Revizuire a accesului la internet privat | Să aflăm fapte și cifre reale

[ware_item id=33][/ware_item]

Accesul la internet privat este serviciul VPN din SUA, care este într-adevăr accesibil pentru toți utilizatorii de internet. Are un număr adecvat de servere și este compatibil cu toate platformele populare, inclusiv Windows, Mac, iOS, Android și Linux. De asemenea, aveți opțiunea de a conecta 5 dispozitive simultane cu un singur cont VPN PIA.


Au protocoale de criptare eficiente și unele dintre caracteristicile de confidențialitate distincte, cum ar fi Ucide întrerupătorul și Protecție împotriva scurgerilor IPv6. Cu toate acestea, există câteva lipsuri, dar acestea sunt minore.

Înainte de a scrie recenzia de acces la internet privat, am subscris pachetul de șase luni de acces la internet privat, astfel încât performanța serviciului VPN să poată fi apreciată mai exact. De asemenea, sarcinile de măsurare a Torrenting și streaming au fost efectuate cu conexiunea la internet privat, deoarece cei mai mulți utilizatori VPN sunt intenționate să efectueze aceste sarcini prin VPN.

Să verificăm rapid Pro-ul & Con’s Of VPN PIA

Avantaje dezavantaje
Chiar accesibil Nu există suport de chat în direct și lipsă un pic de asistență pentru clienți
Vaste opțiuni de protocoale de criptare Nu multe locații de server
Politica fără jurnal
Numeroase opțiuni de plată, inclusiv canale anonime, precum carduri cadou și Bitcoin
Comutator Kill și protecție împotriva scurgerilor IPv6
Site-ul user-friendly
Permis P2P

În această revizuire a accesului la internet privat, veți afla toate detaliile vitale și privire de ansamblu a performanței, astfel încât să puteți decide mai bine dacă alegeți PIA sau nu.

De asemenea, canalul social reddit are numeroase recenzii ale utilizatorilor PIA, care recomandă altora VPN PIA și sunt mulțumiți de performanțele sale.

Planuri de prețuri

În timp ce revizuirea Accesului la internet privat, nu am găsit nicio diferență în ceea ce privește funcțiile pe care le oferă cu toate planurile. Aceasta înseamnă că planul pe care îl selectați diferă doar de preț și de durata abonamentului la VPN.

Am găsit Private Internet Access un furnizor VPN extrem de ieftin în comparație cu alți furnizori VPN populari, iar caracteristicile sale sunt aproape aceleași ca serviciile prețioase VPN. Cu planurile de bază, la fel ca majoritatea furnizorilor VPN, PIA VPN a adăugat un nou pachet de prețuri extrem de accesibil. privat-internet acces la preț

Pachetele PIA VPN oferite clienților sunt;

  • Plan de o lună - 6,95 USD / M
    Acest plan este de o lună și trebuie să vă reînnoiți abonamentul după fiecare lună. Acesta este planul cel mai de bază, care este comparativ mai ieftin decât alte VPN-uri, dar printre celelalte planuri PIA, un plan de o lună nu oferă nicio reducere.
  • Plan de un an - 3,33 USD / M
    pentru acest plan, primiți un abonament pentru un an întreg în sumă totală de 39,95 USD. Dacă selectați acest pachet decât trebuie să plătiți o sumă lunară care este redusă cu aproape 52% față de planul de o lună.
  • Plan de doi ani - 2,91 USD / M

Un plan de doi ani este rar oferit de un furnizor VPN și la un cost atât de mic. Trebuie să plătiți în total 69,95 USD timp de doi ani. Acest preț reduce o reducere de 58% în fiecare lună.

Aici trebuie să clarific faptul că un abonament mai lung te face legat și nu poți sări la alt VPN. Cu toate acestea, o cale de ieșire pentru această preocupare este oferită de VPN PIA și acestea vă oferă șapte zile garanție înapoi cu fiecare plan. Acest lucru v-ar putea ajuta să ajungeți la o decizie mai bună pentru ce plan puteți alege, indiferent dacă VPN funcționează bine pentru dvs. și alte astfel de lucruri.

