Peerblock Алтернатива за анонимна торент

[ware_item id=33][/ware_item]

Последно актуализирано на 12 септември 2019 г.


Забележка: 85% от хората, които използват PeerBlock за изтегляне на анонимни торенти, но сега старото му училище. Сега те предпочетоха да използват VPN за торент. защо?

 • По-добре е на скорост
 • Супер е криптиран
 • Той ще предостави оптимизирани за p2p сървъри
 • осигурете сигурност, докато изтегляте торент
 • Kill превключвател
 • DNS защита от теч

NordVPN е най-добрият доставчик на VPN услуги и може да се използва като PeerBlock Alternative.

Да започнем темата ...

Преди да влезете в подробности за Алтернативи на Peerblock, важно е да знаете повече за как работи Peerblock, какво е издаване с него? Защо хората преминават към алтернативи на партньорските блокове? И какво отличителни характеристики правят програми като Peerblock предлагат?

Но има по-големи шансове, че сте потребител на Peerblock и знаете всички тези неща. Следователно статията е разделена на два раздела.

 • Алтернативи на Peerblock - 7-те най-добри възможности за избор
 • Подробностите за Peerblock - включително Peerblock работещ, защо хората преминават към Peerblock алтернативи и недостатък.

Най-добрата алтернатива на PeerBlock за използване през 2019 г.

Ето някои от най-добре препоръчваните алтернативи на Peerblock, които трябва да опитате веднъж:

1 - NordVPN Като алтернатива на PeerBlock:

NordVPN е поредната най-добра VPN услуга, която може да отговори на всички ваши нужди за торент. Техният превключвател за убийство, способността за криптиране и двойните VPN функции го направиха изключително търсен за VPN услуга.

С IP затъмняване, вие не сте само защитени по време на торент, но през цялото време, което прекарвате в интернет. NordVPN има допълнителни функции за поверителност, както и функции, които биха могли да направят вашите торенти напълно безрискови.

Заслужава да се имат предвид характеристиките от NordVPN са;

 • Двойна VPN
 • CyberSec (блокира злонамерени сайтове, контрол на ботнет и натрапчиви реклами.)
 • P2P оптимизирани сървъри (неограничена честотна лента и скорост)

Вземете NordVPN

2 - ExpressVPN:

Въпреки че обсъждаме Express VPN като алтернатива на Peerblock, неговите функции не са съпоставими с Peerblock. Получавате едновременно анонимност, поверителност и криптиране.

някои удобни за торенти и допълнителни функции от ExpressVPN го прави най-добрата алтернатива на Peerblock. Тези характеристики са;

 • Kill превключвател
 • P2P оптимизирани сървъри (неограничена честотна лента и скорост)
 • Няма изтегляне на торент IP
 • DNS защита от теч

ExpressVPN е много добре известен със своята работоспособност и може да предостави невероятни услуги. Използва се много лесно, осигурява добри софтуерни приложения, а също и обслужването на клиентите е много добро.

Деблокирането на уебсайта, достъпът до библиотеката в САЩ Netflix и криптирането на военни класове са допълнителните бонуси за тези, които търсят просто алтернатива на Peerblock.

Вземете ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN е популярен избор на VPN поради едновременно ефективност и достъпност. Хората предпочитат да платят тази малка сума, за да могат да получат Peerblock функции с дълъг списък от VPN функции.

PureVPN предлага невероятни функции. Тези функции включват едновременно влизане за повече от един потребител, множество протоколи за тунелиране, заедно с нулева политика за регистриране на данни. Това го прави един от най-търсените и евтини VPN потребители.

4 - Пазач на връстници:

За разлика от Peerblock, PeerGuardian е най-доброто приложение за защитна стена, свързано с неприкосновеността на личния живот, което се състои от огромен блок списък, чрез който открива множество опасни и рискови IP адреси и гарантира вашата безопасност и сигурност.

Той работи просто като блокира всички заявени IP адрес в списъка с блокове. Основната им цел е да предотвратят получаването на информация за опасния IP адрес, докато изтегляте торент.

5 - Проста стена:

Simplewall е невероятен инструмент, който организира платформата за филтриране на Windows и също така може да оформи мрежовата дейност. Той има опростен интерфейс, без разяждащи и дразнещи изскачащи прозорци. Простият стенен вътрешен блок списък ви позволява да блокирате шпионин на Windows.

