Privát internet-hozzáférés áttekintése Nézzük meg a valós tényeket és adatokat

[ware_item id=33][/ware_item]

A privát internet-hozzáférés az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltatás, amely valóban megfizethető minden internetfelhasználó számára. Megfelelő számú szerverrel rendelkezik, és kompatibilis az összes népszerű platformmal, beleértve a Windows, Mac, iOS, Android és Linux rendszert. Ezenkívül lehetősége van 5 egyidejű eszköz csatlakoztatására egyetlen PIA VPN-fiókkal.


Hatékony titkosító protokollokkal és néhány jellegzetes adatvédelmi funkcióval, például Öld meg a kapcsolót és IPv6 szivárgás elleni védelem. Vannak azonban néhány hiányosság, de ezek kisebbek.

Mielőtt elkészítenék a magán-internet-hozzáférés áttekintését, feliratkoztam a magán-internet-hozzáférés hat hónapos csomagjára, hogy a VPN-szolgáltatás teljesítményét pontosabban lehessen értékelni. A torrenting és streaming mérési feladatait a privát internetkapcsolat segítségével is elvégezték, mivel a legtöbb VPN-felhasználó ezeket a feladatokat a VPN-en keresztül kívánja elvégezni..

Gyorsan ellenőrizzük a Pro-t & A PIA VPN

Pro'sCon a
Nagyon megfizethető Nincs élő csevegési támogatás és kissé hiányzik az ügyfélszolgálat
Titkosítási protokollok széles választéka Nincs sok szerverhely
Nincs naplózási politika
Számos fizetési lehetőség, névtelen csatornákkal, például ajándékkártyákkal és Bitcoin-kel
Gyilkos kapcsoló és IPv6 szivárgás elleni védelem
Felhasználóbarát webhely
P2P engedély

Ebben a magán-Internet hozzáférés áttekintésben megismerheti az összes lényeges részletet és a teljesítmény áttekintését, így jobban eldöntheti, hogy a PIA-t választja-e vagy sem..

A reddit közösségi csatorna emellett számos PIA felhasználói véleményt tartalmaz, akik másoknak javasolják a PIA VPN-t, és elégedettek a teljesítményével.

Árképzési tervek

A privát internet-hozzáférés áttekintése közben nem találtam különbséget azokkal a szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyeket az összes tervvel biztosítanak. Ez azt jelenti, hogy az Ön által választott terv különbözik az árban és a VPN-előfizetés időtartamában.

A privát internet-hozzáférést rendkívül olcsó VPN-szolgáltatónak találtam, összehasonlítva a többi népszerű VPN-szolgáltatóval, és funkciói szinte megegyeznek a drága VPN-szolgáltatásokkal. Az alaptervekhez hasonlóan, a legtöbb VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan, a PIA VPN hozzáadott egy új árazási csomagot, amely rendkívül megfizethető. privát-internet-csatlakozási áron

A PIA VPN csomagok az ügyfelek számára;

  • Egyhavi terv - 6,95 USD / M
    Ez a terv egy hónapra szól, és előfizetését minden hónap után meg kell újítania. Ez a legalapvetőbb terv, amely viszonylag olcsóbb, mint a többi VPN, de a PIA egyéb tervei között az egy hónapos terv nem kínál kedvezményt.
  • Egyéves terv - 3,33 USD / M
    ehhez a tervhez egy egész évre szóló előfizetéssel 39,95 USD összeget kapsz. Ha ezt a csomagot választja, akkor fizetnie kell egy havi összeget, amely majdnem 52% -kal kedvezményes az egy hónapos tervhez képest.
  • Kétéves terv - 2,91 USD / M

A VPN-szolgáltatók ritkán kínálnak kétéves tervet és ilyen alacsony költséggel. Két év alatt összesen 69,95 dollárt kell fizetnie. Ez az ár minden hónapban 58% -os engedményt jelent.

Itt meg kell tisztáznom, hogy egy hosszabb előfizetés kötelezővé teszi Önt, és nem ugorhat át egy másik VPN-re. Ennek ellenére a PIA VPN nyújt megoldást erre az aggodalomra, és ők kínálnak Önnek hét napos pénz-visszafizetési garancia minden tervvel. Ez segíthet abban, hogy jobb döntést kapjon az Ön által választott tervre vonatkozóan, hogy a VPN jól működik-e az Ön számára, és ilyen egyéb dolgok.

A legtöbb visszatérítési irányelvvel ellentétben a privát internet-hozzáférés során a legjobb dolog, amit azért találtam, hogy nincsenek korlátozások vagy rejtett visszatérítési követelmények. Láttam azonban, hogy sok ügyfél ingerült, és nehezen tudom visszatéríteni a visszatérítést.

