Най-добрите VPN услуги 2017 г. – Въпрос на сигурност и надеждност

[ware_item id=33][/ware_item]

Що се отнася до инструментите за сигурност, сигурността и надеждността са ключовите фактори, защото поверявате на тези инструменти чувствителна информация. Виртуалната частна мрежа е един от онези инструменти за сигурност, които защитават вашата онлайн идентичност и интернет данни през мрежата. Преди няколко дни публикувахме статия на тема Защо VPN е необходим за Torrenting? Което беше добре прието и нашите потребители попитаха кои от тях са най-добрите VPN услуги, тъй като са загрижени за личната си информация.


Тъй като в индустрията има много VPN услуги; тя поставя въпрос за надеждността и сигурността сред компаниите. В тази статия ще обсъдим кои VPN услуги се търсят, ключови фактори, които правят VPN услугата надеждна, и ще обясним характеристиките на най-добрите VPN услуги.

Contents

Списък за най-добри VPN услуги 2017 г.

 най-добрите vpn услугиexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNИваци VPN
местоположение Панама Британски Вирджински острови Хонг Конг Съединени щати Хонг Конг
Encryption 2048-битов SSL 256-битов AES 256-битов AES 256-битов AES 256-битов AES
Протоколи за сигурност PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Местоположение на сървъра 57 87 141 24 50
Bandwidth & скорост неограничен неограничен неограничен неограничен неограничен
Поддръжка на ОС Windows, Mac, Linux, Android, iOS, рутери Windows, Mac, Linux, Android, iOS, рутери Windows, Mac, Linux, Android, iOS, рутери Windows, Mac, Linux, Android, iOS, рутери Windows, Mac, Linux, Android, iOS, рутери
Multi Logins 6 устройства 3 Устройства 5 устройства 5 устройства 5 устройства
Политика за нулев лог Без регистрационни файлове Без регистрационни файлове Без регистрационни файлове Без регистрационни файлове Без регистрационни файлове
уебсайт Посетете доставчика Посетете доставчика Посетете доставчика Посетете доставчика Посетете доставчика
Оферти по предложение 72% ОТСТЪПКА Зимни разпродажби 36% ОТСТЪПКА Продажба 78% ОТСТЪПКА Зимни разпродажби 52% ОТСТЪПКА Продажба 86% ОТСТЪПКА Зимна разпродажба
Цена

$ 3.29 / мес

$ 8,32 / мес

$ 2,45 / мес

$ 3.33 / мес

$ 1,66 / мес

Поддръжка на биткойн да да да да да
Гарантирано връщане на парите 30-дневен 30-дневен 7-дневна 7-дневна 7-дневна


Свързани:
Най-добър VPN за торент и P2P споделяне на файлове 2017

Изключителни функции, които правят VPN услугата най-добра

Всяка VPN услуга в бранша предлага две основни функции, т.е. криптиране и IP прикриване. Това, което отделя най-добрата VPN услуга от останалите, са ексклузивните функции, които предлага. Ние изброяваме някои от изключителните функции на тези надеждни VPN услуги.

най-добрите vpn услуги

NORDVPN | Избор на редактора | Списък на най-добрите VPN услуги 2017

„Името NordVPN е вдъхновено от северните идеали, които означават увереността, доверието, свободата и иновациите. Той отразява как ние ценим свободата на нашите клиенти, как се стремим да бъдем иновативни с нашите технологии и как работим. “- NordVPN

Компанията е фокусирана повече върху „Сигурността“ и има някои от най-добрите функции, които може да има инструмент за защита. Оптимизирани са не само за защитените от SSL сървъри Streaming и P2P но и защитени с Анти-DDoS сигурност.

NordVPN има специални TOR спрямо същия период на VPN сървъри, които ви дават силата на TOR над VPN услуга за силна сигурност, като по този начин премахва нуждата от браузър Tor. Освен това, ако смятате, че скоростта на TOR е бавна, но все пак искате двойна сигурност, тогава тя предлага и друга функция VPN спрямо същия период на VPN на име DoubleVPN.

Свързани: NordVPN е включен 72% отстъпка от зимна разпродажба като ограничена времева оферта. Можете да вземете 2 години абонамент в цена на един година и толкова малко $ 3.29 на месец с 30-дневно връщане на парите гаранция.

Ако предпочитате мобилността и работата ви е по-мобилна, тогава можете да използвате най-новия им мобилен протокол за сигурност IKEv2 която интелигентно следи поведението на всяка промяна в мрежата и се приспособява към тези промени, без да срива VPN връзката. Софтуерният клиент има вграден Мрежово заключване или Превключвател за Интернет което спира целия интернет трафик, в случай че вашата VPN връзка се прекъсне, като по този начин предотвратява изтичането на реалната ви идентичност.

