Преглед на частен достъп до Интернет | Да разберем действителните факти и цифри

[ware_item id=33][/ware_item]

Частният интернет достъп е базирана в САЩ VPN услуга, която е наистина достъпна за всички интернет потребители. Той има достатъчен брой сървъри и е съвместим с всички популярни платформи, включително Windows, Mac, iOS, Android и Linux. Освен това имате възможност да свържете 5 едновременни устройства с един PIA VPN акаунт.


Те имат ефективни протоколи за криптиране и някои от отличителните функции за поверителност като Kill превключвател и IPv6 защита срещу теч. И все пак има няколко липси, но това са незначителни.

Преди да напиша преглед на частния достъп до интернет, аз се абонирах за шестмесечния пакет частен достъп до интернет, за да може да се прецени по-точно работата на VPN услугата. Също така задачите за измерване на Torrenting и поточно предаване се изпълняваха с частната интернет връзка, тъй като повечето VPN потребители са предназначени да изпълняват тези задачи чрез VPN.

Нека да проверим бързо & Това е PIA VPN

Плюсове минуси
Наистина достъпни Без чат поддръжка и малко липсва поддръжка на клиенти
Огромни опции на протоколи за криптиране Не са много местоположенията на сървъра
Политика без регистрация
Многобройни опции за плащане, включително анонимни канали като карти за подаръци и биткойн
Kill превключвател и IPv6 защита от теч
Удобен за потребителя уебсайт
P2P разрешително

В този преглед на частния интернет достъп ще разберете всички жизненоважни подробности и преглед на производителността, така че по-добре да решите дали да изберете PIA или не.

Също така, социалният канал reddit има многобройни отзиви на PIA потребители, които препоръчват PIA VPN на други и са доволни от работата му..

Ценови планове

Докато прегледът на частния достъп до интернет не открих никаква разлика по отношение на функциите, които предоставят във всички планове. Това означава, че избраният от вас план просто се различава по цена и продължителност на абонамент за VPN.

Намерих частния интернет достъп за изключително евтин VPN доставчик в сравнение с други популярни VPN доставчици и неговите характеристики са почти същите като цените VPN услуги. С основните планове, подобно на повечето VPN доставчици, PIA VPN добави нов ценови пакет, който е изключително достъпен. частен интернет-достъп, цена

Пакетите, които PIA VPN предлага на клиентите са;

  • Едномесечен план - $ 6,95 / M
    Този план е за един месец и трябва да подновявате абонамента си след всеки месец. Това е най-основният план, който е сравнително по-евтин от другите VPN, но сред останалите планове на PIA, едномесечният план не предлага никакви отстъпки.
  • Едногодишен план - $ 3.33 / M
    за този план получавате абонамент за цяла година в общата сума от 39,95 USD. Ако избирате този пакет, тогава трябва да плащате месечна сума, която е почти 52% отстъпка в сравнение с едномесечен план.
  • Двугодишен план - $ 2.91 / M

Двугодишен план рядко се предлага от доставчик на VPN и на толкова ниска цена. Трябва да платите общо $ 69.95 за две години. Тази цена предлага отстъпка от 58% всеки месец.

Тук трябва да поясня, че по-дълъг абонамент ви прави обвързан и не можете да прескочите до друга VPN. И все пак, изход за тази грижа е осигурен от PIA VPN и те ви предлагат седемдневна гаранция за връщане на парите с всеки план. Това може да ви помогне да стигнете до по-добро решение за кой план можете да изберете, дали VPN работи добре за вас и други подобни неща.

За разлика от повечето правила за възстановяване на суми, най-доброто, което открих в частния достъп до интернет е, че те нямат никакви ограничения или скрити изисквания за възстановяване. Видях обаче, че много клиенти са раздразнени и ми е трудно да върнат възстановяването.

Начин на плащане

PIA VPN предостави адекватен брой канали за клиентите, така че те да могат лесно да плащат за абонамента. Полезно е, че те предоставят и опции за плащане като PayPal, които са най-безопасните, тъй като поддържат анонимността на вашата идентичност. частен интернет-достъп плащане

Те имат и опции за криптовалута като биткойн и Z-кеш. PIA приема карти за подаръци и можете да плащате чрез кредитни карти или други платежни системи.

Преглед на частен достъп до Интернет; Сигурност

Най-основното нещо и за което VPN е нараснал толкова много, е сигурността и поверителността, които потребителят получава с този инструмент. Видях някои от популярните протоколи за сигурност, докато продължавах прегледа на частния интернет достъп. Местоположението на PIA VPN обаче не е идеално за клиентите, тъй като се намира в САЩ.

САЩ се считат за малко рисковано място, тъй като имат строги закони по отношение на използването на интернет и поверителността. Освен това има някои основни идентичности за наблюдение като ЦРУ и НСА; следователно е възможно частният достъп до Интернет да получи известие за спиране на услугата или по-заплашително е искането да се предадат всички лични данни на клиента, без да се уведомяват потребителите.

