Megkerüli az ISP gyors és végleges fojtását

[ware_item id=33][/ware_item]

Utoljára frissítve: 2019. november 15


A torrentek letöltésének, a Netflix vagy más csatornák online közvetítésének megszállottsága arra kényszeríti az internetszolgáltatót, hogy korlátozza a sávszélességet. Amit „sávszélesség-szabályozásnak” vagy „Internet-fojtásnak” is hívják.

Az internetszolgáltató mindent tud rólad:
• A rendeltetési hely
• Felhasználó címe
• IP-cím
• A felhasználói látogatások naplói
• Adatcsomagok típusai
• Kommunikációs típusok
• Napi sebesség ütemterv

És most, köszönhetően Ajit Pai-nak, az FCC elnökének, visszaállítja a nettó semlegességi törvényjavaslatot, most eladhatják a naplóit és az információkat a reklámügynökségnek, hogy jól nyomon követhessék course természetesen hirdetéseken keresztül!

Miért fojtogatnak?
A fojtás mögött sok más ok is szerepelhet. De jelentős az; miután kitalálják a felhasználót; kiváló minőségű videók streamingje, vagy töltse le a torrenteket.

Vajon a VPN működni fog ezzel?
Amint az emberek a Redditről konkrétan megvitatják a kérdéseket, és kommunikálnak a megoldással is.

Teszteltem NordVPN és elég tisztességes eredményeket talált. Ennek is van értelme, ha az internetszolgáltató látja a titkosított forgalmat, hogyan fogják kitalálni, mi volt ez.

Szóval a VPN segít így megszabadulni az internetszolgáltató szűrésétől.

Menjünk mélyen ebbe a témába.

ISP fojtószelep arány - Egyesült Államok, Egyesült Királyság és más országok

Nem szükséges, hogy a sebesség kérdése mindig sávszélesség-csökkentés legyen.

Nagyobb esély van azonban arra, hogy az internetszolgáltató fojtja az internet sebességét, és ebben az esetben tudnia kell az internetszolgáltató gázszabályozásának megkerülésének módjait..

Az M-Lab értékelései szerint, amelyeket 2012. december és 2013. december között végeztek legalább 100 csatlakozáson, a fojtószelepek aránya különböző országokban volt;

Fojtószelep az Egyesült Államokban (14%), UK (28%), Lengyelország (35%), Singapore (53%), Dél-Korea (74%), és Malajziában (61%).

Most, amikor az FCC új szabályrendszere rendben van, 2019 valószínűleg rendkívüli ISP-gátat enged a böngészéshez jogi korlátok nélkül.

Mi az a „Sávszélesség fojtószelep”

A sávszélesség-csökkentés olyan kifejezés, amelyet az Internet csökkentett sebessége használ, amikor az internetszolgáltató különféle eszközökkel megváltoztatja azt.

Az internetteljesítmény a sávszélesség használatán alapszik, és amikor az egyén olyan dolgokat próbál meg, mint a torrenting és a streaming tartalom letöltése, az internetszolgáltató lelassítja az internet sebességét. Ezzel megtapasztalhatja az elavult internetet, korlátozott sebességgel és tartalommal, hosszabb ideig letöltve.

Az internetszolgáltatók gyakran szabadon csökkenthetik a sávszélességet bizonyos régiókban, és néha különféle célokat céloznak meg az egyes felhasználók számára.

Azonban az olyan szabályok, mint az új FCC szélessávú szabályozás, megnövelték az internetszolgáltatók erősségeit. A legtöbb ember aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy internetszolgáltatóik hozzáférhetnek és nyomon követhetik internetes tevékenységeiket, valamint megoszthatják személyes adataikat harmadik felekkel..

Ezért a böngészési előzmények ki vannak téve, amint az internetszolgáltató átveszi az irányítást. Szerencsére a böngészési előzmények elrejtése az ISP-től hatékony megoldás lehet az ISP fojtásának esélyeinek elkerülésére..

