Perkhidmatan VPN Terbaik 2017 – Perkara Keselamatan & Kebolehpercayaan

[ware_item id=33][/ware_item]

Apabila ia berkaitan dengan alat keselamatan dan kebolehpercayaan adalah faktor utama kerana anda mempercayakan alat ini dengan maklumat sensitif. Rangkaian Peribadi Maya adalah salah satu alat keselamatan yang menjamin identiti dalam talian dan data Internet anda melalui web. Beberapa hari yang lalu kami menerbitkan artikel mengenai Mengapa VPN diperlukan untuk Torrenting? Yang diterima dengan baik dan pengguna kami bertanya tentang mana yang merupakan perkhidmatan VPN terbaik kerana mereka prihatin terhadap maklumat peribadi mereka.


Oleh kerana terdapat banyak perkhidmatan VPN yang terdapat dalam industri; ia menimbulkan persoalan kebolehpercayaan dan keselamatan di kalangan syarikat. Dalam artikel ini, kami akan membincangkan perkhidmatan VPN yang sedang dalam permintaan, faktor utama yang menjadikan perkhidmatan VPN dapat dipercayai, dan menerangkan ciri-ciri perkhidmatan VPN terbaik.

Senarai Perbandingan Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

 perkhidmatan vpn terbaikexpressvpnlogoPureVPNPIA VPNIvacy VPN
Lokasi Panama Pulau British Virgin Hong Kong Amerika Syarikat Hong Kong
Penyulitan 2048-bit SSL AES 256-bit AES 256-bit AES 256-bit AES 256-bit
Protokol Keselamatan PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 PPTP, L2TP, IPSec, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2, SSTP PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, OpenVPN, IKEv2 (iOS), SSTP
Lokasi Pelayan 57 87 141 24 50
Bandwidth & Kelajuan Tidak terhad Tidak terhad Tidak terhad Tidak terhad Tidak terhad
Sokongan OS Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Penghala Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Penghala Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Penghala Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Penghala Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Penghala
Multi Logins 6 Peranti 3 Peranti 5 Peranti 5 Peranti 5 Peranti
Dasar Log Zero Tiada Log Tiada Log Tiada Log Tiada Log Tiada Log
Laman web Lawati Pembekal Lawati Pembekal Lawati Pembekal Lawati Pembekal Lawati Pembekal
Tawaran Pada Tawaran Jualan Musim Sejuk 72% OFF Jualan 36% OFF 78% OFF Jualan Musim Sejuk Jualan 52% OFF 86% OFF Jualan Musim Sejuk
Harga

$ 3.29 / mo

$ 8.32 / mo

$ 2.45 / mo

$ 3.33 / mo

$ 1.66 / mo

Sokongan Bitcoin Ya Ya Ya Ya Ya
Jaminan Wang Balik 30 hari 30 hari 7 hari 7 hari 7 hari


Berkaitan:
VPN Terbaik Untuk Mengambil Alih dan Perkongsian Fail P2P 2017

Ciri-ciri Eksklusif Yang Membuat Perkhidmatan VPN Terbaik

Setiap perkhidmatan VPN dalam industri menawarkan dua fungsi asas iaitu i.e. Enkripsi dan IP cloaking. Apa yang memisahkan perkhidmatan VPN terbaik dari yang lain adalah ciri eksklusif yang ditawarkan. Kami menyenaraikan beberapa ciri eksklusif perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai ini.

perkhidmatan vpn terbaik

NORDVPN | Pilihan Editor | Senarai Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

"Nama NordVPN diilhami oleh cita-cita Nordic yang menandakan keyakinan, kepercayaan, kebebasan dan inovasi. Ia mencerminkan bagaimana kami menghargai kebebasan pelanggan kami, bagaimana kami berusaha untuk inovatif dengan teknologi kami dan bagaimana kami bekerja. "- NordVPN

Syarikat ini lebih tertumpu pada 'Keselamatan' dan mempunyai beberapa ciri terbaik yang boleh dimiliki oleh alat keselamatan. Bukan sahaja pelayan SSL yang dicagar dioptimumkan Streaming dan P2P tetapi juga dilindungi dengan Anti-DDoS keselamatan.

NordVPN mempunyai khas TOR-over-VPN pelayan yang memberi anda kuasa TOR melalui perkhidmatan VPN untuk keselamatan yang kuat dengan itu ia menghilangkan keperluan pelayar Tor. Selain itu, jika anda merasakan bahawa kelajuan TOR adalah perlahan tetapi masih memerlukan keselamatan dwi maka ia juga menawarkan fungsi lain VPN-over-VPN dinamakan DoubleVPN.