За щастие, PIA услугата поддържа функции, които гарантират подобрена сигурност и поверителност. Най- Опции за шифроване на частен достъп до Интернет осигурете на потребителите множество възможности за избор между сигурност OpenVPN, PPTP и L2TP.

OpenVPN е най-добрият протокол за сигурност с криптиращите канали като AES-128 и AES-256. Най-бързият режим на криптиране е AES-128 с умерена сигурност; обаче AES-256 е най-сигурното криптиране. Има многобройни комбинации за настройка на поверителност, които потребителят може да избере според нуждите и използването му. На страницата за шифроване на VPN на PIA можете да получите подробна информация за настройките и режимите на криптиране.

Също така, PIA VPN има SOCKS5 прокси и P2P поддръжка. Това са някои редки функции при доставчиците на VPN, които правят сърфирането в интернет безопасно за клиентите.

Няма политика за регистрация

Поверителността на VPN също зависи от политиката, която доставчикът е запазил за потребителските данни, които са получени от тях. Частният достъп до Интернет има кратка политика за поверителност, в която видях само кратко изречение по отношение на тяхната политика за регистрация, която е; „PrivateInternetAccess.com не събира или регистрира никакъв трафик или използване на своята виртуална частна мрежа („ VPN “) или прокси.“

Преглед на частен достъп до Интернет | Да разберем действителните факти и цифри

Подробната информация обаче е предоставена в раздела с често задавани въпроси в статията „Да влезете ли“. Те твърдят, че информацията никога не се съхранява при тях и ако например дневниците се поддържат за кратък период, тогава PIA я пренасочва към нулево устройство, вместо да я съхранява на твърдия диск. Тук можете да получите повече подробности за политиката за регистрация на PIA.

Други функции за поверителност

Има някои специфични функции за поверителност, които забелязах при преглед на частния достъп до Интернет. Тези функции добавят към поверителността на PIA VPN клиент, в който основните характеристики са Kill Switch и IPv6 защита от теч.

Най- Kill превключвател помага за осигуряването на данни чрез блокиране на целия интернет трафик, когато VPN връзката изчезне неочаквано. От друга страна IPv6 защита срещу теч предотвратява изтичане на IPv6 адрес извън вашия VPN тунел.

Те също имат рекламен блокер, който автоматично блокира всички натрапчиви реклами от вашето сърфиране в интернет. Въпреки това, нещо, което забелязах, докато частният достъп до интернет преглежда, че те не позволяват персонализиране на рекламен блокер PIA MACE и понякога не е в състояние да блокира реклами.

Частен достъп до Интернет; Характеристика

частен интернет-достъп-функции

Местоположения на сървъри

Сървърната мрежа на PIA VPN е доста ограничена по отношение на държавите. Те са базиран в САЩ VPN доставчик, намиращ се в Мичиган, с повече от 3000 сървъра в 28 страни по целия свят. Местоположението на сървърите им може да е по-малко от повечето доставчици на VPN, но увеличеният брой сървъри позволяват приличен шанс за деблокиране на ограничено съдържание.

Преглед на частен достъп до Интернет | Да разберем действителните факти и цифри

Освен това предимството на превключването на сървъра е, че можете да проверите за бърз сървър, ако текущият ви сървър не работи добре. Отраженията за скоростта може да се дължат на натоварването на сървъра или може да се окаже, че той се намира далеч от реалното ви местоположение.

производителност

Тествах скоростта на PIA VPN с свързване на различни сървъри, така че да може да се разбере кой точно сървър се представя добре.

Когато по време на прегледа на частния интернет достъп се тестват различни сървъри, скоростта на изпълнение е адекватна и задоволителна. Най-ефективните и добре работещи сървъри бяха от Великобритания и Германия; другите обаче също бяха адекватни. Освен това, скоростта на изпълнение варира в зависимост от протоколите за сигурност и най-бързият протокол е L2TP.

Ето защо, ако се нуждаете от бърза скорост с умерена сигурност, като например по време на торент, можете да отидете с този протокол и място на сървъра, където законите за торента са гъвкави.

Също така съм тествал услугата PIA за различни течове като IP теч, DNS теч и най-важното - WebRTC теч. За щастие, резултатите за PIA VPN бяха положителни и нямаше IP теч, изтичане на DNS или WebRTC.

Съвместими платформи

Частният достъп до Интернет е съвместим с всички популярни платформи като Android, Mac, iOS, Linux и Windows. Също така, можете да го инсталирате на вашите DD-WRT и Tomato рутери.

Преглед на частен достъп до Интернет | Да разберем действителните факти и цифри

Също така, те имат безплатно разширение за потребителите на Chrome и приложение за Android. Безплатното разширение ви предоставя ограничените функции в сравнение с тяхната премиум версия; приложението обаче е почти като Windows или други платформи. Характеристиките са същите, както и опциите за протоколи за криптиране.

