Peerblock alternatíva az anonim torrentinghez

[ware_item id=33][/ware_item]

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 12


Jegyzet: Azoknak az embereknek a 85% -a, akik a PeerBlock-ot anonim torrentek letöltésére használják, de a régi iskolája most már megjelent. Most inkább a VPN-t használták torrentinghez. miért?

 • Jobb a sebesség
 • Szuper titkosítva
 • P2p-re optimalizált szervereket fog biztosítani
 • Biztonságot nyújt a torrent letöltés közben
 • Öld meg a kapcsolót
 • DNS szivárgás elleni védelem

A NordVPN a legjobb VPN-szolgáltató, és PeerBlock alternatívaként is használható.

Indítsuk el a témát ...

Mielőtt belemennék a Peerblock alternatívák, Fontos, hogy többet tudjunk hogyan működik a Peerblock, mi a kérdés vele? Miért válnak az emberek egymás elleni blokkokra?? És akkor A megkülönböztető funkciók olyan programokat tartalmaznak, mint a Peerblock?

De szélesebb esélyek vannak arra, hogy a Peerblock felhasználója és mindent tud. Ezért a cikk két részre oszlik.

 • Peerblock alternatívák - A 7 legjobb választás
 • A Peerblock részletei - beleértve a Peerblock működését, az emberek miért válnak át a Peerblock alternatívákra, és milyen hátrányos helyzetben vannak.

A legjobb PeerBlock alternatíva 2019-ben

Íme néhány a Peerblock által ajánlott alternatívák közül, amelyeket egyszer meg kell próbálnia:

1 - NordVPN A PeerBlock alternatívájaként:

A NordVPN egy újabb legjobb VPN szolgáltatás, amely teljesíti az összes torrent igényét. Megszakító kapcsolójuk, titkosítási képességük és dupla VPN szolgáltatásaik révén rendkívül keresett VPN szolgáltatást nyújtanak.

Az IP elhomályosítása révén nemcsak védelem alatt áll a zaklatás alatt, hanem az interneten töltött minden idő alatt. A NordVPN további, a magánélet védelmére szolgáló funkciókkal rendelkezik, valamint olyan funkciókkal, amelyek teljes egészében kockázatmentessé teszik a torzítást.

Érdemes megfontolni a funkciókat a NordVPN mennyiségét;

 • Dupla VPN
 • CyberSec (blokkolja a rosszindulatú webhelyeket, a botnet vezérlését és a tolakodó hirdetéseket.)
 • P2P-re optimalizált szerverek (korlátlan sávszélesség és sebesség)

Szerezd meg a NordVPN-t

2 - ExpressVPN:

Noha az Express VPN-t Peerblock-alternatívaként tárgyaljuk, jellemzői összehasonlíthatatlanok a Peerblock-szal. Egyidejűleg névtelenséget, adatvédelmet és titkosítást kap.

Néhány torrent-barát és extra funkciók az ExpressVPN-től a legjobb Peerblock-alternatíva. Ezek a tulajdonságok;

 • Öld meg a kapcsolót
 • P2P-re optimalizált szerverek (korlátlan sávszélesség és sebesség)
 • Nincs Torrent IP szivárgás
 • DNS szivárgás elleni védelem

Az ExpressVPN nagyon jól ismert munkaképessége és csodálatos szolgáltatásokat nyújt. Nagyon könnyű használni, jó szoftveralkalmazásokat nyújt, és az ügyfélszolgálat is nagyon jó.

A weboldal feloldása, az amerikai Netflix könyvtárhoz való hozzáférés és a katonai titkosítás az extra gondok azok számára, akik csak Peerblock alternatívát keresnek.

Get ExpressVPN

3 - PureVPN:

A PureVPN népszerű VPN-választás a hatékonyság és a megfizethetőség miatt. Az emberek inkább ezt a kis összeget fizetik, hogy a VPN funkciók hosszú listájával is megszerezzék a Peerblock szolgáltatásokat.

A PureVPN csodálatos funkciókat kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják egyidejű bejelentkezést egynél több felhasználó számára, számos alagút-protokollt és nulla adatnaplózási politikát. Ez teszi az egyik legkeresettebb és legolcsóbb VPN-felhasználót.

4 - Kölcsönös gondviselő:

A Peerblock-szal ellentétben a PeerGuardian a legjobb adatvédelmi szempontból érintett tűzfalalkalmazás, amely hatalmas blokklistából áll, mellyel rengeteg veszélyes és kockázatos IP-címet észlel, és biztosítja az Ön biztonságát.

Egyszerűen úgy működik, hogy blokkolja az összes megadott IP-címet a blokklistában. Fő célja annak megakadályozása, hogy a veszélyes IP-cím bármilyen információt szerezzen a torrent letöltése közben.

5 - Egyszerű fal:

Az Simplewall egy hihetetlen eszköz, amely megszervezi a Windows Szűrési Platformot, és alakíthatja a hálózati tevékenységeket is. Egy egyszerű felülettel rendelkezik, amely nem merít fel és nem izgató. Az egyszerű falak belső blokkolója lehetővé teszi a Windows kémének blokkolását.

