Najbolj varen brskalnik Android 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 14. julija 2019


Dolgo je minilo, o tem sem nameraval pisati! vendar nisem našel razlogov, mislim, daj no, ljudi sploh ne zanima, kaj nameščajo? želijo namestiti aplikacijo ali igro čim hitreje. ne da bi pozoren, zakaj potrebujejo toliko dostopa do mojega telefona.

Google in Facebook že vem vse o tebi ...

Če ste tukaj, lahko najdete dobro možnost, da skrijete stvari pred ponudnikom internetnih storitev ali radovednimi očmi. potem beri naprej…

Hitra rešitev: Varni brskalnik, ki ni Firefox, Chrome ali Opera, ima resnično frustrirajoče okolje, kar povzroča; res počasno brskanje, težave s pretakanjem. Torej! Namesto da v svoj Android namestite približno zavarovani brskalnik, lahko namestite som zaupanja vredna VPN aplikacija ki vam omogoča:

  • Odblokiran dostop do spletnega mesta
  • Šifriran predor za skrivanje brskanja po podatkih
  • Dostop do ameriškega Netflixa
  • Dovoli prenašanje hudournikov anonimno

Zakaj potrebujete varen brskalnik za android?

Brskanje po spletu na vašem pametnem telefonu, vendar brez brskalnika? Preizkusite kompetentne in posebej zasnovane najbolj varne brskalnike Android.

V današnji dobi učinkovitost pametnega telefona na spletnem mestu ali spletni aplikaciji prispeva k pomembnemu in najpomembnejšemu delu v razvrstitvi spletne aplikacije ali spletnega mesta. Na primer, brskalniki s hitrim nalaganjem pridobijo večjo priljubljenost v primerjavi s počasi delujočimi brskalniki.

Iskanje pravega brskalnika za Android je lahko težka naloga, saj se lahko učinkovitost pametnih spletnih brskalnikov na pametnem telefonu zmanjša. To je lahko zato, ker so spletni brskalniki večinoma opremljeni s pojavnimi oglasi, vtičniki drugih proizvajalcev in slikami, ki bi se lahko prikazovale ob vsebini na osebnih računalnikih, vendar na Androidu, bi takšne stvari lahko bile zelo moteče. Bolj zaskrbljujoče pa je tveganje za zasebnost pri takšnih stvareh.

Zato je tukaj seznam najbolj varnih brskalnikov Android, ki so zanesljive.

1- pogumen brskalnik - s Chromom Feel

android brskalnik | Pogumni brskalnik

Chrome je pridobil tako izjemno priljubljenost zaradi svojega vmesnika, kot je učinkovitost reševanja poizvedb. Vendar pa je manj funkcij, ko želite varno platformo za internetno brskanje.

Brave Browser je najbolj varen brskalnik Android za ljudi, ki iščejo takšne funkcije z enako stopnjo učinkovitosti. Gre za brskalnik, ki temelji na Chromu, s prilagodljivimi možnostmi za blokiranje oglasov in sledenje, omogočanje HTTPS povsod, blokiranje piškotkov tretjih oseb, blokiranje skriptov in omogočanje zaščite prstnih odtisov s samo enim klikom.

Pogumni zagotavlja tudi varčevanje z baterijo in izboljšanje hitrosti, kar je v glavnem korist za uporabnike pametnih telefonov.

Brskalnik zasebnosti Ghostery

Ghostery Privacy Prenesi Android

Kot pove že ime, je Ghostery brskalnik zasnovan izključno z varnostnim namenom. Medtem ko nastavite brskalnik in ga prvič odprete, imate možnost, da sledilce privzeto blokirate. S tem soglasjem bo vsak sledilnik blokiran na spletnih mestih, ki jih obiščete v tem brskalniku.

Po zaključku nastavitve brskalnika morate onemogočiti blokiranje pojavnih oken in samodejno dokončanje, ki so privzeto omogočene.

Za uporabnike Androida ima Ghostery možnost zahtevati spletno mesto namizja katere koli spletne strani. Samodejno zahtevo lahko omogočite tako, da jo omogočite iz nastavitve aplikacije.

Kot mnogi brskalniki ima tudi zasebni način imenovan "Ghost Mode". Poleg tega lahko piškotke, brisanje zgodovine in predpomnilnika blokirate ob izhodu iz brskalnika.

3- Varno brskanje Orfox

Orfox varno brskanje prenesi

Brskalnik Orfox je zgrajen iz iste izvorne kode kot brskalnik Tor in Firefox.

