Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Terakhir dikemaskini 14 Julai 2019


Sudah lama, saya merancang untuk menulis tentang perkara ini! tetapi tidak dapat mencari sebab-sebab, maksud saya datang, orang tidak peduli apa yang mereka pasang dengan betul? mereka hanya mahu memasang aplikasi atau permainan secepat mungkin. tanpa memberi perhatian, mengapa mereka memerlukan banyak akses ke telefon saya.

Google dan Facebook sudah tahu semua tentang awak ...

Jadi, jika anda berada di sini untuk mencari beberapa pilihan yang baik untuk menyembunyikan barangan dari ISP atau mata prying. kemudian terus membaca ...

Penyelesaian Pantas: Pelayar selamat selain Firefox, Chrome atau Opera datang dengan persekitaran yang sangat mengecewakan yang menyebabkan; pelayaran yang sangat perlahan, isu dengan penyiraman. Jadi! Daripada memasang pelayar terjamin ke Android anda, anda boleh memasang som aplikasi VPN yang dipercayai yang membolehkan anda untuk:

  • Akses laman web yang tidak dibuka
  • Terowong yang disulitkan untuk menyembunyikan penyemakan data
  • Akses kepada American Netflix
  • Benarkan memuat turun torrents tanpa nama

Mengapa Anda Perlu pelayar yang selamat untuk android?

Menyemak imbas web pada telefon pintar anda tetapi tanpa penyemak imbas? Cuba pelayar Android yang paling cekap dan direka khas.

Dalam era hari ini, kecekapan telefon pintar laman web atau aplikasi web menyumbang bahagian penting dan terpenting dalam pangkat aplikasi atau laman web. Contohnya, penyemak imbas memuat cepat mendapat populariti berbanding dengan yang perlahan.

Mencari pelayar yang betul untuk Android boleh menjadi tugas yang sukar kerana tahap kecekapan penyemak imbas web Terbaik mungkin berkurangan pada telefon pintar. Ini mungkin kerana, penyemak imbas web kebanyakannya dilengkapi dengan iklan popup, pemalam pihak ketiga dan imej yang boleh dipaparkan bersama kandungan pada PC tetapi pada Android, barangan tersebut mungkin sangat menjengkelkan. Tetapi lebih banyak adalah mengenai risiko privasi dengan barangan tersebut.

Oleh itu, inilah senarai penyemak imbas Android yang paling selamat yang boleh dipercayai.

1- Penyemak Berani - Dengan Rasa Chrome

pelayar android | Pelayar yang berani

Chrome telah mendapat populariti yang begitu besar kerana antara mukanya sebagai kecekapan menyelesaikan pertanyaan. Walau bagaimanapun, terdapat ciri yang lebih sedikit apabila anda mahukan platform selamat untuk melayari internet.

Pelayar Berani adalah pelayar Android yang paling selamat untuk orang yang mencari ciri-ciri tersebut dengan tahap prestasi yang sama. Ia adalah pelayar berasaskan Chrome dengan pilihan disesuaikan untuk menyekat iklan dan menjejak, membolehkan HTTPS Di mana-mana, Menyekat kuki pihak ketiga, menyekat skrip dan membolehkan perlindungan cap jari dengan hanya satu klik.

Berani juga menyediakan perkhemahan penjimatan bateri dan penambahbaikan kelajuan yang majoriti manfaat untuk pengguna telefon pintar.

Pelayar Privasi 2 Ghostery

Privacy Ghostery Muat turun Android

Seperti yang dinyatakan oleh nama itu, penyemak Ghostery dibina dengan tujuan keselamatan tunggal. Semasa menyusun pelayar dan membukanya buat kali pertama, anda diberikan pilihan untuk menyekat pelawat secara lalai. Melalui persetujuan ini, setiap pelacak akan disekat di laman web yang anda lawati pada penyemak imbas ini.

Setelah penyiapan pelayar selesai, anda perlu melumpuhkan penyekatan pop timbul dan auto-lengkap yang didayakan secara lalai.

Untuk pengguna Android, Ghostery mempunyai pilihan untuk meminta laman desktop mana-mana halaman web. Anda boleh mendayakan permintaan automatik dengan membolehkannya dari tetapan aplikasi.

Seperti banyak penyemak imbas, ia juga mempunyai mod peribadi bernama, 'Mod Hantu'. Selain itu, anda boleh menyekat kuki, sejarah dan cache yang jelas apabila keluar dari penyemak imbas.

3- Pelayaran Selamat Orfox

Muat turun muat turun selamat Orfox

Pelayar Orfox dibina dari kod sumber yang sama seperti penyemak imbas Tor dan Firefox.

