Как да получите безплатен WiFi навсякъде

[ware_item id=33][/ware_item]

Ако планирате да пътувате, след това опаковайте раниците си с някакъв безплатен Wi-Fi лъскав трик.


Ние винаги търсим безплатен Wi-Fi, когато пътувате и на повечето места получавате огромен списък от налични Wi-Fi мрежи.

Въпреки че имате опции за връзка, повечето пъти не можете да се свържете с Wi-Fi поради защита на паролата. Ето защо наистина е благословия да открием безплатната Wi-Fi връзка, за да премахнем скуката.

Преди да преминете към методите за получаване на безплатен WiFi навсякъде, наистина е необходимо да се спомене, че съществува висок риск от хакерска намеса при безплатни интернет връзки.

Следователно, трябва да имате инструменти за сигурност, ако имате работа с важни имейли, лични идентификационни данни и т.н. или просто разглеждате ежедневни уебсайтове.

1- Познайте най-вероятните места на безплатен Wi-Fi

Това е много основният, но полезен начин за намиране на безплатна Wi-Fi връзка.

Най-вероятно е да има обществен Wi-Fi на места като библиотеки, ресторанти и големи бизнес вериги (Starbucks, McDonald's и т.н.).

Ако сте нови за място, можете също да навигирате по такива места през картата на вашето устройство. Можете също да разгледате тези Wi-Fi места, които може би не знаете.

2- Използвайте безплатни приложения за локализиране на Wi-Fi   

Има няколко приложения, които ви позволяват да откриете някои безплатни Wi-Fi връзки в близост до вас.

WiFi картата, например, съдържа списък от повече от 100 милиона WiFi горещи точки по целия свят.

Освен това те имат идентификационни данни за вход на тези връзки, но се нуждаете от старание, докато използвате такива приложения като злонамерено образувание може също да регистрира гореща точка, за да има лесен достъп до личните ви данни.

За да направите проверка на достоверността, най-добре е да преминете през раздела за отзиви и коментари на приложението, преди да настроите връзка.

3- Изтрийте телефона си

Свързването на 3G или 4G връзката на вашия телефон с вашия компютър винаги е добра опция. Няма да ви даде свръхбърза скорост или скорост като безплатен Wi-Fi гореща точка, но ще ви даде свързващ начин към интернет.

Има някои приложения за свързване на iPhone и Android, но преди това се нуждаят от основи. Например, потребителите на iPhone трябва първо да изпаднат в джейлбрейк, а андроид потребителите трябва да изкоренят смартфона си за свързване през Wi-Fi.

Този метод може да работи навсякъде, затова се опитайте да го направите в домашни условия, преди да се насочите към пътуване.

4- Промяна на MAC адреса на триковите ограничения на времето

Някои от вас трябва да са изпитали безплатна Wi-Fi връзка, която работи добре от известно време и след това изведнъж се изключва напълно. Това е така, защото има ограничение във времето за тази Wi-Fi връзка.

В такъв случай измазването на MAC адрес може да ви помогне да продължите да сърфирате със същата мрежова връзка, ако няма друга безплатна опция за Wi-Fi.

Или вземете друг MAC адрес, за да подновите срока, или ако сте с високо ниво на умение, след това измамете съществуващ MAC адрес, който има неограничен достъп до платената услуга в тази мрежа.

5- Опитайте да разглеждате общи сайтове

Тази техника не е за пълния достъп до интернет.

Някои от защитените с парола или платени услуги предоставят безплатен достъп само до общи уебсайтове. Ето защо, ако просто търсите пропуск за добро време, потърсете уебсайтовете, които местната гореща точка предлага безплатно.

Например, Delta Airlines предлага безплатен достъп до Amazon, списание People и дневник на Wall Street.

6- Вашият настоящ ISP може да има безплатни горещи точки

Това може да бъде нова информация за вас, но настоящият ви интернет доставчик може да предлага безплатни горещи точки в големите градове.

Можете да проверите уебсайта на вашия доставчик за безплатни места за достъп до горе. Ако имат такава услуга, можете да изтеглите тяхното мобилно приложение от магазина за приложения и да намерите горещата точка.

Някои от мобилните компании също предлагат горещи точки. Например AT&T предлага безплатна услуга за горещи точки, докато компанията T-Mobile предлага подобна услуга след допълнителна сума от $ 9,99 на месец.

7- Регистрация за програма за лоялност

Някои от фирмите предлагат безплатен Wi-Fi, ако се присъедините към тяхната програма за лоялност. Това вероятно ще насърчи тяхното обслужване и следователно можете да получите промоционални имейли. Но не е лошо да се регистрирате за безплатна програма за лоялност и да получите безплатен неограничен Wi-Fi.

Бизнес като Кимптън и други хотели използват такива промоционални техники.

заключение

С всички тези техники вероятно ще получите безплатна WiFi връзка навсякъде, но не забравяйте, че отваряте много данни в света. Това не е проблем, докато няма хакер или снайпер на данни с намерения да открадне данните ви, но е много рядко.

За щастие има начини да бъдете в безопасност на обществения Wi-Fi и трябва да бъдете оборудвани с тези мерки, преди да използвате безплатен обществен Wi-Fi, освен ако има спешна нужда.