Overal gratis WiFi

[ware_item id=33][/ware_item]

Als je van plan bent om te reizen, pak dan je rugzakken met een aantal gratis wifi-trucjes.


We zoeken altijd naar gratis wifi tijdens het reizen en op de meeste plaatsen krijgt u een enorme lijst met beschikbare wifi-netwerken.

Ondanks verbindingsopties, kunt u meestal geen verbinding maken met Wi-Fi vanwege wachtwoordbeveiliging. Daarom is het echt een zegen om de gratis Wi-Fi-verbinding te achterhalen om verveling te voorkomen.

Voordat we verder gaan met de methoden om overal gratis WiFi te krijgen, is het echt noodzakelijk om te vermelden dat er een groot risico is van inbraak door hackers op gratis internetverbindingen.

Daarom moet u over beveiligingshulpmiddelen beschikken als u te maken hebt met belangrijke e-mails, persoonlijke gegevens, enz. Of als u gewoon door alledaagse websites bladert.

1- Denk dat de meest waarschijnlijke plaatsen van gratis Wi-Fi

Dit is de zeer eenvoudige maar handige manier om een ​​gratis Wi-Fi-verbinding te vinden.

Het is zeer waarschijnlijk dat er openbare wifi is op plaatsen zoals bibliotheken, restaurants en grote zakelijke ketens (Starbucks, McDonald's, enz.).

Als u nieuw bent bij een plaats, kunt u ook door dergelijke plaatsen navigeren op de kaart op uw apparaat. Je kunt ook een kijkje nemen op deze wifi-spots die je misschien niet kent.

2- Gebruik gratis Wi-Fi Locator-apps   

Er zijn verschillende apps waarmee je een aantal gratis wifi-verbindingen bij jou in de buurt kunt vinden.

De WiFi-kaart bevat bijvoorbeeld een lijst met meer dan 100 miljoen WiFi-hotspots over de hele wereld.

Ze hebben ook aanmeldingsgegevens van deze verbindingen, maar u hebt zorgvuldigheid nodig bij het gebruik van dergelijke apps omdat een kwaadwillende entiteit ook een hotspot kan inschakelen om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens.

Om een ​​geloofwaardigheidscontrole te doen, is het het beste om het gedeelte met recensies en opmerkingen van de app te doorlopen voordat u een verbinding tot stand brengt.

3- Bevestig uw telefoon

Het is altijd een goede optie om de 3G- of 4G-verbinding van uw telefoon aan uw computer te koppelen. Het geeft je geen supersnelle snelheid of snelheid zoals een gratis Wi-Fi-hotspot, maar geeft je een verbinding met internet.

Er zijn een aantal apps voor het tetheren van iPhone en Android, maar daarvoor is nog wat grondwerk nodig. De iPhone-gebruikers moeten bijvoorbeeld eerst jailbreaken en de Android-gebruikers moeten hun smartphone rooten voor wifi-tethering.

Deze methode kan overal werken, dus probeer er huiswerk voor te maken voordat je op reis gaat.

4- Wijzig het MAC-adres in Trick Time Limits

Sommigen van jullie hebben waarschijnlijk een gratis Wi-Fi-verbinding ervaren die al een tijdje goed werkt en dan plotseling helemaal uitvalt. Dit komt omdat er een tijdslimiet is voor die wifi-verbinding.

In een dergelijk geval kan MAC-adres spoofing u helpen door te blijven browsen met dezelfde netwerkverbinding als er geen andere gratis Wi-Fi-optie is.

Zoek een ander MAC-adres om de tijdslimiet te verlengen of als je een goede vaardigheid hebt, vervalst dan een bestaand MAC-adres dat onbeperkte toegang heeft tot de betaalde service op dat netwerk.

5- Probeer bladeren door algemene sites

Deze techniek is niet voor de volledige internettoegang.

Sommige van de met een wachtwoord beveiligde of betaalde services bieden alleen gratis toegang tot algemene websites. Daarom, als je gewoon op zoek bent naar een goede tijdspanne, zoek dan naar de websites die de lokale hotspot gratis aanbiedt.

Delta Airlines biedt bijvoorbeeld gratis toegang tot Amazon, People magazine en Wall Street Journal.

6- Uw huidige ISP heeft mogelijk gratis hotspots

Het kan nieuwe informatie voor u zijn, maar uw huidige ISP biedt mogelijk gratis hotspots in de grote steden.

U kunt de website van uw provider raadplegen voor de gratis hotspotlocaties bij u in de buurt. Als ze een dergelijke service hebben, kunt u hun mobiele app downloaden van de app store en de hotspot vinden.

Sommige mobiele bedrijven bieden ook hotspots. Bijvoorbeeld AT&T biedt een gratis hotspot-service, terwijl T-Mobile bedrijf vergelijkbare service biedt na een extra bedrag van $ 9,99 per maand.

7 - Aanmelden voor loyaliteitsprogramma

Sommige bedrijven bieden gratis wifi als u lid wordt van hun loyaliteitsprogramma. Dit is waarschijnlijk om hun service te promoten en daarom kunt u promotie-e-mails ontvangen. Maar het is geen slechte deal om je aan te melden voor een gratis loyaliteitsprogramma en gratis onbeperkte wifi te krijgen.

Bedrijven zoals Kimpton en andere hotels gebruiken dergelijke promotietechnieken.

Conclusie

Met al deze technieken krijgt u waarschijnlijk overal gratis WiFi-verbinding, maar vergeet niet dat u veel gegevens voor de wereld opent. Het is geen probleem totdat er geen hacker of datasnooper is met de intentie om uw gegevens te stelen, maar het is zeer zeldzaam.

Gelukkig zijn er manieren om veilig te blijven op openbare Wi-Fi en moet u met deze maatregelen worden uitgerust voordat u gratis openbare Wi-Fi gebruikt, behalve als er een dringende behoefte is.