Най-добрият безплатен изскачащ блок – подобрете вашето сърфиране

[ware_item id=33][/ware_item]

Изскачащите прозорци са не само досадни, но и увеличават използването на хардуер. Те обхващат съдържанието, което искаме да прочетем, като проектираме пред дисплея. Те понякога са свързани и с инсталирането на злонамерен софтуер в потребителска система. Изскачащите прозорци се считат за силно манипулативна форма на натрапчива реклама. Тъй като изскачащите прозорци са досадни, много уебсайтове просто са спрели да ги използват като първоначално средство за платена реклама. Някои сайтове обаче все още не са се отказали от използването на тези изскачащи прозорци. Така че, за да се освободите от тези изскачащи прозорци, трябва да изберете това най-добрият безплатен изскачащ блокер.


най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Най-добрите безплатни изскачащи блокери ще ви позволят просто да сложите край на цялата каша, създадена от изскачащи прозорци. Тези блокове за изскачащи и рекламни програми са създадени, за да превърнат вашето преглеждане в бързо. Има редица безплатни блокери на изскачащи прозорци, които ще намерите във всеки уеб браузър. Освен това много от тях покриват всички уеб браузъри.

Въпреки това, повечето съвременни браузъри като Google Chrome имат вградени блокове за изскачащи прозорци, за да деактивират изскачащите прозорци. За да деактивирате изскачащи прозорци в Google Chrome, първо трябва да щракнете върху иконата с три точки. След това изберете „Настройки“, щракнете върху „Покажи разширени настройки“. По-нататък изберете „Настройки на съдържанието“ в раздел „Поверителност“. Превъртете надолу и ще стигнете до секцията „Изскачащи прозорци“. Тук можете да проверите „Не позволявайте на някой сайт да показва изскачащи прозорци“ според вашето желание.

Защо се нуждаете от най-добрия безплатен блокер на изскачащи прозорци?

Sine всички видове реклами могат да повдигнат червените знамена, така че трябва да се запознаем с блокиращ изскачащ и рекламен софтуер. Рекламен софтуер е вид злонамерен софтуер, който може да бъде открит, ако започнете да получавате много нежелани изскачащи прозорци във вашата система.

Много необезпечени уебсайтове проектират нормални реклами, които също могат да направят система, предразположена към вирусни атаки. Хакерите могат да разпространяват и злонамерен софтуер чрез тези реклами. Това изобщо не е изненадващо, тъй като ние сме запознати със злонамерения софтуер, разпространен през най-големите уебсайтове на Yahoo през 2015 г. Група за киберпрестъпления използва реклами на най-големите уебсайтове на Yahoo, като Yahoo.com и други, за да зарази системите на потребителите със злонамерен софтуер.

Поради това възниква необходимостта да сте свикнали с най-добрия безплатен изскачащ блокер, който ще гарантира вашата собствена сигурност.

Разликата между блокиране на изскачащи програми и блокиране на реклами

Блокирането на изскачащи прозорци и блокирането на реклами са две неща, които са отделени полюси по отношение на тяхната функция. Следователно не бива да се считат тези две за едно и също нещо. Тези термини обаче все още се използват взаимозаменяемо.

Блокерите на изскачащи прозорци са тези, които ще блокират уебсайтовете да не изпращат изскачащи прозорци. Освен това те не позволяват рекламния софтуер да изскача изскачащи прозорци. Въпреки това изскачащите прозорци могат дори да бъдат стартирани не само чрез реклами, но и по различни други начини. Много уебсайтове са там, които използват изскачащи прозорци за законни цели, така че може да искате да ги включите в бели списъци.

Рекламните блокери блокират каквато и реклама да открие на страница. Това включва реклами на страницата и изскачащи прозорци. Рекламните блокери са обхванали огромна част от цялата интернет икономика, блокирайки тези реклами на страницата.

