξάμηνο πακέτο ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο έτσι ώστε να μπορεί να εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η απόδοση της υπηρεσίας VPN. Επίσης, οι εργασίες μέτρησης του Torrenting και ροής πραγματοποιήθηκαν με τη σύνδεση Ιδιωτικού Διαδικτύου, καθώς οι περισσότεροι χρήστες VPN προορίζονται για την εκτέλεση αυτών των εργασιών μέσω VPN.

Ας δούμε γρήγορα τα Pro's & Con του PIA VPN

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Πραγματικά προσιτό Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και λίγο δεν υπάρχει υποστήριξη πελατών
Μεγάλη επιλογή των πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης Δεν υπάρχουν πολλές τοποθεσίες διακομιστών
Πολιτική μη καταγραφής
Πολλές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των ανώνυμων καναλιών, όπως κάρτες δώρων και Bitcoin
Kill switch και Προστασία διαρροών IPv6
Φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα
Άδεια P2P

Σε αυτήν την αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, θα βρείτε όλες τις ζωτικές λεπτομέρειες και την επισκόπηση των επιδόσεων, ώστε να μπορείτε καλύτερα να αποφασίσετε αν θα επιλέξετε το PIA ή όχι.

Επίσης, το κοινωνικό κανάλι reddit έχει πολλές κριτικές χρηστών PIA που συστήνουν PIA VPN σε άλλους και είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του.

Σχέδια τιμολόγησης

Ενώ η αναθεώρηση Private Internet Access δεν έχω βρει καμία διαφορά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που παρέχουν με όλα τα σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο που επιλέγετε διαφέρει απλώς ως προς την τιμή και τη διάρκεια της συνδρομής VPN.

Βρήκα Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet ένα εξαιρετικά φτηνό VPN πάροχο σε σύγκριση με άλλους δημοφιλείς παρόχους VPN και τα χαρακτηριστικά του είναι σχεδόν ίδια με τις υπηρεσίες pricy VPN. Με τα βασικά σχέδια, όπως και οι περισσότεροι πάροχοι VPN, το PIA VPN πρόσθεσε ένα νέο πακέτο τιμών που είναι εξαιρετικά προσιτό. ιδιωτική διαδικτυακή τιμή πρόσβασης

Τα πακέτα PIA VPN προσφέρουν στους πελάτες είναι?

  • Ένα Σχέδιο Μήνας - $ 6.95 / M
    Αυτό το σχέδιο είναι για ένα μήνα και θα πρέπει να ανανεώσετε την εγγραφή σας μετά από κάθε μήνα. Αυτό είναι το πιο βασικό σχέδιο που είναι συγκριτικά φθηνότερο από άλλα VPN αλλά μεταξύ των άλλων σχεδίων της PIA, ένα μηνιαίο σχέδιο δεν προσφέρει καμία έκπτωση.
  • Σχέδιο ενός έτους - $ 3.33 / M
    για αυτό το σχέδιο, έχετε συνδρομή για ένα ολόκληρο έτος στο συνολικό ποσό των 39,95 δολαρίων. Εάν επιλέγετε αυτό το πακέτο από ό, τι θα πρέπει να πληρώσετε ένα μηνιαίο ποσό το οποίο είναι σχεδόν 52% προεξοφλημένο σε σύγκριση με ένα πρόγραμμα μήνα.
  • Σχέδιο δύο ετών - $ 2.91 / M

Δύο χρόνια το σχέδιο προσφέρεται σπάνια από πάροχο VPN και με τόσο χαμηλό κόστος. Πρέπει να πληρώσετε συνολικά 69,95 δολάρια για δύο χρόνια. Αυτή η τιμή είναι έκπτωση 58% κάθε μήνα.

Εδώ πρέπει να διευκρινίσω ότι μια μακρύτερη συνδρομή σάς συνδέει και δεν μπορείτε να μεταβείτε σε άλλο VPN. Ωστόσο, μια διέξοδος για αυτή την ανησυχία παρέχει η PIA VPN και σας προσφέρουν επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων με κάθε σχέδιο. Αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη απόφαση για το ποιο σχέδιο μπορείτε να επιλέξετε, αν το VPN λειτουργεί καλά για εσάς και άλλα τέτοια πράγματα.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων, το καλύτερο πράγμα που βρήκα στο Private Internet Access είναι ότι δεν έχουν περιορισμούς ή κρυφές απαιτήσεις για επιστροφή χρημάτων. Ωστόσο, έχω δει πολλούς πελάτες να ενοχλούνται και να δυσκολεύονται να επιστρέψουν την επιστροφή χρημάτων.

