Nyissa fel a webhelyek blokkolását a Chrome-ban gyorsan és egyszerűen 2019-ben

[ware_item id=33][/ware_item]

Szerző megállapításai: Ez a cikk kifejezetten azok számára készült, akik nehézségekkel szembesülnek a webhelyek feloldása vagy a webhelyek feloldása a Chrome-ban. Olvasóink igényeinek kielégítése érdekében alapos és részletes információkat készítettünk, amelyek egyszerű lépéseit követik. Időmegtakarítás céljából a VPN, mint például a NordPVN, a legjobb módszer a weboldal feloldására.


A Chrome-ot használók azonban nem tudták megfelelő módon biztosítani online böngészését ezekkel az alternatív beállítási technikákkal. Böngészési előzményeit nyomon követhetjük olyan módon, amellyel a szokásos internetes felhasználók nem tudták kitalálni.

Szinte az összes módszer a webhelyek blokkolásának feloldására a Chrome-ban az egyetlen, amely nem korlátozza a célzott hirdetéseket, azaz a marketingszakemberek továbbra is követnek téged.

Ezen megoldások használatával korlátozott számú webhelyet is feloldhat, és szintén fennáll a veszélye, hogy elkapják őket. Például az ingyenes VPN-szolgáltatások, mint például a Zenmate és a Hola, népszerűek az internethasználók körében, de másokhoz hasonlóan a felhasználói sávszélesség értékesítésében is részt vesznek.

Fredrick Brennan, a 8chan üzenőfalak üzemeltetője;

„Amikor egy felhasználó telepíti a Holat, VPN végpontvá válik, és a Hola hálózat más felhasználói kiléphetnek az internetkapcsolaton keresztül, és átvehetik az IP-jüket. Ez az, ami ingyenesvé teszi: Hola egyáltalán nem fizet a sávszélességért, amelyet egyáltalán nem használ a VPN, és erre a felhasználónak nincs lehetőségük. "

Bár áttörést hozhatnak bizonyos weboldalak számára, a legtöbb lényeges tartalom és igényelt tartalom, például a HULU, a Netflix és mások nagy része elérhetetlen, vagy bonyolult hozzáféréssel elérhető annak használatával..

Ezért kellene olyan megoldást találnia, amely egyszerű, könnyen használható és átlátható ahhoz, hogy megértse.

Oldja fel a webhelyek blokkolását a VPN szolgáltatás használatával

RankProviderPriceCoupons
1 NordVPN: 2,99 - hónap 78% KI
2 ExpressVPN: 8.33 - hónap 35% KI
3 CyberGhost Pro: 2,90 - hónap 73% KI
4 PureVPN: 2,95 - hónap 65% KI
5 Privát internet-hozzáférés: 3,33 - hónap 12% KI

Az adatvédelem ilyen robusztus megoldása lehet egy virtuális magánhálózat (VPN), amely szinte minden webhelyhez hozzáférést biztosít, beleértve a kedvenc cuccokat, például a Netflix, a Hulu, az Amazon és más..

Ezenkívül online identitását anonim módon tartják nyilván az IP-címek és a katonai szintű titkosítás révén. A VPN-szolgáltatások erőteljesen megnövekedett igényei miatt az emberek most már csak havonta néhány dollár kibővítésével képesek megszerezni őket..

Tehát intelligens lépés lenne, ha minden problémához VPN lenne, ahelyett, hogy különféle műveleteket követne különféle célokra.

5 legjobb VPN a webhely feloldásához a Chrome-on

Íme néhány a VPN webhelyek feloldásának legjobb VPN-jéről.

(1) - NordVPN (Helyszín - Panama)

nordvpn a chrome webhelyek feloldásához

Pro'sCon a
Szigorú nulla naplózási politika Nincs ingyenes próbaverzió
Egyszerű beállítás
30 napos pénz-visszafizetési garancia
Automatikus gyilkos kapcsoló

A NordVPN tökéletes választás a webhelyek feloldására a Chrome-on. Ez egy VPN szolgáltatás, amely több mint 57 országban a szolgáltatásokkal könnyedén hozzáférhet a globális tartalom nagy részéhez.

Az olyan funkciók, mint az automatikus kilépő kapcsoló, hasznosak azok számára, akik nehéz tartalmat közvetítenek, például online játékokat és streaming dolgokat. Időnként a weboldal lefagy, és ez bosszantó lehet. Az automatikus lekapcsoló azonban megoldja ezt a problémát.

