Perkhidmatan Perkhidmatan VPN Terbaik (Tepat) 2018 [Tetap]

[ware_item id=33][/ware_item]

Rangkaian Peribadi Maya yang juga dikenali sebagai VPN menjadi penting dan setiap keperluan pengguna di dunia hari ini. VPN sedang digunakan untuk beberapa tujuan yang berbeza. Ia bukan sahaja memastikan aktiviti dalam talian anda selamat dan selamat dengan melindungi iklan privasi anda menyulitkan data anda. Tetapi ia juga membolehkan anda mengubah lokasi geografi anda supaya anda boleh mengakses dengan mudah ke mana-mana kandungan yang disekat dari mana-mana sudut dunia.


Walau bagaimanapun, perkhidmatan VPN dibayar untuk menyediakan perkhidmatan yang lebih baik seperti menyediakan sambungan yang selamat, terjamin dan peribadi, akses internet percuma secara geografi terhad, tetapi semua perkhidmatan ini memerlukan banyak wang.

Tetapi bagaimana jika sesetengah VPN sepenuhnya bebas untuk digunakan dan tidak membelanjakan anda sesen pun. Ya! Anda mendengarnya betul; kini terdapat beberapa VPN yang bebas untuk digunakan dan tidak menimbulkan batasan yang teruk juga.

Perkataan '' Percuma '' dalam VPN percuma biasanya memberi inspirasi kepada pengguna, dan mereka secara umum tertarik kepada mereka. Walau bagaimanapun, ia mungkin bukan versi hebat yang juga tidak akan dilengkapi dengan semua ciri, tetapi pengguna masih tertarik hanya kerana mereka tidak perlu membayar wang.

Kebiasaannya terdapat dua kesilapan penting VPN percuma yang mungkin tidak bernilai beberapa dolar sebulan anda akan menyimpan dengan memilih langganan berbayar.

Perkhidmatan VPN percuma biasanya melakukan kerja minimum yang sederhana dan asas bagi pengguna mereka. Sebabnya agak mudah kerana mereka tidak mendapat bayaran untuk perkhidmatan mereka. Dalam erti kata lain, ia juga bermakna bahawa mereka mempunyai bilangan pelayan yang terhad. Oleh itu, semua pengguna mereka perlu berkongsi beberapa pelayan yang tersedia.

Selain itu, perkhidmatan VPN percuma ini tidak langsung mengambil pembayaran daripada pengguna, tetapi mereka perlu membuat wang. Untuk mencapai keperluan ini, penyedia VPN ini sering mengambil data internet pengguna dan menjualnya kepada agensi penguatkuasa undang-undang, pengiklan, dan pihak berkuasa yang lebih tinggi.

Sebagai tambahan kepada ini, VPN percuma kadang-kadang tidak mematuhi terma dan syarat mereka dan apa yang dijanjikan mereka telah dibuat dengan pengguna juga. Mari kita ambil contoh VPN Hola; penyedia dalam polisi privasi mereka telah menyebut dengan jelas bahawa mereka tidak menyimpan apa-apa log dan ia benar-benar selamat untuk menggunakannya. Tetapi, realiti sama sekali berbeza. Kebanyakan pengguna telah memberikan ulasan negatif mengenai VPN ini, dan lebih-lebih lagi, ia juga melanggar dasar privasinya dengan menjual maklumat peribadi pengguna dan log kepada pihak ketiga.

Terdapat lebih banyak alasan mengapa tidak disyorkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN percuma. Daripada perkhidmatan percuma, pengguna boleh memilih menggunakan perkhidmatan percubaan percuma yang ditawarkan oleh pelbagai pembekal VPN. Dengan cara ini, mereka akan dapat melihat bagaimana prestasi mereka dan jika mereka tidak berpuas hati, mereka juga boleh mendapatkan jumlahnya juga.

