Najboljše (v celoti) brezplačne storitve VPN 2018 [Fixed]

[ware_item id=33][/ware_item]

Virtualno zasebno omrežje, imenovano tudi VPN, postaja vse bolj pomembno in ga vsak uporabnik potrebuje v današnjem svetu. VPN se uporablja za več različnih namenov. Svoje spletne dejavnosti ne ohranja samo varno in ščiti vaš oglas o zasebnosti, ki šifrira vaše podatke. Omogoča pa tudi, da spremenite svojo geografsko lokacijo, tako da lahko preprosto dostopate do katere koli blokirane vsebine iz katerega koli sveta.


Vendar pa plačane VPN storitve za zagotavljanje veliko boljših storitev, kot so varna, zavarovana in zasebna povezava, geografsko omejen brezplačen dostop do interneta, vendar vse te storitve stanejo veliko denarja.

Kaj pa, če je nekaj VPN-jev povsem brezplačno za uporabo in vam ne stanejo niti enega penija. Ja! Prav ste slišali; zdaj je nekaj VPN-jev, ki jih je mogoče popolnoma uporabljati in tudi ne predstavljajo resnih omejitev.

Beseda "Brezplačno" v brezplačnih VPN-jih običajno navdihne uporabnike in jih na splošno pritegnejo. Vendar to morda ne bo odlična različica, ki prav tako ne bo imela vseh funkcij, vendar bodo uporabniki še vedno privlačeni samo zato, ker jim ne bo treba plačati denarja.

Najpogosteje sta dva kritična padca brezplačnih VPN-jev, ki morda ne bodo vredni nekaj dolarjev mesečno, kar boste prihranili z izbiro plačane naročnine..

Brezplačne storitve VPN običajno opravijo preprosto in osnovno minimalno delo za svoje uporabnike. Razlog je precej preprost, da za svoje storitve ne dobijo plačila. Z drugimi besedami, to pomeni tudi, da imajo na voljo omejeno število strežnikov. Tako morajo vsi njihovi uporabniki deliti razpoložljivo nekaj število strežnikov.

Poleg tega te brezplačne storitve VPN ne plačujejo neposredno od uporabnikov, ampak morajo zaslužiti. Da bi dosegli to potrebo, ti ponudniki VPN uporabnikom pogosto vzamejo internetne podatke in jih prodajo organom kazenskega pregona, oglaševalcem in visokim organom..

Poleg tega se brezplačni VPN včasih ne držijo njihovih pogojev in obljub, ki so jih dali tudi uporabnikom. Vzemimo primer Hola VPN; ponudniki v svoji politiki zasebnosti so jasno omenili, da ne vodijo nobenih dnevnikov in jih je popolnoma varno uporabljati. Toda resničnost je povsem drugačna. Večina uporabnikov je dala negativna mnenja o tej VPN, poleg tega pa je s prodajo osebnih podatkov in dnevnikov uporabnikom tretjim osebam kršila tudi svojo politiko zasebnosti..

Obstaja veliko več razlogov, zakaj ni priporočljivo uporabljati brezplačne storitve VPN. Namesto brezplačne storitve lahko uporabnik izbere brezplačno preskusno storitev, ki jo ponujajo različni ponudniki VPN. Na ta način bi lahko preverili, kako nastopajo, in če s tem niso zadovoljni, lahko dobijo tudi svoj znesek.

5 najboljših brezplačnih VPN-jev:

Tu vam ponujamo najboljše brezplačne storitve VPN, ki so danes na voljo. Imamo ožji izbor petih najboljših brezplačnih VPN-jev in poudarili smo najboljšo uporabo vsakega od njih, tako da se lahko hitro odločite, katera ustreza vašim potrebam.

Brezplačni VPN Omejitve
VPN zaščitne točke 500 MB na dan
TunnelBear VPN 500 MB na mesec
Skrij.Me VPN 2 GB prenosa podatkov na mesec
Windscribe VPN -10 GB prenosa podatkov na mesec
Skrij se Moški VPN 2 GB porabe podatkov na mesec
Betternet VPN Neomejen

Ščit omrežne točke:

Hotspot Shield je najboljši brezplačni VPN, ki je pomagal milijonom ljudi v času potrebe. Pogosto so jo uporabljali v času državnega udara Turčije in arabske pomladi. Uporabniki dobijo brezplačen dostop ne samo do VPN-ja, ampak tudi kot razširitev za Chrome.

VPN Hotspot Shield ponuja uporabnikom fantastično brezplačno različico. Dali boste porabo 500 MB na dan. Čeprav je povsem razumljivo, da to ne bo dovolj za pretakanje ali hudourništvo. Vendar bo delovalo popolnoma dobro, če želite deblokirati katero koli spletno mesto ali želite obdržati svoje podatke običajno zaščitene med uporabo javnega Wi-Fi-ja.