Както е посочено от Harvard Business Review, „Дебатът за блокиране на реклами става все по-поляризиран. Онези, които се противопоставят на блокирането на реклами, го оприличават на пиратството на съдържанието, като твърдят, че излагането на реклами е цената, която читателите трябва да платят за безплатно съдържание. Другата страна на дебата се подкрепя от компании, които създават софтуер за блокиране на реклами, както и онлайн активисти за поверителност. Те критикуват ефекта на рекламите върху потребителското изживяване, но най-голямото им притеснение се състои в проследяване на поведението, практика, използвана от много рекламни компании за научаване на интересите на потребителите въз основа на тяхната активност в мрежата. "

Най-голямата непоколебима последица от използването на рекламни блокери е техният ефект върху интернет икономиката и способността им да поставят голям вдлъбнатина в безплатно уеб съдържание. Така че, за да се запазят пословичните светлини на много уебсайтове, сега се използват реферали или партньорски връзки. По този начин, когато използвате рекламни блокери, трябва да имате предвид, че те могат да окажат влияние върху уебсайтовете, с които сте свикнали, да се наслаждавате безплатно.

Разлика между вградените и трети блокиращи изскачащи прозорци

Съвременните уеб браузъри като Chrome, Opera, Safari и Firefox блокират автоматично изскачащи прозорци. Те блокират изскачащи прозорци поради вградените блокери на изскачащи прозорци, с които са придобити. Вградените блокиращи изскачащи прозорци работят, като неистово изключват прозорците.

Блокерите на трети страни обаче са просто разширенията на уеб браузъра или отделните програми, които също предлагат малко допълнителни предимства. Блокерите на изскачащи прозорци блокират рекламата и изскачащите прозорци чрез домейн или IP филтриране.

Блокерите на трети страни търсят съдържанието и ако не намерят външни връзки в изскачащите прозорци или на страницата, те не ги блокират. Понякога новите прозорци не се отварят от изскачащите прозорци от браузъра, вместо това те прожектират JavaScript реклами, вградени в кода на страницата. Тъй като те не създават допълнителни страници, вградените блокери на изскачащи прозорци не работят.

Следователно вградените блокери на изскачащи прозорци не са съвсем просветени, но с изключение на Opera. Независимо от това, блокерите на трети страни са проектирани да бъдат по-изключителни. Те също имат промяна в зависимост от това дали настройките могат да бъдат коригирани или не.

Тестване на производителността на блокиращи прозорци

От огромната тълпа блокери на изскачащи прозорци, които се предлагат на пазара, решихме да тестваме изобилие от тях. Сред тези блокери на изскачащи прозорци имаше и вградените блокери на изскачащи прозорци на популярния уеб браузър. Както и индивидуалните браузъри на уеб браузъри, които са придобити с малко допълнителни предимства.

Тестването се основава на два различни метода, които включват:

 1. PopupTest.com - Той осигурява 17 различни теста за различен изскачащ метод. Сред тези тестове са четири теста за добри изскачащи прозорци, които не трябва да бъдат блокирани от адекватен блокер на изскачащи прозорци.
 2. Вторият метод включва използването на естествени рекламни тестове за реклами на страница и изскачащи реклами, генерирани на уебсайтове като http://animefushigi.co/latest-anime/. Освен това тя включва и добра изскачаща програма за вход от Bungie.net

Вградени блокери за изскачащи прозорци

По-долу са разгледани вградените блокери на изскачащи прозорци, които тествахме за някои популярни браузъри:

 1. Google Chrome най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Google Chrome премина всички примерни изскачащи прозорци от PopupTest.com, включително и добрите изскачащи прозорци. Въпреки това той не успя теста на естествената реклама от animefushigi.co/latest-anime/. Всички различни реклами продължиха да се показват заедно с проблемните изскачащи елементи в долната част на страницата. Освен това той премина добрият изскачащ тест за вход от Bungie.net.

Независимо от това, можете също да добавите изключения към изскачащия блокер на Google, за да добавите надеждни URL адреси. Този уеб браузър също има блокер за проследяване на бисквитки.

