Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 14. julija 2019


Običajna storitev VPN je tista, ki vam nudi naprednejše funkcije in boljše šifriranje protokolov. Poleg tega imajo za svoje stranke veliko možnosti; vendar jih je pri zagonu in upravljanju nekoliko zapleteno, zlasti za tiste, ki so novi v tehnologiji VPN.

Po drugi strani je razširitev VPN večinoma brezplačna storitev, ki jo ponujajo brskalniki. Medtem ko je najpogosteje brezplačno razširitev VPN enostavno uporabiti in povezati v času uporabe. Tudi priljubljeni brskalniki, kot so Chrome, Firefox in Opera, večinoma svojim uporabnikom omogočajo dostopni gumb za razširitev, s katerim lahko odprejo rešitev z enim dotikom, da odprejo VPN.

Polnopravni VPN-ji so odlična rešitev za tiste, ki iščejo trajno rešitev za vse svoje težave z zasebnostjo, vključno s pretakanjem omejene vsebine, torrenting in izmenjavo datotek P2P ter drugimi željami, ki zahtevajo velike omejitve pri prenosu. Vendar je brezplačna razširitev VPN lahka alternativa za priložnostno uporabo in porabi manj prostora, ne da bi vplivala na hitrost omrežja.

Da bi zadovoljili naše bralce in jim ponudili enostavno rešitev, smo izbrali nekaj najbolj priljubljenih brezplačnih priponk VPN, ki so na voljo za Chrome, Firefox in Opera. Če jih boste prebrali, bi vam lahko omogočil boljši vpogled v njih in vam pomagal pri premisleku.

Najboljša brezplačna razširitev VPN za vaš FireFox:

Tu so najboljše najboljše razširitve VPN, ki jih dobite brezplačno in jih namestite v brskalnik Firefox.

1 - Zenmate - VPN za varnost in zasebnost

Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Neomejeno število podatkov z brezplačno storitev VPN
 • Brez pravilnika o dnevnikih
 • Podprto v sistemih Windows, OSX, Android in iOS

Zenmate, ki je priljubljen podaljšek VPN, je prečkal ogromen mejnik v višini 41 milijonov uporabnikov. To je brezplačna storitev VPN s sedežem v Nemčiji in je učinkovita pri vseh priljubljenih brskalnikih, kot so Chrome, Firefox in Opera.

Največja prednost uporabnikov Zenmate je, da se jim ni treba soočiti s frustrirajočimi omejitvami podatkov, ki jih ima večina brezplačnih VPN-jev. Uporabnik, ko je povezan s to razširitvijo VPN, doživi uporabniku prijazno in neposredno storitev. Zenmate VPN omogoča dostop do blokiranih spletnih mest in vsebin, za katere zagotavljajo stikala za lokacijo.

Vendar so na voljo samo štiri lokacije strežnikov z brezplačno storitvijo VPN in med brskanjem boste morda naleteli na vsiljive oglase. Medtem ko bi s prehodom na vrhunsko storitev lahko napredovali v vsaki funkciji.

Prenesi: Zenmate kot razširitev za Chrome, dodatek za Firefox in dodatek Opera.

2 - DotVPN - boljši od VPN

Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Enostaven za uporabo
 • Vgrajeni požarni zid blokira vse vhodne povezave z vašo napravo
 • Neomejena hitrost in pasovna širina

DotVPN je brezplačna razširitev VPN z obilico funkcij, vključno s trditvijo ponudnika, da lahko "odblokira celoten internet". Je eno najpreprostejših VPN, ki jih lahko upravljate, tj. Preprosto ga lahko vklopite s samo enim klikom.

Uporabniki DotVPN imajo na voljo 4096 bitov ključev, ki so 2-krat večji od bančnega standarda. Obstaja več dodanih funkcij, ki so pri večini brezplačnih razširitev VPN nenavadne. Na primer, DotVPN varuje vaše podatke z zaščito požarnega zidu, skupaj z zaviralcem oglasov, sledilnikom in analitikom. Na voljo so vam tudi statistični podatki o številu oglasov, sledilcev, omrežnih napadov in analitike, blokiranih v preteklem tednu.