уебсайт частен интернет-достъп-сайт

Посещавайки уебсайта на PIA, намерих лесен достъп до цялата жизненоважна информация за тяхната услуга, както и до страниците с връзки. Това е информативен канал и дисплеят има лесни указания за основната информация, от която се нуждаете.

Основната информация като ценови пакети, VPN функции, местоположението на сървъра и други подробности за PIA услугите се показва на началната страница. Въпреки това, в долната част на началната страница, можете да намерите лесните връзки към други страници.

За разлика от други VPN сайтове, прегледът на частния достъп до Интернет разкри факт, че тази VPN услуга не е затъмнявала каквито и да било подробности. Те осигуряват лесен достъп и насоки към многобройни проблеми и информация, от които клиентът би се нуждаел.

Страници като VPN криптиране предоставят подробни знания за всеки потребител с различни нужди. И все пак разделът за VPN блог е много полезен за новите потребители на VPN, както и за тези, които използват тази технология от адекватен период от време. Наред с блог раздел, PIA VPN официалният сайт предоставя лесни ръководства и раздел с често задавани въпроси, включително видео уроци.

Подробности и информация за уебсайтове е жизненоважна част от VPN услугата, тъй като улеснява всички клиенти да управляват VPN гладко и ефективно. За съжаление, отличителна черта на много VPN уебсайтове е поддръжката на чат на живо, която отсъства от PIA VPN. Но друга отлична характеристика на уебсайта на PIA е, четецът е в състояние да види уебсайта на 18 различни езика.

Поддръжка на клиенти

Масова липса и липса на поддръжка на клиенти на частен достъп до Интернет е липсата на поддръжка за чат на живо. Въпреки че имат подробен информационен раздел като ръководства, блогове и често задавани въпроси, но денонощната поддръжка на клиенти има бърз отговор и повечето потребители намират за по-удобна опция за решаване на проблеми.

От друга страна, те имат страница за връзка с нас, където можете да изпратите вашето запитване. Когато обаче изпратих проблем за тестване на услугите им за преглед на частния достъп до Интернет, отговорът от тях беше получен след часове. Освен това обратната връзка от клиентите показва, че са изправени пред проблеми, докато се свързват с екипа за поддръжка на клиенти.

Но все пак е добре отговорът да бъде получен в часови период, вместо да чакате толкова седмици.

PIA Докато торент

Що се отнася до торент, аз съм доволен от капацитета за изтегляне на PIA VPN, тъй като той предлага неограничена честотна лента и не се забивате с ограничения на данните. И все пак, трябва да се сблъскам с малко бавно изтегляне в сравнение с други дейности за сърфиране с PIA връзка.

Въпреки това, полезно нещо за PIA е функцията за превключване на убийствата. Докато поройът трябва да се сблъскам с връзката най-често спада и поради превключвателя за убийство, интернет автоматично се изключва, за да се избегне изтичане на IP и унищожаване на анонимност.

Друго нещо, което забелязах, е, че PPTP протоколът има адекватна скорост по време на торент, тъй като този протокол осигурява най-бързата скорост с малко ниска сигурност.

Коментар от дискусия PIA за торент?.

Коментар от дискусия PIA за торент?.

Поток с частен достъп до Интернет

Частният достъп до Интернет е добра VPN за целите на потока. Намирам много канали за стрийминг, които работят точно с тази услуга; обаче не беше в състояние да деблокира Netflix. Основната причина за такъв проблем може би е, че Netflix е блокирал много VPN канали и PIA вероятно е един от тези доставчици.

И въпреки това, другите канали за стрийминг работеха ефикасно и открих по-плавен YouTube стрийминг, когато се свърза с PIA. Също така, прегледът на частния интернет достъп от други лица показва, че те са доста доволни от поточната производителност, различна от Netflix.

Коментар от дискусия PIA подходящ за стрийминг и обща употреба?.

Настройка на частен достъп до Интернет

Настройката на PIA VPN е наистина лесна и всичко, което трябва, е да въведете имейл адреса и начин на плащане, чрез който да се абонирате за VPN. Има методи като биткойн или подаръчни карти, който ви позволява напълно анонимен абонамент, без да давате никакъв вид лични данни.

Те ще ви изпратят имейл за данните за влизане, след като приключите с процедурата за плащане. Сега можете да влезете от уебсайта и да изтеглите VPN клиента за вашето устройство. Има опциите за платформата, която търсите за изтегляне. Освен това можете да намерите ръководствата за настройка на различни платформи на уебсайта на PIA, включително видео уроците.

Преглед на частен достъп до Интернет | Да разберем действителните факти и цифри

заключение

След този преглед на частния достъп до Интернет стигнах до заключението, че този доставчик на VPN има всички основни характеристики на VPN с някои недостатъци. Въпреки това, когато сравняваме цената на PIA VPN с други доставчици, тя е наистина евтина и изключително достъпна.

Също така, те дадоха същите функции за всички лица, позволяващи ощипване на VPN абонамента. Следователно, това е добро внимание за тези, които търсят достъпна VPN услуга, която е еднакво реномирана и ефективна в работата.