5 Senarai VPN Percuma Terbaik:

Di sini kami menyediakan perkhidmatan VPN percuma yang boleh didapati hari ini. Kami telah menyenaraihitamkan lima VPN percuma terbaik dan memberi penekanan kepada penggunaan terbaik bagi setiap mereka, jadi dengan cepat anda boleh menentukan yang sesuai dengan keperluan anda.

VPN percuma Had
VPN Hotspot Shield 500 MB setiap hari
VPN TunnelBear 500 MB sebulan
VPN Hide.Me Pemindahan data 2 GB sebulan
VPN Bercinta -10 GB pemindahan data sebulan
Sembunyikan. VPN lelaki Penggunaan data 2 GB sebulan
VPN Betternet Tiada had

Perisai Hotspot:

Hotspot Shield adalah yang terbaik VPN percuma yang telah membantu berjuta-juta orang dalam masa mereka memerlukan. Ia sering digunakan pada masa kudeta Turki dan Spring Arab. Pengguna mendapat akses percuma bukan sahaja kepada VPN tetapi juga sebagai Tambahan Chrome.

VPN Hotspot Shield menawarkan versi percuma hebat kepada pengguna. Ia akan memberi anda penggunaan data 500MB setiap hari. Walaupun, ia agak difahami bahawa ia tidak akan mencukupi untuk streaming atau torrenting. Tetapi ia berfungsi dengan baik sekiranya anda mahu membuka sekatan laman web atau mahu menyimpan data anda selalunya semasa menggunakan Wi-Fi awam.

Versi percuma Hotspot Shield hanya akan membolehkan anda menyambung kepada hanya satu peranti. Selain itu, anda juga boleh menggunakan satu pelayan di Amerika Syarikat. Dengan berbuat demikian, anda tidak akan dapat mendapat akses ke Netflix, Hulu, atau beberapa laman web streaming lain. Walau bagaimanapun, anda masih boleh mengakses YouTube, Facebook, atau beberapa laman media sosial lain yang mungkin disekat di rantau anda. Juga, ia serasi dengan semua sistem operasi utama.

Kelebihan:

 • Ia menyediakan penyulitan data yang boleh dipercayai.
 • Pengguna boleh mendapatkan akses mudah ke kandungan yang disekat.
 • Ia tidak menyokong E-mel.

Keburukan:

 • Ia hanya boleh menyambung ke satu peranti.
 • Ia terhad kepada 500 MB sehari.
 • Ia datang dengan iklan.

https: //www.hotspot-shield

TunnelBear:

Versi VPN TunnelBear adalah pilihan yang tepat untuk pemula. Ia adalah VPN yang paling mesra pengguna. Walau bagaimanapun, pengguna mendapat terhad kepada penggunaan data MB 500 sebulan. Jika pengguna tweet mengenai syarikat itu, boleh mendapatkan data tambahan 1 GB setiap bulan.

VPN baru-baru ini telah dibeli oleh McAfee dan kini mempunyai sumber tambahan tambahan yang datang dengan organisasi yang penting untuk terus membangunkan peningkatan keselamatan dan privasi kepada VPN mereka. Ia selamat untuk digunakan dan selamat untuk membuka kunci sebarang berita. Juga, ia tidak menyimpan maklumat peribadi pengguna dan melayari rekod.

Kelebihan:

 • Tiada iklan timbul.
 • Ia menyediakan mesra pengguna
 • Tiada IP dan pembalakan data.

Keburukan:

 • Ia menawarkan sedikit tetapan lanjutan.
 • Ia menyediakan akses terhad kepada pelayan.
 • Ia tidak berfungsi dengan baik dengan Netflix.
 • Ia terhad kepada 500 MB sebulan.

https://www.tunnelbear.com/

Sembunyikan. Saya:

Sembunyi. Saya adalah VPN berasaskan Malaysia yang menyediakan perkhidmatan percuma yang cemerlang. Para pengguna hanya terhad kepada lokasi pelayan, iaitu Kanada, Singapura, dan Belanda, dan mereka dibenarkan menggunakan data 2 GB sebulan untuk kegunaan percuma hingga 80 Mbps.

