Kaj Redditer misli o Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast kot ime je resnično priljubljen zaradi varnosti in sami trdijo, da so internetni varnostni centri. Avast Secureline VPN je pobuda tržnega slovesa, ki naj bi imela podobno učinkovitost.


Pa vendar, mnogim ljudem je bilo vedeti podrobnosti, preden so jih izbrali zase. Zato sem zasnoval pregled Avast VPN, da odgovorim na priljubljena vprašanja, povezana z VPN, kot so učinkovitost hudournikov, pretakanje in odblokiranje, varnost itd..

Da bi bila sodba bolj verodostojna, so spremljali preglede na Redditu, ki so bili večinoma uporabniki Avast Secureline VPN in strokovnjaki s tega področja.

Avast VPN - Pregled

Avast VPN je preprost VPN s preprostim postopkom nastavitve. Na njihovem uradnem spletnem mestu so preprosti koraki namestitve, s pomočjo katerih lahko Avast VPN deluje v samo nekaj sekundah.

Imajo postavitev skoraj 52 strežnikov v 33 državah okoli sveta. Vendar je storitev VPN s sedežem na Češkem, ki je bila predstavljena leta 2014. Avast VPN podpira vse glavne naprave in operacijske sisteme, kot so Windows, Mac, iOS, Android itd..

Prednost izbire Avast VPN je, da vam ni treba skrbeti za omejitve pasovne širine. Prav tako imajo podporo do pet sočasnih naprav vendar z drugačnim načrtom cen. Ja! Med opravljanjem pregleda Avast VPN sem ugotovil, da se cenovni načrti tega VPN razlikujejo od večine storitev.

Imajo različne načrte sočasne povezave za pet naprav, Mac ali PC in za načrt, ki je namenjen Androidu, iPhoneu ali iPadu. Z vsemi načrti, ki ste jih dobili 30-dnevna garancija za vračilo denarja z omejitvami, kot je manjša od 30 GB porabe podatkov in pod 100 povezav. Preden plačate za kateri koli od Avast VPN načrtov, lahko preverite uspešnost 7-dnevno brezplačno preskušanje brez kakršnih koli omejitev.

Kljub temu pa je večina uporabnikov VPN storitev namen Torrenting in deblokiranje. Za hudournike je Avast VPN dobra novica; toda tisti, ki želijo deblokirati Netflix, bi bili razočarani, ker Avast Secureline VPN tukaj ni učinkovit.

Pregled varnosti Avast VPN

Kot smo že omenili, je Avast VPN ponudnik VPN s sedežem na Češkem, kar v bistvu pomeni, da je zaščiten pred nadzorom Five Eyes, saj ni del sporazuma, vendar pa sodeluje z državami Five Eyes. To res ni zaskrbljujoče, vendar nekateri skrbijo zaradi tega.

Študija s spletnega mesta kaže tudi, da je test zlonamerne programske opreme Avast VPN pokazal, da je bila adware najdena med namestitvijo odjemalskih datotek VPN. Ti samodejno prenašajo zlonamerno programsko opremo lahko zbirajo podatke.

Ne samo spletna stran, ampak tudi uporabniki Avast VPN imajo take pritožbe, sklic na katero je ta objava Reddit.

Imam Avast SecureLine in kadar ne uporabljam programa, ima postopek v ozadju. Bi moral biti zaskrbljen? iz r / VPN

Če pa govorimo o splošnih varnostnih in zasebnih lastnostih Avast Secureline VPN, potem so podobne nekaterim dobrim VPN-jem. Omogoča šifriranje AES-256 za podatke uporabnika skupaj z naprednimi funkcijami zaščite pred puščanjem DNS in Kill-Switch.

Avast VPN pregled; Z vidika Redditorja

Če ste tisti, ki išče uporabnike pristnih komentarjev, preden jih izberejo, je Reddit najbolj verodostojen vir. Marsikomu se zdi pretirano iskanje po vseh kategorijah in zmede komentarjev. Zato sem prebral vsa vprašanja in objave uporabnikov v zvezi z zmogljivostjo Avast Secureline VPN.

Splošno mnenje teh priporočil je bolj negativno. Večina ljudi meni, da Avast Secureline VPN ni obravnaval enake kakovosti kot prej za svojo protivirusno storitev.

Kartica

Skoraj vsaka oseba priporoča uporabo drugih VPN-jev, ki so cenejši in so pridobili večjo pozornost uporabnikov.

Nekateri ljudje imajo pomisleke glede tega, da je VPN vključen v prodajo podatkov ali ima v ozadju zlonamerne datoteke.

Kartica

Potekala je razprava o Avast VPN, iz katere je razvidno, da VPN ustvari tudi nekaj težav med odblokiranjem ali pretakanjem kanalov. Na primer, uporabnik je navedel sklic na Twitch.tv.

Avast Secureline VPN iz r / VPN

Zaključek

Kratek odgovor na koncu pregleda Avast VPN je, da ne bi smeli izbrati Avast VPN. To stališče ni predstavljeno zato, ker ima številne pomanjkljivosti, ampak zato, ker obstajajo nekatere možnosti, ki so stroškovno učinkovite, varne, hitrejše in celo lahko odblokirajo Netflix.

Avast Secureline VPN ni slaba izbira, vendar tudi inteligentna izbira. Z nekaj iskanja lahko dobite boljši VPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me