Peerblock alternativa za anonimno hudourništvo

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 12. septembra 2019


Opomba: 85% ljudi, ki uporabljajo PeerBlock za prenos anonimnih Torrentov, je zdaj že stara šola. Zdaj so raje uporabljali VPN za hudournike. zakaj?

 • Boljša je hitrost
 • Super je šifrirano
 • Ponujal bo strežnike, optimizirane za p2p
 • zagotavljate varnost med nalaganjem hudournikov
 • Kill stikalo
 • DNS zaščita pred uhajanjem

NordVPN je najboljši ponudnik storitev VPN in se lahko uporablja kot alternativa PeerBlock.

Začnimo temo ...

Preden se podrobneje seznanimo Peerblock alternative, pomembno je vedeti več o tem kako deluje Peerblock, kaj je tisto izdati z njo? Zakaj ljudje preidejo na alternativne blokovske rešitve? In kaj značilnosti imajo programi, kot je Peerblock?

Vendar obstaja več možnosti, da ste uporabnik Peerblocka in veste vse te stvari. Članek je zato razdeljen na dva dela.

 • Peerblock alternative - 7 najboljših možnosti
 • Podrobnosti o Peerblocku - vključno z delom Peerblock, zakaj ljudje prehajajo na Peerblock alternative in pomanjkljivost.

Najboljša možnost PeerBlock za uporabo v letu 2019

Tu je nekaj najbolj priporočljivih rešitev za Peerblock, ki jih morate enkrat poskusiti:

1 - NordVPN Kot alternativa PeerBlock:

NordVPN je še ena najboljša storitev VPN, ki lahko izpolni vse vaše potrebe po hudourništvu. Zaradi njihovega stikala za ubijanje, zmožnosti šifriranja in dvojnih funkcij VPN so bili izredno iskani za storitev VPN.

Z zakrivanjem IP-ja med hudourniki niste zaščiteni, ampak ves čas, ki ga preživite na internetu. NordVPN ima dodatne funkcije za zasebnost, pa tudi funkcije, zaradi katerih bi lahko vaše torrentstvo popolnoma brez tveganja.

Vredno upoštevati lastnosti NordVPN so;

 • Dvojni VPN
 • CyberSec (blokira zlonamerna spletna mesta, nadzor nad botnetom in vsiljive oglase.)
 • P2P optimizirani strežniki (neomejena pasovna širina in hitrost)

Pridobite NordVPN

2 - ExpressVPN:

Čeprav razpravljamo o hitri VPN kot alternativi Peerblock, so njegove funkcije neprimerljive s Peerblockom. Hkrati dobite anonimnost, zasebnost in šifriranje.

Nekateri prijazen hudournikom in dodatne funkcije od ExpressVPN je najboljša alternativa Peerblock-a. Te lastnosti so;

 • Kill stikalo
 • P2P optimizirani strežniki (neomejena pasovna širina in hitrost)
 • Ni puščanja Torrent IP
 • DNS zaščita pred uhajanjem

ExpressVPN je zelo znan po svojih delovnih sposobnostih in lahko nudi neverjetne storitve. Je zelo enostaven za uporabo, ponuja dobre programske aplikacije in tudi storitev za stranke je zelo dobra.

Deblokiranje spletnega mesta, dostop do ameriške knjižnice Netflix in šifriranje vojaškega razreda so dodatna ugodnost za tiste, ki iščejo ravno alternativo Peerblock.

Pridobite ExpressVPN

3 - PureVPN:

PureVPN je priljubljena izbira VPN zaradi učinkovitosti in hkrati cenovne dostopnosti. Ljudje raje plačajo ta majhen znesek, da lahko dobijo funkcije Peerblock z dolgim ​​seznamom funkcij VPN.

PureVPN ponuja neverjetne funkcije. Te funkcije vključujejo hkratno prijavo za več uporabnikov, številne protokole za tuneliranje in nič politiko beleženja podatkov. Zaradi tega je eden najbolj iskanih in poceni VPN uporabnikov.

4 - Peer Guardian:

Za razliko od Peerblock-a je PeerGuardian najboljša aplikacija za požarni zid, ki se nanaša na zasebnost, ki obsega ogromen seznam, s katerim zazna na tone nevarnih in tveganih naslovov IP ter zagotavlja vašo varnost in varnost.

Deluje preprosto tako, da blokira vse navedene IP naslove na seznamu blokov. Njihov glavni cilj je preprečiti, da bi nevarni IP naslov med prenosom hudournika dobil kakršne koli informacije.

5 - Enostavna stena:

Simplewall je neverjetno orodje, ki organizira platformo za filtriranje sistema Windows in lahko tudi oblikuje mrežno aktivnost. Ima preprost vmesnik, ki ne navdušuje in ne draži. Preprost stenski notranji seznam blokov omogoča blokiranje vohuna Windows.