A katonai titkosítás és a nulla naplózási politika emellett névtelenséget biztosít a webhelyek feloldása közben. Ezért élvezheti a gondtalan böngészést anélkül, hogy nyomon kellene lennie.

Kapcsolati cikk: mi zavaró és hogyan működik

Ugyanakkor a 30 napos pénz-visszafizetési garanciájuk megoldja a pénz pazarlásával kapcsolatos aggályait. Árképzési tervük;

 • 1 hónap [havonta 11,95 USD]
 • 6 hónap [havonta 7,00 USD - 6 hónapig 42 USD]
 • 12 hónap [5,75 USD havonta - 69 USD 12 hónapig]

Különleges ünnepi ajánlat

 • 2 év [3,29 USD havonta - 79 USD 2 évre] * ajánlott *

Töltse le a NordVPN böngészőt a Chrome-hoz

(2) - ExpressVPN (Helyszín - Brit Virgin-szigetek)

expressvpn a krómozott webhelyek feloldásához

Pro'sCon a
Villámgyors sebesség Ingyenes próbaverzió nem érhető el
Ügyfélbarát
Korlátlan sávszélesség
Erős titkosítás

Az ExpressVPN a legtöbb szerver lefedettséggel rendelkező VPN-szolgáltató, amely nagyszerű lehetőséget kínál a webhelyek feloldására a Chrome-ban. Több mint 95 országban nyújt szolgáltatásokat, megkönnyítve a globális tartalom böngészését.

Másrészt az ExpressVPN olyan szoftverrel rendelkezik, amely hatékonyan teszi lehetővé az összes eszköz használatát, beleértve a Mac, iOS, Android, Router, Linux stb. Eszközöket. Ez a leggyorsabb VPN szolgáltatás, amely minden sebességgel kapcsolatos problémát megold, és élvezze a streaming-et bosszantó megszakítások nélkül.

A tartalom feloldása közben hajlamos vagy ráakadni, és ezért erőteljes titkosításra van szükség. Az ExpressVPN 256 bites OpenVPN titkosítást kínál, és szigorú bejelentkezési tilalmakkal is rendelkezik.

Három árképzési tervvel 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek;

 • 1 hónap [havi 12,95 USD]
 • 6 hónap [9,99 USD havonta - 59,95 USD havonta számlázva]
 • 12 hónap [8,32 USD havonta - 99,95 USD minden évben számlázva] * ajánlott *

Szerezzen ExpressVPN-t a Chrome-hoz

(3) - PureVPN (Hely - Hong Kong)

Puredvpn a krómozott webhelyek feloldásához

Pro'sCon a
Osztott alagút Sebesség kérdés
Szigorú bejelentkezési szabályok
Kielégítő teljesítmény
Erős titkosítás

A webhelyek feloldásához a Chrome-on a PureVPN szintén az előnyben részesített szolgáltatások közé tartozik. Olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a megosztott alagút és a virtuális útválasztó, amelyek megkülönböztetik a többi VPN szolgáltatótól.

Az osztott alagút segít legyőzni a sebességgel kapcsolatos problémákat azáltal, hogy lehetőséget ad a titkosítani kívánt adatok terjesztésére, és egy másik, rejtjelezés nélküli adatainak terjesztésére..

Ennek révén erős tapasztalatot szerezhet a böngészésről a Chrome-on. Emellett öt párhuzamos csatlakozás is lehet egyszerre. A PureVPN 256 bites titkosítással is titkosítja az adatokat, és biztonsági protokollokat kínál - IKEv2, OpenVPN, PPTP, SSTP és L2TP / IPSec.

Árképzési tervük;

 • 1 hónap [10,95 USD havonta]
 • 6 hónap [8,95 USD havonta - 53,70 USD havonta számlázva]
 • 2 év [2,95 USD havonta - 70,80 USD 2 évente számlázva] * ajánlott *

Töltse le a PureVPN böngészőt a Chrome-hoz

(4) - Privát internet-hozzáférés (Hely - Egyesült Államok)

Piavpn a krómozott webhelyek feloldásához

Pro'sCon a
Megfizethető árak Nincs ingyenes próbaverzió
P2P támogatás
Korlátlan sávszélesség
Erős titkosítás

Ha kiváló szolgáltatást szeretne feloldani a webhelyek blokkolására a Chrome-ban rendkívül kedvező áron, akkor a PIA VPN remek választás. Ezenkívül a szinte 25 országban levő 3250 szerver hatalmas kiszolgálói lefedettsége megkönnyíti a tartalom feloldását és adatfolyamának továbbítását.