Önnek fel kell kérdeznie magát, engem is fojtogatnak?

Ilyen aggályok felmerülése érdekében a VPN szolgáltatás lenne a legjobb és legegyszerűbb megoldás a magánélet védelme érdekében.

VPN szolgáltatás használatakor az internetszolgáltató nem tudta kitalálni, például a böngészett tartalmat, amikor ilyen webhelyeket böngész, és mennyi időt töltenek ott. Ezért nem tudták korlátozni a sávszélességet azáltal, hogy megítélték az általuk továbbított nehéz dolgokat.

Mi az a Comcast fojtószelep??

A népszerű internetes szolgáltató, a Comcast törölte a hálózatsemlegességi ígéretüket, mihelyt az FCC bejelentette a hatályon kívül helyezést.

A Comcast szándékainak tiszta ösztönzése ellenére a panaszok hatalmas listája tovább hitelesíti a sebességfojtás vádját.

A Comcast ígéretében kijelentette, hogy a webhelyeket vagy más online alkalmazásokat nem számítanak fel díj ellenében az elsőbbségi előnyökért. A Comcast ígéretét 2014-ben kezdték meg, amikor megemlítették, hogy „a Comcast nem prioritást élvez az internetes forgalom szempontjából, és nem hoz létre fizetett gyors sávokat..

„Három év után, 2017. április 26-án azonban törölték.

A társaság szóvivője azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a Comcast ne tervezzen fizetett prioritási gyakorlatot.

Míg kétféle helyzet az, ha ígér valamit írásbeli megállapodáson és mondják, hogy nincs jelenlegi terv.

Sőt, a demokratikus korszak nettó semlegességi szabályai lehetővé tették az internetszolgáltatók számára nulla besorolás alkalmazását, néhány kivétellel.

De a hálózatsemlegesség hatályon kívül helyezése után a nulla besorolás minden módja törvényes, és ezért a Comcast az internetszolgáltatók számára jogi korlátozások nélkül is díjat számíthat fel az adatkorlát-mentességek alól..

Ez az, amit a nemrégiben folytatott vitákban láttak olyan közösségi oldalakon, mint a Reddit. A Comcast felhasználók panaszkodtak a lassú sebességről, miközben zaklatják és más online ügyeket végeznek.

ISP fojtás torzítás közben

A torrenting egy olyan folyamat, amelyhez gyors sebességre van szükség, mivel a legtöbb torrent fájl hatalmas adatokból áll, és csak gyors sebességgel tölthető le.

Másrészt, fontos tudni, hogy a rendszeres lassú sebességgel szemben, miközben a torzítás az ISP fojtásának következménye lehet.

Vannak bizonyos okok, amelyek miatt az internetszolgáltató fojthatja a sebességet torzítás közben.

 • A torrent fájlok letöltésekor vagy a P2P fájlmegosztás végrehajtásakor növekszik a helyi hálózati szerverek terhelése.
 • Vannak bizonyos régiók, ahol korlátozás van a torrentingre, ezért sávszélesség korlátozásokkal vagy sebességkorlátozásokkal szembesülhet.

Az internetszolgáltató gátolja a forgalom torzítását bizonyos jogi okokból, de valószínűleg el akarnak pusztulni a terhelés a hálózati szerverektől. Szerencsére van egy lehetőség arra, hogy a torzítás közben elkerüljék az ISP fojtását.

A probléma akkor jelentkezik, amikor az internetszolgáltató kigondolja az Ön személyazonosságát az IP-cím nyomon követésével, ezért a legjobb módszer az adatok titkosítása és az IP-cím elhomályosítása torrenting közben..

Az erre a célra létrehozott VPN a legjobb megoldás. A hatékony VPN megmentheti Önt az identitás leleplezésétől, ugyanakkor megvédi a zaklatás közbeni számítógépes fenyegetésektől.

A VPN használatának a torrent alatt történő felhasználásának másik megfontolása az, hogy megfelelő sebességet biztosít a nehéz fájlok letöltéséhez.