Нещо повече, Simplewall дава възможност на потребителя да направи собствен персонализиран списък с блокове, където може да създаде свои собствени правила и разпоредби за блокиране, а също така може да получи поддръжка за локализация.

6 - Iplist:

За блокиране на връзки IPlist е друга безплатна програма за Linux. Той използва библиотеката на опашката Netfilter Netlink за блокиране на връзки от определен диапазон от хостове. Предлага се и за Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian и други дистрибуции.

7 - IP блокер на BeeThink:

IP блокерът на BeeThink вероятно е една от най-добрите алтернативи на Peerblock. Това е програма за блокиране на IP за Windows, която управлява как един компютър взаимодейства с други в рамките на мрежа. Тази програма лесно блокира нежелани IP адреси. IP Blocker на BeeThink е лек и работи с различни променливи като IP адрес, протокол, порт и други фактори.

Освен това, този IP блокер осигурява черен списък и списък с бели списъци и автоматично актуализира списъка с IP функции. Той поддържа множество IP списъчни формати като Apache. Въпреки това, тя изисква известна сума пари за използване на разширени функции.

Какво е Peerblock?

Peerblock се откроява поради необходимостта от торент потребители да държат любопитни очи далеч от мрежите за споделяне на файлове. Клиентите на BitTorrent използват този отворен софтуер често за торент, а също и за блокиране на IP адреси на определени връзки на връстници.

Този отворен софтуер блокира IP адресите на конкретни трети страни от свързване към компютърната система. Този софтуер работи подобно на защитната стена, като препраща към списък с опасни IP адреси и избягва да ги предпазва от взаимодействие и взаимовръзка със системата.

Peerblock ви дава опциите за блокиране на конкретни IP адреси за достъп до вашата система. Така че на злонамерено образувание ще бъде забранено да шпионира и за вашите дейности, и за вашата система, докато те няма да могат да знаят до какви данни всъщност се опитвате да получите достъп до вашата система.

Как работи „Peerblock“?

Обикновено изтеглянията на торентите работят, като свързват групи потребители и им позволяват да обменят парчета от различни файлове.

Този процес не е анонимен, тъй като IP адресът се споделя в цялата мрежа. За проверка и проследяване на потребителите тези IP адреси могат да се използват. Необходима е трета страна да се присъедини към група и да започне да наднича потребители, да направи списък на съмнителни IP адреси и да докладва самоличността си на доставчика на услуги.

Peerblock не позволява на шпиониращия IP адрес да вижда дейностите ви всеки път, когато се свържете с торент група за споделяне на конкретни файлове и подслушване на трета страна се свързва в същата група. По този начин, партньорският блок ви държи защитени и невидими по време на процеса на споделяне на файлове.

Peerblock го прави, като предлага злонамерени IP адреси от списъка с блокове, предоставен от доставчика на интернет услуги. В случай, че правни органи, правителство или свързан IP се свържат така, Peerblock увери, че няма да забележат съществуването ви.

Причини, които принуждават хората да преминат към „алтернативи на Peerblock“:

Софтуерът Peerblock е по принцип неконтролиран и неограничен. Потребителите на Windows нямат точна алтернатива за запазване и защита на IP адреса им, докато имат достъп до различни торент файлове. Това е най-големият недостатък на използването на Peerblock.

Peerblock липсва точност и изключителни качества в своите характеристики. Освен това изглежда невъзможно да се блокират всички опасни и рискови IP адреси. Следователно, за да получите повече точност и качествени функции, бяха въведени програми като „„ Peerblock Alternative “. За разлика от Peerblock, тези алтернативи работят по-точно по отношение на характеристиките или иначе имат добра редовно актуализирана база данни за идентифициране на всички рискови IP.

Има някои други причини, които принуждават потребителите да преминат към алтернативни алтернативни блокове и тези причини са следните:

1- Peerblock Lowers Torrent Speed:

Torrenting работи като система за връстници с връстници. Когато посетите изтегляне, някой друг го изтегля от вашето семе. Всяко едно изтегляне на BitTorrent се състои от стотици и хиляди потребители, споделящи файлове и имат собствен IP адрес.