Brskalnik ima funkcijo HTTPS Everywhere. S tem se uveljavi varen protokol HTTPS katerega koli spletnega mesta, če obstaja. Zasebni način Orfoxa samodejno onemogoči vsak sledilnik; vendar vam omogoča, da počistite vse podatke ob izhodu.

Medtem ko ga lahko uporabljate, lahko zahtevate spletna mesta na namizju, ne sledite, uporabniške prijave in blog gostov. Poleg tega obstajajo dodatki in proxy »Orbot«, ki ga je mogoče namestiti.

Eden najbolj varnih brskalnikov Android je funkcija zaščite z geslom, s katero lahko zaklenete brskalnik.

4- Google Chrome

google chrome android zaščiten brskalnik

Google Chrome je najbolj priljubljen brskalnik za uporabnike osebnih računalnikov, pa tudi eden najbolj varnih brskalnikov Android.

Naslovna vrstica za hitro iskanje, način brez beleženja zgodovine, ustrezni rezultati in priporočene iskalne poizvedbe so funkcije, zaradi katerih je združljiv brskalnik Android.

Za razliko od številnih brskalnikov je učinkovitost Chroma ostala enaka pri pametnih telefonih Android. Brskalnik Chrome shrani vaša priljubljena spletna mesta na domačo stran, tako da lahko do njega dostopate z enim klikom.

S Chromom lahko shranite tudi katero koli spletno stran za prihodnje branje brez povezave, kar omogoča uporabnikom pametnih telefonov ugodnejše.

Prebivalci varnosti lahko zavrnejo Googlovo funkcijo sinhronizacije. To je zato, ker shrani vaše zaznamke, zavihke, zgodovino med napravami, uporabniška imena in gesla, ko se prijavite iz Google računa. Vendar je to izjemno lahko v trenutkih, ko obstajajo dolgi obrazci in jih ne želite ponovno izpolniti.

5- Firefox Focus

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Firefox Focus je še en projekt neprofitne zveze Firefox. Za redno brskanje je Mozilla Firefox primeren, če pa iščete varnostno usmerjen brskalnik, je Firefox Focus eden najbolj varnih androidnih brskalnikov.

Ta brskalnik uporabnikom zagotavlja največ zasebnosti, tako da skriva njihovo internetno prisotnost. Prav tako odstranjen, racionaliziran vmesnik pomaga pri skrivanju prikaznih oglasov, prikazovanju števila oglasov, blokiranih na tej spletni strani, in redno opozarja, da izbrišete zgodovino brskanja.

Ponavadi imajo telefoni Android omejen prostor ali pa so v primerjavi z osebnimi računalniki res manjši. Zato je brskalnik Firefox Focus predstavil manj zamuden faktor s samo 4 MB prenosa.

6- Mozilla Firefox

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Firefox ni tako dober kot brskalnik Chrome, vendar je še vedno resnično konkurenčen, če bi se uvrstil na najbolj varen seznam brskalnikov Android. Poleg tega ponuja veliko možnosti za varnostne nastavitve, za razliko od Google Chroma.

Kar zadeva nadzor uporabnikov, je Firefox tisti, ki svojim uporabnikom ponuja največ možnosti prilagajanja med vsemi priljubljenimi brskalniki.

Dodatki so tudi najugodnejša možnost za mobilne uporabnike, Firefox pa ponuja številne edinstvene razširitve. Na primer, Adblock za omejevanje vsiljivih oglasov, Speechify za mehanizem za prenos besedila v govor, LastPass za upravljanje z geslom in mnogi drugi.

Funkcije sinhronizacije Firefoxa so skoraj enake kot Chrome. Vendar funkcija nočnega načina prilagaja spletne strani tako, da zmanjšate napetost oči, ki se najpogosteje pojavlja pri uporabi telefona.

7- brskalnik CM

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Ta brskalnik vam omogoča tudi zaklepanje gesla. Brskalnik CM ima tudi možnost, da v nastavitvah aplikacije omogoči »brisanje zgodovine ob izhodu iz aplikacije in onemogočanje piškotkov«.

Posebnost tega brskalnika je vgrajen zaščitni sistem, ki pregleda vse APK-je, ki jih naložite s spleta. Poleg tega obstajajo funkcije, kot so vgrajeni blokator oglasov, način brez beleženja zgodovine, nočni način, glasovno iskanje, prevajalec strani in način namizja.

8- brskalnik Opera

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Opera je precej priljubljeno ime med najboljšimi brskalniki, ki ima ustrezne zmogljivosti na pametnih telefonih, vključno z Androidom.