Van néhány tesztelt legjobb torrent VPN, amelyek kielégítő teljesítményűek a torrent közben, mégis, az ExpressVPN előnye van a villámgyors sebessége miatt.

Hogyan működik a VPN megkerülve az ISP-t?

A VPN segít az adatok titkosításában, és hozzáférhetetlenné teszi az internetszolgáltatók számára. Biztonsági alagútbeállítási protokollokat (például UDP, L2TP, TCP és titkosítási algoritmust) használó VPN azonban az adatok érzékenynek tűnik a fizető ISP számára..

Kapcsolódó cikk:Mit lát az internetszolgáltató VPN használatakor?

Amikor VPN szolgáltatást használ az ISP sávszélesség-korlátozásának elkerülésére, az internetforgalmat a szerverére veszi, ahol egy valódi IP-címet egy másik maszkol. Ezenkívül a valódi tartózkodási hely rejtve marad az internetszolgáltatóktól, valamint az interneten található összes entitástól.

Az IP-t megváltoztató VPN anonimvá teszi személyazonosságát és helyét az internetszolgáltatók számára.

Kihúzza az ISP fojtását az eszközökről

A nagymértékben tapasztalt és megnövekedett internetes sebességgel kapcsolatos problémák növelték az internet-használók bosszúságát, és kétségbeesettségét növelik az internetszolgáltató gázt.

Az ilyen kérdéseket vizsgálva különféle módszereket szűrtünk az ISP fojtásának megakadályozására.

Mindegyik azonban egyetlen eszközre specializálódott, és nem is teljesen eredeti, hogy a sebességfojtásból teljes átélést biztosítson.

De a VPN-nek van néhány jelentős előnye a többi gyakorlathoz képest;

 • A VPN segítségével könnyen megteheti oldja meg a sebességfojtással kapcsolatos kérdéseket minden eszközön, ahelyett, hogy minden eszközre egyedi megoldásokat vezetne be.
 • A bonyolult útmutatóktól eltérően a VPN is könnyen beállítható, könnyen kezelhető és van kompatibilis minden eszközzel amely egyidejű kapcsolatot biztosít egynél több rendszerrel.
 • Ez egy a sokféle streaming tartalom köztük olyan népszerű csatornákat, mint a Netflix, Hulu, HBO és más, amelyek sok régióban korlátozottak.
 • Más megoldások esetén ismét az ISP sávszélesség-csökkentésének áldozatává válhat, azonban a VPN egy állandó megoldás, amelyre lehetősége lehet.

Vannak néhány legjobb VPN-szolgáltatás, amelyeken keresztül megszakítás nélküli internetes böngészést tapasztalhat meg. A VPN-k megakadályozzák, hogy az internetszolgáltatók fojtják az Ön sebességét, és megzavarják az internetes böngészést.

A fizetett VPN-előfizetés mellett azonban vigyáznia kell, és válassza ki a VPN-szolgáltatót, amelynek saját DNS-kiszolgálói vannak. Követheti a legjobb VPN-szolgáltatások útmutatóját. Vannak olyan megbízható VPN-ek is, amelyek megfelelő próbaidőszakkal rendelkeznek, így kipróbálhatják azokat, mielőtt pénzt fektetnének be.

Cikk, amely segíthet: 6 gyors ellenőrzés a hamis VPN szolgáltatás felismerésére

Fojtott vagyok? Az Internet Speed ​​Test segítségével észlelheti

Az ISP fojtása a világ legtöbb felhasználójának kérdése.

Felmerül a kérdés, hogy milyen körülmények között tudatában lenne annak, hogy az internetes sebességet egy internetszolgáltató fojtja? Vagy egy olyan kérdésre, amelyben engem fojtottak?

Egy átlagos internetes felhasználó számára a sávszélesség csökkentése homályos kérdés lehet a kitalálás szempontjából. Az internetes sebességgel kapcsolatos problémák többnyire a nehéz letöltések vagy a nehéz tartalom megtekintése közben jelentkeznek.