Brezplačna različica Hotspot Shield vam bo omogočila povezavo samo z eno napravo. Poleg tega lahko uporabite tudi en strežnik v ZDA. Pri tem ne boste mogli dostopati do Netflixa, Huluja ali nekaterih drugih spletnih strani za pretakanje. Še vedno pa lahko dostopate do YouTuba, Facebooka ali nekaterih drugih spletnih mest v družabnih medijih, ki so lahko blokirana v vaši regiji. Prav tako je združljiv z vsem primarnim operacijskim sistemom.

Prednosti:

 • Omogoča zanesljivo šifriranje podatkov.
 • Uporabniki lahko dobijo enostaven dostop do blokirane vsebine.
 • Podpira e-poštna sporočila.

Slabosti:

 • Lahko se poveže samo z eno napravo.
 • Omejena je na 500 MB na dan.
 • Prihaja z oglasi.

https: //www.hotspot-shield

TunnelBear:

Brezplačna različica VPN TunnelBear je odlična izbira za začetnike. Je najbolj uporabniku prijazen VPN. Uporabniki pa so omejeni na 500 MB podatkov na mesec. Če se uporabnik oglasi s podjetjem, lahko vsak mesec dobi dodatne podatke 1 GB.

Podjetje VPN je nedavno kupil McAfee in ima zdaj dodatne dodatne vire, ki prihajajo s pomembno organizacijo za nadaljevanje razvoja nadgradnje varnosti in zasebnosti na njihov VPN. Je varna za uporabo in popolnoma varna za deblokiranje nobenih novic. Uporabniki tudi ne hranijo osebnih podatkov in zapisov o brskanju.

Prednosti:

 • Pojavnih oglasov ni.
 • Zagotavlja uporabniku prijazno
 • Zapisovanja IP in podatkov ni.

Slabosti:

 • Ponuja zelo malo naprednih nastavitev.
 • Omogoča omejen dostop do strežnikov.
 • Ne deluje dobro z Netflixom.
 • Omejena je na 500 MB na mesec.

https://www.tunnelbear.com/

Skrij se Jaz:

Skrij. Jaz sem na malezijskem VPN, ki zagotavlja briljantno brezplačno storitev. Uporabniki so omejeni le na strežniške lokacije, to so Kanada, Singapur in Nizozemska, dovoljeno jim je 2 GB podatkov na mesec brezplačne uporabe do hitrosti 80 Mb / s..

Zaradi pomanjkanja lokacij strežnika ta VPN ni primeren za deblokiranje vsebine po vsem svetu. Če iščete strežnike v ZDA ali Veliki Britaniji, potem Skrij. Jaz nisem dobra izbira. Vendar pa Skrij. Jaz imam trdno politiko zasebnosti, ki zagotavlja zanesljivo šifriranje, da bodo vaši podatki varni in varni.

Prednosti:

 • To je brez oglasov in beleženja preveč.
 • Zagotavlja popolno podporo strankam.
 • Ponuja spodobno hitrost povezave.

Slabosti:

 • Do Open VPN ni dostopa.
 • Omejen je le na tri strežnike, v ZDA, Veliki Britaniji in Avstraliji pa ni na voljo nobenega strežnika.
 • Omejitev 2 GB ni dovolj za različne dejavnosti, kot so pretakanje, hudourništvo in druge težke dejavnosti.

https://hide.me

Windscribe:

V primerjavi z drugimi brezplačnimi VPN-ji je Windscribe VPN najboljša možnost, da poskusite. Brezplačni VPN brezplačni VPN omogoča porabo podatkov od 10 GB na mesec. Poleg tega vodi nič dnevnikov, omogoča močno šifriranje, zaradi česar je popoln za zasebnost in varnost.

VPN brezplačen VPN je na voljo v neomejenih napravah. Na voljo je 11 lokacij strežnika. Poleg tega lahko dostopate tudi do njihovih požarnih zidov in funkcij za blokiranje oglasov. Zaradi vseh teh lastnosti je Windscribe izjemen VPN vseh časov.

Prednosti:

 • Omogoča odlično hitro hitrost.
 • Do svojih strežnikov omogoča dostop v več kot desetih
 • Dnevnikov ne vodi.

Slabosti:

 • Prenos podatkov je omejen.
 • Ne morete dobiti dostopa do vseh strežnikov.

https://windscribe.com/

SkrijMan VPN:

Hide Man VPN je še en odličen brezplačni VPN. Uporabniku so na teden dovoljene štiri ure brezplačnega dostopa. To je londonska VPN, ki omeji svojo pasovno širino na 2 GB uporabe podatkov na mesec.

Prednosti:

 • Štiri ure je vsak teden brezplačno.
 • Omogoča trdno šifriranje.
 • Ima intuitivno in večstransko programsko opremo.

