Private Internet Access Review | Laten we de feiten en cijfers achterhalen

[ware_item id=33][/ware_item]

Private Internet Access is de in de VS gevestigde VPN-service die echt betaalbaar is voor alle internetgebruikers. Het heeft een voldoende aantal servers en is compatibel met alle populaire platforms, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en Linux. U hebt ook de mogelijkheid om 5 gelijktijdige apparaten met één PIA VPN-account te verbinden.


Ze hebben efficiënte coderingsprotocollen en enkele onderscheidende privacyfuncties zoals Dodemansknop en IPv6-lekbescherming. Toch zijn er een paar tekortkomingen, maar dat zijn minder belangrijke.

Voordat ik de Private Internet Access-review schreef, heb ik me ingeschreven voor het zes maanden durende Private Internet Access-pakket, zodat de prestaties van de VPN-service nauwkeuriger konden worden beoordeeld. Ook werden de meettaken van Torrenting en streaming uitgevoerd met de privé-internetverbinding omdat de meeste VPN-gebruikers deze taken via VPN moeten uitvoeren.

Laten we snel de professionals bekijken & Con's van PIA VPN

Voor-en nadelen
Echt betaalbaar Geen live chat-ondersteuning en een beetje gebrek aan klantenondersteuning
Uitgebreide opties van coderingsprotocollen Niet veel serverlocaties
Geen logboekbeleid
Talrijke betalingsopties, waaronder anonieme kanalen zoals cadeaubonnen en Bitcoin
Dodenschakelaar en IPv6-lekbescherming
Gebruiksvriendelijke website
P2P-vergunning

In deze privé-internettoegangsreview vindt u alle essentiële details en prestatieoverzicht zodat u beter kunt beslissen of u PIA kiest of niet.

Ook heeft het sociale kanaal reddit talloze PIA-gebruikersrecensies die PIA VPN aan anderen aanbevelen en tevreden zijn met de prestaties.

Prijsplannen

Tijdens de beoordeling van de Private Internet Access heb ik geen verschil gevonden in de functies die ze bieden bij alle plannen. Dat betekent dat het abonnement dat u selecteert, alleen verschilt in prijs en duur van het VPN-abonnement.

Ik vond Private Internet Access een extreem goedkope VPN-provider in vergelijking met andere populaire VPN-providers en de functies zijn bijna hetzelfde als de dure VPN-services. Met de basisplannen gelijk aan de meeste VPN-providers, heeft PIA VPN een nieuw prijspakket toegevoegd dat uiterst betaalbaar is. private-internet-access-prijs

De pakketten die PIA VPN biedt aan de klanten zijn;

  • Plan van één maand - $ 6,95 / M
    Dit abonnement is voor een maand en u moet uw abonnement na elke maand verlengen. Dit is het meest basale plan dat relatief goedkoper is dan andere VPN's, maar onder de andere plannen van PIA biedt het abonnement van één maand geen korting.
  • Eénjarenplan - $ 3,33 / M
    voor dit plan krijgt u een abonnement voor een heel jaar voor een totaalbedrag van USD 39,95. Als u dit pakket selecteert, moet u een maandelijks bedrag betalen dat bijna 52% korting biedt in vergelijking met een maandabonnement.
  • Tweejarenplan - $ 2,91 / M

Een tweejarenplan wordt zelden aangeboden door een VPN-provider en tegen zo lage kosten. Je moet in totaal $ 69,95 betalen voor twee jaar. Deze prijs biedt elke maand een korting van 58%.

Hier moet ik verduidelijken dat een langer abonnement je gebonden maakt en je niet naar een andere VPN kunt springen. Een uitweg voor deze zorg wordt echter geboden door PIA VPN en zij bieden u geld-terug-garantie van zeven dagen bij elk plan. Dit kan u helpen om een ​​betere beslissing te nemen voor welk plan u kiest, of de VPN goed voor u werkt en dergelijke andere dingen.

In tegenstelling tot de meeste restituties, is het beste wat ik in Private Internet Access heb gevonden, dat ze geen beperkingen of verborgen vereisten hebben voor een restitutie. Ik heb echter veel klanten geïrriteerd zien en het moeilijk vinden om de terugbetaling terug te krijgen.

