Pelayan Paling Selamat 2019 | Penyemakan Disulitkan

[ware_item id=33][/ware_item]

Penemuan Pengarang: Saya baru-baru ini merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan "penjelajahan selamat." Anda memerlukan sambungan VPN bagaimanapun, walaupun anda melayari penyemak imbas Tor. Yang dianggap sebagai penyemak imbas paling dipercayai di dunia tetapi ia tidak akan memastikan penyulitan. selain dari masa lalu di mana semua agen FBI menggunakan untuk berkomunikasi melalui TOR.


Kelemahan: - kelajuan Internet yang dahsyat - sambungan lambat - pengalaman pengguna yang buruk

Ini akan menjadi perbincangan panjang, untuk menjimatkan masa untuk anda, saya telah membahagikannya kepada dua bahagian.

 1. Yang merupakan pelayar terbaik yang paling selamat [senarai]
 2. Bagaimana untuk menjadikan pelayar tetap anda selamat dengan [Tweak]
 3. Kenapa anda memerlukan VPN dengan pelayar Selamat

Mengapa VPN Lebih Penyemak Imbas Selamat?

Walaupun, penyemak imbas selamat seperti TOR juga mengaburkan alamat IP anda dan menyulitkan trafik anda seperti VPN. Walau bagaimanapun, semasa menggunakan penyemak imbas selamat data anda juga dipindahkan ke pihak ketiga.

Manakala, VPN adalah satu-satunya sumber di mana data anda dibuang apabila anda menggunakan rangkaian persendirian maya untuk penyulitan data dan privasi.

Contohnya, penyemak imbas selamat mempunyai perkhidmatan seperti VPN untuk melindungi data pengguna mereka. Ini adalah bagaimana sejarah Internet anda pergi ke perisian penyemak imbas serta pelayan VPN.

Oleh itu, orang yang memilih VPN lebih selamat dan dilindungi daripada kelemahan daripada pengguna pelayar swasta. Di samping itu, perkhidmatan VPN Terbaik menawarkan pelanggan mereka dengan dasar pembalakan sifar yang hampir hilang dari sejarah data anda dari setiap tempat.

Semak imbas web dengan keselamatan dan privasi dengan 5 pelayar selamat terbaik ini dan dapatkan pengalaman berselancar internet yang riang.

Pengenalan Untuk Penyemak Imbas Selamat dan Kenapa Anda Perlu Satu

Anda mungkin menggunakan salah satu penyemak imbas terbaik seperti Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera atau Safari yang cekap bekerja dengan hasil yang terbaik. Walau bagaimanapun, mereka tidak cukup selamat untuk memastikan privasi terhadap peningkatan ancaman siber dan undang-undang pengintipan data yang ketat, Berikut adalah semua Undang-undang Privasi Internet Dijelaskan oleh Privacysniffs.

Untuk tujuan ini, anda memerlukan penyemak imbas yang selamat atau untuk mendapatkan proses lebih mudah anda boleh memuat turun sambungan privasi dengan penyemak imbas anda yang sedia ada. Perbezaan di antara penyemak imbas tanpa nama dan penyemak imbas terbaik yang kerap adalah bahawa penyemak imbas selamat datang bersama proksi terbina dalam.

Namun, ini hanya menjamin sejarah pelayaran dan aktiviti dalam penyemak imbas dan semua data internet lain peranti anda tetap terdedah dan tidak selamat.

Sekiranya anda ingin menjadikan keseluruhan peranti anda selamat tanpa gangguan pada pengendalian pelayar baru atau memuat turun pelanjutan penyemak imbas tambahan maka anda boleh menggunakan aplikasi VPN dengan penyulitan high-end dan ciri-ciri keselamatan lain.

Anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN yang sah untuk menghindari semua risiko.

Internet selamat telah menjadi keinginan individu yang paling dikehendaki, terutama selepas peraturan privasi FCC yang terbalik. Peraturan ini telah memberikan kuasa yang tidak adil kepada IPS yang telah mengancam privasi pengguna internet secara serius.