Slabosti:

 • Brezplačna različica je minimalna.
 • Pušča DNS.
 • Dnevniki uporabnikov se prenašajo in se pogosto hranijo 14 dni.

https://www.hideman.net/

Betternet:

Betternet VPN je za vedno brezplačen. Brezplačni VPN je popolna brezplačna multi-platforma, ki uporabnikom omogoča anonimno povezovanje z internetom. VPN se uporablja iz različnih razlogov, kot so prehod zemljepisne omejitve in izogibanje sledenju. Kot mnoge VPN storitve, ki imajo letno ceno, tudi Betternet Free VPN nima letnih stroškov.

Gre za aplikacijo, ki se z enim klikom poveže z VPN in po potrebi omogoči dostop. Oglas za registracijo ni potreben, tudi omejitve podatkov. Vse te funkcije ponujajo občasni oglasi in celo promovirana premijska različica, ki je dokaj vodljiva in diskretna.

Če iščete kakšno priložnost, uporabite brezplačno VPN Betternet in uživajte v popolni izkušnji.

Prednosti:

 • Omejitev podatkov ni.
 • Brezplačno je.
 • Podatkov ne omejuje.

Slabosti:

 • Je precej počasnejši od plačljivih različic.

https://www.betternet.co/

Glede brezplačnih VPN-jev obstajajo različne spodobne možnosti. Vendar brezplačni VPN-ji ne delujejo brez tveganj in slabosti. Če ste zadovoljni in če vam tako uspeva, tako tudi z njo. Prenesite in uživajte v svoji izkušnji. Če pa vas skrbijo tveganja brezplačnih VPN-jev, lahko preizkusite tudi najboljše VPN-je z možnostmi brezplačnih poskusov.

Najboljši brezplačni VPN-ji za iPhone:  

Uporaba VPN postopoma upočasni internetno hitrost, s katero lahko dostopate do spleta, vendar je še vedno priporočljivo uporabljati storitev VPN. Dobro je uporabiti storitev VPN, še posebej, če brskate po javnem omrežju. Storitve VPN omogočajo tudi dostop do geografsko omejenih spletnih mest, do katerih sicer ne morete dostopati.

Vsi uporabniki iPhone bi morali preiti tudi na VPN. iPhoni, ko je bil prvič predstavljen tako, so bili znani po svoji nepoškodovani varnosti, vendar so se s časom iPhone spopadli z več težavami glede zasebnosti in kibernetske varnosti. Prav tako je FBI napadel teroristični in kriminalni iPhone, ki ga Apple noče odkleniti.

V takšnih okoliščinah se vsi uporabniki iPhone hitro usmerjajo k VPN-jem zaradi boljše varnosti in zaščite. Iz svojih naprav so šifrirali vse vrste vhodnega in odhodnega podatkovnega prometa. Kot rezultat, so se zavarovali pred vladnim nadzorom, kibernetskimi kriminalci in zasebnostmi ponudnika internetnih storitev.

Uporabniki iPhone z uporabo VPN-jev dobivajo številne ugodnosti. Z lahkoto lahko odklenejo več spletnih mest, prenesejo geografske omejitve, izboljšajo svojo spletno igralsko izkušnjo in pretočijo se v blokirane videoposnetke in vsebino in še veliko več.

Tu je nekaj najboljših brezplačnih VPN-jev, ki jih lahko preizkusi uporabnik iPhone-a.

 

Brezplačni VPN

 

Omejitve

 

Od kod kje?

TunnelBear

500 MB na mesec

https://www.tunnelbear.com/apps/ios

VPN od SurfEasy

250 MB

https://www.surfeasy.com/sl/

VPN v dotiku

Neomejeno

https://www.vpnintouch.com/

Ščit omrežne točke

500 MB na dan

https://www.hotspotshield.com/vpn/vpn-for-iphone/

Betternet

Neomejeno

https://www.betternet.co/iphone-vpn/

Najboljši brezplačni VPN-ji za telefone Android:

Tako kot najboljši brezplačni VPN-ji za iPhone, je na enak način tudi v storitvi Google Play za Android uporabnike na voljo več storitev VPN in zagotovo se boste zmedli, kar je prava izbira. Če se tudi vi srečujete z isto situacijo, ne skrbite, ponujamo vam najboljše brezplačne storitve VPN za uporabnike Android, kar vam bo zagotovo pomagalo.

 

 

Brezplačni VPN-ji

 

Omejitve

 

Od kod kje?

TunnelBear

500 MB na mesec

https://www.tunnelbear.com/

Finch VPN

3 GB na mesec

https://www.finchvpn.com

Proton VPN

Neomejeno brskanje

https://free.protonvpn.com/

Super VPN

Neomejeno

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree

Dotaknite se VPN

Neomejeno

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northghost.touchvpn

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me