Betalingswijze

PIA VPN heeft de klanten voldoende kanalen geboden zodat ze het abonnement gemakkelijk konden betalen. Een voordeel is dat ze ook betaalopties zoals PayPal bieden, die het veiligst zijn omdat ze uw identiteit anoniem houden. private-internet-access-betaling

Ze hebben ook de cryptocurrency-opties zoals Bitcoin en Z-cash. PIA accepteert cadeaubonnen en u kunt betalen met creditcards of andere betalingssystemen.

Private Internet Access Review; Veiligheid

Het meest elementaire en waarvoor de VPN zo enorm is gegroeid, is de beveiliging en privacy die een gebruiker met deze tool krijgt. Ik heb enkele van de populaire beveiligingsprotocollen gezien terwijl ik bezig was met de herziening van de Private Internet Access. De locatie van PIA VPN is echter niet ideaal voor de klanten, aangezien deze zich in de VS bevindt.

De VS wordt als een beetje risicovolle plek beschouwd omdat er een aantal strikte wetten zijn met betrekking tot internetgebruik en privacy. Er zijn ook enkele belangrijke surveillance-identiteiten zoals CIA en NSA; daarom is het mogelijk dat de Private Internet Access een melding krijgt voor het afsluiten van de dienst of meer bedreigend is de eis om alle privégegevens van de klant te overhandigen zonder de gebruikers hiervan op de hoogte te stellen.

Gelukkig heeft de PIA-service functies behouden die een verbeterde beveiliging en privacy garanderen. De Versleutelingsopties van Private Internet Access bieden de gebruikers tal van keuzes om te kiezen tussen OpenVPN, PPTP en L2TP.

OpenVPN is het beste beveiligingsprotocol met de coderingskanalen zoals AES-128 en AES-256. De snelste coderingsmodus is AES-128 met een matige beveiliging; AES-256 is echter de veiligste codering. Er zijn talloze combinaties van privacyinstellingen die een gebruiker zou kunnen selecteren op basis van zijn behoefte en gebruik. Op de VPN-coderingspagina van PIA kunt u gedetailleerde informatie krijgen over de coderingsinstellingen en -modi.

Ook heeft de PIA VPN een SOCKS5-proxy en P2P-ondersteuning. Dit zijn enkele zeldzame functies in VPN-providers die internetbrowsen veilig maken voor de klanten.

Geen logboekbeleid

De privacy van een VPN hangt ook af van het beleid dat de provider heeft gehouden voor de gebruikersgegevens die door hen worden ontvangen. Private Internet Access heeft een kort privacybeleid waarin ik slechts een korte zin heb gezien met betrekking tot hun loggingbeleid; "PrivateInternetAccess.com verzamelt of registreert geen verkeer of gebruik van zijn Virtual Private Network (‘ VPN ’) of proxy."

Private Internet Access Review | Laten we de feiten en cijfers achterhalen

Gedetailleerde informatie vindt u echter in het gedeelte Veelgestelde vragen in het artikel 'Logt u in'. Ze beweren dat de informatie nooit bij hen wordt bewaard en als de logs bijvoorbeeld voor een korte periode worden bewaard, stuurt PIA deze door naar een nulapparaat in plaats van ze op te slaan op de harde schijf. Hier kunt u meer informatie krijgen over het PIA-registratiebeleid.

Andere privacyfuncties

Er zijn bepaalde afzonderlijke privacyfuncties die ik heb opgemerkt tijdens de herziening van Private Internet Access. Deze functies dragen bij aan de privacy van een PIA VPN-klant waarbij de belangrijkste functies Kill Switch en IPv6-lekbescherming zijn.

De Dodemansknop helpt bij het beveiligen van gegevens door al het internetverkeer te blokkeren wanneer de VPN-verbinding onverwacht wordt verbroken. Aan de andere kant, de IPv6-lekbescherming voorkomt lekken van IPv6-adres buiten uw VPN-tunnel.

Ze hebben ook een adblocker die automatisch alle intrusieve advertenties blokkeert van uw internetgebruik. Een ding dat ik echter heb gemerkt tijdens de evaluatie van Private Internet Access dat ze geen aanpassing toestaan ​​voor PIA MACE-advertentieblokkering en soms kan het geen advertenties blokkeren.