Oleh itu, dorongan yang terdalam telah diperhatikan mengenai orang yang mencari alat privasi untuk mendapatkan internet yang selamat.

Beberapa orang ini juga telah sampai kepada kami untuk beberapa cadangan yang baik. Untuk memenuhi pembaca kami, kami telah menapis beberapa Pelayar Selamat Terbaik yang kami kemas kini secara berkala untuk mengekalkan kecekapan.

Bagaimanapun, sambil meneroka pelayar ini, kami telah menemui beberapa masalah umum yang dihadapi oleh orang ramai. Pengguna penyemak imbas yang kerap seperti Chrome, Firefox dan Opera tidak menggunakan komplikasi yang terdapat pada penyemak imbas yang selamat ini.

Sebaliknya, anda perlu memuat turunnya sebagai perisian tambahan, yang akan mengambil ruang tambahan dan ram pada sistem anda.

Daripada memuat turun dan memasang perisian peramban tanpa nama lain, anda hanya boleh memasang perisian rangkaian peribadi (VPN) maya.

Ia bukan sahaja memberi anda keselamatan semasa melayari tetapi juga menyulitkan trafik anda, yang menyebabkan anda hampir tidak boleh dipercayai untuk ISP, kerajaan, dan mata yang mengintip.

Penemuan: Menggunakan penyemak imbas selamat untuk menyembunyikan dan menjamin sejarah penyemakan imbas anda adalah pengalaman yang sangat mengecewakan bagi pengguna biasa, oleh itu, bukannya mencari penyemak imbas selamat anda harus mencari alat tanpa nama Seperti VPN (Virtual Private Network) untuk mengamankan seluruh rangkaian anda.

Ketua Pegawai Eksekutif Finn Joe

6 Pelayar Yang Paling Selamat 2019

(1) - TOR BROWSER | Penyemak Imbas Terenkripsi

Dari segi privasi dan tidak dikenali, Tor telah membuktikan dirinya sebagai liga utama penyemak imbas terbaik.

Rangkaian Tor menyediakan komunikasi tanpa nama. Matlamatnya adalah untuk melindungi privasi pengguna dan maklumat yang sensitif dari seorang penjenayah siber, ingin berniat untuk berbuat demikian.

Tor dibangunkan dalam perikatan dengan U. Navy untuk tujuan tunggal penyebaran web tanpa nama.

Bagaimana Terowong Pelayar Tayar Data Anda Dengan Penyulitan

Analisis trafik data adalah senjata yang paling dikehendaki dalam senjata penggodam. Ia boleh membantu penggodam mendapat akses kepada maklumat anda yang paling sensitif.

Teknik penyulitan asas tidak memberikan keselamatan terhadap pengawasan lalu lintas. Muatan adalah data sebenar yang dienkripsi. Manakala tajuk, itu adalah maklumat termasuk sumber, saiz dan lain-lain membantu data yang sampai ke tujuannya, dikecualikan daripada penyulitan.

Tor, sebagai penyemak imbas web terbaik dalam pandangan kami, menghalang pengawasan yang tidak dibenarkan oleh pelayan relay terbina dalamnya. Ia menghantar trafik data anda melalui pelayan relay yang memenuhi tujuan labirin.

Juga, data dibuat tidak dapat dikenali untuk sniffers poket yang baik untuk menentukan asal dan tujuan lalu lintas.

Apa ciri penyemak imbasnya?

Penyemak imbas Tor menjadikan anda mudah diakses oleh rangkaian Tor. Ia berfungsi dalam hubungan dengan Angkatan Laut AS dan organisasi penguatkuasa undang-undang yang lain untuk pengumpulan risikan serta laman web yang melawat tanpa meninggalkan jejak alamat IP kerajaan di log tapak.

Tor adalah aplikasi mudah alih yang bermaksud ia boleh dipasang pada mana-mana peranti storan yang boleh tanggal (seperti USB). Oleh itu, perkhidmatannya boleh digunakan pada mana-mana komputer yang anda sedang kerjakan, tidak kira lokasinya.