A fentiekben tárgyalt VPN-hez viszonyítva viszont kissé lassú, de használható. Rendkívül egyszerűen beállíthatja ezt a VPN-szolgáltatást az eszközén előre telepített rosszindulatú programokkal és hirdetések blokkolásával, hogy megszakítás nélküli szolgáltatásokat nyújtson..

7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak az árképzési tervvel együtt;

 • 1 hónap [havi 6,95 USD]
 • 6 hónap [5,99 USD havonta - 35,95 USD havonta számlázva]
 • 1 év [3,33 USD havonta - 39,95 USD minden évben számlázva] * ajánlott *

Szerezze be a PIAVPN-t a Chrome-hoz

(5) - IvacyVPN (Helyszín - Szingapúr)

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a Chrome-ban gyorsan és egyszerűen 2019-ben

Pro'sCon a
Olcsó árképzési terv Visszatérítés korlátozott feltételekkel
Az átlag feletti teljesítmény
Korlátlan sávszélesség

Az IvacyVPN az utolsó választási javaslatunk, amely feloldja a webhelyek feloldását a Chrome-on. A nulla naplózási politika segít anonim maradni, miközben korlátozott tartalmak feloldását teszi lehetővé.

Ha jó teljesítményű VPN-t szeretne, olcsó árazási tervvel, akkor az IvacyVPN lehet eredeti választás. Jó teljesítményű az asztalon; azonban a mobiltelefonon nem túl hatékony.

Árképzési tervük egy feltételes 7 napos pénz-visszafizetési garanciával van;

 • 1 hónap [havonta 8,10 USD]
 • 6 hónap [5,40 USD havonta - 32,40 USD havonta számlázva]
 • 2 év [havonta 1,83 USD (a kupon után) - 44,10 USD 2 évente számlázva] * ajánlott *

Szerezzen Ivacy for Chrome-ot

6 hatékony módszer a webhelyek feloldására a Chrome-on

Ezek a weboldalak feloldásának technikái a Chrome-on azok, amelyek eredményesek lehetnek az iskolában, irodában vagy bármely más helyen, ahol azonnali hozzáférésre van szüksége egy biztonságos webhelyhez..

1 - Használjon VPN-t korlátlan korlátozott hozzáféréshez

Szeretné a legjobb megoldást a letiltott webhelyek problémájára; akkor a VPN-szolgáltatás a legjobb megoldás a problémára. Amikor a chrome webhelyeinek feloldását próbálja megoldani, a VPN hatékonyan képes kiszolgálni az Ön igényeit, és a legjobb biztonsági protokollt fogja nyújtani Önnek..

A VPN megváltoztatja a valódi IP-címét hamisnak, amely hamis személyazonosságot ad, és anonim marad a böngészés során. Ezenkívül egy olyan szolgáltatáson keresztül, mint a VPN, szinte minden régió tartalmát és weboldalát megnézheti sebességproblémák nélkül.

Ehhez azonban ki kell választania a VPN szolgáltatást, amely hiteles és a felhasználók körében jó hírű. Az utóbbi időben az emberek fokozódó érdeklődése a VPN iránt a sok hamisító számára lehetőséget adott az internetes felhasználók becsapására azáltal, hogy hamis VPN szolgáltatásokat kínálnak. A VPN kiválasztásakor mindig figyelembe kell vennie a VPN szolgáltatásokat, például az ExpressVPN és a PureVPN szolgáltatásokat.

Az ilyen VPN-k a következők lehetnek, mert:

 • Nagy szerver lefedettségük van, így nagyobb lehetőségeket kínál a webhelyek feloldására számos kiszolgálóhelyen.
 • A gyors sebesség és a korlátlan sávszélesség kiváló böngészési élményt nyújt Önnek sebességfojtás nélkül.
 • Szigorú bejelentkezési tilalmaik vannak, amelyek anonimként tartanak fenn téged a tartalom feloldása közben.
 • A 256 bites AES-sel és a nyílt VPN biztonsági protokollal történő titkosítás sokkal magasabb szintre hozza az adatvédelmet és a biztonságot.
 • Biztonsági funkciókkal bővítették, mint például a megosztott alagút és a Tor-over-VPN, amely rendkívül kiemelkedő és áthatolhatatlan biztonsági protokollt nyújt Önnek..