Μέθοδος πληρωμής

Το PIA VPN παρέχει επαρκή αριθμό καναλιών για τους πελάτες, ώστε να μπορούν να πληρώσουν εύκολα τη συνδρομή. Ένα ευεργετικό πράγμα είναι ότι παρέχουν επίσης επιλογές πληρωμής, όπως το PayPal, οι οποίες είναι οι πιο ασφαλείς καθώς διατηρούν την ταυτότητά σας ανώνυμη. private-internet-access-payment

Έχουν επίσης τις επιλογές κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin και το Z-cash. Το PIA δέχεται κάρτες δώρων και μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικών καρτών ή άλλων συστημάτων πληρωμής.

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet; Ασφάλεια

Το πιο βασικό πράγμα και για το οποίο το VPN έχει αυξηθεί τόσο πολύ είναι η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα που ένας χρήστης παίρνει με αυτό το εργαλείο. Έχω δει μερικά από τα δημοφιλή πρωτόκολλα ασφάλειας, ενώ προχωρά στην αναθεώρηση Private Internet Access. Ωστόσο, η τοποθεσία του PIA VPN δεν είναι ιδανική για τους πελάτες, καθώς βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ θεωρούνται μια μικρή επικίνδυνη θέση δεδομένου ότι έχει ορισμένους αυστηρούς νόμους σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου και την ιδιωτική ζωή. Επίσης, υπάρχουν μείζονες ταυτότητες παρακολούθησης όπως η CIA και η NSA. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο παίρνει μια ειδοποίηση για διακοπή της υπηρεσίας ή πιο απειλητική είναι η ζήτηση να παραδώσει όλα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χωρίς να ειδοποιεί τους χρήστες.

Ευτυχώς, η υπηρεσία PIA έχει διατηρήσει χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν βελτιωμένη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. ο Επιλογές κρυπτογράφησης της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet παρέχει στους χρήστες πολυάριθμες επιλογές για να επιλέξουν μεταξύ της ασφάλειας OpenVPN, PPTP και L2TP.

Το OpenVPN είναι το καλύτερο πρωτόκολλο ασφαλείας με τα κανάλια κρυπτογράφησης όπως τα AES-128 και AES-256. Ο ταχύτερος τρόπος κρυπτογράφησης είναι το AES-128 με μέτρια ασφάλεια. Ωστόσο, το AES-256 είναι η ασφαλέστερη κρυπτογράφηση. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί ρύθμισης απορρήτου που ένας χρήστης θα μπορούσε να επιλέξει ανάλογα με την ανάγκη και τη χρήση του. Στη σελίδα Κρυπτογράφηση VPN της PIA, μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση κρυπτογράφησης και τις λειτουργίες.

Επίσης, το PIA VPN διαθέτει υποστήριξη SOCKS5 και υποστήριξη P2P. Αυτά είναι μερικά σπάνια χαρακτηριστικά στους παρόχους VPN που κάνουν την περιήγηση στο Διαδίκτυο ασφαλή για τους πελάτες.

Δεν υπάρχει πολιτική αρχείου καταγραφής

Το απόρρητο ενός VPN εξαρτάται επίσης από την πολιτική που διατηρεί ο πάροχος για τα δεδομένα χρήστη που λαμβάνει από αυτά. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο έχει μια σύντομη πολιτική απορρήτου στην οποία έχω δει μια σύντομη πρόταση σχετικά με την πολιτική της υλοτομίας που είναι. "Το PrivateInternetAccess.com δεν συλλέγει ή δεν καταγράφει οποιαδήποτε κίνηση ή χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (" VPN ") ή του Proxy."