В заключение можем да кажем, че вграденият блокиращ изскачащ прозорец на Google е добър, но не е отличен. Въпреки че вграденият изскачащ блокер на Google Chrome няма да блокира добрите изскачащи прозорци, той не успява да блокира истинските реклами.

 1. Firefox най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

За разлика от Chrome, Firefox има само ограничен набор от функции на вградения си блокер за изскачащи прозорци. Бисквитките за проследяване и изскачащите прозорци могат да бъдат блокирани заедно с допълнителната функция на белите списъци с различни изключения чрез изключения.

По време на тестването Firefox предаде изскачащите проби от Popuptest.com. Това обаче също блокира добрите изскачащи прозорци.

 1. Microsoft Internet Explorer

най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Microsoft Internet Explorer все още е включен в по-новите операционни системи от Microsoft. Microsoft обаче се хвалят повече от своя браузър Edge. Вграденият блокиращ изскачащ прозорец на IE предлага на своите потребители повече алтернативи и възможности. Това ви позволява да регулирате силата на блокирането на изскачащи и рекламни послания и също така ви позволява да добавяте изключения.

С интензивното ниво на блокиране IE премина всички изскачащи проби от PopupTest.com, включително добрите изскачащи прозорци. IE наполовина блокира една изскачаща реклама и напълно не успя да блокира другата изскачаща програма, представена от animefushigi. Той не блокира рекламите на страницата, но блокира добрата изскачаща програма за вход от Bungie.net.

Като цяло, IE е вграден в блокер на изскачащи прозорци, блокира нещата, които искате да заредите, докато не успява да блокира действителните изскачащи прозорци.

 1. Microsoft Edge най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Microsoft Edge се представи по подобен начин като Firefox и Google Chrome на изскачащите изскачащи прозорци PopupTest.com. Той ефективно блокира всички тестови изскачащи програми от уебсайта и позволява всички добри изскачащи прозорци. Освен това, той също блокира една от двете изскачащи прозорци, които бяха генерирани на animefushigi, които Firefox, Chrome и IE не можаха да направят. За съжаление с изскачащия тест за вход в Bungie.net прозорецът се появи, но не успя да зареди съдържанието с Edge.

Microsoft Edge не позволява коригиране на настройките за вградения му изскачащ блокер. По този начин съществува невъзможност за включване на изключения за различни уебсайтове. Потребителят също не може да регулира силата на блокера по никакъв начин. Microsoft Edge обаче работи по-добре от другите браузъри при блокиране на изскачащи прозорци.

 1. опера

  най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Освен общото блокиране на изскачащи елементи, Opera предлага и няколко функции за поверителност. Уеб браузърът Opera е проектиран да включва вграден VPN, блокиращ бисквитки за проследяване и възможност за блокиране на реклами на страница. Този уеб браузър премина всички изскачащи проби, които представихме чрез Popuptest.com, заедно с добрия изскачащ тест. Тъй като Opera е единственият вграден рекламен блокер, той блокира всички реклами на страницата на animefushigi и изскачащите прозорци..

Това зареди доброто изскачащо меню за вход от Bungie.net. Уеб браузърът Opera стреля пред всички останали уеб браузъри и много от блокиращите устройства на трети страни поради своята функционалност. В обобщение можем да кажем, че Opera се оказа изключителен уеб браузър, а след това всички останали браузъри. Той ефективно блокира пробната извадка от Popuptest.com и също така позволи да се заредят добрите изскачащи прозорци. Той блокира неадекватните изскачащи прозорци чрез IP филтриране. Така Opera се счита за най-добрата от двата свята.