2 - A Chrome URL-sávon konvertálja a HTTP-t HTTPS-re

Ez az első és legegyszerűbb módszer, ha a blokád miatt nem tudtak csatlakozni egy webhelyhez. Sokszor, amikor egy weboldal nem kapcsolódik össze, elérhetővé teheti azt a könnyebb módszer segítségével, ha a HTTP-t HTTPS-re változtatja a Chrome URL-sávban.

Ez összetévesztheti a szoftveres programot, amely korlátozza a weboldal elérését. Ez a megoldás azonban csak a kezdeti lépés annak ellenőrzéséhez, hogy működhet-e vagy sem, hogy feloldja-e a webhelyeket a Chrome-on.

3 - Korlátozott webhelyek listájának feloldása a webhelyek feloldása a Chrome-on

Sokszor nem irányítottak egy webhelyre, de nem azért, mert a helyed blokkolva van, hanem azért, mert az arra az eszközre korlátozódott, amelyen krómot használ. A probléma megoldásához dönthet úgy, hogy feloldja a Chrome böngésző webhelyeinek korlátozott webhelyek listáját. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a könnyű lépéseket, amelyeket elérhetünk a blokádokon keresztül.

 • Lépjen a Chrome böngészőbe, és kattintson a jobb oldali sarokban található menügombra, három sorral vagy ponttal jelölve.
 • Most válassza ki a „Beállítások” lehetőséget a listából.
 • Görgessen lefelé, és nyomja meg az alsó „Speciális beállítások mutatása” linket.
 • Ezután kattintson a „Proxybeállítások módosítása” lehetőségre a hálózati szakaszban.
 • Válassza a „Biztonság” fület, majd válassza a „Korlátozott webhelyek” ikont.
 • Ezután kattintson a 'Webhelyek' gombra a korlátozott webhelyek ablakának megnyitásához.
 • Végül válassza ki a blokkolt webhelyet a listából, majd kattintson az „eltávolítás” gombra az adott weboldal blokkolásának feloldásához.
 • Most zárja be a korlátozott webhelyek ablakot az alább megadott „bezárás” lehetőségre kattintva, majd az „Ok” gomb megnyomásával zárja be az internetes tulajdonságok ablakot.

Legyen az iroda, otthon vagy iskola, ezzel a módszerrel néhány perc alatt feloldhatja a chrome webhelyének feloldását.

4 - Használja a Google Chrome kiterjesztéseit a webhelyek feloldásához

Sokszor, amikor belép egy webhelyre, egy leválasztott oldal hibával jelzi, hogy "Ez a weboldal nem jelenik meg". Ennek oka a blokád, amelyet a webhelyen helyeztek el az Ön tartózkodási helyén, vagy azon a helyen, ahol összekapcsolod.

Az ilyen webhelyek feloldásának egyik módja egy króm kiterjesztés, például a Zenmate használata. Ez az egyszerű lépés, amelyet követhet, hogy működjön ez a kiterjesztés.

Itt található a Youtube bemutatója:

 1. Nyisson meg egy új lapot a króm böngészőben, és kattintson a testreszabott és a vezérlőgombra.
 2. Most válassza a „Több eszköz” lehetőséget.
 3. Ezután kattintson a listában a megjelenített "Bővítés" opcióra.
 4. Görgessen le és nyomja meg a „További kiterjesztés beolvasása” gombot.
 5. Megjelenik egy Chrome internetes áruház sáv, lépjen oda, és írja be a Zenmate parancsot.
 6. Válassza a Zenmate biztonságát, adatvédelmét és feloldja a VPN-t.
 7. Most kattintson az „Hozzáadás a Chrome opcióhoz” elemre..
 8. A felbukkanó lehetőségek közül válassza a „Bővítmény hozzáadása” lehetőséget..
 9. Most írja be e-mail azonosítóját és jelszavát.
 10. Nyomja meg az alább megadott "Bejelentkezés ingyenes" opciót.
 11. Az oldal jobb sarkában válassza a „Zenmate ikon” lehetőséget..
 12. Ezután válassza ki a valódi tartózkodási helyét, ahonnan böngészi a weboldalt.
 13. Ezután végül válassza az „Ok” lehetőséget, hogy feloldja a webhely feloldását a krómban.

Most már minden készen áll arra, hogy újból feltöltse a blokkolt és korábban le nem töltött weboldalt. Néhány weboldal azonban a Zenmate-n keresztül is átjárhatatlan. Ez a böngésző-kiterjesztés nem teljes adatvédelmi megoldás a webhelyek feloldása közben sem.