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet Ας μάθουμε πραγματικά γεγονότα & αριθμοί

Ωστόσο, οι λεπτομερείς πληροφορίες παρέχονται στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις στο άρθρο "Εγγραφείτε". Υποστηρίζουν ότι οι πληροφορίες δεν τηρούνται ποτέ μαζί τους και αν, για παράδειγμα, τα αρχεία καταγραφής διατηρούνται για σύντομο χρονικό διάστημα, τότε η PIA ανακατευθύνει τη συσκευή σε μηδενική συσκευή αντί να την αποθηκεύσει στο σκληρό δίσκο. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική καταγραφής PIA.

Άλλες λειτουργίες απορρήτου

Υπάρχουν ορισμένες ξεχωριστές λειτουργίες απορρήτου που έχω παρατηρήσει ενώ εξετάζω την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet. Αυτά τα χαρακτηριστικά προστίθενται στο ιδιωτικό απόρρητο ενός πελάτη PIA VPN στον οποίο τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι ο Kill Switch και η IPv6 προστασία από διαρροές.

ο Σκότωσε το διακόπτη βοηθά στην εξασφάλιση δεδομένων μέσω αποκλεισμού ολόκληρης της διαδικτυακής κυκλοφορίας όταν η σύνδεση VPN πέφτει απροσδόκητα. Από την άλλη πλευρά, το Προστασία διαρροών IPv6 αποτρέπει τη διαρροή της διεύθυνσης IPv6 εκτός της σήραγγας VPN.

Έχουν επίσης έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, ο οποίος αποκλείει αυτόματα όλες τις ενοχλητικές διαφημίσεις από την περιήγησή σας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ένα πράγμα που έχω παρατηρήσει ενώ ιδιωτική πρόσβαση στο Internet αναθεώρηση ότι δεν επιτρέπουν την προσαρμογή για PIA MACE ad-blocker και μερικές φορές δεν είναι σε θέση να μπλοκάρει τις διαφημίσεις.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet; Χαρακτηριστικά

ιδιωτικές δυνατότητες πρόσβασης στο διαδίκτυο

Τοποθεσίες διακομιστών

Το δίκτυο διακομιστών του PIA VPN είναι αρκετά περιορισμένο όσον αφορά τις χώρες. Πρόκειται για έναν παροχέα VPN με έδρα τις ΗΠΑ που βρίσκεται στο Μίτσιγκαν και διαθέτει περισσότερους από 3000 διακομιστές σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι τοποθεσίες διακομιστών τους ενδέχεται να είναι λιγότερες από τους περισσότερους παρόχους VPN, ωστόσο, ο αυξημένος αριθμός διακομιστών επιτρέπει μια αξιοπρεπή πιθανότητα απεμπλοκής περιορισμένου περιεχομένου.

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet Ας μάθουμε πραγματικά γεγονότα & αριθμοί

Επίσης, το πλεονέκτημα της εναλλαγής διακομιστή είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε για έναν γρήγορο διακομιστή εάν ο τρέχων διακομιστής σας δεν έχει καλές επιδόσεις. Οι επιπτώσεις ταχύτητας μπορεί να οφείλονται στο φορτίο του διακομιστή ή μπορεί να είναι ότι βρίσκονται μακριά από την πραγματική σας θέση.

Εκτέλεση

Έχω δοκιμάσει την ταχύτητα του PIA VPN με τη σύνδεση διαφορετικών εξυπηρετητών έτσι ώστε να μπορεί να υπολογίσει ποιος διακομιστής έχει καλές επιδόσεις.

Όταν δοκιμάζονται διαφορετικοί διακομιστές κατά την αναθεώρηση της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, η απόδοση ταχύτητας ήταν επαρκής και ικανοποιητική. Οι πιο αποδοτικοί και αποδοτικοί διακομιστές ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. Ωστόσο, οι υπόλοιποι ήταν επίσης επαρκείς. Επίσης, η απόδοση ταχύτητας διαφέρει ανάλογα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και το ταχύτερο πρωτόκολλο είναι το L2TP.

Ως εκ τούτου, αν χρειάζεστε γρήγορη ταχύτητα με μέτρια ασφάλεια, όπως κατά τη διάρκεια torrenting τότε θα μπορούσατε να πάτε με αυτό το πρωτόκολλο και μια τοποθεσία διακομιστή όπου οι torrenting νόμοι είναι ευέλικτες.

