Как да разрешите грешка при свързване на SSL [Решен] 2018 г. Актуализиран

[ware_item id=33][/ware_item]

Всички известни браузъри идват със собствени мерки за сигурност и защитени слоеве, което има за цел само да осигури допълнителен слой на сигурност и безплатна програма за злонамерен софтуер на потребителите. Ето защо някои потребители получават грешка като SSL Грешка при свързване или err_ssl_protocol_error.


Има милиони заразени и несигурни сайтове по целия свят, за които браузърите приемат и конфигурират собствените си системи, за да предотвратят тези злонамерени уеб страници. Те автоматично откриват и изскачат грешката „err_connection_closed“, за да получат вниманието на потребителите.

В тази статия ще ви покажа как да се отървете от тези грешки, които са свързани със SSL връзка и възникват погрешка, докато сърфирате онлайн.

SSL грешки, причинени най-вече от компютъра на потребителя & Конфигурация на браузъра и може да е от края на сървърите.

Грешки като:

 • err_ssl_protocol_error
 • връзката ви не е частна
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Това са основните условия за грешка, които ще получите най-вече, когато разглеждате онлайн и се забиете във всеки уебсайт или страница. Ако сте жертва на една от тези грешки, тази статия може да ви помогне.

Конфигурация на системата: Проверете вашите системни настройки

Преди да се вгледате в страната на сървъра, трябва да проверите тези конфигурации, които най-вече разрешават проблема.

Проверете настройките си за системно време и данни:

Ако вашето време и дата не са правилни, това може да доведе до този проблем. Нулирайте времето си, ако е неправилно. Как да разрешите грешка при свързване на SSL [Решен] 2018 г. Актуализиран

Антивирусен софтуер:

Ако използвате антивирусен софтуер в устройствата си, изключете го временно, за да проверите дали има проблем с това. Това е така, защото антивирусът ви може да блокира вашата SSL връзка.

Свързана статия: Топ 10 на най-добрия антивирусен софтуер 2017 & Бъдете винаги защитени

Проверете вашата защитна стена:

Вашата защитна стена също може да бъде причина за тези грешки („err_ssl_protocol_error","err_connection_closed”). По подразбиране вашата защитна стена може да спре всички пропуски на връзката, които идват чрез изтекли SSL връзки. Може да се наложи да деактивирате защитната стена и да отворите отново страницата, проверете дали тя работи.

Настройки на центъра за споделяне на мрежи:

Този метод работи само ако използвате Windows OS и вашето SSL състояние може да блокира вашата SSL връзка, така че можете да следвате тези стъпки до „ясно SSL състояние"

За потребители на Mac:

Кликнете върху ОТИВАМ > Приложения > полезност > KeyChain Access

Грешка при свързване с SSL

За потребител на Windows

Център за мрежа и споделяне

 • Старт меню
  • Контролен панел
   • Мрежа и интернет
    • Център за мрежа и споделяне

Clear-SSL-държавни прозорци

Вижте левия долен ъгъл на прозореца, където ще намерите опция, наречена „интернет настройки"Кликнете върху това, ще се отвори нов прозорец, наречен"Интернет имоти"Сега кликнете върху"съдържание"И след това кликнете върху"Изчистване на състоянието на SSL".

Това може да реши проблема ви за постоянно. Ако не преминете към следващата стъпка.

Настройки на браузъра за разрешаване на грешка в връзката с SSL

Разширения:

Понякога тези видове грешки се появяват, когато използвате някои подозрителни разширения на браузъра, в такъв случай трябва да премахнете или деактивирате ненужни приставки. Отворете Chrome и поставете това „chrome: // extensions /“. Сега ще получите списък с разширения, към които трябва да деактивирате всички. Отворете отново желаната уеб страница и натиснете Enter. Ако не работи, продължавайте да четете.

Как да разрешите грешка при свързване на SSL [Решен] 2018 г. Актуализиран

Свързана статия: Как да деблокирате уебсайтове в Chrome | Сигурни разширения

Ясен кеш на браузъра:

Понякога грешката при връзката с SSL се причинява поради изтекла и стара сертификация, която се съхранява в кеша на браузъра ви, дори ако този проблем е решен от собственика на уеб страницата. Това е така, защото се съхранява в кеша на браузъра! Всеки път, когато посетите тази страница, тя ще показва същите резултати, които са избрали, когато проблемът е бил там.

Изчистете историята на сърфирането си и опитайте тази страница отново. Можете да опитате в режим „инкогнито“ само за проверка! Тъй като раздела „инкогнито“ не следва стария кеш и история.

Кратък ключ:

 • Потребители на Windows: CRTL + Shift + N
 • Потребители на Mac: команда + shift + N

Актуализирайте браузъра си:

Тези грешки „err_connection_closed“ могат да бъдат причинени и от браузъри със стара версия, трябва да актуализирате браузърите си, в настройките.

QUIC протокол в Chrome:

Chrome има „QUIC протокол“ по подразбиране, браузърите като хром винаги се уверяват, че уебсайтът, който посещавате, е напълно надежден и защитен. Той също така защитава вашия компютър от изтегляне или инжектиране на зловреден софтуер, който най-вече идва от ненадеждни уебсайтове.

Препоръчваме ви да повторите процеса, след като сте готови с този уебсайт.

Деактивирането на QUIC протокол в хром и други браузъри също може да бъде полезно за разрешаването на грешка при свързване на SSL „SSL_PROTOCOL_ERROR“. Копирай този код "хром: // знамена / # позволяват-QUIC"

Как да разрешите грешка при свързване на SSL [Решен] 2018 г. Актуализиран

Сега кликнете върху „Експериментален протокол QUIC"Изберете"Хора с увреждания" опция и затворете Google Chrome. Сега отново стартирайте програмата.

Тази статия с актуализация от време на време ...