Beszélünk néhány technikáról és internetes sebesség-tesztről az ISP fojtásának észlelésére.

(1) - Szabályos Internetsebesség-teszt

bypass isp fojtás

Az internet sebességének csökkentéséhez a legtöbb internetszolgáltató egy sávszélesség-korlátot állít be egy bizonyos küszöbértékre, és ha egyszer elérné, a kapcsolat sebessége csökken.

A sebességteszt olyan technika, amelyen keresztül ellenőrizheti, hogy az internetszolgáltató beállítja-e az internet sebességét, mivel a legtöbb internetszolgáltató ezt megteszi. A sebességteszthez számos eszköz létezik, például a speedtest.net vagy a testmy.net.

A legtöbb felhasználó panaszkodik, hogy amikor a hónap a végén van, böngészési sebessége lelassul. A könnyű összehasonlítás érdekében minden héten ellenőriznie kell az internet sebességét. Ezen keresztül könnyen észlelheti, hogy mikor állítja be az internet sebességét.

A sebességteszt emellett megmutatja a maximális sávszélességet, miután felhasználta azt, hogy megkerülje a fojtást.

(2) - Internetes egészségügyi tesztet kell használni

ISP fojtószelep - egészségügyi hálózat

Bármilyen internetes gyengeség vagy ISP-fojtás észlelhető az internetes egészségügyi teszt eszköz segítségével. Az M-laboratóriumok infrastruktúrájának és kódjainak felhasználásával továbbítja a forgalmat olyan eszközre, amely mérési pontként működik az internetszolgáltató hálózatán kívül.

Tehát bármilyen korlátozás jele észlelhető az internetszolgáltató és a mérési pont között. Ha hatalmas ellentmondás mutat be a kettő között, az az ISP fojtásának jele.

Ha azonban megfelelőséget akar, akkor a körülbelül egy hétig vagy hosszabb ideig ellenőrizze az eredményeket, hogy jobb intézkedéseket tegyen az ISP fojtása ellen..

(3) - Használja a Glasnost internetes sebesség-tesztet

ISP fojtószelep - forgalomfigyelés

A különféle típusú internetes forgalom teljesítményét a Glasnost segítségével lehet ellenőrizni. Választhat a P2P alkalmazások (BitTorrent, eMule, Gnutella), a standard alkalmazások (e-mail, HTTP, SSH átvitel, Usenet) és az igény szerinti videó (YouTube) között. A Glasnost körülbelül nyolc percet vesz igénybe az ilyen típusú forgalom megfigyelésével a sávszélesség ellenőrzésével a számítógép és a megfelelő szerverek között.

Az internetszolgáltatók, hogy igazolják funkciójukat, a sávszélesség csökkentését úgy állítják, mint „a hálózati torlódások csökkentését” vagy „a hálózati forgalom kezelését”. Ez azonban csak egy módja annak, hogy megvédjük őket. De ha aggódik az internetes adatvédelem miatt, megakadályozhatja az ISP fojtását a VPN-en keresztül.

Áthidalja az ISP fojtását VPN nélkül

Az internethasználók többsége panaszkodik, hogy a csúcsidőben, azaz amikor a legtöbb ember használja az internetet, lassú sebesség tapasztalható.

Ez arra készteti őket, hogy szembekerüljenek a lassú letöltési sebesség, a kapcsolatcsökkenés és az adatfolyam-késések veszélyeivel.

Ön lehet az egyik, aki ilyen nehézségekkel szembesül, ám a gondok helyett ezeket a lépéseket kell kipróbálnia a kézi módon, hogy megkerülje az ISP sebességfojtást..

