Най-сигурни браузъри 2019 | Криптирано сърфиране

[ware_item id=33][/ware_item]

Констатации на автора: Наскоро разгледах различни теми, свързани със „безопасното сърфиране“. Така или иначе се нуждаете от VPN връзка, дори когато разглеждате браузъра Tor. Който се счита за най-доверения браузър в света, но няма да осигури криптиране. освен миналото, където всички агенти на ФБР използват за комуникация чрез TOR.


Недостатъци: - ужасна скорост на интернет - бавна свързаност - лошо потребителско изживяване

Това ще бъде дълго обсъждане, за да спестя време за вас, момчета, разделих го на два раздела.

 1. Кои са най-добрият най-защитен браузър [списък]
 2. Как да направите своя обикновен браузър защитен с [Фини настройки]
 3. Защо ви е необходим VPN със защитен браузър

Защо VPN Over Secure Browser?

Въпреки това, защитените браузъри като TOR също скриват вашия IP адрес и криптират вашия трафик като VPN. Въпреки това, докато използвате защитени браузъри, вашите данни се прехвърлят и на трета страна.

Като има предвид, че VPN е единственият източник, където вашите данни се изхвърлят, когато използвате виртуална частна мрежа за криптиране на данни и поверителност.

Например, защитен браузър има услуга като VPN за защита на техните потребителски данни. Ето как вашата история на Интернет отива към софтуера на браузъра, както и към VPN сървъра.

Следователно тези, които избират VPN, са по-сигурни и защитени от уязвимости от потребителите на частни браузъри. В допълнение, най-добрите VPN услуги предлагат на своите клиенти политика на нулево регистриране, която почти изчезва историята на вашите данни от всяко място.

Разгледайте мрежата със сигурност и поверителност с тези 5 най-добри защитени браузъри и имайте безгрижно интернет сърфиране.

Въведение за сигурността на браузъра и защо имате нужда от такъв

Може да използвате един от най-добрите браузъри като Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera или Safari, които са ефективни в работата с най-добрите резултати. Те обаче не са достатъчно сигурни, за да гарантират неприкосновеността на личния живот срещу увеличаващите се кибер заплахи и строгите закони за проследяване на данните. Ето и всичко Закони за поверителност на интернет Обяснено от Privacysniffs.

За тази цел се нуждаете от защитен браузър или за да опростите процеса, можете да изтеглите разширение за поверителност със съществуващия си браузър. Разликата между анонимен браузър и ефективен редовен най-добър браузър е, че защитеният браузър идва заедно с вграден прокси.

И все пак това само защитава историята на сърфирането и активността в браузъра, а всички други интернет данни на вашето устройство остават изложени и опасни.

Ако искате да направите цялото си устройство безопасно, без главоболие да боравите с нов браузър или да изтеглите добавено разширение на браузъра, можете да използвате VPN приложение с висок клас криптиране и други функции за защита.

Можете да използвате законна VPN услуга, за да избегнете всички рискове.

Защитеният интернет се превърна в най-желаното желание на човек, особено след преобърнатите правила за поверителност на FCC. Тези правила предоставят несправедливи правомощия на IPS, което сериозно застрашава поверителността на интернет потребителя.

Затова се забелязва прекалено голямо желание по отношение на хората, които търсят инструменти за поверителност, за да имат сигурен интернет.

Някои от тези хора също са достигнали до нас за някои добри препоръки. За да се погрижим за нашите читатели, сме филтрирали някои от най-добрите сигурни браузъри, които редовно обновяваме, за да поддържаме ефективността.

Въпреки това, докато изследваме тези браузъри, открихме някои от основните проблеми, с които хората се сблъскват. Редовните потребители на браузъри като Chrome, Firefox и Opera не използват усложненията, които тези сигурни браузъри имат.

От друга страна, трябва да го изтеглите като добавен софтуер, което ще отнеме допълнително пространство и оперативен режим на вашата система.

Вместо да изтегляте и инсталирате друг анонимен софтуер за браузър, можете просто да инсталирате софтуер за виртуална частна мрежа (VPN).