Spre deosebire de majoritatea politicilor de rambursare, cel mai bun lucru pe care l-am găsit în Accesul la Internet privat este acela că nu au restricții sau cerințe ascunse pentru o restituire. Cu toate acestea, am văzut mulți clienți iritați și mi-a fost greu să recupereze restituirea.

Modalitate de plată

PIA VPN a oferit clienților un număr adecvat de canale, astfel încât aceștia să poată plăti abonamentul cu ușurință. Un lucru benefic este faptul că oferă, de asemenea, opțiuni de plată, cum ar fi PayPal, care sunt cele mai sigure, deoarece vă păstrează identitatea în anonimat. privat-internet acces plată

De asemenea, au opțiuni de criptomonedă, cum ar fi Bitcoin și Z-cash. PIA acceptă carduri cadou și puteți plăti prin carduri de credit sau alte sisteme de plată.

Revizuirea accesului la internet privat; Securitate

Cel mai de bază lucru și pentru care VPN-ul a crescut atât de mult este securitatea și confidențialitatea pe care un utilizator le primește cu acest instrument. Am văzut câteva dintre cele mai populare protocoale de securitate în timp ce am continuat revizuirea Accesului la Internet privat. Cu toate acestea, locația VPN PIA nu este una ideală pentru clienți, deoarece se află în SUA.

SUA este considerat un loc puțin riscant, deoarece are câteva legi stricte cu privire la utilizarea internetului și confidențialității. De asemenea, există unele identități majore de supraveghere, cum ar fi CIA și ANS; prin urmare, este posibil ca Accesul la internet privat să primească un aviz pentru închiderea serviciului sau mai amenințător este cererea de a preda toate datele private ale clienților fără a anunța utilizatorii.

Din fericire, serviciul PIA a menținut funcții care asigură îmbunătățirea securității și confidențialității. Opțiuni de criptare a accesului la internet privat oferă utilizatorilor numeroase opțiuni de selectat între securitate OpenVPN, PPTP și L2TP.

OpenVPN este cel mai bun protocol de securitate cu canale de criptare precum AES-128 și AES-256. Cel mai rapid mod de criptare este AES-128 cu o securitate moderată; cu toate acestea, AES-256 este cea mai sigură criptare. Există numeroase combinații de configurare a confidențialității pe care un utilizator le-ar putea selecta în funcție de nevoia și modul său de utilizare. Pe pagina de criptare VPN a PIA, puteți obține informații detaliate despre setările și modurile de criptare.

De asemenea, VPN-ul PIA are un proxy SOCKS și un suport P2P. Acestea sunt câteva caracteristici rare ale furnizorilor de VPN care fac navigarea pe internet în siguranță pentru clienți.

Fără politică de jurnal

Confidențialitatea unui VPN depinde, de asemenea, de politica pe care furnizorul a păstrat-o pentru datele utilizatorului primite de aceștia. Accesul la internet privat are o scurtă politică de confidențialitate în care am văzut doar o frază scurtă cu privire la politica lor de logare, care este; „PrivateInternetAccess.com nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizarea rețelei sale virtuale private („ VPN ”) sau Proxy.”

Revizuire a accesului la internet privat | Să aflăm fapte și cifre reale

Cu toate acestea, informațiile detaliate sunt furnizate în secțiunea FAQ din articolul „Vă autentificați”. Aceștia susțin că informațiile nu sunt păstrate niciodată cu ele și dacă, de exemplu, jurnalele sunt păstrate pentru o perioadă scurtă, PIA o redirecționează către un dispozitiv nul în loc să îl stocheze pe hard disk. Aici puteți obține mai multe detalii despre politica de logare PIA.

Alte caracteristici de confidențialitate

Există anumite caracteristici distincte de confidențialitate pe care le-am observat în timp ce examinarea accesului la internet privat. Aceste caracteristici adaugă la confidențialitatea unui client VPN PIA, în care principalele caracteristici sunt protecția Kill Switch și IPv6 Leak.