Berkaitan: NordVPN aktif Jualan Musim Sejuk 72% sebagai tawaran masa terhad. Anda boleh ambil 2 tahun langganan dalam harga satu tahun dan serendah $ 3.29 sebulan dengan Kembali wang 30 hari jaminan.

Sekiranya anda lebih suka pergerakan dan kerja anda lebih bergantung pada mudah alih maka anda boleh menggunakan protokol keselamatan mudah alih terbaru mereka IKEv2 yang secara bijak memantau tingkah laku apa-apa perubahan rangkaian dan menyesuaikan diri dengan perubahan itu tanpa melanggar sambungan VPN. Pelanggan perisian mempunyai terbina dalam Kunci rangkaian atau Suis Bunuh Internet yang menghentikan semua lalu lintas Internet sekiranya sambungan VPN anda terputus dan dengan itu menghalang identiti sebenar anda daripada dibocorkan.

perkhidmatan vpn terbaik

EXPRESSVPN | Kedudukan Kedua | Senarai Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

"Kami membuat ExpressVPN kerana kami percaya bahawa semua orang, tidak kira tahap pengalaman teknikal mereka, boleh menggunakan Internet secara bebas dan selamat." - ExpressVPN

Syarikat lebih menumpukan pada 'Prestasi' dan mempunyai pelayan SSL yang paling selamat yang dijamin dalam industri. Perkhidmatan ini terus mengemas kini dan memasang lokasi pelayan baru setiap minggu supaya para penggunanya mendapat uptime server 99.9 peratus. Ia juga mempunyai perkhidmatan pelanggan yang aktif dengan percuma Live Chat sokongan untuk menyamai prestasi tersebut.

Berkaitan: ExpressVPN berada pada a Jualan diskaun sebanyak 36% untuk masa yang terhad. Anda boleh ambil Langganan 1 tahun untuk serendah $ 8.32 sebulan dengan Kembali wang 30 hari jaminan.

ExpressVPN adalah perkhidmatan VPN tradisional tetapi memberi tumpuan lebih kepada memberikan pengalaman pengguna yang lebih baik. Sebagai contoh, ia mempunyai pelanggan perisian yang mudah dan mudah untuk digunakan dengan fungsi terbina dalam Internet Kill Switch, Test Speed, dan Lokasi Pintar yang memilih pelayan terbaik bergantung pada sambungan anda. Jika kerja anda lebih bergantung pada Rangkaian Point-to-Site (biasanya digunakan dalam Windows Azure) maka ExpressVPN mempunyai sokongan untuk SSTP protokol keselamatan.

perkhidmatan vpn terbaik

PUREVPN | Kedudukan Ketiga | Senarai Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

"PureVPN dicipta dengan motif tunggal untuk menjaga privasi dalam talian anda utuh dan menawarkan kebebasan internet mutlak." - PureVPN

Syarikat ini lebih tertumpu kepada 'Inovasi' dan mempunyai beberapa ciri inovatif terbaik dalam industri. Bukan sahaja pelayan SSL yang dicagar dioptimumkan Streaming dan P2P tetapi juga dilindungi dengan Anti-DDoS (dibayar) dan Firewall NAT (dibayar) keselamatan.

PureVPN mempunyai ciri khas Split Tunneling fungsi yang memberikan manfaat kepada pelbagai tugas dengan memisahkan lalu lintas Internet ke dalam trafik 'disulitkan' dan 'tidak terenkripsi'.

Berkaitan: PureVPN aktif 78% Tahun Baru dijual sebagai tawaran masa terhad. Anda boleh ambil 2 tahun langganan dalam harga 1 untuk serendah $ 2.45 sebulan dengan Kembali wang 7 hari jaminan.