DotVPN je učinkovita razširitev VPN; vendar se lahko med deblokiranjem nekaterih spletnih mest srečujete s težavami. Prav tako vam brezplačna različica ne omogoča izbire strežnika po lastni izbiri. Namesto tega vam dodelijo najhitrejši strežnik, kot pa ga samodejno spremeni.

Prenesi Tukaj je razširitev DotVPN Chrome, dodatek za Firefox in operacijski dodatek.

3 - Hola VPN - Neomejeno brezplačno VPN

Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Dostop do blokiranih spletnih mest
 • Brez oglasov

Hola VPN je zbral ogromno pozornosti netizenov in dosegel 10 milijonov prenosov glede na spletno stran. Hola VPN je popolnoma drugačna storitev VPN, ki prenaša promet prek svojih uporabnikov namesto strežniškega omrežja.

Preko Hola VPN lahko z popolnoma brezplačnimi storitvami odblokirate spletna mesta ali cenzurirane vsebine v vaši državi, podjetju ali šoli. Za povečanje funkcionalnosti s tem brezplačnim VPN ni treba prenesti dodatne razširitve ali storitve. Je popolnoma brezplačna storitev VPN brez omejitev pasovne širine. Vendar ima nekaj težav z zasebnostjo, vendar je dobro za komercialne namene.

Ti lahko Prenesi Tu je razširitev Hola VPN Chrome, dodatek za Firefox in dodatek Opera.

4 - Surfeasy VPN - Varnost, zasebnost, odkleni

Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Maskira vaš IP naslov
 • Enostaven za uporabo
 • Ščiti vašo varnost na vročih točkah Wi-Fi

SurfEasy VPN je kanadski VPN in programsko podjetje Opera. Ta VPN za razliko od drugih brezplačnih storitev VPN za svoje stranke zahteva jasen pravilnik brez dnevnika in omogoča anonimno brskanje po spletu. SurfEasy VPN ima svoje strežnike v 13 državah, ki zagotavljajo zadostno količino brskanja po vsebini po vsem svetu.

Za neomejeno naročnino in naprednejše funkcije pa morajo uporabniki preiti na neomejen premijski načrt. Za povečano pasovno širino lahko uporabniki to delijo s svojimi prijatelji in dodajo več naprav v svoj račun.

Po podatkih spletnega mesta je SurfEasy VPN dosegel več kot 14 milijonov prenosov z vsega sveta.

Prenesi Tu lahko dobite razširitev za SurfEasy VPN Chrome, dodatek za Firefox in dodatek Opera.

5 - Browsec VPN - Brezplačen in neomejen VPN

Najboljši brezplačni VPN za vaš Firefox, Chrome, Safari 2019

 • Preprosta povezava z enim klikom
 • Hitrost povezave do 100 Mbit / sek
 • Šifrira promet

Browsec VPN je priljubljena brezplačna razširitev VPN, ki ji zaupa več kot 2 milijona strank po vsem svetu. Omogoča vam dostop do blokirane vsebine s spremembo IP. Brezplačno razširitev VPN je enostavna za uporabo in enostavno obvladljiva, ki ponuja štiri virtualne lokacije, vključno z Združenim kraljestvom, ZDA, Singapurjem in Nizozemsko.

Nenavadna prednost, ki je večina brezplačnih VPN-jev ne omogoča, so neomejeni podatki, ki jih ponuja Browsec VPN.

Tu je podrobnejši pregled Browseka & Alternativa

Ti lahko Prenesi Tukaj za Chrome, Firefox in Opera obiščite brezplačno razširitev VPN.

Izboljšajte izkušnjo brskanja z razširitvijo VPN

To so bile nekatere najboljše razširitve VPN-ja, ki so pridobile izjemno pozitiven odziv uporabnikov po vsem svetu. Toda tisti, ki želijo imeti VPN kot celovito rešitev za svojo zasebnost, morajo preveriti najboljše ponudnike VPN, namesto da preidejo na vrhunske storitve svojega trenutnega brezplačnega razširjanja VPN.

To je zato, ker razširitev VPN deluje bolj ali manj enako in ima nejasno politiko zasebnosti, ki bi lahko vplivala na uporabnike interneta, ki iščejo trajno in učinkovito rešitev zasebnosti.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me