Броят на сеялките толкова по-бърз ще бъде скоростта на изтегляне. Peerblocks всъщност работят, като включат списъка с блокове на клиентите във вашата торент. По този начин се свързвате с торент програмата и в крайна сметка блокирате много IP адреси. Колкото по-малко IP адреси свързвате с по-ниската скорост на изтегляне на файлове, които ще получите. Следователно, когато използвате партньорски блок загубен, в крайна сметка скоростите за изтегляне стават ниски.

2- Peerblock не може да блокира всички рискови IP адреси:

Peer блок има много списъци с IP адреси. Някои от тях се актуализират, докато някои опасни и рискови IP адреси са от решаващо значение, което от своя страна означава, че много рискови IP адреси там не са включени в списъка.

По този начин, той оправдава факта, че Peerblock блокира IP адреси, но тъй като има много IP адреси, следователно, той не е в състояние да блокира всички рискови IP.

3- Peerblock не шифровайте данните:

Основната идея за използването на Peerblock е, че всички опасни, злонамерени и рискови IP адреси не могат да видят какъв вид файлове се изтеглят, но това не означава, че интернет доставчикът няма да може да регистрира и да следи вашия торент дейност. С други думи, партньорският блок не е в състояние да криптира всички данни за трафика.

Всички дейности като използване на браузър или торент програма и P2P споделяне на файлове се проверяват и наблюдават от доставчиците на услуги. Доставчиците на услуги често използват това като начин за контрол на вашата честотна лента и често е известно като оформяне на честотна лента.

Следователно, когато използвате Peerblock, вашият доставчик на услуги е добре запознат с типа на вашите данни за трафика.

4- Peerblock не крие IP адрес:

Peerblock блокира други IP адреси в списъка, но все пак, вашият IP адрес е лесен за намиране. Това е така, защото когато сте торент, вие сте част от групата на BitTorrent и лесно можете да проверите всеки друг IP адрес в групата.

По този начин Ppeerblock ви блокира да свържете рискован IP адрес, но все пак можете да видите вашия IP адрес, което означава, че вашият IP адрес не е скрит.

Недостатъци на алтернативите на Peerblock

Основната и най-добрата причина да се използва нещо различно от партньорски блок са Peerblock алтернативи. Алтернативите на Peerblock осигуряват по-добра сигурност и защита по време на порой и са много по-добри от връстниците.

Алтернативите на Peerblock се предлагат в две форми, т.е. VPN и Proxy. Въпреки че и двете услуги по някакъв начин си приличат по краен резултат по цена, работоспособност и основна сложност, много се различават.

Прокси услуга:

Прокси услугата по същество е сървър, който ви свързва към насочена програма и на свой ред ви дава нов споделен IP адрес. Прокси услугата е много по-евтина и работи по-бързо от VPN. Той обаче не ви предлага защитата на криптирането и също така не може да бъде използван за други цели.

VPN:

VPN осигурява пълна поверителност онлайн и също така перфектна цифрова анонимност. За да останете сигурни и защитени онлайн, докато сърфирате, сърфирате и изтегляте различни торент файлове, VPN е известен като най-добрата услуга.

Използването на VPN означава, че инсталирате приложение, което ще изпраща всички данни за трафика на компютъра чрез отдалечен сървър, който ще ви даде нов IP адрес и също ще шифрова данните ви за интернет трафик. VPN криптира данните на потребителя. Може да се използва и за различни цели като поточно предаване на Netflix, осигуряване на вашите данни в обществени Wi-Fi горещи точки, игри, онлайн пазаруване и много други. Това обаче може да е по-бавно от прокси сървъра.

Преди да изберете VPN като алтернатива на Peerblock, накарайте потребителя да провери цената, скоростта и способността за криптиране. VPN, който е на ниска цена работи с изключително бърза скорост, предлага възможност за криптиране и не събира регистрационни файлове се счита за най-добрият VPN.

Заключение:

Peerblock е неефективен и бавен метод за блокиране на опасен IP адрес по време на торент. Алтернативата на Peerblock замени Peerblocks. Две добре известни алтернативи на Peerblock включват VPN и Proxy. VPN и прокси сървърите са безопасни и лесни за използване. Проксито обаче не кодира интернет трафика, което VPN лесно и ефективно прави. За най-добри възможни резултати използвайте други препоръчани алтернативи на Peerblock.