Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Последно актуализирано на 14 юли 2019 г.


Типична VPN услуга е тази, която ви предоставя по-разширени функции и по-добро криптиране на протоколи. Също така, те имат огромни възможности за своите клиенти; те обаче са малко сложни за настройка и управление, особено за тези, които са нови в VPN технологията.

От друга страна, VPN разширението е предимно безплатна услуга, предлагана от браузърите. Като има предвид, че най-често безплатен VPN разширение е лесно да се настрои и да се свърже в момента на използване. Също така популярните браузъри като Chrome, Firefox и Opera най-вече предоставят на своите потребители бутон за достъп за разширението, за да осигурят решение с едно докосване, за да отворят VPN.

Пълномащабните VPN са чудесно решение за тези, които търсят постоянно решение за всички свои проблеми с поверителността, включително поточно ограничено съдържание, торент и споделяне на P2P файлове и други желания, които изискват огромни граници за изтегляне. И все пак, безплатното VPN разширение е лека алтернатива за небрежна употреба и консумира по-малко пространство, без да се засяга скоростта на мрежата.

За да задоволим нашите читатели и да им предоставим лесно решение, ние избрахме някои от най-популярните безплатни VPN разширения, които са достъпни за Chrome, Firefox и Opera. Предоставянето им на прочетени може да ви осигури по-добра представа за тях и ще ви помогне при обмислянето.

Най-доброто безплатно VPN разширение за вашия FireFox:

Ето най-добрите VPN разширения, които можете да получите безплатно и да инсталирате във вашия браузър Firefox.

1 - Zenmate - VPN за сигурност и поверителност

Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Неограничени данни с безплатна VPN услуга
 • Няма политика за регистрация
 • Поддържа се на Windows, OSX, Android и iOS

Zenmate като популярно разширение за VPN пресече огромен етап от 41 милиона потребители според тях. Това е безплатна VPN услуга със седалище в Германия и е ефективна с всички популярни браузъри като Chrome, Firefox и Opera.

Най-голямото предимство на потребителите на Zenmate е, че не им се налага да се сблъскват с разочароващите граници на данни, които притежават повечето от безплатните VPN мрежи. Освен това потребителят, докато е свързан с това VPN разширение, изпитва удобна за потребителя услуга и директно напред. Zenmate VPN ви позволява да получите достъп до блокирани сайтове и съдържание, за което те предлагат превключватели за местоположение.

Има обаче само четири сървърни местоположения, предлагани с безплатната VPN услуга и може да срещнете натрапчиви реклами по време на сърфиране. Като има предвид, че преминаването към първокласна услуга може да ви отведе до много подобрено изживяване с напредъка във всяка функция.

Изтегли: Zenmate като разширение за Chrome, добавка за Firefox и добавка за Opera тук.

2 - DotVPN - По-добър от VPN

Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Лесен за използване
 • Интегрираната защитна стена блокира всички входящи връзки към вашето устройство
 • Неограничена скорост и честотна лента

DotVPN е безплатен VPN разширение с множество функции, включително твърдението на доставчика, че е в състояние да „деблокира целия интернет“. Това е един от най-лесните VPN за работа, т.е. можете просто да го включите само с едно щракване.

Потребителите на DotVPN са снабдени с 4096 битово криптиране, което е 2 пъти по-голямо от банковия стандарт. Има няколко добавени функции, които са необичайни с повечето безплатни VPN разширения. Например, DotVPN защитава вашите данни чрез защита на защитната стена, заедно с блокиращия рекламата, тракера и анализатора. Предоставят ви и статистическите данни, показващи броя на рекламите, тракерите, мрежовите атаки и анализите, блокирани през изминалата седмица.

DotVPN е ефективно VPN разширение; Въпреки това може да срещнете затруднения при деблокиране на определени уебсайтове. Освен това безплатната версия не ви позволява да изберете местоположение на сървъра по ваш избор. Вместо това те ви присвояват най-бързия сървър, отколкото го променят автоматично.

Изтегли Разширение за DotVPN Chrome, добавка за Firefox и добавка за операция тук.

3 - Hola VPN - Неограничен безплатен VPN

Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Достъп до блокирани уебсайтове
 • Без реклами

Hola VPN събра огромно внимание от нетизените и достигна 10 милиона изтегляния според уебсайта. Hola VPN е съвсем различен вид VPN услуга, която предава трафик през своите потребители, вместо сървърната мрежа.

Чрез Hola VPN можете да деблокирате уебсайтове или цензурирано съдържание във вашата страна, компания или училище с абсолютно безплатни услуги. Също така не е необходимо да се изтегля допълнително разширение или услуга с тази безплатна VPN за подобряване на функционалността. Това е абсолютно безплатна VPN услуга без ограничения на честотната лента. Той обаче има някои проблеми с поверителността, но е добър за търговската цел.

Можеш Изтегли Разширение за Hola VPN Chrome, добавка за Firefox и добавка за Opera тук.

4 - Surfeasy VPN - Сигурност, поверителност, деблокиране

Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Маскира вашия IP адрес
 • Лесен за използване
 • Защитава вашата сигурност на Wi-Fi горещи точки

SurfEasy VPN е базирана в Канада VPN и софтуерна компания Opera. Тази VPN, за разлика от другите безплатни VPN услуги, претендира за ясна политика без регистрация за своите клиенти и ви позволява анонимно уеб сърфиране. SurfEasy VPN има своите сървъри в 13 страни, предоставящи адекватно количество съдържание за сърфиране от цял ​​свят.

Въпреки това, за неограничен абонамент и по-разширени функции потребителите трябва да преминат към неограничен премиен план. При увеличена честотна лента потребителите могат да го споделят с приятелите си и като добавят още устройства към акаунта си.

Според уебсайта, SurfEasy VPN е постигнал повече от 14 милиона изтегляния от цял ​​свят.

Изтегли Можете да получите разширение SurfEasy VPN Chrome, добавка за Firefox и добавка за Opera тук.

5 - Browsec VPN - Безплатен и неограничен VPN

Най-добрата безплатна VPN за вашия Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Лесна връзка с едно кликване
 • Скорост на връзката до 100 Mbit / сек
 • Криптира трафика

Browsec VPN е популярно безплатно разширение за VPN, твърди, че на него се доверяват повече от 2 милиона клиенти от цял ​​свят. Тя ви позволява да получите достъп до блокираното съдържание чрез промяна на IP. Лесно за използване и лесно управляемо безплатно разширение VPN, което предлага четири виртуални местоположения, включително Великобритания, САЩ, Сингапур и Нидерландия.

Необичайно предимство, което повечето безплатни VPN не предоставят, са неограничените данни, които се предлагат от VPN на Browsec.

Ето по-подробен преглед на Browsec & Алтернативи

Можеш Изтегли Тук разгледайте безплатно разширение за VPN за браузър за Chrome, Firefox и Opera.

Подобрете опита си при сърфиране с VPN разширение

Това бяха едни от най-добрите VPN разширения, които получиха изключително положителен отговор от потребители по целия свят. Онези обаче, които желаят да имат VPN като цялостно решение за тяхната поверителност, трябва да проверят най-добрите доставчици на VPN, вместо да преминат към първокласни услуги на сегашното си безплатно VPN разширение.

Това е така, защото разширението за VPN работи повече или по-малко същото и има неясна политика за поверителност, която може да повлияе на интернет потребителите, които търсят постоянно и ефективно решение за поверителност.