Tor adalah pelayar privasi termaju yang mempunyai gelangsar yang mudah digunakan tidak seperti addScript biasa biasa, yang disertakan secara lalai. Pelayar segera diiktiraf oleh pengguna Firefox dengan beberapa perubahan jelas.

Kerugian yang Anda Hadapi Semasa Menggunakan TOR

Kelemahan utama adalah kelajuan. Oleh kerana lalu lintas data anda harus melalui labirin sebelum mencapai tujuannya, prestasi penyemakan imbas anda akan terjejas. Sekiranya sambungan internet kurang baik; Tor mungkin menjadi menyusahkan. Walau bagaimanapun, jika sambungan itu baik; ia mungkin penyemak imbas yang paling mudah diteruskan.
Satu lagi masalah adalah bahawa Tor tidak memastikan tidak dikenali. Menggunakan Tor di Wi-Fi awam, anda perlu memastikan bahawa anda menggunakan VPN aplikasi untuk meningkatkan keselamatan anda.

Penyemak imbas ini tersedia pada Windows, Mac, dan Linux.

(2) - BROWSER EPIC

Pelayar Epic serta-merta melumpuhkan banyak petikan yang mungkin menjejaskan pelayaran web anda dan menguatkan keselamatan anda.

penyemak imbas terbaik

Sebagai salah satu pelayar selamat terbaik, ia mempunyai proksi terbina dalam yang membantu anda menjadi tanpa nama dan menyembunyikan lokasi anda. Ia menggunakan aktif Jangan Jejaki dan mengecualikan kesan, sekali anda mengakhiri sesi penyemakan imbas.

Penyemak imbas ini tersedia untuk Windows dan Mac.

(3) - SRWare IRON BROWSER

Ia adalah pelayar web berasaskan Chromium sebab itulah banyak visual pada skrin kelihatan sama. Ia menyimpan data anda dengan selamat melalui kaedah keselamatan biasa. Perbezaan utama antara Chrome dan SRWare adalah perlindungan data. Ini adalah sebab mengapa ia adalah salah satu penyemak imbas selamat yang terbaik. SRWare tidak mengecualikan penggunaan ID bersama dengan kebimbangan privasi Chrome lain seperti cadangan carian.

penyemak imbas terbaik

Penyemak imbas ini tersedia pada Windows, Mac, Linux, dan Android.

(4) - COMODO DRAGON BROWSER

Pelayar Dragon Comodo adalah salah satu pelayar selamat yang terbaik tetapi masih tiada perlawanan lagi untuk Browser Tor, tetapi dengan aset khususnya, ia menjadikan penjelajahan web lebih selamat. Ia menyediakan pengimbasan malware di tapak, DNS selamat, SSL dan pengesahan domain, dan menyekat semua penjejakan, kuki dan pengintip web. Ia juga merupakan penyemak imbas web berasaskan Chromium, seperti SRWare. Oleh itu, ia tidak akan menjadi pengembaraan yang sama sekali berbeza tetapi akan menjadi lebih selamat.

penyemak imbas terbaik

Penyemak imbas ini tersedia pada Windows, Mac, dan Linux.

(5) - AVIRA SCOUT

Antara pelayar selamat terbaik, Avira Scout adalah penyemak imbas web berasaskan Chromium yang dikhususkan. Avira Scout memberi tumpuan kepada keselamatan dan privasi. Ia menimbun pelbagai plugin keselamatan pihak ketiga dalam penyemak imbas.

penyemak imbas terbaik

Tidak dinafikan salah satu pelayar selamat terbaik kerana ciri-ciri luar biasa yang termasuk Pelayaran Selamat Avira (blok laman web phishing yang dijangkiti), Avira Safe Search, Wi-Fi yang selamat melaksanakan HTTPS (berdasarkan HTTPS Di mana-mana) ketika menyambung melalui Wi-Fi yang tidak selamat, dan kemampuan anti-pengesanan.

Penyemak imbas ini tersedia pada Windows, Mac, dan Linux.

