Legjobb VPN szolgáltatások 2017 – A biztonság és megbízhatóság kérdése

[ware_item id=33][/ware_item]

A biztonsági eszközökkel kapcsolatban a biztonság és a megbízhatóság kulcsfontosságú tényezők, mivel ezeket az eszközöket bizalmas információkkal bízza meg. A Virtuális Magánhálózat egyike azoknak a biztonsági eszközöknek, amelyek az interneten biztonságosítják az online identitását és az internetes adatokat. Néhány nappal ezelőtt közzétettük egy cikket: Miért szükséges a VPN a Torrentinghez? Amit kedvezően fogadták, és a felhasználóink ​​azt kérdezték, hogy melyik a legjobb VPN-szolgáltatás, mivel aggódnak a személyes adataik miatt.


Mivel az iparban sok VPN-szolgáltatás elérhető; felveti a vállalatok megbízhatóságának és biztonságának kérdését. Ebben a cikkben megvitatjuk, mely VPN-szolgáltatásokra van igény, azok a kulcsfontosságú tényezők, amelyek a VPN-szolgáltatást megbízhatóvá teszik, és ismertetjük a legjobb VPN-szolgáltatások jellemzőit..

A legjobb VPN-szolgáltatások összehasonlító listája 2017

 legjobb vpn szolgáltatásokexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
Elhelyezkedés Panama Brit Virgin szigetek Hong Kong Egyesült Államok Hong Kong
Titkosítás 2048 bites SSL 256 bites AES 256 bites AES 256 bites AES 256 bites AES
Biztonsági protokollok PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Szerver helyek 57 87 141 24 50
Sávszélesség & Sebesség Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
OS támogatás Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók Windows, Mac, Linux, Android, iOS, útválasztók
Több bejelentkezés 6 eszköz 3 eszköz 5 eszköz 5 eszköz 5 eszköz
Nulla naplózási politika Nincs napló Nincs napló Nincs napló Nincs napló Nincs napló
Weboldal Látogasson el a szolgáltatóra Látogasson el a szolgáltatóra Látogasson el a szolgáltatóra Látogasson el a szolgáltatóra Látogasson el a szolgáltatóra
Ajánlatok 72% Kedvezményes téli akció 36% kedvezmény eladó 78% Kedvezmény Téli akció 52% kedvezmény eladó 86% Kedvezmény Téli akció
Ár

3,29 USD / hónap

8,32 USD / hónap

2,45 dollár havonta

3,33 USD / hónap

1,66 USD / hónap

Bitcoin támogatás Igen Igen Igen Igen Igen
Pénzvisszafizetési garancia 30 napos 30 napos 7 napos 7 napos 7 napos


Összefüggő:
A legjobb torrent és P2P fájlmegosztási VPN 2017

Exkluzív szolgáltatások, amelyek a VPN szolgáltatást teszik lehetővé a legjobban

Az iparág minden VPN-szolgáltatása két alapvető funkciót kínál, azaz a titkosítást és az IP-álcázást. A legjobb VPN-szolgáltatást a többi részétől elválasztja az általa kínált exkluzív szolgáltatások. Felsoroljuk ezeknek a megbízható VPN-szolgáltatásoknak a kizárólagos tulajdonságait.

legjobb vpn szolgáltatások

NORDVPN | A szerkesztő választása | A legjobb VPN-szolgáltatások listája 2017

„A NordVPN elnevezést a skandináv eszmény ihlette, amelyek bizalmat, bizalmat, szabadságot és innovációt jeleznek. Ez azt tükrözi, hogy értékeljük vevőink szabadságát, hogyan törekszünk innovatív technológiánkra és hogyan működünk. ”- NordVPN

A vállalat inkább a „Biztonság” -ra összpontosít, és rendelkezik a biztonsági eszközök néhány legjobb tulajdonságával. Nem csak az SSL-védett kiszolgálók vannak optimalizálva streaming és P2P hanem védve is Anti-DDoS Biztonság.

A NordVPN különleges TOR-over-VPN szerverek, amelyek a TOR hatalmát biztosítják a VPN szolgáltatáshoz képest az erős biztonság érdekében, így kiküszöbölik a Tor böngésző igényét. Sőt, ha úgy érzi, hogy a TOR sebesség lassú, de továbbra is kettős biztonságot akar, akkor egy másik funkciót is kínál VPN-over-VPN nevezett DoubleVPN.