Privé internettoegang; Kenmerken

private-internet-access-functies

Servers Locaties

Het servernetwerk van PIA VPN is vrij beperkt in termen van landen. Ze zijn een in de VS gevestigde VPN-provider in Michigan met meer dan 3000 servers in 28 landen over de hele wereld. Hun serverlocaties zijn mogelijk minder dan die van de meeste VPN-providers, maar het toegenomen aantal servers biedt een behoorlijke kans op het deblokkeren van beperkte inhoud.

Private Internet Access Review | Laten we de feiten en cijfers achterhalen

Het voordeel van server-switching is ook dat u kunt controleren op een snelle server als uw huidige server niet goed presteert. De snelheidsimplicaties kunnen te wijten zijn aan de serverbelasting of kunnen zijn dat deze ver van uw echte locatie is gelegen.

Prestatie

Ik heb de snelheid van PIA VPN getest bij het verbinden van verschillende servers, zodat kon worden vastgesteld welke server goed presteert.

Wanneer verschillende servers worden getest tijdens de beoordeling van de Private Internet Access, waren de snelheidsprestaties voldoende en bevredigend. De meest efficiënte en goed presterende servers waren afkomstig uit het VK en Duitsland; de anderen waren echter ook voldoende. De snelheidsprestaties variëren ook met de beveiligingsprotocollen en het snelste protocol is L2TP.

Daarom, als je hoge snelheid nodig hebt met matige beveiliging, zoals tijdens torrenting, zou je kunnen gaan met dit protocol en een serverlocatie waar de torrenting-wetten flexibel zijn.

Ik heb de PIA-service ook getest op verschillende lekken zoals IP-lek, DNS-lek en vooral, de WebRTC-lek. Gelukkig waren de resultaten voor PIA VPN positief en waren er geen IP-lekken, DNS-lekken of WebRTC-lekken.

Compatibele platforms

Private Internet Access is compatibel met alle populaire platforms zoals Android, Mac, iOS, Linux en Windows. U kunt het ook op uw DD-WRT- en Tomato-routers installeren.

Private Internet Access Review | Laten we de feiten en cijfers achterhalen

Ze hebben ook een gratis extensie voor Chrome-gebruikers en een Android-app. De gratis extensie biedt u de beperkte functies in vergelijking met hun premium-versie; de app lijkt echter bijna op Windows of andere platforms. De functies zijn hetzelfde en ook de opties voor coderingsprotocollen.

Website private-internet-access-website

Toen ik de PIA-website bezocht, vond ik gemakkelijke toegang tot alle essentiële informatie over hun service en tot de linkpagina's. Het is een informatief kanaal en het display heeft eenvoudige aanwijzingen voor de belangrijkste informatie die u nodig hebt.

De basisinformatie zoals prijspakketten, VPN-functies, serverlocaties en andere details over PIA-services wordt weergegeven op de startpagina. Onderaan de startpagina vindt u echter de eenvoudige links naar andere pagina's.

In tegenstelling tot andere VPN-sites, heeft Private Internet Access-beoordeling uitgewezen dat deze VPN-service geen enkele vorm van details heeft verdoezeld. Ze bieden gemakkelijke toegang tot en aanwijzingen voor tal van problemen en informatie die een klant nodig zou hebben.

Pagina's zoals VPN-codering bieden gedetailleerde kennis voor elke gebruiker met verschillende behoeften. Toch is de VPN-blogsectie zeer voordelig voor de nieuwe VPN-gebruikers en voor degenen die deze technologie gedurende een voldoende lange periode gebruiken. Samen met het bloggedeelte biedt de officiële PIA VPN-site eenvoudige handleidingen en een gedeelte met veelgestelde vragen, inclusief de videozelfstudies.

Websitegegevens en informatie zijn een essentieel onderdeel van de VPN-service, omdat het voor alle klanten gemakkelijk is om de VPN soepel en efficiënt te laten werken. Helaas is een prominent kenmerk van veel VPN-websites de ondersteuning voor live chat die afwezig is in de PIA VPN. Maar een andere geweldige functie van de PIA-website is dat een lezer de website in 18 verschillende talen kan bekijken.