Той не само ви осигурява сигурност по време на сърфиране, но и криптира вашия трафик, което ви оставя почти непроследими за доставчиците на интернет услуги, правителството и щракащите очи.

Констатации: Използването на сигурни браузъри, за да скриете и защитите историята на сърфирането си, е наистина смущаващо изживяване за обикновените потребители, следователно вместо да търсите защитени браузъри, трябва да потърсите анонимни инструменти като VPN (Virtual Private Network) за осигуряване на цялата ви мрежа.

Изпълнителният директор Фин Джо

6 Най-сигурен браузър 2019

(1) - TOR BROWSER | Криптиран браузър

По отношение на поверителността и анонимността, Tor се доказа като основна лига на най-добрите сигурни браузъри.

Мрежата Tor осигурява анонимна комуникация. Целта му е да защити поверителността и чувствителната информация на потребителя от киберпрестъпник, любопитен да се меси с такива неща.

Tor е разработен в съюз с USS Navy с единствената цел да осигури анонимно сърфиране в мрежата.

Как браузър Tor тунел вашите данни с криптиране

Анализът на трафика на данни е най-желаното въоръжение в арсенала на хакерите. Това може да помогне на хакер да получи достъп до най-чувствителната ви информация.

Основните техники за криптиране не осигуряват сигурност срещу проверка на трафика. Полезният товар е действителните данни се криптират. Докато заглавката, която е информация, включително източник, размер и т.н., помагаща на данните да стигнат до местоназначението си, е освободена от криптиране.

Tor, като най-добрият уеб браузър според нас, предотвратява неоторизирано наблюдение от своите вградени „скрити“ релейни сървъри. Той изпраща вашия трафик на данни чрез тези релейни сървъри, което изпълнява целта на лабиринта.

Също така, данните се правят неузнаваеми за носни джобни снайпери, за да се определи произхода и местоназначението на трафика.

Какви са функциите на браузъра му?

Браузърът Tor ви прави достъпни за мрежата Tor. Той работи в партньорство с ВМС на САЩ и други правоприлагащи организации за събиране на разузнаване, както и за посещение на уебсайтове, без да оставя следа от правителствени IP адреси в дневника на сайта..

Tor е преносимо приложение, което означава, че то може да бъде инсталирано на всяко сменяемо устройство за съхранение (като USB). Следователно услугата му може да се използва на всеки компютър, на който работите, независимо от местоположението.

Tor е усъвършенстван браузър за поверителност, който има лесен за използване плъзгач за разлика от обикновената добавка на NoScript, която е включена по подразбиране. Браузърът се разпознава веднага от потребителите на Firefox с няколко очевидни промени.

Недостатъци, с които може да се сблъскате, докато използвате TOR

Основният недостатък е скоростта. Тъй като вашият трафик на данни трябва да премине през лабиринт, преди да стигне до местоназначението си, ефективността на сърфирането ви ще се отрази. Ако връзката с интернет е лоша; Тор може да стане обезпокоителен. Ако обаче връзката е добра; може да е най-лесният браузър, с който да се поддържа.
Друг проблем е, че Тор не гарантира анонимност. Използвайки Tor на обществен Wi-Fi, трябва да сте сигурни, че използвате a VPN приложение за повишаване на сигурността ви.

Този браузър е достъпен в Windows, Mac и Linux.

(2) - EPIC BROWSER

Браузърът Epic незабавно деактивира много пасажи, които биха могли да компрометират вашето сърфиране и да засилят вашата сигурност.

най-добре защитени браузъри

Като един от най-добрите защитени браузъри, той има вграден прокси, който ви помага да станете анонимни и да скриете местоположението си. Използва активно Не следи и освобождава следите, след като приключите сесия на сърфиране.

Този браузър е достъпен за Windows и Mac.

(3) - SRWare ЖЕЛЕН БРОУЗЕР

Това е уеб браузър, базиран на Chromium, и това е причината много от визуалните екрани да изглеждат идентични. Той поддържа вашите данни защитени чрез обичайните методи за защита. Основната разлика между Chrome и SRWare е защитата на данните. Това е причината той да е един от най-добрите защитени браузъри. SRWare изключва използването на идентификационен номер заедно с други проблеми, свързани с поверителността на Chrome, като например предложения за търсене.