Összefüggő: A NordVPN be van kapcsolva 72% kedvezmény a téli akcióból korlátozott időre szóló ajánlatként. Megragadhatsz 2 év előfizetés a ára egy év és olyan alacsony 3,29 USD havonta val vel 30 napos pénzvisszafizetés garancia.

Ha jobban kedveli a mobilitást, és a munkád jobban függ a mobilitástól, akkor használhatja a legújabb mobil biztonsági protokollt IKEv2 amely intelligensen figyeli a hálózati változások viselkedését, és alkalmazkodik ezekhez a változásokhoz anélkül, hogy a VPN-kapcsolat összeomlik. A szoftver kliensnek be van építve Hálózati zár vagy Internet Kill kapcsoló amely leállítja az összes internetes forgalmat abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat megszakad, így megakadályozva az igazi személyazonosság szivárogását.

legjobb vpn szolgáltatás

EXPRESSVPN | 2. pozíció | A legjobb VPN-szolgáltatások listája 2017

„Azért készítettük ExpressVPN-t, mert hisszük, hogy mindenki más, függetlenül a műszaki tapasztalat szintjétől, képesnek kell lennie arra, hogy szabadon és biztonságosan használja az internetet.” - ExpressVPN

A vállalat inkább a „Performance” -ra összpontosít, és az iparág legfejlettebb SSL-kiszolgálóival rendelkezik. A szolgáltatás folyamatosan frissíti és telepíti az új szerverhelyeket minden héten, így a felhasználók 99,9 százalékos kiszolgálóidővel rendelkeznek. Ingyenes aktív ügyfélszolgálatot is kínál Élő chat támogatás az ilyen teljesítményhez.

Összefüggő: Az ExpressVPN be van kapcsolva 36% kedvezményes akció korlátozott ideig. Megragadhatsz 1 éves előfizetés olyan alacsony, mint 8,32 USD havonta val vel 30 napos pénzvisszafizetés garancia.

Az ExpressVPN egy hagyományos VPN-szolgáltatás, de inkább a jobb felhasználói élmény biztosítására összpontosít. Például rendelkezik egy egyszerű és könnyen használható szoftver klienssel, beépített funkciókkal Internet gyilkos kapcsoló, sebességteszt, és Intelligens hely amely a kapcsolatától függően kiválasztja a lehető legjobb szervert. Ha a munkája inkább a pont-hely hálózattól függ (általában a Windows Azure-ban használják), akkor az ExpressVPN támogatást nyújt a következőhöz: SSTP biztonsági protokoll.

legjobb vpn szolgáltatás

PUREVPN | 3. pozíció | A legjobb VPN-szolgáltatások listája 2017

„A PureVPN-t azzal a kizárólagos indítással hozták létre, hogy az online adatvédelmet érintetlenül hagyja, és abszolút internetes szabadságot kínáljon.” - PureVPN

A társaság inkább az innovációra összpontosít, és az iparág legjobb innovatív tulajdonságaival rendelkezik. Nem csak az SSL-védett kiszolgálók vannak optimalizálva streaming és P2P hanem védve is Anti-DDoS (fizetett) és NAT tűzfal (fizetett) biztosíték.

A PureVPN-nek van egy különleges tulajdonsága Split alagút amely lehetővé teszi a többfeladatos feladat előnyeit azáltal, hogy elkülöníti az internetes forgalmat „titkosított” és „nem titkosított” forgalomról..

Összefüggő: A PureVPN be van kapcsolva 78% újév korlátozott időre szóló ajánlat. Megragadhatsz 2 éves előfizetés az árban 1 olyan alacsony, mint Havonta 2,45 dollár val,-vel 7 napos pénzvisszafizetés garancia.

Ha Ön Windows OS felhasználó, akkor a Virtuális útválasztó A funkció lehetővé teszi a laptop vagy az asztali számítógép konvertálását virtuális útválasztóvá, és ehhez a csatlakoztatásához 10 több eszköz. A szoftver kliens rendelkezik Internet Kill kapcsoló automata Intelligens célválasztás funkciót, csak egy kattintással, azaz streaming, biztonság, szörfözés stb. segítségével személyre szabott élményt nyújthat.

legjobb vpn szolgáltatások

PIA VPN | 4. pozíció | A legjobb VPN-szolgáltatások listája 2017

„Szeretnénk hinni abban, hogy az adatvédelmi és biztonsági rétegek alkalmazása a leghatékonyabb megoldás a felhasználók jelenlegi problémáira. A magánélet és a biztonság megoldása az, hogy biztonságos VPN-alagutat biztosítsunk szuper erős titkosítással. ”- PIA

A privát internet-hozzáférés a hagyományos VPN-szolgáltatások vezetője. SSL-védett kiszolgálókkal vannak optimalizálva streaming és P2P fájlmegosztás. Ha alkalmanként VPN-felhasználó, akkor a PIA VPN-nek a legvonzóbb árazási tervei vannak a piacon.

