Mit gondol a Redditer az Avast Securelineről – Reddit áttekintés

[ware_item id=33][/ware_item]

Az Avast név nagyon népszerű a biztonság szempontjából, és azt állítják, magukat internetes biztonsági erőművének tekintik. Az Avast Secureline VPN egy a piacon elismert kezdeményezés, amelynek hasonló hatékonysága volt.


Ennek ellenére sokan kíváncsi voltak a részletekre, mielőtt magukhoz választanák. Ezért egy Avast VPN áttekintést készítettem a népszerű VPN-hez kapcsolódó kérdések megválaszolására, mint például a torrent hatékonysága, a streaming és a blokkolás feloldása, a biztonság stb..

Az ítélet hitelesítése érdekében a Redditről szóló értékeléseket nyomon követték, amelyek többnyire az Avast Secureline VPN felhasználóitól és a terület szakértőitől származtak..

Avast VPN - áttekintés

Az Avast VPN egy egyszerű VPN, az egyszerű beállítási eljárással. A hivatalos weboldalon egyszerű telepítési lépések vannak, amelyek révén néhány másodperc alatt elérhetővé válhat az Avast VPN.

Beállításaik szinte 52 szerver 33 országban világszerte. Azonban a Cseh Köztársaságon alapuló VPN-szolgáltatás indult 2014-ben. Az Avast VPN támogatja az összes fő eszközt és operációs rendszert, mint például a Windows, Mac, iOS, Android stb..

Az Avast VPN választásának előnyei az, hogy nem kell aggódnia a sávszélesség korlátozása miatt. Ezenkívül támogatják őket akár öt egyidejű eszköz de más árazási tervvel. Igen! Az Avast VPN felülvizsgálata során azt tapasztaltam, hogy ennek a VPN-nek az árazási tervei különböznek a legtöbb szolgáltatástól.

Különböző tervek vannak egyidejű csatlakoztatásra öt eszköz, Mac vagy PC, valamint az Android, iPhone vagy iPad készülékekhez. Minden tervvel kapod meg 30 napos pénz-visszafizetési garancia olyan korlátozásokkal, mint például a 30 GB-nál kevesebb adatfelhasználás és 100 kapcsolat alatti. Mielőtt az Avast VPN-csomagok bármelyikét fizetné, ellenőrizheti a teljesítményt 7 napos ingyenes próbaverzió korlátozás nélkül.

Ennek ellenére azok a célok, amelyek alapján a legtöbb VPN-felhasználó megvásárolja a szolgáltatást Kínzó és feloldó. Torrenterek számára az Avast VPN jó hír; azok azonban, akik fel akarják oldani a Netflix blokkolását, csalódnának, hogy az Avast Secureline VPN itt nem hatékony.

Az Avast VPN biztonsági áttekintése

Mint korábban említettem, az Avast VPN cseh székhelyű VPN szolgáltató, amely alapvetően azt jelenti, hogy biztonságban van az Öt Szem megfigyelése ellen, mivel ez nem tartozik közvetlenül a megállapodásba, de együttműködik Öt Szem országával. Ez nem igazán riasztó helyzet, de egyesek aggódnak amiatt.

A webhelyről származó tanulmány azt is kimutatja, hogy az Avast VPN rosszindulatú program tesztje megmutatta a VPN kliens fájlok telepítésekor talált hirdető programokat. Ezek az automatikusan letöltő rosszindulatú hirdető programok összegyűjthetik az adatokat.

Nemcsak a weboldalon, hanem az Avast VPN felhasználóinak is vannak ilyen panaszai, erre utalva ez a Reddit üzenet.

Nekem van Avast SecureLine, és amikor nem használom a programot, akkor folyamatban van. Aggódnom kellene? az r / VPN-től

Ha azonban az Avast Secureline VPN általános biztonsági és adatvédelmi tulajdonságairól beszélünk, akkor hasonlóak néhány jó VPN-hez. Ez biztosítja az AES-256 titkosítást a felhasználói adatokhoz, valamint a DNS szivárgás elleni védelem és a Kill-Switch fejlett funkcióit..

Avast VPN Review; A Redditor szempontjából

Ha Ön az, aki valós megjegyzéseket kér a termékfelhasználóitól, mielőtt kiválasztaná, akkor a Reddit a leghitelesebb forrás. Sokan zavarba ejtik az összes kategóriában való keresést, és zavaró megjegyzéseket. Ezért elolvastam a felhasználók minden kérdését és hozzászólását az Avast Secureline VPN teljesítményével kapcsolatban.

Az ezekből az ajánlásokból levont általános véleményem inkább negatív irányba mutat. Az emberek többsége úgy gondolja, hogy az Avast Secureline VPN nem olyan minőségű, mint korábban antivírusszolgáltatásuk.

Kártya

Szinte minden ember más VPN használatát javasolta, amelyek olcsóbbak, és több felhasználói figyelmet szereztek.

Ezenkívül néhány embernek aggódik amiatt, hogy a VPN részt vesz az adatok értékesítésében, vagy lehet, hogy a háttérben rosszindulatú fájlok vannak.

Kártya

Vita folyt az Avast VPN-ről, amely azt mutatja, hogy a VPN a csatornák feloldása vagy streamingje során is problémákat okoz. Például egy felhasználó megadta a Twitch.tv hivatkozását.

Avast Secureline VPN az r / VPN-ről

Következtetés

Az Avast VPN áttekintés végén egy rövid válasz az, hogy ne válassza az Avast VPN lehetőséget. Ezt a nézőpontot nem azért mutatják be, mert számos hibával rendelkezik, hanem azért, mert vannak olyan alternatívák, amelyek költséghatékonyak, biztonságosak, gyorsabbak, és még azok is fel tudják oldani a Netflix feloldását.

Az Avast Secureline VPN nem rossz választás, de még nem is intelligens választás. Néhány kereséssel jobb VPN-t kaphat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me