(6) Dooble Pelayar Selamat:

Dooble adalah pilihan lain yang selamat jika anda mencari penjelajahan selamat dan tanpa nama. Sistem operasi utama seperti Windows, Mac OS X & Linux menyokong pelayar Dooble.

dooble pelayar selamat untuk privasi

Sukar untuk menggunakan penyemak imbas Dooble selamat kerana infrastrukturnya dan versi selamat. Terdapat dua mod yang tersedia, secara lalainya ditetapkan pada versi yang selamat. Versi tidak selamat Dooble melumpuhkan pemain JavaScript dan flash anda, yang menjadikan pengalaman pengguna benar-benar mengecewakan tetapi lebih selamat dan disulitkan.

Beberapa fungsi asas adalah serupa dengan HTTPS Di mana-mana seperti mereka memaksa permintaan pelayan HTTP ke versi HTTPS untuk mengembalikan versi laman web yang disulitkan. Ia juga menyekat iFrames dan sesi cookies pihak ketiga.

Terdapat beberapa pilihan menarik yang datang bersama Dooble, sejarah penyemakan imbas dan penanda halaman akan ditukarkan ke dalam bentuk teks yang tidak boleh dibaca, bermakna teks ciphers dan itulah cara mereka menyulitkan semua pilihan.

(7) Penyemak Berani

Penyemak yang berani adalah sumber terbuka yang mempunyai alternatif untuk Safari dan Chrome. Ia adalah pelayar berasaskan Chromium dan bukannya Firefox. Pelayar yang berani adalah penyemak imbas privasi yang agak baru tetapi mempunyai ciri-ciri yang cekap yang bersaing untuk pelayar selamat yang terbaik dalam senarai ini.

Pelayan Paling Selamat 2019 | Penyemakan Disulitkan

Ia mempunyai ad blocker terbina dalam, perlindungan penjejakan, penyekat skrip dan HTTPS di mana-mana. Walau bagaimanapun, mereka juga menyediakan perlindungan kebocoran WebRTC yang merupakan kekurangan yang ketara di kebanyakan pelayar popular seperti Chome, Opera, Firefox, dan lain-lain.

Ia menyediakan ciri satu klik anti-cap jari kefungsian dan adalah pelayar ringan. Oleh itu, pelayar ini benar-benar berkesan berfungsi sebagai pelayar privasi untuk android tetapi kelemahan yang diperhatikan untuk pelayar Brave adalah bahawa antara muka desktopnya agak lambat. Komentari dari perbincangan Apa pendapat mengenai Pelayar Brave?.

Bagaimana Membuat Penyemak Imbas Biasa Anda

Daripada mencari pelayar yang paling selamat, anda boleh menghalang dan menghapuskan ancaman keselamatan dengan menambah perlindungan tambahan ke dalam pelayar anda.

Tambahan dan sambungan ini akan menjadikan Firefox anda & Chrome lebih selamat sekadar cara penyemak imbas yang paling selamat menjamin data anda.

Artikel berkaitan: Pelayaran Anonymous: 4 Penyelesaian Terbaik Untuk Pelayaran Persendirian Lengkap

Badger Privasi:

Pernahkah anda perasan bahawa apabila anda melawat beberapa "laman web e-dagang" dan mencari atau melawat beberapa produk tertentu dan meninggalkan laman web, anda akan melihat iklan pop timbul produk tersebut di seluruh laman web lain seperti Facebook yang anda lawati selepasnya?

Ini dipanggil penjejakan pihak ketiga. Penjejakan pihak ketiga menjejaki aktiviti anda dari belakang dan Privasi Badger menghalang penjejakan jenis ini dengan menyekatnya.

Privasi Badger hanya menghalang skrip nasihat untuk menjadikan halaman. Ia juga menyekat semua skrip tapak yang masuk, yang berhasrat untuk mengumpulkan maklumat dari penyemak imbas anda.

Jika kita bercakap tentang Google Analytics, kerana GA juga meraih maklumat dari pengguna akhir jadi, Badger Privasi tidak menyekat skrip GA secara lalai. Jika anda perlu menyekat GA juga, anda perlu memasang pelanjutan lain, yang akan dibincangkan di bawah.