Pelayar mempunyai ciri HTTPS Di mana-mana sahaja. Ini menguatkan protokol HTTPS selamat di mana-mana laman web jika ada. Mod peribadi Orfox melumpuhkan setiap pelacak secara automatik; Walau bagaimanapun, ia membolehkan anda untuk membersihkan semua data semasa keluar.

Semasa menggunakannya, anda boleh meminta tapak desktop, tidak mengesan, login pengguna, dan blogging tetamu. Selain itu, terdapat add-on untuk itu dan proksi 'Orbot' yang boleh dipasang.

Apa yang menjadikannya salah satu pelayar Android yang paling selamat adalah ciri melindungi kata laluan yang mana anda boleh mengunci penyemak imbas.

4- Google Chrome

pelayar google chrome android yang diamankan

Google Chrome adalah penyemak imbas yang paling popular untuk pengguna PC dan ia juga merupakan penyemak imbas Android yang paling selamat.

Bar alamat carian pantas, mod inkognito, keputusan yang berkaitan dan pertanyaan carian yang disyorkan adalah ciri yang menjadikannya penyemak imbas Android yang serasi.

Tidak seperti banyak pelayar, keberkesanan Chrome tetap sama di telefon pintar Android. Penyemak imbas Chrome menyimpan laman kegemaran anda pada halaman utama supaya anda boleh mengaksesnya pada satu klik.

Dengan Chrome, anda juga boleh menyimpan mana-mana halaman web untuk bacaan luar talian masa depan yang menjadikannya lebih baik untuk pengguna telefon pintar.

Penghuni keselamatan mungkin menafikan penggunaan ciri penyegerakan Google. Ini kerana, ia menjimatkan penanda halaman, tab, sejarah merentas peranti, nama pengguna dan kata laluan apabila anda melog masuk dari akaun Google. Bagaimanapun, ini adalah keadaan yang melampau ketika ada bentuk yang panjang dan anda tidak akan mengisi lagi.

5- Firefox Focus

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Fokus Firefox adalah projek lain dari Persekutuan Firefox bukan keuntungan. Untuk melayari biasa Mozilla Firefox adalah sesuai tetapi jika anda mencari pelayar yang fokus dengan keselamatan maka Firefox Focus adalah salah satu pelayar android yang paling selamat.

Pelayar ini memberikan privasi sepenuhnya kepada pengguna dengan menyembunyikan kehadiran internet mereka. Juga, yang dilucutkan, antara muka yang diselaraskan membantu menyembunyikan iklan paparan, menunjukkan bilangan iklan yang disekat di halaman web semasa dan selalu mengingatkan anda untuk memadamkan sejarah penyemakan imbas.

Biasanya, telefon Android mempunyai ruang terhad atau benar-benar lebih kecil berbanding PC. Oleh itu, penyemak imbas Fokus Firefox telah memperkenalkan faktor kurang memakan ruang dengan memuat 4MB sahaja.

6 Mozilla Firefox

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Firefox tidak sebaik pelayar Chrome tetapi masih sangat kompetitif untuk berlaku dalam senarai penyemak imbas Android yang paling selamat. Selain itu, ia menyediakan banyak pilihan untuk tweak keselamatan, tidak seperti Google Chrome.

Apabila ia datang kepada kawalan pengguna, Firefox adalah salah satu yang memberikan pilihan penyesuaian yang paling kepada pengguna mereka di kalangan semua pelayar popular.

Tambahan juga merupakan pilihan yang paling menguntungkan bagi pengguna mudah alih dan Firefox menyediakan banyak sambungan ciri unik. Sebagai contoh, Adblock untuk menyekat iklan mengganggu, Menyatakan untuk enjin teks-ke-ucapan, LastPass untuk menguruskan Kata Laluan, dan banyak lagi yang lain.

Ciri penyegerakan Firefox hampir sama dengan Chrome. Walau bagaimanapun, ciri mod malam mengubah halaman web untuk meminimumkan ketegangan mata yang paling biasa berlaku semasa anda menggunakan telefon anda.

7- CM Browser

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Penyemak imbas ini juga membolehkan anda mendayakan kunci kata laluan. Penyemak imbas CM juga mempunyai pilihan untuk membolehkan "membersihkan sejarah pada aplikasi keluar dan mematikan cookies" dari tetapan aplikasi.

Ciri membezakan penyemak imbas ini adalah sistem perlindungan terbina dalam yang mengimbas semua APK yang anda muat turun dari web. Tambahan pula, terdapat ciri-ciri seperti terbina dalam ad blocker, mod inkognito, mod malam, carian suara, penterjemah laman dan mod desktop juga.

8- Pelayar Opera

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Opera adalah nama yang agak popular di kalangan pelayar terbaik yang mempunyai prestasi yang mencukupi pada telefon pintar termasuk Android.

