Peerblock-alternatief voor anonieme torrenting

[ware_item id=33][/ware_item]

Laatst bijgewerkt op 12 september 2019


Notitie: 85% van de mensen die PeerBlock gebruiken voor het anoniem downloaden van Torrents, maar nu zijn oude school. Nu gaven ze er de voorkeur aan VPN te gebruiken voor torrenting. waarom?

 • Het is beter in snelheid
 • Het is super versleuteld
 • Het biedt geoptimaliseerde p2p-servers
 • bieden beveiliging tijdens het downloaden van torrenting
 • Dodemansknop
 • DNS-lekbescherming

NordVPN is de beste VPN-serviceprovider en kan worden gebruikt als PeerBlock Alternative.

Laten we beginnen met het onderwerp ...

Voordat we ingaan op de details van Peerblock-alternatieven, het is belangrijk om hier meer over te weten hoe Peerblock werkt, wat is de probleem ermee? Waarom mensen overstappen op alternatieven voor peerblocks? En wat onderscheidende functies bieden programma's zoals Peerblock bieden?

Maar er zijn bredere kansen dat u een gebruiker van Peerblock bent en dat u al deze dingen kent. Daarom is het artikel verdeeld in twee secties.

 • Peerblock-alternatieven - De 7 beste keuzes
 • De details over Peerblock - inclusief Peerblock-werken, waarom mensen overstappen op Peerblock-alternatieven en nadelen.

Beste PeerBlock-alternatief voor gebruik in 2019

Hier zijn enkele van de best aanbevolen alternatieven voor Peerblock die u eens moet proberen:

1 - NordVPN Als alternatief voor PeerBlock:

NordVPN is nog een andere beste VPN-service die aan al uw torrent-behoeften kan voldoen. Hun kill-switch, coderingsmogelijkheden en dubbele VPN-functies hebben het extreem gezocht naar VPN-service.

Met IP-obscurering bent u niet alleen beschermd tijdens torrenting, maar gedurende de tijd die u op internet doorbrengt. NordVPN heeft extra functies voor privacy, evenals de functies die uw torrenting volledig zonder risico kunnen maken.

Het overwegen waard functies van NordVPN zijn;

 • Dubbele VPN
 • CyberSec (blokkeert kwaadwillende sites, botnetcontrole en opdringerige advertenties.)
 • P2P geoptimaliseerde servers (onbeperkte bandbreedte en snelheid)

Download NordVPN

2 - ExpressVPN:

Hoewel we Express VPN als een Peerblock-alternatief bespreken, zijn de functies onvergelijkbaar met Peerblock. U krijgt tegelijkertijd anonimiteit, privacy en codering.

Sommige torrent-vriendelijk en extra functies van ExpressVPN maakt het het beste alternatief voor Peerblock. Die functies zijn;

 • Dodemansknop
 • P2P geoptimaliseerde servers (onbeperkte bandbreedte en snelheid)
 • Geen Torrent IP-lek
 • DNS-lekbescherming

ExpressVPN staat bekend om zijn werkvermogen en kan geweldige services bieden. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, biedt goede softwareapplicaties en ook de klantenservice is erg goed.

Het deblokkeren van de website, toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en codering van militaire kwaliteit zijn de extra voordelen voor diegenen die op zoek zijn naar een gewoon alternatief voor Peerblock.

Download ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN is een populaire VPN-keuze vanwege efficiëntie en betaalbaarheid tegelijkertijd. Mensen geven er de voorkeur aan om dat kleine bedrag te betalen, zodat ze ook Peerblock-functies met een lange lijst met VPN-functies kunnen krijgen.

PureVPN biedt geweldige functies. Deze functies omvatten gelijktijdige aanmelding voor meer dan één gebruiker, talloze tunnelingprotocollen samen met een nulregistratiebeleid. Dit maakt het een van de meest gewilde en goedkope VPN-gebruikers.

4 - Peer Guardian:

In tegenstelling tot Peerblock is PeerGuardian de beste privacy-betrokken firewall-app die bestaat uit een enorme blokkeerlijst waarmee het tonnen gevaarlijke en risicovolle IP-adressen detecteert en zorgt voor uw veiligheid en beveiliging.

Het werkt eenvoudig door alle vermelde IP-adressen in de blokkeerlijst te blokkeren. Hun belangrijkste doel is om te voorkomen dat het gevaarlijke IP-adres informatie ontvangt terwijl je een torrent downloadt.

5 - Eenvoudige muur:

Simplewall is een ongelooflijke tool die het Windows-filterplatform organiseert en ook de netwerkactiviteit kan vormgeven. Het heeft een eenvoudige interface zonder aanmoedigende en irritante pop-ups. Met de interne blocklist van eenvoudige muren kunt u Windows-spion blokkeren.

Bovendien stelt Simplewall de gebruiker in staat om een ​​eigen aangepaste blokkeerlijst te maken waar ze hun eigen regels en voorschriften voor het blokkeren kunnen maken en ook ondersteuning voor lokalisatie kunnen krijgen.