Fizetési mód

A PIA VPN megfelelő számú csatornát biztosított az ügyfelek számára, hogy könnyebben fizethessenek az előfizetésért. Jó dolog az, hogy olyan fizetési lehetőségeket is nyújtanak, mint például a PayPal, amelyek a legbiztonságosabbak, mivel névtelenül tartják az Ön személyazonosságát. privát-internet-csatlakozási fizetés

A kriptovaluta lehetőségei is vannak, például Bitcoin és Z-cash. A PIA ajándékkártyákat fogad el, és fizethet hitelkártyákkal vagy más fizetési rendszerekkel.

Privát internet-hozzáférés áttekintés; Biztonság

A legalapvetőbb dolog, amelyre a VPN annyira nőtt, hogy biztonságot és adatvédelmet érjen el a felhasználó ezzel az eszközzel. Láttam néhány népszerű biztonsági protokollt, miközben folytatom a Private Internet Access felülvizsgálatát. A PIA VPN elhelyezkedése azonban nem ideális az ügyfelek számára, mivel az Egyesült Államokban található.

Az Egyesült Államokat kissé kockázatosnak tekintik, mivel szigorú törvények vonatkoznak az internethasználatra és a magánéletre. Vannak még néhány fontos megfigyelési identitás is, mint például a CIA és az NSA; ezért előfordulhat, hogy a magán-Internet hozzáférés értesítést kap a szolgáltatás leállításáról, vagy annál fenyegetőbb az igény, hogy minden ügyfél személyes adatait átadják anélkül, hogy a felhasználókat értesítenék..

Szerencsére a PIA szolgáltatás olyan szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek javítják a biztonságot és a magánélet védelmét. Az A privát internet-hozzáférés titkosítási lehetőségei számos választási lehetőséget kínál a felhasználóknak az OpenVPN, a PPTP és az L2TP biztonság között.

Az OpenVPN a legjobb biztonsági protokoll olyan titkosító csatornákkal, mint az AES-128 és az AES-256. A leggyorsabb titkosítási mód az AES-128, közepes biztonsággal; azonban az AES-256 a legbiztonságosabb titkosítás. Számos adatvédelmi kombináció létezik, amelyeket a felhasználó kiválaszthat igényei és felhasználása szerint. A PIA VPN Encryption oldalán részletes információkat szerezhet a titkosítási beállításokról és módokról.

A PIA VPN-nek SOCKS5 proxy és P2P támogatása is van. Ez a VPN-szolgáltatók néhány ritka funkciója, amelyek biztonságossá teszik az internetes böngészést az ügyfelek számára.

Nincs naplózási politika

A VPN magánéletének függvénye annak a házirendetől is függ, amelyet a szolgáltató betartott a felhasználói adatokkal kapcsolatban. A privát internet-hozzáférésnek van egy rövid adatvédelmi politikája, amelyben csak egy rövid mondatot láttam a naplózási politikájukról, amely az; "A PrivateInternetAccess.com nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózat (VPN) vagy a proxy forgalmát vagy használatát."

Privát internet-hozzáférés áttekintése Nézzük meg a valós tényeket és adatokat

A részletes információkat azonban a GYIK szakaszban, a „Jelentkezik” című cikkben találja. Azt állítják, hogy az információt soha nem tárolják velük, és ha például a naplókat rövid ideig karbantartják, akkor a PIA egy nulla eszközre irányítja át, ahelyett, hogy a merevlemezen tárolná. Itt további információkat találhat a PIA naplózási politikáról.

Egyéb adatvédelmi szolgáltatások

Vannak bizonyos különálló adatvédelmi funkciók, amelyeket észrevettem a Privát Internet hozzáférés felülvizsgálata során. Ezek a szolgáltatások növelik a PIA VPN-ügyfelek magánéletét, amelyek főbb jellemzői a Kill Switch és az IPv6 Leak védelem..

Az Öld meg a kapcsolót segít az adatok biztonságában az internetes forgalom blokkolásával, amikor a VPN-kapcsolat váratlanul leesik. Másrészt a IPv6 szivárgás elleni védelem megakadályozza az IPv6-cím szivárogását a VPN-alagúton kívül.

Nekik van egy hirdetés-blokkoló is, amely automatikusan blokkolja az internetes böngészés minden zavaró hirdetését. Azonban egy olyan dolog, amelyet a magán-Internet hozzáférés áttekintésekor észrevettem, hogy nem teszik lehetővé a PIA MACE hirdetés-blokkoló testreszabását, és néha nem képes blokkolni a hirdetéseket.