Най-добрите безплатни блокове за изскачащи прозорци

Тъй като уеб браузърите, които имат умения за блокиране на изскачащи програми по подразбиране, оставят много да се желаят, затова потребителите търсят най-добрите безплатни блокиращи изскачащи прозорци. По-долу сме включили някои от най-добрите блокиращи изскачащи програми на трети страни, с които можете да се запознаете:

 1. AdBlock най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

AdBlock е един от най-добрите безплатни изскачащи блокери на разположение и също така се представя безспорно добре по време на тестване. Въпреки че не успя да изскача проби от Popuptest.com, той позволява добро изскачане. Той премина теста на animefushigi и блокира всички реклами и изскачащи прозорци на тази страница. AdBlock също позволи на изскачащото меню за вход в Bungie.net да се зарежда без никаква грешка.

Той позволява и персонализиране в настройките му. AdBlock ви позволява да промените много настройки на това разширение, включително бели списъци и индивидуализирано блокиране. Освен това ви позволява да променяте персонализирани и предварително зададени филтри. Той също така предлага на потребителите си да позволяват реклами чрез щракване с десния бутон на мишката, а също и бели списъци с конкретни реклами в YouTube.

AdBlock е най-добрият блокиращ изскачащ прозорец на трети страни, тъй като е пълен с изключителни функции. Този безплатен изскачащ блокер е създаден да работи с Chrome, но може да се използва и в Opera, като изтегли разширението на Google Chrome.

 1. AdBlock Plus най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

AdBlock Plus е просто приложение, но то е снабдено с множество допълнителни опции. Можете да генерирате списъци с филтри, които ще позволяват или забраняват изскачащи прозорци от различни уебсайтове. Този най-добър безплатен блокер на изскачащи прозорци също може да позволи ненатрапчиви реклами. Общата функция за бели списъци може да бъде използвана и можете също да създадете свой собствен филтриращ синтаксисен списък.

AdBlock Plus обаче се провали в изскачащите проби PopupTest.om, но премина добрият изскачащи прозорци. Той също премина забележително теста на animefushigi. AdBlock Plus също позволи на Bungie.net да му създаде изскачащо меню за вход. Тъй като AdBlock Plus е един от най-добрите безплатни блокери на трети страни с адекватни функции. Също така позволява на потребителите да деактивират рекламите на страница.

 1. AdFender най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

AdFender е сред най-добрите блокиращи безплатни изскачащи прозорци. Той се предлага с пробна версия и може да се похвали с блокирането на почти всичко. Работи като блокиране на изскачащи и рекламни програми. Тя обаче не блокира нито една от изскачащите проби от Popuptest.com и позволи на добрите изскачащи прозорци да се отворят.

Този безплатен блокиращ изскачащ блок блокира ефективно всички реклами на animefushigi и предизвика пренасочване към страницата за блокиране на реклами доста бързо. Показателите на AdFender, станали достъпни от системната област, показаха, че огромно количество реклами са блокирани от сайта. Този блокер на трети страни също позволи доброто изскачане от Bungie.net да се зареди без никакви препятствия.

В заключение можем да кажем, че AdFender е сред най-персонализираните опции в списъка. Можете да коригирате много настройки на AdFender, което включва прилагане на прокси настройки, коригиране на порта за слушане. Той също така включва настройки за блокиране на проследяване на бисквитките, сърфиране анонимно чрез Tor и преглед на вашата блокираща статистика. Повечето от функциите обаче са достъпни само в пълната версия, а не в пробната версия. Безплатната версия се състои само от предварително блокиране на изскачащи прозорци.

 1. Ad Muncher най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

Този най-добър безплатен изскачащ блокер разполага с голям брой опции за персонализиране. Ad Muncher предлага настройки за коригиране на поведението на сайта като фонови изображения, премахване на музика и др. Освен това предлага превенция срещу бисквитки за проследяване, самостоятелна маркировка и много подробни опции за блокиране на реклами. Опциите за персонализиране включват също деактивиране на интранет връзки, опция за промяна на блоковото съобщение във всичко, което искате, както и подробни и търсещи дневници.