най-добрата vpn услуга

EXPRESSVPN | Втора позиция | Списък на най-добрите VPN услуги 2017

„Направихме ExpressVPN, защото вярваме, че всички, независимо от тяхното ниво на технически опит, трябва да може да използва интернет свободно и сигурно." - ExpressVPN

Компанията е фокусирана повече върху „Performance“ и разполага с най-подобрените SSL защитени сървъри в бранша. Услугата продължава да актуализира и инсталира нови сървърни местоположения всяка седмица, така че потребителите й да получават 99,9 процента време за сървър. Той също така има активно обслужване на клиенти с безплатно Чат на живо подкрепа, за да съответства на подобно изпълнение.

Свързани: ExpressVPN е на a 36% отстъпка продажба за ограничено време. Можете да вземете 1 година абонамент за толкова ниски $ 8.32 на месец с 30-дневно връщане на парите гаранция.

ExpressVPN е традиционна VPN услуга, но се фокусира повече върху предоставянето на по-добро потребителско изживяване. Например, той има прост и лесен за използване софтуерен клиент с вградени функции Интернет Kill превключвател, тест за скорост, и Интелигентно местоположение който избира най-добрия възможен сървър в зависимост от вашата връзка. Ако работата ви зависи повече от мрежата от точка до сайт (обикновено се използва в Windows Azure), тогава ExpressVPN има поддръжка за SSTP протокол за сигурност.

най-добрата vpn услуга

PUREVPN | 3-та позиция | Списък на най-добрите VPN услуги 2017

„PureVPN е създаден с единствения мотив да запазите вашата неприкосновеност на личния живот и да предлагате абсолютна свобода в интернет.“ - PureVPN

Компанията е фокусирана повече върху „Иновациите“ и има някои от най-добрите иновативни функции в бранша. Оптимизирани са не само за защитените от SSL сървъри Streaming и P2P но и защитени с Анти-DDoS (платени) и NAT защитна стена (платена) сигурност.

PureVPN има специален Разделяне на тунели функция, която ви дава предимството на многозадачните задачи, като разделяте интернет трафика на „криптиран“ и „некриптиран“ трафик.

Свързани: PureVPN е включен 78% Нова година продажба като ограничена времева оферта. Можете да вземете 2 години абонамент в цената на 1 за толкова ниски 2,45 долара на месец с 7-дневни пари обратно гаранция.

Ако сте потребител на Windows OS, тогава Виртуален рутер функция ви позволява да конвертирате вашия лаптоп или десктоп във виртуален рутер и да го използвате за свързване 10 повече устройства. Софтуерният клиент има Превключвател за Интернет автоматична Интелигентен избор на цел функция, само с едно щракване на бутон, т.е. стрийминг, сигурност, сърфиране и т.н., за да ви даде персонализирано изживяване.

най-добрите vpn услуги

PIA VPN | 4-та позиция | Списък на най-добрите VPN услуги 2017

„Обичаме да вярваме, че нашето приложение на слоеве за поверителност и сигурност е най-ефективното решение на проблемите, с които се сблъскват потребителите днес. Нашето решение за поверителност и сигурност е да осигурим защитен VPN тунел със супер силно криптиране. “- PIA

Частният достъп до Интернет е лидер в традиционните VPN услуги. Има SSL защитени сървъри, оптимизирани за поточно и P2P споделяне на файлове. Ако сте случаен потребител на VPN, тогава PIA VPN има най-атрактивни ценови планове на пазара.

Свързани: Частният достъп до Интернет е включен 52% отстъпка продажба за ограничено време. Можете да вземете 1 година абонамент за толкова ниски $ 3.33 на месец с 7-дневни пари обратно гаранция. 

Софтуерният клиент е прост и лесен за използване и има вграден Превключвател за Интернет и ан Рекламен блокер който блокира реклами, злонамерен софтуер и тракери. Ако работата ви зависи от прокси, тогава частният интернет достъп предлага SOCKS5 пълномощник.

най-добрите vpn услуги

IVACY VPN | 5-та позиция | Списък на най-добрите VPN услуги 2017

„В Ivacy изобретателността е включена в целия ни цикъл на развитие на продуктите. Ние вярваме в пълната свобода онлайн, заедно с непроницаемата сигурност на нашите потребители. “- Иваци VPN

Иваси е втората най-насочена към иновациите компания в VPN индустрията. Не само компанията е център на сцеплението заради своите най-много достъпни цени, но и с иновативните си функции.

Ivacy VPN предлага a умен DNS добавка за предотвратяване на изтичане на DNS и маршрутизиране на целия ви интернет трафик през неговите специализирани DNS сървъри. Софтуерният му клиент е лесен за използване и опростен с функционалността Превключвател за Интернет и Разделяне на тунели за да разделите интернет трафика на „незашифровани“ и „криптирани“, за да ви позволи да извършвате много задачи.

Свързани: Ivacy VPN е включен 86% зима продажба като ограничена времева оферта. Можете да вземете 2 години абонамент в цената на 1 за толкова ниски 1,66 долара на месец с 7-дневни пари обратно гаранция

Сървърите са обезопасени SSL технология, IPv6 защита и оптимизиран за поточно и P2P споделяне на файлове, които ви помагат да заобиколите по-голямата част от регионалните ограничения на уебсайтовете.