 • Pelanjutan Untuk FireFox:
 • Untuk Chrome:
 • Pelanjutan Opera:
 • Muat turun Sambungan Untuk Safari:

UBlock Asal:

Ini adalah satu lagi pelanjutan hebat atau tambahan bagi Firefox, juga tersedia untuk Chrome, Safari, dan Opera. UBlock Origin adalah alat yang sangat kuat kerana senarai penapis yang mereka dapat. Ia merupakan projek sumber terbuka dan kejutannya adalah bahawa mereka tidak akan mengharapkan sumbangan untuk ini. Seperti yang mereka katakan;

"Percuma. Sumber terbuka. Untuk pengguna oleh pengguna. Tiada sumbangan yang dicari. Tanpa senarai preset penapis, sambungan ini tidak ada apa-apa. Jadi, sekiranya anda benar-benar ingin menyumbang sesuatu, fikirkan orang yang bekerja keras untuk mengekalkan senarai penapis yang anda gunakan, yang telah disediakan untuk digunakan dengan percuma. "

Fungsi asasnya adalah bahawa lanjutan ini bukan hanya blok iklan tetapi juga melindungi sistem anda dari malware.

Cookie AutoDelete:

Ini akan memberi pelayar anda satu lagi lapisan keselamatan dengan memberi anda kawalan untuk menangani cookies. Dengan pengendali cookie ini, anda boleh menyenaraikan senarai putih dan greylist tapak supaya setiap kali anda menutup tab, ia akan secara automatik mengeluarkan cookie.

Kuki yang tidak digunakan akan dikeluarkan apabila anda meninggalkan tab atau menutup penyemak imbas, yang menghalang aktiviti mata-mata di belakang penyemakan imbas anda dengan menggunakan kuki.

 • Pelanjutan Untuk Chrome
 • Dapatkan Lanjutan ini untuk FireFox
 • Untuk Opera

HTTPS Di mana-mana sahaja

Ini adalah lanjutan hebat yang dibangunkan dan diselenggarakan oleh penyokong EFF dan pemaju, ia bebas untuk digunakan dan memberikan keselamatan yang hebat kepada anda dan meningkatkan pengalaman pengguna.

HTTP Everywhere direka untuk menjadikan satu-satunya versi laman web yang selamat, di mana pelanjutan akan menguatkan semua permintaan HTTP kepada versi HTTP. Contohnya, jika anda ingin membuka http://www.abc.com, ia akan memaksa permintaan tersebut secara paksa dengan menambah pautan HTTPS, anda membuka dari mana-mana sahaja.

Satu-satunya tujuan di sebalik ini adalah untuk memastikan anda melawat halaman yang disulitkan di laman web ini. Terdapat beribu-ribu laman web yang mempunyai Sijil SSL yang sah tetapi mereka tidak mengalihkan versi HTTPS, jadi dalam hal ini, HTTPS Di mana-mana akan mengarahkan Anda ke halaman pertama yang dienkripsi.

Tujuan pelanjutannya adalah untuk mencegah malware dari melawat laman web yang dipercayai.

 • Sambungan FireFox
 • Sambungan Chrome
 • Pelanjutan Opera
 • Pelanjutan untuk Safari
 • Pelanjutan untuk Android

KESIMPULAN

Selain penyemak imbas selamat yang terbaik, anda mempunyai banyak lagi yang boleh dipilih, seperti Dooble, Opera, Yandex dll. Namun, mengkaji semula prestasi pelayar terbaik dengan kebanyakan faedah dan privasi yang cekap, kami telah menyenaraikannya dengan sewajarnya.

Adalah penting bagi pemilik perniagaan untuk membangunkan hubungan dengan pelanggan mereka berdasarkan sepenuhnya kepercayaan. Oleh itu, semasa memilih penyemak imbas selamat yang terbaik, anda perlu memastikan bahawa pelayaran web anda tidak dikompromikan sama sekali.