Ad Muncher функционира повече като блокиращо устройство на трети страни, но не успя да блокира изскачащите проби от Popuptest.com. Това обаче позволи на добрите тестове да преминат и също така позволи изскачащият вход от Bungie.net да се зареди бързо. Този безплатен изскачащ блокер не успя да блокира нито една от рекламите на страницата, но блокира двете изскачащи прозорци от animefushigi.

Въпреки че Ad Muncher не успя да блокира рекламите на страницата, тя все още се счита за най-добрите безплатни изскачащи блокери. Човек може да изтегли това приложение, ако се интересува от четене на дневниците. Предоставените дневници са неизменно подробни и подлежащи на търсене. Това е най-високо ниво блокиране на изскачащи прозорци за реални реклами. За реклами на страница обаче може да се наложи да изберете друг най-добър безплатен блокиращ изскачащ прозорец.

 1. uBlock най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

uBlock е ефективен блокиращ изскачащ и рекламен софтуер. Този най-добър безплатен изскачащ блокер обаче има голям недостатък. Недостатъкът е, че има само ограничени възможности за персонализиране. Но той позволява бели списъци, динамични правила за филтриране, скриване на задържани блокове и показване на ограничено количество данни от дневника. Силата на филтъра обаче не може да се регулира.

Този изскачащ и рекламен блокер се провали в изскачащите проби от PopupTest.com, но позволи на добрите изскачащи прозорци да се заредят. uBlock също позволи на изскачащото меню от Bungie.net да зарежда съдържанието му. При animefushigi, той блокира всички изскачащи прозорци и рекламите на страницата, като по този начин задейства пренасочването на блокираща рекламата страница.

 1. Поверителност Badger най-добрите безплатни изскачащи прозорци блокер

EFF пусна Privacy Badger като един от най-добрите блокиращи безплатни изскачащи прозорци. Но е малко трудно да се оцени от останалите блокери на трети страни и вградени блокери. Както EFF заявява, „Badger за защита на личните данни се фокусира върху забрана на видими или невидими скриптове или изображения на„ трета страна “, които изглежда ви следят, въпреки че изрично сте отказали съгласието, като изпращате заглавие„ Не проследявайте “. Просто така се случва, че повечето (но не всички) от тези трекър тракери са реклами. Когато видите реклама, тя ви вижда и може да ви проследи. Badger за поверителност е тук, за да спре това. “Това означава, че ако Badger за поверителност блокира реклама, то това е тракер. Badger за поверителност често не блокира същите реклами като другите безплатни блокиращи изскачащи прозорци и блокерите на рекламния софтуер.

Тъй като Badger за поверителност има ограничени допълнителни опции, така че можете да зададете настройки на филтъра. Освен това можете също така да бели уебсайтове, да замествате социални джунджурии, да показвате блокирани реклами и да предотвратите изтичането на WebRTC от вашия IP адрес.

Поверителността Badger е най-добрият блокер за безплатни изскачащи ефикасни блокира лошите изскачащи прозорци и минава на добрите изскачащи прозорци на PopupTest.com Той не блокира реклами или изскачащи прозорци на страницата на animefushigi. Така можем да предположим, че на страницата не е имало проследяващи реклами. Единственият недостатък, който забелязахме в Badger за поверителност, беше, че блокира изображението да се зарежда, като в същото време позволява изскачащото изображение от Bungie.net. Това обаче не е много важно, тъй като позволи на изскачащото меню за вход да се зарежда успешно.

заключение

Вие сте част от мафията, която иска да сложи край на изскачащите реклами? Ако отговорът е „да“, тогава ще бъдете доста запознати с досадата, която тези изскачащи програми създават сред потребителите. Въпреки това, можете много лесно да се отпечатвате от изскачащия ад, като се привиквате към най-добрите безплатни изскачащи блокери. Пробихме камшика и създадохме най-добрите безплатни блокери на изскачащи прозорци, както и блокерите на рекламния софтуер. Преглеждайки горната статия, ще намерите най-добрите налични блокери за вградени и трети страни, които ще ви осигурят плавно преживяване на ветроходство.