Какво мислят Redditer за Avast Secureline – Reddit Review

[ware_item id=33][/ware_item]

Avast като име е наистина популярен за сигурността и те твърдят, че са централа за сигурност в интернет. Avast Secureline VPN е инициатива с пазарна известност, която има подобна ефикасност.


И все пак, много хора бяха любопитни да разберат за детайлите, преди да го изберат за себе си. Затова създадох преглед на Avast VPN, за да отговоря на популярните свързани с VPN въпроси като ефективност на торента, възможност за стрийминг и деблокиране, сигурност и т.н..

За да се направи по-достоверна присъдата, бяха наблюдавани прегледите на Reddit, които бяха предимно от потребителите на Avast Secureline VPN и експертите от областта.

Avast VPN - Преглед

Avast VPN е обикновен VPN с лесната процедура за настройка. На официалния им уебсайт има прости стъпки за инсталиране, чрез които можете да накарате Avast VPN да работи само за няколко секунди.

Те имат настройка почти 52 сървъра в 33 страни навсякъде по света. Това обаче е VPN услугата, базирана в Чешката република, която беше стартирана през 2014 г. Avast VPN поддържа всички основни устройства и операционни системи като Windows, Mac, iOS, Android и т.н..

Плюсовете на избора на Avast VPN е, че не е нужно да се притеснявате за ограниченията на честотната лента. Също така, те имат подкрепата на до пет едновременни устройства но с различен ценови план. Да! Докато извършвах преглед на Avast VPN, установих, че ценовите планове на тази VPN се различават от повечето услуги.

Те имат различни планове за едновременна връзка за пет устройства, Mac или PC и за плана, който е за Android, iPhone или iPad. С всички планове, които ви се предоставят 30-дневна гаранция за връщане на парите с ограниченията като по-малко от 30 GB използване на данни и под 100 връзки. Преди да платите за някой от Avast VPN плановете, можете да проверите ефективността 7-дневен безплатен пробен период без ограничения.

И все пак целите, за които повечето от VPN потребителите купуват услугата са Torrenting и debblocking. За торентерите Avast VPN е добра новина; онези, които търсят да деблокират Netflix, ще бъдат разочаровани, че Avast Secureline VPN тук е неефективен.

Преглед за сигурност на Avast VPN

Както бе споменато по-горе, Avast VPN е доставчик на VPN, базиран в Чешката република, което в основата му предполага, че е защитен от наблюдение с пет очи, тъй като не е част от споразумението директно, но си сътрудничи с държавите от Five Eyes. Това всъщност не е тревожна ситуация, но някои хора са загрижени за това.

Проучването от уебсайт показва също, че тестът за злонамерен софтуер Avast VPN показва показания рекламен софтуер при инсталиране на клиентските файлове на VPN. Тези автоматично изтегляне на злонамерен рекламен софтуер могат да събират данните.

Не само уебсайтът, но и потребителите на Avast VPN имат такива оплаквания, препратка към които е тази публикация в Reddit.

Имам Avast SecureLine и когато не използвам програмата, има фонов процес. Трябва ли да се притеснявам? от r / VPN

Ако обаче говорим за общите функции за сигурност и поверителност на Avast Secureline VPN, те са подобни на някои добри VPN. Той осигурява криптиране AES-256 към данните на потребителя, заедно с разширените функции на защита от течове на DNS и Kill-Switch.

Avast VPN преглед; От гледна точка на Redditor

Ако вие сте този, който търси истински коментари от потребителите на продуктите, преди да го изберат, тогава Reddit е най-автентичният източник. Много хора намират за объркващо търсене на всички категории и объркващи коментари. Затова прочетох всички въпроси и публикации от потребителите относно производителността на Avast Secureline VPN.

Общото мнение, което получавам от тези препоръки, е по-скоро към негативно. Повечето хора смятат, че Avast Secureline VPN не се е справила със същото качество, както преди за своята антивирусна услуга.

карта

Почти всеки човек препоръчва използването на други VPN, които са по-евтини, както и е спечелил повече потребителско внимание.

Освен това някои хора имат притеснения по отношение на това, че VPN участва в продажба на данни или може да има злонамерени файлове на заден план.

карта

Имаше дискусия за Avast VPN, която показва, че VPN също създава някои проблеми, докато деблокира или поточно канали. Например, потребител е предоставил референцията на Twitch.tv.

Avast Secureline VPN от r / VPN

заключение

Кратък отговор в края на прегледа на Avast VPN е, че не трябва да избирате Avast VPN. Тази гледна точка не е представена, защото има много недостатъци, а защото има някои алтернативи, които са рентабилни, сигурни, по-бързи и дори биха могли да деблокират Netflix.

Avast Secureline VPN не е лош избор, но дори не е и интелигентен избор. С малко търсене можете да получите по-добър VPN.