Έχω δοκιμάσει επίσης την υπηρεσία PIA για διάφορες διαρροές, όπως Διαρροή IP, Διαρροή DNS και το πιο σημαντικό, το Διαρροή WebRTC. Ευτυχώς, τα αποτελέσματα για το VPN PIA ήταν θετικά και δεν υπήρξε διαρροή IP, διαρροή DNS ή διαρροή WebRTC.

Συμβατές πλατφόρμες

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι συμβατή με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες όπως τα Android, Mac, iOS, Linux και Windows. Επίσης, μπορείτε να το εγκαταστήσετε στους δρομολογητές DD-WRT και Tomato.

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet Ας μάθουμε πραγματικά γεγονότα & αριθμοί

Επίσης, έχουν μια δωρεάν επέκταση για τους χρήστες του Chrome και μια εφαρμογή Android. Η δωρεάν επέκταση σάς προσφέρει τα περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με την έκδοση Premium. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι σχεδόν όπως τα Windows ή άλλες πλατφόρμες. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια και οι επιλογές κρυπτογραφικών πρωτοκόλλων.

Δικτυακός τόπος ιδιωτικός ιστότοπος πρόσβασης στο Διαδίκτυο

Επισκέπτοντας την ιστοσελίδα της PIA, βρήκα εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ζωτικές πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία τους καθώς και στις σελίδες συνδέσμων. Πρόκειται για ένα ενημερωτικό κανάλι και η οθόνη έχει εύκολες οδηγίες για τις κύριες πληροφορίες που χρειάζεστε.

Οι βασικές πληροφορίες, όπως πακέτα τιμολόγησης, χαρακτηριστικά VPN, τοποθεσίες διακομιστών και άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες PIA, εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Ωστόσο, στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας, μπορείτε να βρείτε τους εύκολους συνδέσμους σε άλλες σελίδες.

Σε αντίθεση με άλλες τοποθεσίες VPN, η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Access έχει αποκαλύψει το γεγονός ότι αυτή η υπηρεσία VPN δεν έχει αποκρύψει καμία λεπτομέρεια. Παρέχουν εύκολη πρόσβαση και οδηγίες σε πολλά θέματα και πληροφορίες που θα χρειαστεί ένας πελάτης.

Σελίδες όπως η κρυπτογράφηση VPN παρέχουν λεπτομερείς γνώσεις για κάθε χρήστη με διαφορετικές ανάγκες. Ωστόσο, το τμήμα του ιστολογίου VPN είναι πολύ επωφελές για τους νέους χρήστες VPN καθώς και για όσους χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία από ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα. Μαζί με την ενότητα ιστολογίου, ο επίσημος δικτυακός τόπος PIA VPN παρέχει εύκολους οδηγούς και τμήμα FAQ, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών βίντεο.

Τα στοιχεία και οι πληροφορίες του ιστοτόπου αποτελούν ζωτικό μέρος της υπηρεσίας VPN, καθιστώντας εύκολο για όλους τους πελάτες να χρησιμοποιούν το VPN ομαλά και αποτελεσματικά. Δυστυχώς, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών ιστοσελίδων VPN είναι η υποστήριξη live chat που απουσιάζει από το VPN PIA. Αλλά ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό της ιστοσελίδας της PIA είναι ότι ο αναγνώστης μπορεί να δει την ιστοσελίδα σε 18 διαφορετικές γλώσσες.

Υποστήριξη πελατών

Ένα τεράστιο χάσμα και η έλλειψη υποστήριξης πελατών Ιδιωτικού Internet Access είναι η απουσία live chat υποστήριξης. Παρόλο που έχουν ένα λεπτομερές ενημερωτικό τμήμα όπως οδηγούς, ιστολόγια και συχνές ερωτήσεις, η υποστήριξη πελατών 24 ώρες το 24ωρο 7/7 έχει γρήγορη ανταπόκριση και οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν ότι είναι μια πιο βολική λύση για την επίλυση προβλημάτων.

Από την άλλη πλευρά, έχουν μια σελίδα επικοινωνίας μαζί μας όπου μπορείτε να υποβάλετε το ερώτημά σας. Ωστόσο, όταν υπέβαλα ένα ζήτημα για να δοκιμάσω τις υπηρεσίες τους για την εξέταση ιδιωτικού Internet Access, η απάντηση από αυτά έλαβε μετά από ώρες. Επίσης, η ανατροφοδότηση από τους πελάτες δείχνει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης πελατών.