Összefüggő: A privát internet-hozzáférés be van kapcsolva 52% kedvezmény korlátozott ideig történő eladás. Megragadhatsz 1 éves előfizetés olyan alacsony, mint 3,33 USD havonta val,-vel 7 napos pénzvisszafizetés garancia. 

A szoftver kliens egyszerű és könnyen használható, és beépített Internet Kill kapcsoló és egy Reklám blokkoló amely blokkolja a hirdetéseket, a rosszindulatú programokat és a nyomkövetőket. Ha munkája proxy függ, akkor a Privát Internet hozzáférés kínál lehetőséget socks5 meghatalmazott.

legjobb vpn szolgáltatások

IVACY VPN | 5. pozíció | A legjobb VPN-szolgáltatások listája 2017

„Az Ivacynél a találékonyság a termékfejlesztési ciklusunk során beágyazódik. Hiszünk a teljes online szabadságban és a felhasználók áthatolhatatlan biztonságában. ”- Ivacy VPN

Az Ivacy a VPN-ipar második leginnovatívabb vállalata. Nemcsak a vállalat miatt van a vontatási központ a legtöbb megfizethető áron, de innovatív tulajdonságaival is.

Az Ivacy VPN a intelligens DNS kiegészítő a DNS szivárgás megakadályozása érdekében, és az összes internetes forgalmat a dedikált DNS szerverein keresztül irányítja. Szoftver kliense könnyen kezelhető és egyszerű a funkcionalitással Internet Kill kapcsoló és Split alagút hogy elkülönítse az internetes forgalmat a "titkosítatlan" és a "titkosított" kategóriákról, hogy lehetővé tegye a többfeladatos feladatot.

Összefüggő: Az Ivacy VPN be van kapcsolva 86% Tél korlátozott időre szóló ajánlat. Megragadhatsz 2 éves előfizetés az árban 1 olyan alacsony, mint 1,66 USD havonta val,-vel 7 napos pénzvisszafizetés garancia

A szerverek biztonságosak SSL technológia, IPv6 védelem és azokra optimalizált streaming és P2P fájlmegosztás, amely segít megkerülni a webhelyek regionális korlátozásának nagy részét.

Mely kulcsfontosságú tényezők teszik a VPN szolgáltatást megbízhatóvá?

Különböző kulcsfontosságú tényezők vannak, amelyekre összpontosítania kell a VPN-szolgáltatás választásakor.

1. Nulla naplózás politika

Számos ingyenes VPN-szolgáltatás létezik, amely naplózza az internetes tevékenységeit, és lehetővé teszi harmadik feleknek, például hirdetőknek és kormányzati felügyeleti ügynökségeknek az érzékeny információkhoz való hozzáférést. Vagy néhány, a felügyeleti államban székhellyel rendelkező fizetett VPN, például az Egyesült Államok, betarthatja a szabályokat.

A megbízható VPN-szolgáltatásnak szigorúan be kell tartania a Zero-Log házirendet, ami azt jelenti, hogy VPN-kiszolgálóik nem engedhetnek meg semmilyen webes tevékenységet (pl. Időbélyegzők, URL-ek, sütik stb.). Rendben van, ha a szolgáltatás valamilyen személytelen kapcsolódási naplót használ adathasználat és csatlakozási időzítések a szolgáltatás fenntartása érdekében.

2. Bitcoin fizetési módszer

Ha online pénzügyi tranzakciót hajt végre, adatait a vállalat adatbázisában tárolja, amely bármikor visszakereshető. A Bitcoin egy anonim fizetési módszer, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy online tranzakcióikat biztonságosan és névtelenül végezzék el. Itt található egy útmutató a Bitcoin vásárlás módjáról.