Ezenkívül az Simplewall lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy saját egyedi blokklistát készítsen, ahol elkészítheti a blokkolásra vonatkozó saját szabályait és előírásait, valamint lokalizációs támogatást is kaphat..

6 - Iplist:

A kapcsolatok blokkolására az IPlist egy másik ingyenes program a Linux számára. A Netfilter Netlink-sor könyvtárat használja a gazdagépek egy adott tartományának kapcsolatainak blokkolására. Ez elérhető az Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian és más disztribúciók számára is..

7 - BeeThink IP-blokkoló:

A BeeThink IP blokkoló valószínűleg az egyik legjobb Peerblock alternatíva. Ez az egyik olyan Windows IP-blokkoló program, amely kezeli, hogy az egyik számítógép hogyan működik együtt a hálózaton belül másokkal. Ez a program könnyen blokkolja a nem kívánt IP-címeket. A BeeThink IP-blokkoló könnyű és különféle változókkal működik, mint például az IP-cím, a protokoll, a port és egyéb tényezők.

Ezenkívül ez az IP-blokkoló feketelistát és engedélyezési listát nyújt, és automatikusan frissíti az IP-funkciók listáját. Többféle IP-formátumot támogat, mint például az Apache. Bizonyos összegeket számít fel a fejlett szolgáltatások használatáért.

Mi a Peerblock??

A Peerblock kiemelkedik annak miatt, hogy a torrent felhasználóknak távol kell tartaniuk a kíváncsi szemeiket a fájlmegosztó hálózatoktól. A BitTorrent ügyfelek gyakran használják ezt a nyílt szoftvert torrenting és az IP-címek blokkolása bizonyos társkapcsolatokról.

Ez a nyílt szoftver blokkolja bizonyos harmadik felek IP-címeinek a számítógépes rendszerhez történő csatlakozását. Ez a szoftver hasonlóan működik, mint a tűzfal, hivatkozva a veszélyes IP-k listájára, és elkerülve, hogy megakadályozzák őket a rendszerrel való interakcióban és összekapcsolásban.

A Peerblock lehetőséget ad arra, hogy megakadályozza az egyes IP-címek hozzáférését a rendszerhez. Tehát egy rosszindulatú személynek is tilos kémkednie az Ön tevékenységein és a rendszerén, míg ők nem tudják tudni, milyen adatokhoz próbál hozzáférni a rendszerén..

Hogyan működik a 'Peerblock'??

A torrent letöltések általában a felhasználói csoportok összekapcsolásával működnek, és lehetővé teszik számukra a különféle fájlok cseréjét.

Ez a folyamat nem anonim, mivel az IP-címet az egész hálózat megosztja. A felhasználók ellenőrzéséhez és nyomon követéséhez ezek az IP-címek felhasználhatók. Harmadik félnek kell belépnie egy csoportba, és meg kell kezdenie a felhasználókat, meg kell készítenie egy listát a kétes IP-kről, és be kell jelentenie a személyazonosságát a szolgáltatónak..

A Peerblock megakadályozza, hogy a kémkedéses IP-cím láthassa az Ön tevékenységeit, amikor torrent csoporthoz kapcsolódik, hogy megosszák az adott fájlokat, és egy lehallgató harmadik fél csatlakozik ugyanahhoz a csoporthoz. Ilyen módon a társ blokk védi és láthatatlanná teszi a fájlok megosztása közben.

A Peerblock úgy teszi, hogy rosszindulatú IP-címeket javasol az internet-szolgáltató által biztosított blokklistából. Bármely jogi hatóság, kormány vagy más kapcsolódó IP kapcsolat esetén a Peerblock biztosította, hogy nem veszik észre az ön létezését.

Az okok, amelyek arra készteti az embereket, hogy váltsanak a „Peerblock alternatívákra”:

A Peerblock szoftver alapvetően ellenőrizetlen és korlátlan. A Windows felhasználóknak nincs pontos alternatíva az IP-címük biztonságos megőrzése érdekében, miközben különféle torrent fájlokhoz férnek hozzá. Ez a Peerblock használatának legnagyobb hátránya.

A Peerblock jellemzői nem pontosak és kivételes tulajdonságokkal rendelkeznek. Sőt, lehetetlennek tűnik letiltani az összes nem biztonságos és kockázatos IP-címet. Ezért a pontosság és a minőség javítása érdekében olyan programokat vezettek be, mint a '' Peerblock Alternatives ''. A Peerblock-szal ellentétben ezek az alternatívák sokkal pontosabban működnek a szolgáltatások szempontjából, különben rendszeresen frissített adatbázisuk van az összes kockázatos IP azonosításához..

Vannak más okok is, amelyek a felhasználókat arra kényszerítik, hogy váltsanak a társ blokkolási alternatívákra, és ezek az alábbiak:

1- A Peerblock csökkenti a torrent sebességet:

A torrenting úgy működik, mint a peer to peer rendszer. Amikor elkészíti a letöltést, akkor valaki letölti azt a magjából. Minden egyes BitTorrent letöltés több százezer felhasználóból áll, akik fájlokat osztanak meg, és rendelkeznek saját IP-címmel.