Ucide întrerupătorul ajută la securizarea datelor prin blocarea întregului trafic internet când conexiunea VPN scade pe neașteptate. Pe de altă parte, Protecție împotriva scurgerilor IPv6 previne scurgerea adresei IPv6 în afara tunelului VPN.

De asemenea, au un blocant de anunțuri care blochează automat toate navigările intruzive din navigarea dvs. pe internet. Cu toate acestea, un lucru pe care l-am observat în timp ce recenzii de acces la internet privat că nu permit personalizarea pentru blocarea de reclame PIA MACE și uneori nu este în măsură să blocheze anunțurile.

Acces la internet privat; Caracteristici

acces la internet caracteristici private-

Locațiile serverelor

Rețeaua de server VPN PIA este destul de restrânsă în ceea ce privește țările. Sunt un furnizor VPN din SUA, situat în Michigan, care are peste 3000 de servere în 28 de țări din întreaga lume. Locațiile serverului lor ar putea fi mai mici decât majoritatea furnizorilor VPN, cu toate acestea, numărul crescut de servere permite o șansă decentă de deblocare a conținutului restricționat.

Revizuire a accesului la internet privat | Să aflăm fapte și cifre reale

De asemenea, avantajul comutării serverului este că puteți căuta un server rapid dacă serverul dvs. curent nu funcționează bine. Implicațiile de viteză s-ar putea datora încărcării serverului sau poate fi localizat departe de locația dvs. reală.

Performanţă

Am testat viteza VPN-ului PIA cu conectarea diferitelor servere, astfel încât s-ar putea da seama că ce server funcționează bine.

Atunci când diferite servere sunt testate în timpul revizuirii accesului la internet privat, performanța vitezei a fost adecvată și satisfăcătoare. Cele mai eficiente și mai performante servere au fost din Marea Britanie și Germania; cu toate acestea, celelalte erau de asemenea adecvate. De asemenea, performanța vitezei variază cu protocoalele de securitate, iar cel mai rapid protocol este L2TP.

Prin urmare, dacă aveți nevoie de viteză rapidă, cu securitate moderată, cum ar fi în timp ce faceți torent, atunci puteți merge cu acest protocol și o locație a serverului în care legile de torrenting sunt flexibile.

Am testat și serviciul PIA pentru diferite scurgeri, cum ar fi Scurgere IP, Scurgere DNS și cel mai important, Scurgere WebRTC. Din fericire, rezultatele pentru VPN PIA au fost pozitive și nu au existat scurgeri IP, scurgeri DNS sau scurgeri WebRTC.

Platforme compatibile

Accesul la internet privat este compatibil cu toate platformele populare, cum ar fi Android, Mac, iOS, Linux și Windows. De asemenea, îl puteți instala pe routerele DD-WRT și Tomato.

Revizuire a accesului la internet privat | Să aflăm fapte și cifre reale

De asemenea, au o extensie gratuită pentru utilizatorii Chrome și o aplicație Android. Extensia gratuită vă oferă funcțiile limitate în comparație cu versiunea lor premium; cu toate acestea, aplicația este aproape ca Windows sau alte platforme. Caracteristicile sunt aceleași și, de asemenea, opțiunile de protocoale de criptare.

website privat-internet acces-site

Vizitând site-ul PIA, am găsit acces facil la toate informațiile vitale despre serviciile lor, precum și la paginile de link. Este un canal informativ, iar afișajul are direcții ușoare pentru principalele informații de care aveți nevoie.

Informațiile de bază, cum ar fi pachetele de prețuri, funcțiile VPN, locațiile serverului și alte detalii despre serviciile PIA sunt afișate pe pagina principală. Cu toate acestea, în partea de jos a paginii de start, puteți găsi link-uri ușoare către alte pagini.

Spre deosebire de alte site-uri VPN, revizuirea Accesului la Internet privat a relevat faptul că acest serviciu VPN nu a ascuns niciun fel de detalii. Acestea oferă acces ușor și indicații la numeroase probleme și informații de care ar avea nevoie un client.