Annak elkerülése érdekében, hogy az érzékeny információkat tárolják az adatbázisukban; egy megbízható VPN-szolgáltatásnak Bitcoin fizetési módot kell kínálnia, hogy felhasználói adatai anonim és nyomon követhetetlenek maradjanak. Nem csak a Bitcoin segítene a VPN névtelen vásárlásában, hanem más online vásárlások során is.

3. Elterjedt VPN-kiszolgálók korlátlan sávszélességgel & Sebesség

Egyes szolgáltatások és webhelyek földrajzi helyeken vannak elkülönítve, és korlátozzák az internetfelhasználókat, hogy megkerüljék ezeket a földrajzi korlátozásokat a VPN-kiszolgálók aktív blokkolásával. A megbízható VPN-szolgáltatásoknak széles körben elterjedt VPN-kiszolgálókkal kell rendelkezniük a PRIME helyeken, hogy ne csak megkerüljék a regionális korlátozásokat, hanem kezeljék az internethasználók lakott forgalmát is..

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdés - Mi az a virtuális magánhálózat vagy VPN?

A virtuális magánhálózat egy olyan technológia, amely magánkapcsolat segítségével két távoli számítógépet köti össze az interneten. Ezt a magánkapcsolatot néha - alagútnak - nevezzük, amely több titkosítási algoritmussal van titkosítva.

A technológia a vállalati környezetből származik, ahol az ügyfelek (alkalmazottak) csatlakoznak egy hosthoz (vállalati hálózathoz), hogy távoli helyekről dolgozzanak. Mivel a kapcsolat a magánélet védelmét biztosítja az interneten, számos kereskedelmi VPN-szolgáltatás VPN-kiszolgálókat kínál, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára az Internet privát elérését.

Kérdés - Hogyan védi a VPN az adataimat?

Amikor feliratkozik egy VPN-szolgáltatásra, ez olyan szoftver klienst biztosít, amely megkönnyíti a biztonságos és magánkapcsolatot közted és a világszerte szétszórt távoli VPN-kiszolgáló (k) között. A közted és a szerver között továbbított adatokat ezután különböző titkosítási algoritmusok és protokollok segítségével titkosítják..

Kérdés - A VPN legális?

Igen. A VPN használata legális, mivel a technológia biztonságot nyújt a vállalati hálózat számára, és megóvja adatait a sérülésektől.

Kérdés: A VPN megakadályozza az internetszolgáltatót az adataim figyelésében?

Igen. Mivel a VPN titkosítja az adatokat olyan titkosítási algoritmusokkal, mint például a 256 bites AES, az ISP nem tudja figyelni az internetes adatokat.

Kérdés: A VPN megakadályozza a nem célzott kormányzati tömeges megfigyelést?

Igen. A fentebb leírt okok miatt a VPN-alagút a teljes internetes munkamenetét titkosítja az eszközről a VPN-kiszolgálóra.

Kérdés - Jó-e megbízni a VPN-szolgáltatót?

Szolgáltatónként változik. Néhány VPN-szolgáltató átlátható adatvédelmi politikával rendelkezik arról, hogy mit fog összegyűjteni, és mit nem, míg néhány szolgáltatónak árnyas házirendje és kétértelmű nyilatkozata van arról, hogy mit fog gyűjteni. Tehát a te felelőssége, hogy elolvassa az összes előfizetésen alapuló szolgáltató adatvédelmi politikáját és szolgáltatási feltételeit.

Kérdés - Használhatom-e a VPN-t a blokkolt csatornák streamingjéhez?

Igen. A VPN-mel nemcsak a földrajzilag blokkolt webhelyekhez férhet hozzá, hanem a blokkolt streaming szolgáltatások - például a Netflix és a Hulu - tartalmához is. Követheti a Legjobb VPN streaming útmutatónkat.

Végső gondolatok

Ezeket a megbízható és legjobb VPN-szolgáltatásokat választottuk ki, miután áttekintettük adatvédelmi irányelveinket és szolgáltatási feltételeinket, valamint az ügyfelek online felmérését. Annak ellenére, hogy a rendszer biztonságához telepíteni kell egy víruskeresőt, ugyanakkor megbízható VPN-szolgáltatást kell választania az online identitás és az internetes adatok védelme érdekében. Az itt felsorolt ​​VPN-szolgáltatások szigorúan vonatkoznak a nulla naplózásra vonatkozó politikájukra, és a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtják.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me