A vetőgépek száma minél gyorsabb lesz a letöltési arány. A társblokok valóban úgy működnek, hogy az ügyfelek blokklistáját beépítik a torrentingbe. Ilyen módon csatlakozhat a torrent programhoz, és sok IP blokkolását eredményezheti. Minél kevesebb IP-t csatlakoztat a fájlok letöltésének lassabb sebességéhez. Ezért, ha elveszített társ blokkot használ, végül a letöltési sebesség csökken.

2- A Peerblock nem tudja blokkolni az összes kockázatos IP-t:

A társ blokk számos IP-címlistát tartalmaz. Ezek egy részét frissítik, míg néhány veszélyes és kockázatos IP alapvető fontosságú, ami viszont azt jelenti, hogy sok kockázatos IP-címet nem szerepelnek a listában.

Így igazolja azt a tényt, hogy a Peerblock blokkolja az IP címeket, de mivel rengeteg IP van, ezért nem képes blokkolni az összes kockázatos IP-t.

3- Peerblock Ne titkosítsa az adatokat:

A Peerblock használatának alapvető gondolata az, hogy minden veszélyes, rosszindulatú és kockázatos IP nem látja, hogy milyen fájlokat töltnek le, de ez nem jelenti azt, hogy az internetszolgáltató nem lesz képes bejelentkezni, és folyamatosan figyelemmel kíséri torrentjét. tevékenység. Más szavakkal: a társ-blokk nem képes titkosítani az összes forgalmi adatot.

Az összes tevékenységet, például egy böngésző vagy torrent program használatát és a P2P fájlmegosztási tevékenységet a szolgáltatók ellenőrzik és megfigyelik. A szolgáltatók ezt gyakran használják a sávszélesség szabályozására, és gyakran sávszélesség-alakításnak is nevezik.

Ezért, amikor Peerblock-ot használ, a szolgáltatója jól ismeri a forgalmi adatok típusát.

4- A Peerblock ne rejtse el az IP-címet:

A Peerblock blokkolja a lista többi IP-címét, ám az IP-címét könnyű megtalálni. Ennek oka az, hogy amikor torzít, a BitTorrent csoport tagja vagy, és egyszerűen ellenőrizheti a csoport minden más IP-címét.

Ilyen módon a Ppeerblock megakadályozza, hogy a kockázatos IP-címet csatlakoztassa, de továbbra is láthatja az IP-címét, ami azt jelenti, hogy az IP-címe nem rejtett.

A Peerblock alternatívák hátrányai

A Peerblock alternatívái a fő és a legjobb ok arra, hogy a társblokktól eltérő oldalakat használjunk. A Peerblock alternatívák jobb biztonságot és védelmet nyújtanak a torrent alatt és sokkal jobbak, mint a peer blokkok.

A Peerblock alternatívák kétféle formában vannak, azaz VPN és Proxy. Annak ellenére, hogy mindkét szolgáltatás valamilyen módon hasonlít az ár, a munkaképesség és az alapvető összetettség szempontjából, végső eredményük nagyon különbözik.

Proxy szolgáltatás:

A proxy szolgáltatás alapvetően egy szerver, amely összeköti Önt egy irányított programmal, és felváltva ad egy új megosztott IP címet. A proxy szolgáltatás sokkal olcsóbb és gyorsabban működik, mint a VPN. Ez azonban nem nyújt titkosítási biztonságot, és más célokra sem használható.

VPN:

A VPN teljes online adatvédelmet és tökéletes digitális névtelenséget biztosít. A biztonságos és védett online maradáshoz böngészés, szörfözés és különféle torrent fájlok letöltése közben a VPN a legjobb szolgáltatás..

A VPN használata azt jelenti, hogy telepít egy alkalmazást, amely távoli kiszolgálón keresztül küldi el a számítógép összes forgalmi adatát, amely új IP-címet ad Önnek, és titkosítja az internetes forgalmi adatokat. A VPN titkosítja a felhasználó adatait. Különböző célokra felhasználható, például a Netflix streamingjére, az adatok nyilvános Wi-Fi-hozzáférési pontokban történő biztosítására, a játékokra, az online vásárlásokra és még sok másra. Lehetséges azonban, hogy lassabb, mint a proxy szerver.

Mielőtt egy VPN-t Peerblock-alternatívaként választana, kérje meg a felhasználót, hogy ellenőrizze annak árát, sebességét és titkosítási képességét. Az alacsony árú VPN rendkívül gyors sebességgel működik, titkosítási képességet kínál, és nem gyűjt naplókat a legjobb VPN-nek..

Következtetés:

A Peerblock egy nem hatékony és lassú módszer a veszélyes IP-címek torzításának blokkolására. A Peerblock alternatíva váltotta fel a Peerblocks elemet. Két jól ismert Peerblock alternatíva a VPN és a Proxy. A VPN és a proxyk biztonságosak és könnyebben használhatók. A proxy azonban nem titkosítja az internetes forgalmat, amelyet a VPN könnyen és hatékonyan végez. A lehető legjobb eredmény elérése érdekében használjon más ajánlott Peerblock alternatívákat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me