Privát Internet hozzáférés; Jellemzők

privát-internet-hozzáférés-funkciók

Szerverhelyek

A PIA VPN szerverhálózata országonként meglehetősen korlátozott. Ezek egy amerikai székhelyű VPN-szolgáltató, Michigan-ben található, több mint 3000 szerverrel rendelkezik a világ 28 országában. Lehet, hogy szerverhelyük kevesebb, mint a legtöbb VPN-szolgáltató, azonban a megnövekedett kiszolgálók száma megfelelő lehetőséget kínál a korlátozott tartalom feloldására..

Privát internet-hozzáférés áttekintése Nézzük meg a valós tényeket és adatokat

A szerverváltás előnye az is, hogy gyors kiszolgálót kereshet, ha a jelenlegi szerver nem teljesít jól. A sebességet befolyásoló tényezők oka lehet a kiszolgáló betöltése, vagy az, hogy távol van a valódi tartózkodási helyétől.

Teljesítmény

Kipróbáltam a PIA VPN sebességét a különféle szerverek csatlakoztatásával, hogy kitaláljam, hogy melyik szerver teljesít jól.

Amikor a privát internet-hozzáférés felülvizsgálata során különböző kiszolgálókat tesztelnek, a sebesség teljesítménye megfelelő és kielégítő volt. A leghatékonyabb és legjobban teljesítő szerverek az Egyesült Királyságból és Németországból származtak; a többi is megfelelő volt. A sebesség teljesítménye a biztonsági protokolloktól is függ, és a leggyorsabb protokoll az L2TP.

Ezért ha gyors sebességre van szüksége mérsékelt biztonsággal, például torrent közben, akkor használhatja ezt a protokollt és egy kiszolgáló helyét, ahol a torrent törvények rugalmasak.

A PIA szolgáltatást különböző szivárgásokra is teszteltem, például IP szivárgás, DNS szivárgás és ami a legfontosabb: WebRTC szivárgás. Szerencsére a PIA VPN eredménye pozitív volt, és nem volt IP szivárgás, DNS szivárgás vagy WebRTC szivárgás.

Kompatibilis platformok

A privát internet-hozzáférés kompatibilis az összes olyan népszerű platformmal, mint például az Android, Mac, iOS, Linux és Windows. Ezenkívül telepítheti a DD-WRT és a Tomato útválasztókra.

Privát internet-hozzáférés áttekintése Nézzük meg a valós tényeket és adatokat

Ezenkívül ingyenes kiterjesztésük van a Chrome-felhasználók számára és egy Android-alkalmazás. Az ingyenes kiterjesztés a prémium verzióhoz képest korlátozott funkciókat biztosít; az alkalmazás azonban szinte olyan, mint a Windows vagy más platformok. A szolgáltatások ugyanolyanok, mint a titkosító protokollok lehetőségei.

Weboldal privát-internet-hozzáférés-honlap

Látogatva a PIA webhelyét, könnyen hozzáférhettem a szolgáltatásukkal kapcsolatos minden lényeges információhoz, valamint a linkekhez. Ez egy informatív csatorna, és a kijelző egyszerű útmutatást tartalmaz a szükséges fő információkhoz.

Az alapvető információk, például az árazási csomagok, a VPN szolgáltatások, a szerver helyszínei és a PIA szolgáltatásokkal kapcsolatos egyéb részletek megjelennek a honlapon. A kezdőlap alján azonban megtalálhatók a könnyű linkek a többi oldalra.

Más VPN-helyekkel ellentétben a magán-Internet hozzáférés felülvizsgálata során kiderült, hogy ez a VPN-szolgáltatás semmilyen részletet nem fed el. Könnyű hozzáférést és útmutatást biztosítanak számos olyan kérdéshez és információhoz, amelyre az ügyfélnek szüksége lenne.

Az olyan oldalak, mint a VPN titkosítás, részletes ismereteket nyújtanak minden eltérő igényű felhasználó számára. Ennek ellenére a VPN blogrész nagyon hasznos az új VPN felhasználók számára, valamint azok számára is, akik megfelelő időtartam alatt használják ezt a technológiát. A blogrész mellett a PIA VPN hivatalos weboldala egyszerű útmutatásokat és GYIK részt is tartalmaz, beleértve a video oktatóanyagokat.

A weboldal és a VPN szolgáltatás elengedhetetlen része, mivel megkönnyíti az ügyfelek számára a VPN zökkenőmentes és hatékony működtetését. Sajnos sok VPN-webhely kiemelkedő tulajdonsága az élő chat-támogatás, amely a PIA VPN-nél hiányzik. A PIA webhely másik nagyszerű tulajdonsága, hogy az olvasó 18 különböző nyelven képes megtekinteni a weboldalt.