Oleh kerana kekurangan lokasi pelayan, VPN ini tidak sesuai untuk membuka kunci kandungan di seluruh dunia. Jika anda mencari pelayan di Amerika Syarikat atau UK, kemudian Sembunyikan. Saya bukan pilihan yang baik. Walau bagaimanapun, Sembunyikan. Saya mempunyai dasar privasi firma yang menyediakan penyulitan kuat untuk memastikan data anda selamat dan terjamin.

Kelebihan:

 • Ia bebas daripada iklan dan pembalakan juga.
 • Ia menyediakan sokongan penuh pelanggan.
 • Ia menawarkan kelajuan sambungan yang baik.

Keburukan:

 • Tiada akses ke Terbuka VPN.
 • Ia hanya terhad kepada tiga pelayan, dan tiada pelayan yang tersedia di AS, UK, dan Australia.
 • Batas 2 GB tidak mencukupi untuk pelbagai aktiviti seperti penstriman, penindaan, dan aktiviti berat yang lain.

https://hide.me

Bercerita:

Berbanding VPN percuma lain, Windscribe VPN adalah pilihan terbaik untuk mencuba. The VPcribed free Windscribe membolehkan penggunaan data 10 GB setiap bulan. Selain itu, ia menyimpan log sifar, menyediakan penyulitan kuat yang menjadikannya sempurna untuk privasi dan keselamatan.

VPN percuma Bercinta boleh didapati pada peranti tanpa had. Ia mempunyai 11 lokasi pelayan untuk dipilih. Sebagai tambahan kepada ini, anda juga boleh mengakses firewall dan ciri penyekat iklan mereka. Semua ciri-ciri ini menjadikan Berlindah VPN yang luar biasa sepanjang masa.

Kelebihan:

 • Ia menyediakan kelajuan cepat yang sangat baik.
 • Ia memberikan akses kepada pelayan mereka dalam lebih dari sepuluh
 • Ia tidak menyimpan log.

Keburukan:

 • Pemindahan data dihadkan.
 • Anda tidak boleh mendapat akses kepada semua pelayan.

https://windscribe.com/

HideMan VPN:

Hide Man VPN adalah satu lagi VPN percuma yang sangat baik. Seorang pengguna dibenarkan untuk akses percuma selama empat jam setiap minggu. Ia adalah VPN berasaskan London yang menghadkan jalur lebarnya kepada 2 GB penggunaan data setiap bulan.

Kelebihan:

 • Ia percuma selama empat jam setiap minggu.
 • Ia menyediakan penyulitan padu.
 • Ia mempunyai perisian intuitif dan merentas platform.

Keburukan:

 • Versi percuma adalah minimum.
 • Ia membocorkan DNS.
 • Log pengguna dipindahkan dan sering disimpan selama 14 hari.

https://www.hideman.net/

Betternet:

Betternet VPN adalah percuma selama-lamanya. VPN percuma adalah multi-platform percuma yang lengkap yang membolehkan pengguna menyambung ke internet secara tanpa nama. VPN digunakan untuk pelbagai sebab seperti melepasi sekatan geografi dan mengelakkan pengesanan. Seperti banyak perkhidmatan VPN yang mempunyai caj tahunan, VPN Betternet Free tidak mempunyai kos tahunan.

Ia adalah aplikasi yang dengan satu klik menyambung ke VPN dan membenarkan akses apabila diperlukan. Tidak perlu iklan pendaftaran juga tidak ada topi data. Semua ciri-ciri ini disediakan oleh iklan sekali-sekala dan walaupun versi premium dipromosikan yang agak boleh diurus dan bijaksana.

Sekiranya anda sedang mencari sesuatu, kemudian gunakan VPN percuma Betternet untuk menikmati pengalaman yang sempurna.