 • kettyenés Start menü a Microsoft Windows rendszerben.
 • Ezután a keresősávon keresse meg a következőt: Fuss. És kattintson a bemutatott opcióra.
 • Most írja be a felbukkanó ablakba MSC.
 • Megjelenik egy „Helyi csoportházirend-szerkesztő” nevű ablak. Itt kattintson a Computer Configuration elemre> adminisztratív sablonok> Hálózat> QoS csomagütemező> Korlátozza a fenntartható sávszélességet.
 • Ezt követően megjelenik a Fenntartható sávszélesség korlátozása ablak. Most kattintson a „Sávszélesség korlátozása%, 0 típusú majd nyomja meg az OK gombot.
 • Ezután térjen vissza a Start menübe és nyomja meg a gombot Kezelőpanel a jobb oldalon lévő lehetőségek listájából.
 • Most kattintson a gombra Hálózat és internet> Hálózati és megosztási központ> Módosítsa az adapter beállításait (bal oldalon)
 • Kattintson a bal egérgombbal a Helyi kapcsolat és válassza ki tulajdonságok az alján.
 • Itt meg kell jelölnie a „Internet Protocol 4. változat (TCP / IPv4)”.
 • Most nyomja meg az Általános fület, és módosítsa a DNS-kiszolgáló beállításait;

Előnyben részesített DNS-kiszolgáló: 8.8.8.8

Alternatív DNS szerver: 8.8.4.4

Kattintson az OK gombra, és zárja be az összes megnyitott ablakot. Végül viszonylag gyorsabb böngészési sebességet tapasztalhat meg, ha belép a böngészőbe.

De nagy letöltés és streaming közben hasonló sebességet tapasztalhat, ha nem csatlakozik VPN-hez.

Az ISP adatsapka megkerülése a VPN használatával?

Az adatkorlát egy sávszélesség-korlátozás, amelyet az ISP szolgáltatók havonta hajtottak végre vagy osztottak ki az adatcsomagjára.

Ha lassú a kapcsolat és a kapcsolat érzése online böngészés vagy letöltés közben, akkor a sávszélesség-kvóta vége lehet.

Egyes internetszolgáltatók pihenést nyújtanak, amikor az adatcsomag lejár, ők nem szakítják meg a kapcsolatot, de csökkentik a kapcsolat sebességét, hogy felhívják a figyelmet, amit az ISP fojtása is figyelembe vett.

Másrészt, ha a VPN-ről beszélünk, akkor ennek semmi köze sincs a sávszélességhez. A VPN éppen átmásolta az adatokat titkosított alagutakkal, sávszélességet fog használni.

A VPN használatával az ISP szolgáltatója láthatja a forgalmat, de a titkosítás miatt nem látják, mi az.

Hogyan kerüljük el az ISP fojtását az Androidon

Az Android az, amely azonnal felmerül a fejünkben, amikor a világon a leggyakrabban használt okostelefonokra gondolunk. A legmegfelelőbb és leghatékonyabb felhasználás az elsődleges okostelefon operációs rendszerrel rendelkező felhasználó típusától függetlenül.

Kapcsolódó cikk:legjobb VPN alkalmazás androidra

Az android-felhasználók azonban az ISP fojtással is szembesülnek, miután túllépték adatkorlátjukat. Az internetszolgáltatók ilyen viselkedése miatt az ügyfeleknek meg kell szakítani a letöltést és a lassú internetes sebességet. A VPN segíthet az Android felhasználóknak elkerülni az internetszolgáltatók által okozott ilyen fojtási problémákat.

Ez néhány lépés, amelyet egy android felhasználó követhet, hogy élvezze a leggyorsabb letöltést filmekhez, játékhoz és sok más streaming anyaghoz.

 1. Válassza ki a fent megadott legjobb VPN szolgáltatást
 2. Készítsen fiókot a kiválasztott VPN hivatalos webhelyén
 3. Töltse le az alkalmazást androidos telefonján
 4. A bejelentkezéshez a VPN-t kell elérni, és hozzá kell adnia a hitelesítő adatait
 5. Válasszon ki egy megfelelő kiszolgálót a sikeres bejelentkezés után.