Poleg tega Simplewall uporabniku omogoča izdelavo lastnega seznama blokov po meri, kjer lahko ustvarijo svoja pravila in predpise za blokiranje, dobi pa lahko tudi podporo za lokalizacijo.

6 - Iplist:

Za blokiranje povezav je IPlist še en brezplačen program za Linux. Za preprečevanje povezav iz določenega obsega gostiteljev uporablja knjižnico čakalnih vrst Netfilter Netlink. Na voljo je tudi za distribucije Arch Linux, Ubuntu, Fedora, Gentoo, OpenSuSE, Mandriva, Debian in druge distribucije.

7 - Blokator IP BeeThink:

IP blokator BeeThink je verjetno ena najboljših možnosti Peerblock. To je en program za blokiranje IP-ja Windows, ki upravlja, kako en računalnik deluje v omrežju z drugimi. Ta program zlahka blokira neželene naslove IP. IP Blocker BeeThink je lahek in deluje z različnimi spremenljivkami, kot so IP naslov, protokol, vrata in drugi dejavniki.

Poleg tega ta blokator IP ponuja seznam črnih in črnih seznamov ter samodejno posodablja seznam funkcij IP. Podpira več formatov seznama IP, kot je Apachejev. Vendar pa za uporabo naprednih funkcij zaračuna nekaj denarja.

Kaj je Peerblock?

Peerblock izstopa zaradi potrebe, da uporabniki hudournikov ne bi radovednih oči oddaljili od omrežij za izmenjavo datotek. Stranke BitTorrent to odprto programsko opremo pogosto uporabljajo za hudournike in tudi za blokiranje naslovov IP nekaterih medvrstniških povezav.

Ta odprta programska oprema blokira povezavo naslovov IP določenih tretjih oseb z računalniškim sistemom. Ta del programske opreme deluje podobno kot požarni zid s sklicevanjem na seznam nevarnih IP-jev in preprečuje, da bi preprečili interakcijo in medsebojno povezanost s sistemom.

Peerblock vam omogoča, da preprečite dostop do določenih naslovov IP do vašega sistema. Tako bo zlonamerni osebi prepovedano tudi vohunjenje za vaše dejavnosti in v vašem sistemu, medtem ko ne bodo mogli vedeti, do katerih podatkov dejansko poskušate dostopati v svojem sistemu.

Kako deluje "Peerblock"??

Običajno prenosi hudournikov delujejo tako, da povežejo skupine uporabnikov in jim omogočijo izmenjavo kosov različnih datotek.

Ta postopek ni anonimen, ker je IP-naslov v skupni rabi po vsem omrežju. Za preverjanje in sledenje uporabnikom se lahko uporabijo ti naslovi IP. Potrebna je tretja oseba, da se pridruži skupini in začne iskati uporabnike, da sestavi seznam dvomljivih IP-jev in sporoči svojo identiteto ponudniku storitev.

Peerblock preprečuje, da bi vohunski IP-naslov videl vaše dejavnosti vsakič, ko se povežete s hudourniško skupino za skupno rabo določenih datotek in prisluškovanje tretji osebi v tej isti skupini. Na ta način vas peer blok med postopkom delitve datotek ohranja zaščiteno in nevidno.

Peerblock to stori tako, da predlaga zlonamerne IP naslove s seznama blokov, ki jih ponuja ponudnik internetnih storitev. V primeru, da se kateri koli pravni organ, vlada ali povezan IP povezuje, je Peerblock zagotovil, da ne bodo opazili vašega obstoja.

Razlogi, ki prisilijo ljudi, da preidejo na „Peerblock alternative“:

Programska oprema Peerblock je v osnovi nenadzorovana in neomejena. Uporabniki sistema Windows nimajo nobene natančne alternative, da bi zaščitili svoj IP naslov varen in varen, medtem ko dostopajo do različnih torrent datotek. To je največja pomanjkljivost uporabe Peerblock-a.

Peerblock v svojih lastnostih nima natančnosti in izjemnih lastnosti. Poleg tega se zdi nemogoče blokirati vse nevarne in tvegane naslove IP. Zato so za večjo natančnost in kakovostne funkcije uvedeni programi, kot so "Peerblock alternative". Za razliko od Peerblocka, te alternative delujejo bolj natančno glede funkcij, sicer pa imajo dobro redno posodobljeno bazo podatkov, s katero lahko prepoznajo vse tvegane IP.

Obstajajo še nekateri drugi razlogi, ki uporabnike prisilijo, da se preklopijo na nadomestne blokovske rešitve in ti razlogi so naslednji:

1- Peerblock znižuje hitrost hranjenja:

Torrenting deluje kot sistem peer to peer. Ko prenesete prenos, ga nekdo drug naloži iz vašega semena. Vsak prenos BitTorrent sestavlja več sto in tisoč uporabnikov, ki si delijo datoteke in imajo svoj IP naslov.