Ωστόσο, είναι καλό να λάβετε την απάντηση σε μια χρονική περίοδο ωρών, αντί να περιμένετε όσο εβδομάδες.

PIA Ενώ Torrenting

Όσον αφορά το torrenting, είμαι ικανοποιημένος από τη δυνατότητα λήψης του PIA VPN, καθώς προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και δεν περιορίζετε τα όρια δεδομένων. Ωστόσο, πρέπει να αντιμετωπίσω λίγο αργή λήψη σε σύγκριση με άλλες δραστηριότητες περιήγησης με σύνδεση PIA.

Ωστόσο, ένα ευεργετικό πράγμα για την PIA είναι το χαρακτηριστικό του switch kill. Ενώ torrenting πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνδέσεις σταγόνες πιο συχνά και λόγω του διακόπτη σκοτώσει το Διαδίκτυο αποσυνδέεται αυτόματα για να αποφευχθεί η διαρροή IP και την καταστροφή ανωνυμίας.

Ένα άλλο πράγμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι το πρωτόκολλο PPTP έχει επαρκή απόδοση ταχύτητας ενώ torrenting επειδή το πρωτόκολλο αυτό παρέχει την ταχύτερη ταχύτητα με λίγο χαμηλή ασφάλεια.

Σχόλιο από τη συζήτηση PIA for torrent?.

Σχόλιο από τη συζήτηση PIA for torrent?.

Streaming με ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι ένα καλό VPN για streaming σκοπό. Βρίσκω πολλά κανάλια ροής που λειτουργούν με ακρίβεια με αυτήν την υπηρεσία. Ωστόσο, ήταν αδύνατο να ξεμπλοκάρει το Netflix. Η κύρια αιτία για το θέμα αυτό μπορεί να είναι ότι το Netflix έχει μπλοκάρει πολλά κανάλια VPN και η PIA είναι πιθανώς ένας από αυτούς τους παρόχους.

Ωστόσο, τα άλλα κανάλια ροής λειτουργούσαν αποτελεσματικά και βρήκα μια ομαλή ροή του YouTube όταν συνδεόταν με την PIA. Επίσης, η ανασκόπηση ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο από άλλα άτομα δείχνει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την απόδοση ροής εκτός από το Netflix.

Σχόλιο από τη συζήτηση PIA good for streaming και γενική χρήση?.

Ιδιωτική ρύθμιση πρόσβασης στο Internet

Η εγκατάσταση του PIA VPN είναι πραγματικά εύκολη και το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν τρόπο πληρωμής μέσω του οποίου θα εγγραφείτε στο VPN. Υπάρχουν μέθοδοι όπως Bitcoin ή Gift Cards που σας επιτρέπουν μια εντελώς ανώνυμη συνδρομή χωρίς να δώσετε οποιοδήποτε είδος ιδιωτικών δεδομένων.

Θα σας στείλουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις λεπτομέρειες σύνδεσης μόλις τελειώσετε με τη διαδικασία πληρωμής. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε από τον ιστότοπο και να πραγματοποιήσετε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN για τη συσκευή σας. Υπάρχουν οι επιλογές για την πλατφόρμα που ψάχνετε για τη λήψη. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς εγκατάστασης για διαφορετικές πλατφόρμες στον ιστότοπο της PIA, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών βίντεο.

Ιδιωτική κριτική πρόσβασης στο Internet Ας μάθουμε πραγματικά γεγονότα & αριθμοί

συμπέρασμα

Μετά την αναθεώρηση αυτής της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτός ο πάροχος VPN έχει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά ενός VPN με κάποια μειονεκτήματα. Ωστόσο, όταν συγκρίνουμε την τιμή του PIA VPN με άλλους παρόχους, είναι πραγματικά φθηνή και εξαιρετικά προσιτή.

Επίσης, έδωσαν τα ίδια χαρακτηριστικά για όλα τα άτομα που επέτρεπαν την τροφοδοσία στη συνδρομή VPN. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή εκτίμηση για εκείνους που αναζητούν μια προσιτή υπηρεσία VPN που είναι εξίσου αξιόπιστη και αποτελεσματική στην εργασία.