Kelebihan:

 • Tiada had data.
 • Ia percuma.
 • Ia tidak menghadkan data.

Keburukan:

 • Ia lebih perlahan daripada versi berbayar.

https://www.betternet.co/

Terdapat pelbagai pilihan yang baik ketika datang ke VPN percuma. Bagaimanapun, VPN percuma tidak berfungsi tanpa risiko dan kekurangannya. Jika anda berpuas hati dan jika ia berfungsi untuk anda, jadi dengan itu. Muat turun dan nikmati pengalaman anda. Tetapi jika anda bimbang tentang risiko VPN percuma, anda juga boleh mencuba VPN Terbaik dengan Pilihan Percubaan Percuma.

VPN Percuma Terbaik untuk iPhone:  

Menggunakan VPN secara beransur-ansur memperlahankan kelajuan internet yang membolehkan anda mengakses web, tetapi masih disyorkan untuk menggunakan perkhidmatan VPN. Adalah baik untuk menggunakan perkhidmatan VPN terutama jika anda berselancar di Rangkaian Awam. Perkhidmatan VPN juga membolehkan anda mengakses tapak geografi terhad yang jika tidak, anda tidak dapat mengakses.

Semua pengguna iPhone juga perlu bertukar kepada VPN. iPhone apabila mula-mula dilancarkan, mereka dikenali dengan keselamatan utuh tetapi pada masa iPhone telah menghadapi beberapa masalah privasi dan keselamatan siber. Juga, FBI telah menggodam pengganas dan iPhone jenayah yang Apple enggan membuka kunci.

Dalam keadaan sedemikian, semua pengguna iPhone pantas ke arah VPN untuk keselamatan dan perlindungan yang lebih baik. Mereka telah menyulitkan semua jenis trafik data masuk dan keluar dari peranti mereka. Akibatnya, mereka telah mengamankan diri mereka dari pengawasan kerajaan, penjenayah siber, dan isu privasi ISP.

Pengguna iPhone semakin mendapat manfaat dengan menggunakan VPN. Mereka dengan mudah boleh menyahsekat beberapa laman web, boleh lulus batasan geografi, boleh meningkatkan pengalaman permainan dalam talian mereka, dan boleh mengalir ke video dan kandungan yang disekat, dan banyak lagi.

Berikut adalah beberapa VPN percuma terbaik yang pengguna iPhone boleh cuba.

 

VPN percuma

 

Had

 

Dari mana hendak dapatkan?

TunnelBear

500 MB sebulan

https://www.tunnelbear.com/apps/ios

VPN oleh SurfEasy

250 MB

https://www.surfeasy.com/en/

VPN dalam Sentuhan

Tidak terhad

https://www.vpnintouch.com/

Perisai Hotspot

500MB sehari

https://www.hotspotshield.com/vpn/vpn-for-iphone/

Betternet

Tidak terhad

https://www.betternet.co/iphone-vpn/

VPN Percuma Terbaik untuk Telefon Android:

Seperti VPN percuma terbaik untuk iPhone, dengan cara yang sama, terdapat beberapa perkhidmatan VPN yang boleh didapati di kedai mainan Google untuk pengguna Android dan pastinya anda mungkin keliru yang merupakan pilihan yang tepat. Sekiranya anda juga mengalami keadaan yang sama, maka jangan risau kami menyediakan anda dengan perkhidmatan VPN percuma terbaik untuk pengguna Android yang pasti akan membantu anda.

 

 

VPN percuma

 

Had

 

Dari mana hendak dapatkan?

TunnelBear

500 MB sebulan

https://www.tunnelbear.com/

VPN Finch

3 GB sebulan

https://www.finchvpn.com

Proton VPN

Pelayaran Tanpa Had

https://free.protonvpn.com/

VPN Super

Tidak terhad

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrzheng.supervpnfree

Sentuh VPN

Tidak terhad

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northghost.touchvpn