Jika anda seorang pengguna Windows OS maka Router Maya fungsi membolehkan anda menukar komputer riba atau desktop anda ke dalam penghala maya dan menggunakannya untuk menyambung ke 10 lebih banyak peranti. Pelanggan perisian mempunyai Suis Bunuh Internet automatik Pemilihan Tujuan Pintar fungsi, dengan hanya satu klik butang i.e. Streaming, Keselamatan, Melayari, dan sebagainya untuk memberi anda pengalaman peribadi.

perkhidmatan vpn terbaik

PIA VPN | Kedudukan keempat | Senarai Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

"Kami ingin mempercayai bahawa penerapan lapisan privasi dan keselamatan kami adalah penyelesaian yang paling berkesan untuk masalah yang dihadapi oleh pengguna hari ini. Penyelesaian kami untuk privasi dan keselamatan adalah untuk menyediakan terowong VPN yang selamat dengan penyulitan super kuat. "- PIA

Akses Internet peribadi adalah peneraju dalam perkhidmatan VPN tradisional. Ia mempunyai pelayan SSL yang dioptimumkan untuk streaming dan P2P perkongsian fail. Jika anda adalah pengguna VPN sekali-sekala, maka PIA VPN mempunyai pelan harga yang paling menarik di pasaran.

Berkaitan: Akses Internet Persendirian dihidupkan Diskaun 52% jualan untuk masa yang terhad. Anda boleh ambil Langganan 1 tahun untuk serendah $ 3.33 sebulan dengan Kembali wang 7 hari jaminan. 

Pelanggan perisian adalah mudah dan mudah digunakan dan mempunyai terbina dalam Suis Bunuh Internet dan a Penyekat iklan yang menyekat iklan, malware, dan penjejak. Jika kerja anda bergantung pada proksi maka Tawaran Internet Persendirian menawarkan Socks5 proksi.

perkhidmatan vpn terbaik

VPAC IVACY | Kedudukan 5 | Senarai Perkhidmatan VPN Terbaik 2017

"Di Ivacy, kepintaran ditegakkan sepanjang kitaran pembangunan produk kami. Kami percaya kebebasan dalam talian yang lengkap, bersama dengan keselamatan pengguna yang tidak dapat ditembusi. "- Ivacy VPN

Ivacy adalah syarikat yang paling didorong oleh inovasi 'kedua' dalam industri VPN. Bukan sahaja syarikat itu adalah pusat daya tarikan kerana ia paling harga yang berpatutan tetapi juga dengan ciri inovatifnya.

Ivacy VPN menawarkan a DNS pintar add-on untuk mencegah kebocoran DNS dan laluan semua lalu lintas Internet anda melalui pelayan DNS khusus. Pelanggan perisiannya mudah digunakan dan mudah dengan fungsinya Suis Bunuh Internet dan Split Tunneling untuk memisahkan trafik Internet anda ke 'tidak disulitkan' dan 'disulitkan' untuk membolehkan anda melakukan pelbagai tugas.

Berkaitan: Ivacy VPN aktif 86% musim sejuk dijual sebagai tawaran masa terhad. Anda boleh ambil 2 tahun langganan dalam harga 1 untuk serendah $ 1.66 sebulan dengan Kembali wang 7 hari jaminan

Pelayan diamankan dengan SSL teknologi, IPv6 perlindungan, dan dioptimumkan untuk streaming dan P2P perkongsian fail yang membantu anda memintas kebanyakan sekatan laman web serantau.

Faktor Utama Yang Membuat Perkhidmatan VPN Boleh Dipercayai?

Terdapat pelbagai faktor utama yang harus anda tumpukan semasa memilih perkhidmatan VPN.

1. Zero Log Policy

Terdapat banyak perkhidmatan VPN percuma yang log aktiviti Internet anda dan membenarkan pihak ketiga seperti pengiklan dan agensi pengawasan kerajaan untuk mengakses maklumat sensitif anda. Atau beberapa VPN berbayar yang berpusat di negara pengawasan seperti Amerika Syarikat bertanggung jawab untuk mematuhi peraturan.

Perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai harus mematuhi dasar Zero-Log dengan ketat yang bermaksud bahawa pelayan VPN mereka tidak dibenarkan untuk log apa-apa aktiviti web (misalnya setem masa, URL, kuki dan sebagainya). OK jika perkhidmatan menggunakan beberapa log sambungan peribadi penggunaan data dan masa penyambungan untuk mengekalkan perkhidmatan mereka.

2. Kaedah Pembayaran Bitcoin

Setiap kali anda menjalankan transaksi kewangan dalam talian, butiran anda disimpan dalam pangkalan data syarikat yang dapat dikesan kembali kepada anda pada bila-bila masa. Bitcoin adalah kaedah pembayaran tanpa nama yang membolehkan orang melakukan transaksi dalam talian dengan selamat dan tanpa nama. Berikut adalah panduan mengenai Cara Beli Bitcoin.