Kemas kini yang kerap dengan ciri-ciri canggih dan baru menjadikan Opera menjadi penghibur yang mengagumkan antara pelayar Android terbaik.

Terdapat ad-blocker terbina dalam, bar carian dengan pengimbasan kod QR, ciri suapan berita pintar di laman utama dan ciri-ciri lain. Walau bagaimanapun, Opera VPN telah meningkatkan peningkatan dalam permintaan penyemak imbas.

Anda juga boleh menyegerakkan data melalui membuat akaun Opera.

Selain pelayar biasa, terdapat Opera mini yang kurang pilihan ruang untuk orang-orang yang mempunyai telefon mudah alih yang ramai. Ia mempunyai ciri-ciri yang hampir sama dengan bar pemberitahuan Facebook.

9- Pelayar Dolphin

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Pelayar lumba-lumba dinamakan mengikut keupayaan mencari pertanyaan dengan arahan suara. Ini adalah satu ciri yang anda boleh dapatkan melalui pembantu AI tetapi ciri terbina dalam selalu menjadi kelebihan.

Kawalan gerak isyarat juga merupakan ciri tersendiri yang menjadikan Dolphin sebagai pilihan yang kompetitif untuk pelayar Android terbaik. Ciri ini membolehkan anda menanda halaman web dengan gerak isyarat jari; Walau bagaimanapun, Webzine adalah jawapan Dolphin kepada Flipboard yang merangkumi lebih daripada 300 sumber web dalam pelbagai kategori dalam gaya offline majalah.

Seperti Firefox dan penyemak imbas lain, pengguna Dolphin juga mempunyai pilihan untuk memuat turun sambungan dan add-on untuk meningkatkan kecekapan penyemak imbas.

Anda juga boleh mengaktifkan penyemakan imbas peribadi, melayari tab, penyegerakan kata laluan dan penyekatan iklan semasa menggunakan penyemak imbas Dolphin.

10- Puffin Browser

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Pelayar Puffin mungkin tidak semudah pelayar lain untuk Android tetapi ia mempunyai beberapa ciri jualan yang menjadikannya popular.

Ciri yang paling menonjol dari Puffin adalah bahawa ia mempunyai sokongan lalai untuk kandungan Adobe Flash yang menghilangkan semua masalah dan membolehkan anda memuat turun dan menyiarkan laman web, permainan Flash, dan video ke peranti anda dari jauh.

Terdapat ciri-ciri seperti emulasi kursor tetikus, gamepad maya, dan pemilih tema juga.

Ciri yang dibincangkan di atas muat turun Adobe menjadikan pelayaran Puffin sangat pantas; bagaimanapun, penyimpanan data Puffin pada awan membantu meningkatkan kelajuan serta melindungi data daripada penggodam dan Wi-Fi awam tidak bercagar.

11- Pelayar Ecosia

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Ecosia adalah pelayar dengan pendekatan yang sangat berbeza untuk mempromosikan budaya mesra alam. Sebagai contoh, carian yang dibuat melalui enjin carian Ecosia sendiri menyumbang ke arah periuk yang berlaku dalam penanaman pokok-pokok baru. Selain itu, keuntungan 80% digunakan dalam menanam pokok-pokok baru dengan harapan dapat menanam satu bilion pokok menjelang tahun 2020.

Sebaliknya, Ecosia menyediakan pilihan penyemakan yang baik menjadikannya salah satu penyemak imbas Android terbaik. Ia berasaskan kromium dan pengguna mengalami penyemakan imbas yang sama seperti itu dengan Chrome.

Perkara pelayar biasa seperti penanda halaman, berbilang tab, mod penyemakan imbas peribadi, dan muat turun adalah sebahagian daripada pelayar Ecosia juga.

12- UC Mini

Penyemak Imbas Android Yang Paling Selamat 2019

Pengguna Android mungkin biasa dengan pelayar UC kerana ia benar-benar popular di kalangan mereka. Walau bagaimanapun, mini UC datang dengan kelebihan lain yang sangat ringan.

Ia dilengkapi dengan ciri-ciri seperti mod malam, mod inkognito, kawalan gerak isyarat, dan sebagainya. Ia adalah percuma tanpa pembelian dalam apl dan secara teknikal adalah aplikasi Android Go.

Nikmati Surfing Web Android anda!

Melayari Web dengan Android memang boleh dilaksanakan, pastikan anda memilih pelayar yang betul yang tidak merosakkan privasi anda.

Pelayar terbaik untuk Android pastinya merangkumi kelajuan pantas dan kecekapan yang sama seperti yang anda alami ketika mencari web di PC.

Opsyen yang disebut di atas mungkin tidak sempurna tetapi mereka masih menjadi pilihan yang paling serasi dan popular di kalangan pengguna internet yang kebanyakannya melayari web dengan telefon mereka.