най-добре защитени браузъри

Този браузър е достъпен за Windows, Mac, Linux и Android.

(4) - КОМОДО ДРАГОННА БРОШЕРА

Comodo Dragon Browser е един от най-добрите защитени браузъри, но все пак, той отново не съвпада с Tor Browser, но със своите специализирани активи той прави сърфирането в уеб много по-безопасно. Тя осигурява сканиране на злонамерен софтуер на място, сигурна проверка на DNS, SSL и домейни и блокира всички проследяване, бисквитки и уеб шпиони. Той също е уеб браузър, базиран на Chromium, като SRWare. Следователно това няма да е съвсем различно приключение, а по-скоро ще бъде по-безопасно.

най-добре защитени браузъри

Този браузър е достъпен в Windows, Mac и Linux.

(5) - AVIRA SCOUT

Сред най-добрите защитени браузъри, Avira Scout е посветен уеб браузър, базиран на Chromium. Avira Scout се фокусира върху сигурността и поверителността. Той натрупва различни защитни приставки в браузъра.

най-добре защитени браузъри

Безспорно е един от най-добрите защитени браузъри поради своите изключителни функции, които включват Avira Safe Browsing (блокира заразени фишинг уебсайтове), Avira Safe Search, Secure Wi-Fi реализиращи HTTPS (базирани на HTTPS Everywhere), когато се свързвате чрез несигурен Wi-Fi, и способност за проследяване.

Този браузър е достъпен в Windows, Mac и Linux.

(6) Dooble Secure Browser:

Dooble е друга сигурна опция, ако търсите сигурно и анонимно сърфиране. Основни операционни системи като Windows, Mac OS X & Поддръжка на Linux Dooble браузър.

защитен браузър за поверителност

Трудно е да се използва защитен браузър Dooble поради неговата инфраструктура и защитена версия. Има два режима на разположение, по подразбиране е зададен в защитената версия. Несигурна версия Dooble деактивира вашия JavaScript и флаш плейър, което прави впечатлението на потребителя наистина разочароващо, но по-сигурно и криптирано.

Малко основни функции са подобни на HTTPS Навсякъде, тъй като те принуждават HTTP сървърната заявка към HTTPS версия да върне криптирана версия на уебсайта. Той също така блокира iFrames и сесия на бисквитки на трети страни.

Има няколко интересни опции, които идват заедно с Dooble, историята на вашите сърфиране и отметките ще се преобразуват в нечетлива текстова форма, означава текст на шифри и така те криптират всички предпочитания.

(7) Смел браузър

Смелият браузър е отворен код, който има алтернативи за Safari и Chrome. Това е браузър, базиран на Chromium, вместо Firefox. Смелият браузър е сравнително нов браузър за поверителност, но има някои ефективни функции, които се конкурират за други най-добри защитени браузъри в този списък.

Най-сигурни браузъри 2019 | Криптирано сърфиране

Той има вграден рекламен блокер, защита за проследяване, скрипт блокер и HTTPS навсякъде. Но те също така осигуряват защита от теч на WebRTC, което е очевидна липса в повечето популярни браузъри като Chome, Opera, Firefox и други.

Той предлага функция за функционалност срещу пръстови отпечатъци с едно кликване и е лек браузър. Следователно този браузър наистина ефективно работи добре като браузър за поверителност за андроид, но недостатъкът на браузъра Brave е, че неговият настолен интерфейс е малко бавен. Коментар от дискусия Какъв е консенсусът за Brave Browser?.

Как да направите вашия редовен браузър обезопасен

Вместо да търсите друг най-защитен браузър, можете да предотвратите и премахнете заплахите за сигурността, като добавите допълнителния слой защита в браузърите си.

Тези добавки и разширения ще направят вашия Firefox & Chrome е по-сигурен, точно както най-защитен браузър защитава данните ви.