Untuk mengelakkan menyimpan maklumat sensitif dalam pangkalan data mereka; perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai harus menawarkan kaedah pembayaran Bitcoin untuk memastikan maklumat penggunanya tanpa nama dan tidak boleh dipercayai. Bukan sahaja Bitcoin akan membantu anda membeli VPN tanpa nama tetapi juga membantu dengan pembelian dalam talian lain juga.

3. Pelayan VPN yang meluas dengan lebar jalur yang tidak terkunci & Kelajuan

Sesetengah perkhidmatan dan laman web dipisahkan ke lokasi geografi dan menyekat pengguna Internet daripada memotong sekatan geo ini dengan secara aktif menyekat pelayan VPN. Perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai sepatutnya mempunyai pelayan VPN yang meluas di lokasi PRIME untuk bukan sahaja memintas sekatan serantau tetapi juga menguruskan lalu lintas penduduk pengguna Internet.

Soalan Lazim

Q - Apakah Rangkaian Peribadi Maya atau VPN?

Rangkaian Persendirian Maya adalah teknologi yang menghubungkan dua komputer jauh melalui web menggunakan sambungan peribadi. Sambungan peribadi itu kadang-kadang dirujuk sebagai - Tunnel - yang disulitkan dengan menggunakan beberapa algoritma penyulitan.

Teknologi ini datang dari persekitaran korporat di mana pelanggan (pekerja) menyambung ke host (rangkaian korporat) untuk bekerja dari lokasi terpencil. Oleh kerana sambungan menyediakan privasi di web, banyak perkhidmatan VPN komersial menyediakan pelayan VPN untuk membolehkan pelanggan mengakses Internet secara peribadi.

Q - Bagaimana VPN mengamanahkan data saya?

Apabila anda melanggan perkhidmatan VPN, ia memberikan anda klien perisian yang memudahkan sambungan yang selamat dan peribadi antara anda dan pelayan VPN jauh yang tersebar di seluruh dunia. Data yang menghantar antara anda dan pelayan kemudian dienkripsi menggunakan algoritma dan protokol penyulitan yang berbeza.

Q - Adakah VPN sahkan?

Ya. VPN sah untuk digunakan kerana teknologi ini memberikan keselamatan kepada rangkaian korporat, dan melindungi data anda dari bahaya.

Q - Adakah VPN menghalang ISP daripada memantau data saya?

Ya. Oleh kerana VPN menyulitkan data anda dengan algoritma penyulitan seperti AES 256-bit, ISP anda tidak dapat memantau data Internet anda.

Q - Adakah VPN menghalang pengawasan besar-besaran kerajaan yang tidak disasarkan?

Ya. Atas sebab yang sama seperti diuraikan di atas, Tunnel VPN menyulitkan seluruh sesi Internet anda dari peranti anda ke pelayan VPN.

Q - Adakah OK untuk mempercayai pembekal perkhidmatan VPN?

Ia berbeza penyedia kepada pembekal. Sesetengah penyedia VPN mempunyai dasar privasi yang telus mengenai apa yang mereka akan kumpulkan dan apa yang tidak, sementara sesetengah penyedia mempunyai dasar rendang dan kenyataan yang samar-samar tentang apa yang mereka akan kumpulkan. Oleh itu, adalah tanggungjawab anda untuk membaca dasar privasi dan terma perkhidmatan bagi semua pembekal perkhidmatan berasaskan langganan.

Q - Bolehkah saya menggunakan VPN untuk menyekat saluran yang disekat?

Ya. Anda boleh menggunakan VPN bukan sahaja untuk mengakses laman web yang disekat geo tetapi juga aliran kandungan perkhidmatan streaming yang disekat seperti Netflix dan Hulu. Anda boleh mengikuti panduan kami di VPN Terbaik untuk Penyiaran.

Pemikiran Akhir

Kami memilih perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan terbaik ini setelah menyemak Dasar Privasi dan Syarat Perkhidmatan mereka, dan mengukur pelanggan mereka secara dalam talian. Walaupun perlu memasang Antivirus untuk mengamankan sistem anda, ia juga perlu memilih perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai untuk mendapatkan identiti dalam talian dan data Internet anda. Perkhidmatan VPN yang disenaraikan di sini adalah ketat pada dasar Zero-Log mereka dan menawarkan ciri-ciri terbaik.