Végül, ha elkészült a VPN sikeres előfizetésével, ellenőrizze az Android böngészési sebességét, amely minden bizonnyal gyorsabb lenne, mint korábban.

Hogyan lehet megkerülni a fojtást a T-mobile készüléken

Az egyik legnagyobb név a távközlés területén, a T-mobile nagyszerű csomagtervet és hatékony szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára. De ezekkel a funkciókkal szemben a T-mobile felhasználók hátránya az, amikor túllépik az adatkorlátot, és lassú sebességgel kell szembenézniük. Ahhoz, hogy filmek nézése közben legyőzze ezt a gyors bosszúságot, meg kell tennie ezeket a nagyon hasznos lépéseket.

A T-mobile fojtása elkerülésének lépései:

 1. Belépés a menübe Android telefonján vagy táblagépén
 2. Menj a beállításokhoz>drótnélküli & Hálózat
 3. Kattintson a Mobil hálózatok elemre
 4. Ezután kattintson az Access Point Names elemre, és válassza a T-Mobile APN lehetőséget
 5. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az APN típusa. Érintse meg az APN-típust annak szerkesztéséhez és csak hozzáadásához "szürkésbarna" a végén, az alább látható módon.

A fenti lépések elvégzése után térjen vissza, indítsa újra a telefont, és indítsa újra. Most élvezheti a gyors letöltést és a böngészést anélkül, hogy aggódna az adatkorlát miatt.

Hogyan korlátozhatom az iPhone fojtását

Amikor az iPhoneról beszélünk, ez a legnépszerűbb és figyelmet igénylő okostelefon a világon. Rendkívüli tulajdonságai, csodálatos kialakítása és robusztus hardverkonfigurációja megkülönbözteti másoktól.

Az iPhone ugyanakkor nem nyújt semmiféle óvintézkedést vagy funkciót az ISP fojtásának megakadályozására. Az iPhone felhasználók emellett panaszkodnak a lassú letöltés és streaming közben, valószínűleg az internetszolgáltatók fojtása miatt.

A probléma megoldásához és a gyors internet élvezetéhez az iPhone felhasználóknak a fent megadott, jó hírű VPN-t kell használniuk.

Íme néhány egyszerű lépés, amelyet egy iPhone felhasználó követhet el az ISP fojtásának elkerülése érdekében.

 1. Szerezd meg az iPhone egyik legjobb VPN szolgáltatását
 2. Hozzon létre egy fiókot a VPN szolgáltató webhelyén
 3. az eszközén töltse le és telepítse a kiválasztott VPN-t
 4. Indítsa el a VPN-t, miután sikeresen telepítette azt, és válassza ki a VPN-kiszolgálót bármely tengerentúli országból.
 5. Végül ellenőrizze sebességét a fenti lépések után a jobb szolgáltatás biztosítása érdekében.

Most, miután elvégezte ezeket a lépéseket, remélhetőleg sokkal jobb böngészést és letöltési sebességet élvezhet.

Hogyan lehet megkerülni az ISP fojtását Windows rendszeren

Megkerüli az ISP gyors és végleges fojtását

Mivel az okostelefon-használók internetes sebességgel kapcsolatos problémákkal szembesülnek, sokan laptopot és számítógépet használó személyek panaszkodtak a késleltetett letöltésért és a lassú internetes sebességért. A felhasználók számára a legelső lépés az internetes sebesség-teszt elvégzése, miután az összes háttér-alkalmazást letiltották.

Kapcsolódó cikk: a legjobb VPN szoftver a Windows 10 és újabb verziókhoz..

Azonban az a sebesség, amelyet korábban tanultak, minden bizonnyal sokkal lassabb lesz, ha sikeresen letölti és elkezdi használni a fent megadott jó hírű VPN-ket..

Néhány egyéb tipp hasznos lehet az ISP fojtásának megkerülésében és a böngészési sebesség növelésében.