Кои ключови фактори правят VPN услугата надеждна?

Има различни ключови фактори, върху които трябва да се съсредоточите, докато избирате VPN услуга.

1. Политика за нулев лог

Има много безплатни VPN услуги, които регистрират вашите интернет дейности и позволяват на трети страни като рекламодатели и държавни агенции за наблюдение да имат достъп до вашата чувствителна информация. Или някои платени VPN, базирани в държавата за наблюдение, като САЩ, са длъжни да спазват правилата.

Надеждната VPN услуга трябва стриктно да следва политиката на Zero-Log, което означава, че техните VPN сървъри нямат право да регистрират уеб активност (напр. Времеви марки, URL адреси, бисквитки и др.) Добре е, ако услугата използва някакви безлични регистрационни файлове за използване на данни и време за свързване, за да поддържат своята услуга.

2. Биткойн начин на плащане

Всеки път, когато извършвате онлайн финансова транзакция, вашите данни се съхраняват в базата данни на компанията, която може да бъде проследена до вас по всяко време. Биткойн е анонимен метод на плащане, който позволява на хората да извършват своите онлайн транзакции сигурно и анонимно. Ето ръководство за това как да купя биткойн.

За да се избегне съхраняването на чувствителна информация в тяхната база данни; надеждна VPN услуга трябва да предлага биткойн метод на плащане, за да запази информацията на своя потребител анонимна и непроследима. Не само биткойн ще ви помогне да купите VPN анонимно, но също така помага и за други онлайн покупки.

3. Широко разпространени VPN сървъри с неограничена честотна лента & скорост

Някои услуги и уебсайтове са разделени на географски места и ограничават интернет потребителите да заобикалят тези гео ограничения, като активно блокират VPN сървърите. Надеждните VPN услуги трябва да имат широко разпространени VPN сървъри в PRIME местоположения, за да не само да заобикалят регионалните ограничения, но и да управляват населеният трафик на интернет потребителите.

често задавани въпроси

Q - Какво е виртуална частна мрежа или VPN?

Виртуалната частна мрежа е технология, която свързва два отдалечени компютъра през мрежата с помощта на частна връзка. Тази частна връзка понякога се нарича - Тунел - която се криптира чрез няколко алгоритми за криптиране.

Технологията идва от корпоративната среда, където клиентите (служителите) се свързват с хост (корпоративна мрежа), за да работят от отдалечени места. Тъй като връзката осигурява поверителност в мрежата, много търговски VPN услуги предоставят VPN сървъри, за да позволят на клиентите да имат достъп до Интернет частно.

В - Как VPN защитава данните ми?

Когато се абонирате за VPN услуга, тя ви предоставя софтуерен клиент, който улеснява сигурната и частна връзка между вас и отдалечените VPN сървър (и), разпръснати по целия свят. Данните, които прехвърлят между вас и сървъра, след това се криптират с помощта на различни алгоритми и протоколи за криптиране.

Q - законно ли е VPN?

Да. VPN е законно да се използва, тъй като технологията осигурява сигурност на корпоративната мрежа и защитава вашите данни от вреда.

Въпрос - Предотвратява ли VPN ISP да наблюдава данните ми?

Да. Тъй като VPN криптира вашите данни с алгоритми за криптиране, като 256-битов AES, вашият интернет доставчик не може да следи вашите интернет данни.

Q - Предотвратява ли VPN ненатрапваното държавно масово наблюдение?

Да. По същите причини, описани по-горе, VPN Tunnel криптира цялата ви сесия в Интернет от вашето устройство до VPN сървъра.

В - Добре ли е да се доверите на доставчика на VPN услуги?

Той варира от доставчик до доставчик. Някои доставчици на VPN имат прозрачни политики за поверителност за това какво ще събират и какво не, докато някои доставчици имат сенчести политики и двусмислени изявления за това, което ще събират. Така че, ваша отговорност е да прочетете политиката за поверителност и условията за обслужване на всички доставчици на услуги, базирани на абонамента.

Въпрос - Мога ли да използвам VPN за поточно блокирани канали?

Да. Можете да използвате VPN не само за достъп до геоблокирани уебсайтове, но и да предавате съдържание на блокирани поточни услуги като Netflix и Hulu. Можете да следвате нашето ръководство за Best VPN for Streaming.

Заключителни мисли

Избрахме тези надеждни и най-добри VPN услуги, след като прегледахме Политиката им за поверителност и Общите условия и проучихме техните клиенти онлайн. Въпреки че е необходимо да инсталирате антивирус, за да защитите вашата система, също така е необходимо да изберете надеждна VPN услуга за осигуряване на вашата онлайн идентичност и интернет данни. Изброените тук VPN услуги са строги по отношение на тяхната Zero-Log политика и предлагат най-добрите възможни функции.