6 - Iplist:

Voor het blokkeren van verbindingen is IPlist een ander gratis programma voor Linux. Het gebruikt Netfilter Netlink-wachtrijbibliotheek voor het blokkeren van verbindingen van een specifiek bereik van hosts. Het is ook beschikbaar voor Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian en andere distributies ook.

7 - BeeThink IP Blocker:

BeeThink IP blocker is waarschijnlijk een van de beste Peerblock-alternatieven. Dit is een van de Windows IP-blokkeerprogramma's die beheert hoe de ene computer met anderen binnen een netwerk communiceert. Dit programma blokkeert eenvoudig ongewenste IP-adressen. De BeeThink IP Blocker is lichtgewicht en werkt met verschillende variabelen zoals IP-adres, protocol, poort en andere factoren.

Bovendien biedt deze IP-blocker Blacklist en whitelist en werkt de IP-functielijst automatisch bij. Het ondersteunt meerdere IP-lijstformaten zoals die van Apache. Het kost echter een beetje geld om geavanceerde functies te gebruiken.

Wat is Peerblock?

Peerblock valt op vanwege de noodzaak voor torrent-gebruikers om nieuwsgierige blikken weg te houden van de netwerken voor het delen van bestanden. BitTorrent-clients gebruiken deze open software vaak voor torrenting en ook voor het blokkeren van IP-adressen van bepaalde peer-verbindingen.

Deze open software blokkeert de IP-adressen van specifieke derde partijen om verbinding te maken met het computersysteem. Dit stukje software werkt op dezelfde manier als de firewall door te verwijzen naar een lijst met gevaarlijke IP's en te voorkomen dat ze op elkaar inwerken en interreleren met het systeem.

Peerblock biedt u de opties om te voorkomen dat specifieke IP-adressen toegang krijgen tot uw systeem. Het is dus ook verboden voor een kwaadwillende entiteit om uw activiteiten en uw systeem te bespioneren, terwijl ze niet kunnen weten tot welke gegevens u daadwerkelijk toegang probeert te krijgen op uw systeem.

Hoe werkt ‘’ Peerblock ’?

Normaal werken de torrent-downloads door groepen gebruikers te verbinden en hen in staat te stellen stukken van verschillende bestanden uit te wisselen.

Dit proces is niet anoniem omdat het IP-adres overal in het netwerk wordt gedeeld. Om de gebruikers te controleren en te traceren, kunnen deze IP-adressen worden gebruikt. Er is een derde partij voor nodig om lid te worden van een groep en beginnende gebruikers te bekijken, om een ​​lijst met twijfelachtige IP's te maken en hun identiteit aan de serviceprovider te melden.

Peerblock voorkomt dat het spionerende IP-adres uw activiteiten ziet wanneer u verbinding maakt met een torrent-groep om specifieke bestanden te delen en een afluisterende derde partij in diezelfde groep verbinding maakt. Op deze manier houdt het peerblok u beschermd en onzichtbaar tijdens het delen van bestanden.

Het Peerblock doet dit door kwaadaardige IP-adressen te suggereren uit de blokkeerlijst van de internetprovider. In het geval van wettelijke autoriteiten, de overheid of gerelateerde IP-verbindingen, verzekert het Peerblock dat ze uw bestaan ​​niet zullen opmerken.

Redenen die mensen dwingen om over te schakelen naar ‘’ Peerblock-alternatieven ’:

De Peerblock-software is in principe ongecontroleerd en onbeperkt. De Windows-gebruikers hebben geen nauwkeurig alternatief voor het veilig houden van hun IP-adres terwijl ze toegang hebben tot verschillende torrent-bestanden. Dit is het grootste nadeel van het gebruik van Peerblock.

Peerblock mist precisie en uitzonderlijke kwaliteiten in zijn functies. Bovendien lijkt het onmogelijk om alle onveilige en risicovolle IP-adressen te blokkeren. Om meer precisie- en kwaliteitsfuncties te krijgen, zijn daarom programma's zoals ‘’ Peerblock-alternatieven ’geïntroduceerd. In tegenstelling tot het Peerblock werken deze alternatieven veel nauwkeuriger qua functies of hebben ze een goede, regelmatig bijgewerkte database om alle risicovolle IP's te identificeren.

Er zijn nog andere redenen die de gebruikers ertoe dwingen om over te schakelen naar alternatieven voor peerblocks en deze redenen zijn:

1- Peerblock verlaagt torrentsnelheid:

Torrenting werkt als een peer-to-peer-systeem. Wanneer u een download zaait, downloadt iemand anders deze uit uw seed. Elke BitTorrent-download bestaat uit honderden en duizenden gebruikers die bestanden delen en hun eigen IP-adres hebben.