 1. A krómot használó felhasználók az adattömörítés engedélyezésével egyszerűen csökkenthetik az adatfelhasználást. E tekintetben megtett lépéseket lehetne követni;
 2. Menj Beállítások
 3. Kattintson Sávszélesség-menedzsment
 4. Ezután kattintson a gombra Csökkentse az adatfelhasználást és jelölje meg engedélyezze a tömörítést
 5. A fojtószeleteket könnyen el lehet kerülni más böngészőkben, például az Opera vagy a Safari, az adatmentési módok révén, ami szintén csökkenti az adatfogyasztást.

Cikk: Legjobb biztonságos böngésző - 5 legjobb választás

Kerülje a Peering-et az ISP fojtását

A peering néha előnyösnek tűnik, mivel segít elkerülni a zsúfoltságot. A peering a két csatlakoztatott internetszolgáltató által átváltja hálózati forgalmát. Ez a társviszonyítási folyamat azonban néha összecsapásokat eredményez az internetszolgáltatók között a forgalom arányán keresztül.

Ez lassú sebességet okozhat, amikor olyan nehéz szolgáltatásokat közvetít, mint például a Netflix vagy a HBO. Ez akkor fordul elő, amikor az egyik szolgáltató nagyobb sávszélességet korlátoz, a másik pedig csökkentett sávszélességet kínál.

Mivel e probléma elkerülése érdekében a VPN hatékonyan segít és megsemmisítheti a peering által okozott ISP fojtást. A VPN továbbítja az Ön adatait egy VPN szerveren keresztül, és nem más internetszolgáltatónak. Ezen a folyamaton keresztül a forgalom azonosítatlan marad, és a csökkent sávszélesség-korlátot szintén le lehet küzdeni.

A VPN használata minden bizonnyal sokkal jobb és gyorsabb böngészési sebességet jelent.

Hogyan kerüljük el a torrentokat & Streaming Services ISP fojtás

A népszerű szolgáltatásokat, mint például a Netflix, a BBC iPlayer, a HBO NOW vagy a Hulu, valamint a felhasználó által használt torrent tartalmat az internetszolgáltatók figyelik. És amint az internetszolgáltatók észreveszik ezeknek a szolgáltatásoknak a sok használatát, korlátozják a felhasználó sávszélességét, ami lassú sebességet eredményez.

Ugyanakkor az olyan szolgáltatások, mint a torrent és a nagy online streaming, nagy sebességet és megnövelt sávszélességet igényelnek a zökkenőmentes futtatáshoz és a letöltéshez. Az internetszolgáltató ugyanakkor azt állítja, hogy a fojtást a torlódások csökkentésére irányuló cselekedetnek tekinti. De a tényleges ok az, hogy amikor eléri az internetszolgáltató által meghatározott küszöbértéket, értesítést kap a felhasznált adatmennyiségről.

De ha egyszerű megoldást szeretne, hogy elkerülje az ISP fojtását gőzölés és torrent használata közben, a VPN kiváló választás. A torrent VPN-en keresztül módosul az internet sebessége, és a forgalom egy torlódás nélküli útvonalon halad keresztül.

Miért feltételezzük, hogy a sávszélesség-csökkentés rossz lépés

A hálózatsemlegességi szabályok, ha ilyen jelentőséget kapnak a világban, mint az ISP fojtása, határozottan rossz gyakorlatnak tekinthetők. A hálózatsemlegességi szabályok elriasztják az internetszolgáltatókat, akik nem adnak egyenlő esélyeket mindenkinek. E szabályok szerint nem lehet különbség az árakban, az adatok mennyiségében és az egyes weboldalakhoz való hozzáférésben. A hálózatsemlegességi szabályok új javaslata azonban teljesen visszaállíthatja ezeket a megrendeléseket, ami kissé aggasztó.