Klantenservice

Een enorme misser en het ontbreken van klantondersteuning voor Private Internet Access is de afwezigheid van live chatondersteuning. Hoewel ze een gedetailleerd informatief gedeelte hebben, zoals handleidingen, blogs en veelgestelde vragen, maar een 24/7 klantenondersteuning reageert snel en de meeste gebruikers vinden het een handiger optie voor het oplossen van problemen.

Aan de andere kant hebben ze een contactpagina waarop u uw vraag kunt stellen. Toen ik echter een probleem had ingediend om hun services te testen voor beoordeling van Private Internet Access, werd het antwoord van hen na uren ontvangen. Uit de feedback van klanten blijkt ook dat ze problemen ondervinden terwijl ze contact opnemen met het klantenserviceteam.

Maar toch, het is goed om het antwoord binnen een tijdsperiode van uren te ontvangen in plaats van zo lang als weken te wachten.

PIA tijdens torrenting

Wat de torrenting betreft, ben ik tevreden met de downloadcapaciteit van PIA VPN omdat het onbeperkte bandbreedte biedt en je niet vastloopt met datalimieten. Toch moet ik een beetje langzaam downloaden in vergelijking met andere browse-activiteiten met PIA-verbinding.

Een voordeel van PIA is echter de functie kill-switch. Tijdens torrenting moet ik de verbinding het vaakst onder ogen zien en vanwege de kill-schakelaar wordt het internet automatisch verbroken om IP-lekken en anonimiteitsvernietiging te voorkomen.

Een ander ding dat mij is opgevallen, is dat het PPTP-protocol toereikende snelheidsprestaties heeft tijdens torrenting, omdat dit protocol de hoogste snelheid biedt met een beetje lage beveiliging.

Reactie uit discussie PIA voor torrent?.

Reactie uit discussie PIA voor torrent?.

Streaming met privé-internettoegang

Private Internet Access is een goede VPN voor streaming doeleinden. Ik vind dat veel streamingkanalen nauwkeurig met deze service werken; het was echter niet mogelijk om Netflix te deblokkeren. De belangrijkste oorzaak voor een dergelijk probleem kan zijn dat de Netflix veel VPN-kanalen heeft geblokkeerd en dat PIA waarschijnlijk een van deze providers is.

Toch werkten de andere streamingkanalen efficiënt en ik vond een vloeiendere YouTube-streaming wanneer ik was verbonden met PIA. Ook blijkt uit de recensie van Private Internet Access van andere personen dat ze behoorlijk tevreden zijn met de streamingprestaties anders dan Netflix.

Reactie uit discussie PIA goed voor streaming en algemeen gebruik?.

Instelling voor privé-internettoegang

Het instellen van PIA VPN is heel eenvoudig en u hoeft alleen het e-mailadres en een betaalmethode in te voeren waarmee u zich op de VPN zou abonneren. Er zijn methoden zoals Bitcoin of Gift Cards waarmee u een volledig anoniem abonnement kunt krijgen zonder enige vorm van privégegevens.

Zij zullen u de inloggegevens e-mailen zodra u klaar bent met de betalingsprocedure. U kunt nu inloggen vanaf de website en de VPN-client downloaden voor uw apparaat. Er zijn de opties voor het platform waarnaar u de download zoekt. U kunt ook de installatiehandleidingen voor verschillende platforms op de PIA-website vinden, inclusief de videozelfstudies.

Private Internet Access Review | Laten we de feiten en cijfers achterhalen

Conclusie

Na deze beoordeling van de Private Internet Access kwam ik tot de conclusie dat deze VPN-provider alle belangrijke kenmerken van een VPN heeft met enkele nadelen. Wanneer we de prijs van PIA VPN echter vergelijken met andere providers, is het echt goedkoop en uiterst betaalbaar.

Ze gaven ook dezelfde functies voor alle individuen waardoor tweaks aan het VPN-abonnement mogelijk waren. Daarom is het een goede overweging voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare VPN-service die even betrouwbaar en efficiënt werkt.