Het aantal seeders hoe sneller de downloadsnelheid zou zijn. Peerblocks werken eigenlijk door de blokkeerlijst van de klant op te nemen in je torrenting. Op deze manier krijg je verbinding met het torrent-programma en blokkeer je uiteindelijk veel IP's. Hoe minder IP's u verbindt met de lagere snelheid van het downloaden van bestanden die u zult krijgen. Daarom, wanneer u gebruik maakt van peer block verloren, worden uw downloadsnelheden uiteindelijk laag.

2- Peerblock kan niet alle risicovolle IP's blokkeren:

Peer block heeft veel lijsten met IP-adressen. Sommige hiervan worden bijgewerkt, terwijl sommige gevaarlijke en risicovolle IP's cruciaal zijn, wat op zijn beurt weer betekent dat veel risicovolle IP-adressen niet in de lijst zijn opgenomen.

Het rechtvaardigt dus het feit dat Peerblock IP-adressen blokkeert, maar omdat er tonnen IP's zijn, daarom is het niet in staat om alle risicovolle IP's te blokkeren.

3- Peerblock Versleutel de gegevens niet:

Het basisidee van het gebruik van Peerblock is dat alle gevaarlijke, kwaadaardige en risicovolle IP's niet kunnen zien wat voor soort bestanden worden gedownload, maar dit betekent niet dat de ISP niet in staat zal zijn om in te loggen en je torrent in de gaten te houden werkzaamheid. Met andere woorden, peer block kan niet alle verkeersgegevens coderen.

Alle activiteiten zoals het gebruik van een browser of torrent-programma en P2P-activiteit voor het delen van bestanden worden gecontroleerd en geobserveerd door de serviceproviders. De serviceproviders gebruiken dit vaak als een manier om uw bandbreedte te beheersen en het wordt ook wel bandbreedtevorming genoemd.

Wanneer u een Peerblock gebruikt, is uw serviceprovider daarom goed op de hoogte van het type verkeersgegevens.

4- Peerblock IP-adres niet verbergen:

Peerblock blokkeert andere IP-adressen in de lijst, maar toch is uw IP-adres gemakkelijk te vinden. Dit komt omdat wanneer je zo torrent, je deel uitmaakt van BitTorrent-groep en je gemakkelijk elk ander IP-adres in de groep kunt controleren.

Op deze manier blokkeert Ppeerblock u om een ​​riskant IP-adres te verbinden, maar kan uw IP-adres nog steeds zien, wat betekent dat uw IP-adres niet verborgen is.

Nadelen van Peerblock-alternatieven

De belangrijkste en de beste reden om iets anders dan peer block te gebruiken, zijn Peerblock-alternatieven. De Peerblock-alternatieven bieden betere beveiliging en bescherming tijdens torrenting en zijn veel beter dan die van vergelijkbare blokken.

De Peerblock-alternatieven zijn er in twee vormen, namelijk VPN en proxy. Hoewel beide diensten op de een of andere manier vergelijkbaar zijn in hun eindresultaat, zijn hun prijs, werkvermogen en basiscomplexiteit heel anders.

Proxy-service:

Een proxy-service is in feite een server die u verbindt met een gericht programma en u op zijn beurt een nieuw gedeeld IP-adres geeft. Een proxy-service is veel goedkoper en werkt sneller dan VPN. Het biedt u echter geen coderingsbeveiliging en kan ook niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

VPN:

Een VPN biedt volledige online privacy en ook perfecte digitale anonimiteit. Om veilig en beschermd online te blijven tijdens het browsen, surfen en downloaden van verschillende torrent-bestanden staat VPN bekend als de beste service.

Het gebruik van een VPN betekent dat u een app installeert die alle verkeersgegevens van de computer verzendt via een externe server die u een nieuw IP-adres geeft en ook uw internetverkeersgegevens codeert. VPN versleutelt gebruikersgegevens. Het kan ook worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het streamen van Netflix, het beveiligen van uw gegevens in openbare wifi-hotspots, gamen, online winkelen en nog veel meer. Het kan echter langzamer zijn dan de proxyserver.

Voordat u een VPN als alternatief voor Peerblock kiest, moet de gebruiker de prijs, snelheid en coderingsmogelijkheden controleren. Een VPN die van lage prijs is, werkt met een uitzonderlijk hoge snelheid, biedt coderingsmogelijkheden en verzamelt geen logboeken, wordt beschouwd als de beste VPN.

Conclusie:

Peerblock is een ineffectieve en langzame methode voor het blokkeren van gevaarlijk IP-adres tijdens torrenting. Peerblock alternatief heeft Peerblocks vervangen. Twee bekende alternatieven voor Peerblock zijn VPN en proxy. VPN en proxy's zijn veilig en gemakkelijker te gebruiken. De proxy codeert echter niet het internetverkeer, wat een VPN eenvoudig en effectief doet. Gebruik voor de best mogelijke resultaten andere aanbevolen alternatieven voor Peerblock.