Vevőszolgálat

A privát internet-hozzáférés ügyfélszolgálatának hiánya és hiánya az élő csevegési támogatás hiánya. Bár rendelkeznek részletes informatív szakaszokkal, mint például útmutatók, blogok és GYIK, ám a 24 órás ügyfélszolgálat gyorsan reagál, és a legtöbb felhasználó kényelmesebb megoldást talál a kérdés megoldására..

Másrészt van egy kapcsolatfelvételi oldaluk, ahol elküldheti kérdését. Amikor azonban benyújtottam egy kérdést, hogy teszteljék szolgáltatásaikat a magán-Internet hozzáférés felülvizsgálatához, tőlük a válasz órák után megérkezett. Ezenkívül az ügyfelek visszajelzései azt mutatják, hogy problémákkal szembesülnek, miközben kapcsolatba lépnek az ügyfél-támogatási csoporttal.

De jó, hogy a választ órákban kapja meg, ahelyett, hogy heteket várna.

PIA torzítás közben

A torrenting szempontjából elégedett vagyok a PIA VPN letöltési képességével, mivel korlátlan sávszélességet kínál, és nem ragad meg az adatkorlátokkal. Ennek ellenére egy kissé lassú letöltéssel kell szembenéznem a többi PIA-kapcsolatú böngészési tevékenységhez képest.

A PIA szempontjából azonban hasznos dolog a kill kapcsoló funkció. A zaklatás közben leggyakrabban a kapcsolatvesztéssel kell szembenéznem, és a kill kapcsoló miatt az internet automatikusan leválasztódik az IP-szivárgás és az anonimitás elpusztításának elkerülése érdekében..

Egy másik dolog, amit észrevettem, hogy a PPTP protokoll torrentálás közben megfelelő sebességgel rendelkezik, mivel ez a protokoll a leggyorsabb sebességet biztosítja, kissé alacsony biztonsággal.

Hozzászólás a PIA beszélgetésből a torrenthez?.

Hozzászólás a PIA beszélgetésből a torrenthez?.

Streaming privát internet-hozzáféréssel

A privát internet-hozzáférés jó VPN streaming célokra. Számos streaming csatorna pontosan működik ezzel a szolgáltatással; azonban nem volt képes felszabadítani a Netflix blokkolását. Az ilyen probléma legfőbb oka az, hogy a Netflix sok VPN csatornát blokkolt, és a PIA valószínűleg ezen szolgáltatók egyike.

Ugyanakkor a többi streaming csatorna hatékonyan működött, és a PIA-hoz csatlakozva egy simább YouTube streaming-et találtam. Emellett a magánszemélyek számára az Internet hozzáférés áttekintése más személyektől azt mutatja, hogy nagyon elégedettek a Netflix kivételével az streamingteljesítménnyel.

A PIA beszélgetés megjegyzése jó streaming és általános használatra?.

Privát internet-hozzáférés beállítása

A PIA VPN beállítása nagyon egyszerű, és csak annyit kell megadnia, hogy megadja az e-mail címet és egy fizetési módot, amelyen keresztül feliratkozna a VPN-re. Vannak olyan módszerek, mint például a Bitcoin vagy az Ajándékkártyák, amelyek lehetővé teszik egy teljesen névtelen előfizetést bármilyen személyes adat megadása nélkül.

Miután elvégezték a fizetési eljárást, e-mailben értesítik a bejelentkezési adatokat. Most bejelentkezhet a webhelyről, és letöltheti a készülékéhez a VPN-ügyfelet. A letölthető platformon megtalálhatók a lehetőségek. Ezen felül a PIA webhelyén megtalálhatja a különféle platformok telepítési útmutatóit, ideértve a video oktatóanyagokat is.

Privát internet-hozzáférés áttekintése Nézzük meg a valós tényeket és adatokat

Következtetés

A privát internet-hozzáférés áttekintése után arra a következtetésre jutottam, hogy ennek a VPN szolgáltatónak van egy VPN összes főbb jellemzője, néhány hátránnyal. Ha viszont összehasonlítjuk a PIA VPN árát más szolgáltatókkal, ez nagyon olcsó és rendkívül kedvező árú.

Ugyanakkor ugyanazokat a funkciókat adták az egyének számára, lehetővé téve a VPN-előfizetés cseréjét. Ezért érdemes megfontolni azokat, akik olyan megfizethető VPN szolgáltatást keresnek, amely ugyanolyan tiszteletben tartja és hatékonyan működik.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 19 =

map