Redne posodobitve z naprednimi in novimi funkcijami naredijo Opera impresivno uspešnico med najboljšimi brskalniki Android.

Na domači strani so vgrajeni blokator oglasov, iskalna vrstica s skeniranjem QR kode, funkcija pametnega vnosa novic na domačo stran in druge funkcije. Vendar pa je Opera VPN močno povečala povpraševanje po brskalniku.

Podatke lahko sinhronizirate tudi z ustvarjanjem računa za Opera.

Poleg običajnega brskalnika obstaja Opera mini, ki je manj zamudna možnost za tiste, ki imajo mobilni telefon z gnečo z aplikacijami. Ima skoraj enake lastnosti skupaj s Facebook obvestilno vrstico.

9- Brskalnik o delfinih

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Brskalnik delfinov je imenovan glede na njegovo sposobnost iskanja poizvedb z glasovnimi ukazi. To je zagotovo funkcija, ki jo lahko uporabite prek AI asistentov, vendar je vgrajena funkcija vedno prednost.

Nadzorna funkcija gest je tudi značilnost, zaradi katere je Dolphin konkurenčna možnost za najboljši brskalnik Android. Ta funkcija vam omogoča, da spletne strani zaznamujete s kretnjami prstov; vendar je Webzine odgovor Delfina na Flipboard, ki v izbirniku v slogu revije zajema več kot 300 spletnih virov v različnih kategorijah..

Tako kot Firefox in drugi brskalniki imajo tudi uporabniki Dolphin možnost nalaganja razširitev in dodatkov za večjo učinkovitost brskalnika.

Med uporabo brskalnika Dolphin lahko omogočite tudi zasebno brskanje, brskanje z zavihki, sinhronizacijo gesla in blokiranje oglasov..

10- Brskalnik Puffin

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Brskalnik Puffin morda ni tako učinkovit kot drugi brskalniki za Android, vendar ima nekaj prodajnih funkcij, zaradi katerih je priljubljen.

Najpomembnejša značilnost Puffina je, da ima privzeto podporo za vsebino Adobe Flash, ki odpravlja vse težave in vam omogoča, da na daljavo prenašate in prenašate spletne strani, Flash igre in videoposnetke v svojo napravo.

Na voljo so funkcije, kot so emulacija kurzorja miške, navidezna igralna ploščica in izbirnik tem.

Zgoraj obravnavana funkcija prenosa Adobe omogoča, da Puffinovo brskanje postane zelo hitro; vendar Puffinovo shranjevanje podatkov v oblaku pomaga pri povečanju hitrosti in zaščiti podatkov pred hekerji in nezavarovanim javnim Wi-Fi.

11- Brskalnik Ecosia

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Ecosia je brskalnik z resnično drugačnim pristopom spodbujanja okolju prijazne kulture. Na primer, iskanje prek lastnega iskalnika Ecosia prispeva k loncu, ki gre v sajenje novih dreves. Njegov 80-odstotni dobiček se porabi tudi za sajenje novih dreves z upanjem, da bodo do leta 2020 posadili milijardo dreves.

Po drugi strani Ecosia ponuja dostojne možnosti brskanja, zaradi česar je eden najboljših brskalnikov Android. Temelji na kromu in uporabniki brskajo po podobnem brskanju kot pri Chromu.

Običajne stvari brskalnika, kot so zaznamki, več zavihkov, način zasebnega brskanja in prenosi, so del brskalnika Ecosia.

12- UC Mini

Najbolj varen brskalnik Android 2019

Uporabniki Androida so morda seznanjeni z brskalnikom UC, saj je med njimi resnično priljubljen. UC mini ima še eno prednost, da je izjemno lahek.

Opremljen je s funkcijami, kot so nočni način, način brez beleženja zgodovine, nadzor gest in nekatere druge. Brezplačno je brez nakupov v aplikacijah in tehnično je aplikacija Android Go.

Uživajte v svojem spletnem brskanju za Android!

Brskanje po spletu z Androidom je res izvedljivo, preverite, ali ste izbrali pravi brskalnik, ki ne uniči vaše zasebnosti.

Najboljši brskalnik za Android bi vsekakor moral vsebovati hitro hitrost in podobno učinkovitost, kot jo imate med iskanjem po spletu v računalniku.

Zgoraj omenjene možnosti morda niso popolne, vendar so še vedno najbolj združljiva in priljubljena izbira med uporabniki interneta, ki večinoma brskajo po spletu s svojimi telefoni.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me