Legyen az iroda, otthon vagy iskola, ezzel a módszerrel néhány perc alatt feloldhatja a chrome webhelyének feloldását.

5 - Használja a Chrome Proxyt

A króm proxy beállítása segíthet a webhelyek feloldásában a Chrome-ban. Van egy egyszerű módja annak, hogy engedélyezze azt a Chrome böngészőben; csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket az egyszerű lépéseket;

 • Először lépjen a Chrome menübe
 • Válassza a „beállítások” lehetőséget a megjelenített lehetőségek közül.
 • Görgessen az oldal aljára, és nyomja meg a „Speciális beállítások megjelenítése” linket.

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a krómban - első lépés

 • A hálózati szakaszban válassza a „Proxybeállítások módosítása” lehetőséget..

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a króm - 2 lépésnél

 • Most válassza ki a „Kapcsolatok” fület, majd kattintson a „LAN beállítások” gombra.

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a króm - 3 lépésnél

 • A LAN-beállításoknál törölje az „Automatikus észlelési beállítások” szakasz jelölését, majd a proxy-kiszolgáló szakaszban kattintson a „Proxykiszolgáló használata a LAN-ra” feliratú négyzetre..
 • A 'Cím' részbe írja be a proxyszerver IP-címét és a proxy-kiszolgáló portszámát a Port mezőbe. A proxykiszolgáló IP-címét és portszámát külön e-mailben kapja meg.

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a króm - 4 lépésnél

 • Végül nyomja meg az „OK” gombot a LAN-terület beállítása fül bezárásához, majd ismét kattintson az „OK” -ra a proxybeállítások mentéséhez.

Most, amikor megnyílik egy blokkolt webhely, proxykapcsolatok segítségével szörfözhet rajta. De amikor a weblapot először csatlakoztatja, a fiók hitelesítési beállításaitól függően megkérdezi a hitelesítő adatokat, amelyeket az e-mailben kapott.

A proxy használata lelassíthatja az internetes böngészés sebességét, ami miatt a webhelyek és más dolgok hosszú ideig töltődhetnek be. Ha készen áll a kompromisszumra a krómozott webhelyek feloldásának sebességében, akkor jobb választás lenne csak egy proxy.

Mivel a proxyszolgáltatás letiltásához meg kell ismételnie a fenti lépéseket, de törölje a „proxy szerver használata a LAN-nál” lehetőséget, majd jelölje be újra a „Beállítások automatikus észlelése” lehetőséget a LAN-beállításokban..

6 - Használja a TOR-ot

Nyissa fel a webhelyek blokkolását a Chrome-ban gyorsan és egyszerűen 2019-ben

Ha egy weboldalon a Chrome webhelyek feloldásának módját kereste, akkor a TOR valóban hatékony lehet, és hasznos megoldás lehet. A Tor egy több csomópontú hálózat az adatok rejtjelezésének megakadályozására, azaz egy internetes böngésző, amelynek célja a katonai szempontból érzékeny és bizalmas kommunikáció titkosítása..

A Tor feloldhatja a webhelyek blokkolását, és megakadályozhatja az adatok nyomon követését. Azonban a hátrányok, amelyekkel az internet felhasználóknak szembesülniük kell a TOR-kal való munka során, a lassú böngészési sebesség.

A megnövekedett használat miatt sok csaló és számítógépes bűnöző is használja, és ez az is, ami téged is elkaphat. Ez kockázatos módszer, mivel nem teljes mértékben anonimitást nyújt.

Következtetés: Az interneten sok cucc és webhely korlátozott és hozzáférhetetlen. Ez bosszantást okoz, és nem marad más lehetősége, mint abbahagyni. Számos hasznos módszer és módszer létezik a webhelyek feloldására a Chrome-on.

A probléma kiküszöbölése érdekében a cikkben számos lehetőséget mondtunk neked, amelyek sikeresen vezethetik a blokkolt webhelyeket.

De ezek mindegyike nem száz százalékban gyógyítja meg a problémát, mivel sokuk sebességproblémákat okoz, és néhányuk számára biztonsági problémák vannak kitéve. Csak a VPN szolgáltatás biztosítja az összes problémáját hátrányok nélkül.

De ehhez is ki kell választania a Legjobb VPN szolgáltatásokat, amelyek népszerűek a felhasználók körében.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me