Število sejalcev bi bilo hitrejše kot je bila hitrost prenosa. Peerblocks dejansko delujejo tako, da v svoj hudournik vključijo seznam blokov kupcev. Na ta način se povežete s torrent programom in na koncu blokirate veliko IP-jev. Manj IP-jev, ki jih povežete s počasnejšo hitrostjo nalaganja datotek, ki jih boste dobili. Torej, ko uporabljate izgubljeni vrstnik, se hitrosti prenašanja na koncu zmanjšajo.

2- Peerblock ni mogoče blokirati vseh tveganih IP-jev:

Peer block ima veliko seznamov naslovov IP. Nekateri od teh so posodobljeni, medtem ko so nekateri nevarni in tvegani IP ključni, kar pomeni, da veliko tveganih naslovov IP ni na seznamu..

Tako opravičuje dejstvo, da Peerblock blokira IP naslove, vendar, ker je na tone IP, torej ne more blokirati vseh tveganih IP.

3- Peerblock ne šifrirajte podatkov:

Osnovna ideja uporabe programa Peerblock je, da vsi nevarni, zlonamerni in tvegani IP-ji ne morejo videti, kakšne datoteke se nalagajo, vendar to ne pomeni, da ponudnik internetnih storitev ne bo mogel beležiti in paziti na svoj hudournik dejavnost. Z drugimi besedami, enakovredni blok ne more šifrirati vseh podatkov o prometu.

Ponudniki storitev preverjajo in opazujejo vse dejavnosti, kot je uporaba brskalnika ali hudourniškega programa in dejavnost skupne rabe datotek P2P. Ponudniki storitev to pogosto uporabljajo kot način za nadzor pasovne širine in je pogosto znan kot oblikovanje pasovne širine.

Zato uporabljate ponudnik storitev, ko uporabljate storitev Peerblock, vrsto vaših prometnih podatkov.

4- Peerblock ne skriva IP naslova:

Peerblock blokira druge naslove IP na seznamu, toda kljub temu je vaš naslov IP enostavno najti. To je zato, ker ste takrat, ko ste hudourniki, del skupine BitTorrent in lahko preprosto preverite vsak drugi IP naslov v skupini.

Na ta način vas Ppeerblock blokira pri povezovanju tveganega naslova IP, vendar še vedno vidi vaš IP naslov, kar pomeni, da vaš IP naslov ni skrit.

Slabosti alternativ Peerblock

Glavni in najboljši razlog za uporabo nečesa drugega kot vrstnik bloka so Peerblock alternative. Nadomestne rešitve Peerblock zagotavljajo boljšo varnost in zaščito med hudourniki in so veliko boljše od vrstnikov.

Alternativa Peerblock je na voljo v dveh oblikah, to je VPN in proxy. Čeprav sta si obe storitvi v končni meri nekako podobni v svoji ceni, delovni sposobnosti in osnovni zahtevnosti, sta zelo različni.

Storitev proxy:

Proxy storitev je v bistvu strežnik, ki vas poveže z usmerjenim programom in vam posledično omogoči nov skupni IP naslov. Storitev proxy je veliko cenejša in deluje hitreje kot VPN. Vendar vam ne nudi zaščite šifriranja in je tudi ni mogoče uporabiti za druge namene.

VPN:

VPN zagotavlja popolno spletno zasebnost in tudi popolno digitalno anonimnost. Če želite med brskanjem, brskanjem in nalaganjem različnih torrent datotek ostati na varnem in zaščitenem spletu, je VPN znan kot najboljša storitev.

Uporaba VPN pomeni, da namestite aplikacijo, ki bo vse podatke o prometu v računalniku poslala prek oddaljenega strežnika, ki vam bo dal nov naslov IP in tudi šifriral podatke o vašem internetnem prometu. VPN šifrira podatke uporabnika. Uporablja se lahko tudi za različne namene, kot je pretakanje Netflixa, zavarovanje vaših podatkov v javnih točkah Wi-Fi, igranje iger, spletno nakupovanje in še veliko več. Vendar pa je morda počasnejši od proxy strežnika.

Preden izberete VPN kot alternativo Peerblock, uporabnik preveri ceno, hitrost in sposobnost šifriranja. VPN, ki ima nizke cene, deluje z izjemno hitro hitrostjo, ponuja možnost šifriranja in ne zbira dnevnikov, velja za najboljši VPN.

Zaključek:

Peerblock je neučinkovita in počasna metoda za blokiranje nevarnega naslova IP med hudournikom. Peerblocka alternativa je nadomestila Peerblocks. Dve dobro poznani Peerblock alternativi vključujeta VPN in Proxy. VPN in pooblaščenci so varni in enostavnejši za uporabo. Vendar proxy ne šifrira internetnega prometa, kar VPN enostavno in učinkovito počne. Za najboljše možne rezultate uporabite druge priporočene alternative Peerblock.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me