Свързана статия: Анонимно сърфиране: 4 най-добри решения за пълно частно сърфиране

Поверителност Badger:

Случвало ли ви се е да забележите, че когато посетите някои сайтове за електронна търговия и търсите или посетите някои конкретни продукти и напуснете уебсайта, ще видите изскачащите реклами на тези продукти във всички други уебсайтове като Facebook, които посещавате след това?

Това се нарича проследяване на трети страни. Проследяването от трети страни проследява вашите дейности отзад и Badger за поверителност предотвратява този вид проследяване, като ги блокира.

Badger за поверителност просто блокира скриптовете за съвет, за да визуализира страницата. Той също така блокира всички входящи скриптове на сайта, които възнамеряват да събират информация от вашия браузър.

Ако говорим за Google Analytics, тъй като GA също така хваща информацията от края на потребителя, Badger за поверителност не блокира по подразбиране GA скриптове. Ако трябва да блокирате и GA, трябва да инсталирате друго разширение, което ще обсъдим по-долу.

 • Разширение за FireFox:
 • За Chrome:
 • Разширение за опера:
 • Изтеглете разширение за Safari:

Произход на UBlock:

Това е още едно голямо разширение или добавка за Firefox, също достъпно за Chrome, Safari и Opera. UBlock Origin е наистина мощен инструмент заради списъка с филтри, които има. Това е проект с отворен код и изненадата е, че няма да очакват дарение за това. Както казват;

"Безплатно. Отворен код. За потребители от потребители. Не се търсят дарения. Без предварително зададени списъци с филтри, това разширение е нищо. Така че, ако някога наистина искате да допринесете с нещо, помислете за хората, които работят усилено за поддържане на списъците с филтри, които използвате, които са били предоставени за ползване от всички безплатно. "

Основната му функция е, че това разширение не само блокира рекламата, но и ще защити вашата система от зловреден софтуер.

Автоматично избиране на бисквитки:

Това ще даде на вашия браузър друг слой за сигурност, като ви даде контрола за работа с бисквитки. Чрез този манипулатор на бисквитки можете да създавате бели списъци и да съдържат списък с сайтове, така че всеки път, когато затворите раздела, той автоматично премахва бисквитките.

Неизползваната бисквитка ще се премахва всеки път, когато излезете от раздела или затворите браузъра, което предотвратява шпионската активност зад браузъра ви чрез използване на бисквитки.

 • Разширение за Chrome
 • Вземете това разширение за FireFox
 • За опера

HTTPS Навсякъде

Това е голямото разширение, разработено и поддържано от поддръжници и разработчици на EFF, то е безплатно за използване и ви осигурява голяма сигурност и подобрява потребителското изживяване.

HTTPs Навсякъде е създаден, за да направи единствената защитена версия на уебсайта, в която разширението ще наложи всички HTTP заявки към HTTPs версия. Например, ако искате да отворите http://www.abc.com, той ще обработва насилствено заявката чрез добавяне на HTTPS връзка, отваряте се отвсякъде.

Единствената цел зад това е да се уверите, че посещавате криптираната страница на уебсайта. Има хиляди уебсайтове, които имат валиден SSL сертификат, но те не пренасочват HTTPS версия, така че в този случай HTTPS навсякъде ще ви пренасочи първо към тази страница, която е криптирана..

Целта на разширението е да предотврати зловредния софтуер да посещава надеждни сайтове.

 • Разширение на FireFox
 • Разширение за Chrome
 • Разширение на Opera
 • Разширение за Safari
 • Разширение за Android

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Освен тези най-добри защитени браузъри, имате много други, от които да избирате, като Dooble, Opera, Yandex и др. Но, преглеждайки представянията на най-добрите браузъри с най-много предимства и ефективна поверителност, ние сме ги изброили съответно.

За собствениците на бизнес е важно да развият връзка със своите клиенти, основана изцяло на доверие. Ето защо, докато избирате най-добрия защитен браузър, трябва да сте сигурни, че уеб сърфирането ви изобщо не е компрометирано.