Az internetszolgáltató fojtó felhasználói sebessége egyértelműen tagadja a végrehajtott hálózatsemlegességi szabályokat. Ez az, ami arra készteti a felhasználókat, hogy megkerüljék az ISP fojtását, mivel nagyobb hatáskörrel ruházzák fel a böngészési sebességüket. A probléma megoldására sok felhasználó a VPN technológia felé halad.

Az internetszolgáltatók által a többi streaming szolgáltatás lerontására alkalmazott taktika az is, hogy saját streaming tartalmat kínálnak a felhasználók számára. A Netflix sok internetszolgáltatónak fizetett pénzt annak érdekében, hogy elkerüljék tartalmuk fellendülését. Tehát, ha hajlandó elkerülni a sebességcsökkenés ilyen idegesítését, a VPN megfelelő lehetőség a zökkenőmentes streaming élményhez..

Azok a problémák, amelyekkel a felhasználóknak szembe kell nézniük az ISP fojtása eredményeként

Az ISP fojtása miatt a felhasználók számos olyan problémával szembesülnek, amelyek csalódást okoznak és szorongást keltenek köztük. Figyelemmel kísértük és elemeztük azokat a kérdéseket, amelyekkel a felhasználók leginkább panaszkodnak. És hogy ilyen bosszantó problémákkal találkozzunk, olyan megoldásokat javasolunk, amelyek segítenek elkerülni az ISP fojtását.

Íme néhány, az internetes felhasználók által leginkább bejelentett probléma;

Szemben a sávszélesség-csökkentéssel nyilvános hálózatok használata közben

A nyilvános hálózat magában foglalja a kávézókban, oktatási intézményekben, piacokon, éttermekben, repülőtereken és más nyilvános helyeken elérhető internet-kapcsolatot. Ilyen helyeken a sávszélesség korlátozott, hogy eltávolítsa a terhelést a szerverekről.

Ehhez azt javasolnánk, hogy ellenőrizze, hogy a helyszínen más emberek is vannak-e ilyen problémákkal. Ha nem, akkor a fent említett módon tisztítsa meg böngészőjét. De ha mások is ilyen problémával szembesülnek, akkor valószínűleg a kapcsolat fojtott.

Egy ilyen probléma elkerülése érdekében a leghatékonyabb módja egy VPN használata, amely növeli a sebességet, és megmenti az adatait attól, hogy egy nyilvános Wi-Fi-t támadjon meg..

Lassú sebesség az Xbox Live használata közben & Online játék

Online játékok és az Xbox használata közben a felhasználó folyamatosan adatot fogyaszt, és ilyen helyzetben az ISP általában az internet sebességét szabályozza. Ugyanakkor az online játék során felmerülnek a ping-tüskék és a késleltetés kérdései.

Internetes tevékenységeit és adatait titkosítva kell lennie, így elérhetetlenné válhatnak a hackerek és az internetszolgáltatók számára, és elkerülhetők a ping-spike-k, késési problémák és DDOS-támadások. Ebben a tekintetben a VPN lenne a legjobb megoldás az összes adat titkosítására. Élvezheti az online játékokat, az Xbox életét és még sok minden mást.

De itt azt javasoljuk a felhasználóknak, hogy válasszanak egy hatalmas szerver lefedettségű VPN-t, hogy élvezhessék a késésmentes online játékélményt.

Következtetés

Az internetszolgáltató fojtó hálózata olyan cselekedet, amelyet szinte minden internetes felhasználó elutasít. Ezenkívül bosszantást és csalódást okoz a felhasználók között. Az ISP-gázszabályozás megkerülése érdekében azonban a VPN hasznos lenne a felhasználók számára.

A jobb VPN-szolgáltatás érdekében válasszon egy jó hírű és népszerű VPN-t, amely hatékonyan támogatja az ügyfelek támogatását. A fentiekben felsorolt ​​legjobb VPN-szolgáltatások közül választhat ki kiváló internetes böngészési élményt. Ezek a VPN-szolgáltatások tartják fenn az ügyfelek magas adatvédelmi és biztonsági protokollt.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me