Τι Redditer σκέφτεστε για την Avast Secureline – Αναθεώρηση Reddit

[ware_item id=33][/ware_item]

Το Avast ως όνομα είναι πολύ δημοφιλές για την ασφάλεια και ισχυρίζονται ότι είναι ένας σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας στο διαδίκτυο. Το Avast Secureline VPN είναι μια πρωτοβουλία της αγοράς που φημίζεται ότι έχει παρόμοια αποτελεσματικότητα.


Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι ήταν περίεργοι να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες πριν την επιλέξουν για τον εαυτό τους. Ως εκ τούτου, σχεδίασα μια ανασκόπηση Avast VPN για να απαντήσω στις δημοφιλείς ερωτήσεις που σχετίζονται με το VPN, όπως η αποτελεσματικότητα του torrent, η δυνατότητα ροής και ξεκλειδώματος, η ασφάλεια κ.λπ..

Για να γίνει πιο αυθεντική η ετυμηγορία, ελέγχθηκαν τα σχόλια για το Reddit τα οποία προέρχονταν κυρίως από τους χρήστες του VPN της Avast Secureline και τους εμπειρογνώμονες του τομέα.

Avast VPN - Επισκόπηση

Το Avast VPN είναι ένα απλό VPN με τη διαδικασία εύκολης εγκατάστασης. Υπάρχουν απλά βήματα εγκατάστασης στον επίσημο δικτυακό τόπο μέσω του οποίου μπορείτε να πάρετε το Avast VPN σε λίγα δευτερόλεπτα.

Έχουν σχεδόν μια ρύθμιση 52 διακομιστές σε 33 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η υπηρεσία VPN που βασίζεται στην Τσεχική Δημοκρατία ξεκίνησε το 2014. Το Avast VPN υποστηρίζει όλες τις σημαντικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Mac, iOS, Android, κ.λπ..

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής του Avast VPN είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα όρια εύρους ζώνης. Επίσης, έχουν την υποστήριξη του έως και πέντε ταυτόχρονες συσκευές αλλά με ένα διαφορετικό σχέδιο τιμολόγησης. Ναί! Κατά την εκτέλεση του ελέγχου Avast VPN, διαπίστωσα ότι τα σχέδια τιμολόγησης αυτού του VPN διαφέρουν από τις περισσότερες υπηρεσίες.

Έχουν διαφορετικά σχέδια ταυτόχρονης σύνδεσης για πέντε συσκευές, Mac ή PC, και για το σχέδιο που αφορά το Android, το iPhone ή το iPad. Με όλα τα σχέδια που σας δίνονται Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με περιορισμούς όπως η χρήση δεδομένων κάτω των 30 GB και κάτω από 100 συνδέσεις. Ωστόσο, πριν πληρώσετε κάποιο από τα σχέδια VPN Avast, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση μέσω 7-ημέρες δωρεάν δοκιμή χωρίς κανένα περιορισμό.

Ωστόσο, οι σκοποί στους οποίους οι περισσότεροι χρήστες VPN αγοράζουν την υπηρεσία είναι Ενεργοποίηση και απεμπλοκή. Για τους χειραγωγούς Avast VPN είναι καλά νέα. ωστόσο, αυτοί που θέλουν να ξεμπλοκάρουν το Netflix θα είναι απογοητευμένοι που το Avast Secureline VPN είναι αναποτελεσματικό εδώ.

Avast VPN Security Review

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Avast VPN είναι πάροχος υπηρεσιών VPN με έδρα την Τσεχική Δημοκρατία, το οποίο βασικά υποδηλώνει ότι είναι ασφαλές από την επιτήρηση Five Eyes, καθώς δεν αποτελεί μέρος της συμφωνίας άμεσα, αλλά συνεργάζεται με τις χώρες Five Eyes. Αυτό δεν είναι πραγματικά μια ανησυχητική κατάσταση, αλλά μερικοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτό.

Η μελέτη από έναν ιστότοπο δείχνει επίσης ότι η δοκιμή κακόβουλου λογισμικού Avast VPN έδειξε το adware που βρέθηκε κατά την εγκατάσταση των αρχείων πελάτη VPN. Αυτές οι αυτόματες λήψεις κακόβουλου adware θα μπορούσαν να συλλέξουν τα δεδομένα.

Όχι μόνο ο ιστότοπος, αλλά και οι χρήστες του Avast VPN έχουν τέτοιες καταγγελίες, μια αναφορά στην οποία είναι αυτή η θέση Reddit.

Έχω Avast SecureLine και όταν δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα έχει μια διαδικασία φόντου. Πρέπει να ανησυχώ; από r / VPN

Ωστόσο, αν μιλάμε για τα γενικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής του VPN της Avast Secureline, τότε είναι παρόμοια με μερικά καλά VPN. Παρέχει κρυπτογράφηση AES-256 στα δεδομένα του χρήστη μαζί με τα προηγμένα χαρακτηριστικά της προστασίας διαρροής DNS και του Kill-Switch.

Avast VPN Review; Από την προοπτική του Redditor

Εάν είστε αυτός που αναζητά γνήσια σχόλια από τους χρήστες προϊόντων προτού το επιλέξετε, τότε το Reddit είναι η πιο αυθεντική πηγή. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να αναζητήσουν όλες τις κατηγορίες και τα σχόλια που προκαλούν σύγχυση. Ως εκ τούτου, έχω διαβάσει όλες τις ερωτήσεις και τις αναρτήσεις από χρήστες σχετικά με την απόδοση VPN του Avast Secureline.

Η γενική άποψη που λαμβάνω από αυτές τις συστάσεις είναι περισσότερο αρνητική. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι το Avast Secureline VPN δεν έχει αντιμετωπίσει την ίδια ποιότητα με την προηγούμενη για την υπηρεσία αντιμετώπισης ιών.

Κάρτα

Σχεδόν κάθε άτομο έχει συστήσει τη χρήση άλλων VPN που είναι φθηνότερα καθώς έχει κερδίσει περισσότερη προσοχή των χρηστών.

Επίσης, μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για το ότι το VPN συμμετέχει στην πώληση δεδομένων ή μπορεί να έχει κακόβουλα αρχεία στο παρασκήνιο.

Κάρτα

Υπήρξε συζήτηση για το Avast VPN το οποίο δείχνει ότι το VPN δημιουργεί επίσης ορισμένα ζητήματα κατά την απεμπλοκή ή τη ροή καναλιών. Για παράδειγμα, ένας χρήστης έχει παράσχει την αναφορά του Twitch.tv.

Avast Secureline VPN από r / VPN

συμπέρασμα

Μία σύντομη απάντηση στο τέλος της ανασκόπησης του Avast VPN είναι ότι δεν πρέπει να επιλέξετε το Avast VPN. Αυτή η άποψη δεν παρουσιάζεται επειδή έχει πολλές αδυναμίες, αλλά επειδή υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις που είναι οικονομικά αποδοτικές, ασφαλείς, ταχύτερες και ακόμη και θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν το Netflix.

Το Avast Secureline VPN δεν είναι κακή επιλογή, αλλά δεν είναι ούτε μια έξυπνη επιλογή. Με κάποια έρευνα, μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλύτερο VPN.