Pagini precum criptarea VPN oferă cunoștințe detaliate pentru fiecare utilizator cu nevoi diferite. Cu toate acestea, secțiunea de blog VPN este foarte benefică pentru noii utilizatori VPN, precum și pentru cei care utilizează această tehnologie dintr-o perioadă de timp adecvată. Alături de secțiunea blogului, site-ul oficial PIA VPN oferă ghiduri ușoare și secțiune de întrebări frecvente, inclusiv tutorialele video.

Detaliile și informațiile site-ului Web sunt o parte vitală a serviciului VPN, deoarece ușor pentru toți clienții să ruleze VPN fără probleme și eficient. Din păcate, o caracteristică proeminentă a multor site-uri VPN este suportul pentru chat-ul live care nu există din VPN-ul PIA. Dar o altă caracteristică excelentă a site-ului PIA este, cititorul este capabil să vizualizeze site-ul în 18 limbi diferite.

Relații Clienți

O lipsă masivă și o lipsă de asistență pentru clienți cu acces la internet privat este absența suportului de chat live. Deși au o secțiune informativă detaliată, cum ar fi ghiduri, bloguri și întrebări frecvente, dar un suport pentru clienți 24/7 are un răspuns rapid, iar majoritatea utilizatorilor consideră că este o opțiune mai convenabilă pentru rezolvarea problemelor..

Pe de altă parte, aceștia au o pagină de contact pentru a ne trimite solicitarea. Cu toate acestea, când am trimis o problemă pentru a testa serviciile lor pentru revizuirea accesului la internet privat, răspunsul de la ei a fost primit după câteva ore. De asemenea, feedback-ul clienților arată că se confruntă cu probleme în timp ce contactează echipa de asistență pentru clienți.

Dar totuși, este bine să primiți răspunsul într-o perioadă de timp de ore, în loc să așteptați cât mai multe săptămâni.

PIA În timp ce se torrentează

În ceea ce privește torrenting-ul, sunt mulțumit de capacitatea de descărcare a VPN PIA, deoarece oferă o lățime de bandă nelimitată și nu vă blocați cu limitele de date. Cu toate acestea, trebuie să mă confrunt cu o descărcare destul de lentă în comparație cu alte activități de navigare cu conexiune PIA.

Cu toate acestea, un lucru benefic despre PIA este caracteristica de comutație de ucidere. În timp ce torentează, trebuie să mă confrunt cu cele mai dese ori conexiunea, iar din cauza comutatorului, internetul este deconectat automat pentru a evita scurgerea IP și distrugerea anonimatului.

Un alt lucru pe care l-am observat este faptul că protocolul PPTP are o performanță de viteză adecvată în timp ce este torent, deoarece acest protocol oferă cea mai rapidă viteză cu o securitate puțin redusă.

Comentariu din discuția PIA pentru torrent?.

Comentariu din discuția PIA pentru torrent?.

Streaming cu acces la internet privat

Accesul la internet privat este un VPN bun pentru streaming. Găsesc multe canale de streaming care funcționează cu exactitate cu acest serviciu; cu toate acestea, a fost incapabil să deblocheze Netflix. Principala cauză pentru o astfel de problemă ar putea fi faptul că Netflix a blocat multe canale VPN și PIA este probabil unul dintre acești furnizori.

Cu toate acestea, celelalte canale de streaming funcționau eficient și am găsit un streaming YouTube mai ușor când am fost conectat la PIA. De asemenea, recenzia de acces la internet privat de la alte persoane arată că sunt destul de mulțumiți de performanța de streaming, în afară de Netflix.

Comentariu din discuție PIA bun pentru streaming și utilizare generală?.

Configurare acces la internet privat

Configurarea VPN-ului PIA este foarte ușoară și tot ce ai nevoie este să introduci adresa de e-mail și o metodă de plată prin care să abonezi VPN. Există metode precum Bitcoin sau Carduri-cadou care vă permit un abonament complet anonim, fără a oferi niciun fel de date private.

Vă vor trimite prin e-mail detaliile de autentificare odată ce ați terminat procedura de plată. Acum vă puteți autentifica de pe site-ul web și descărca clientul VPN pentru dispozitivul dvs. Există opțiunile pentru platforma pe care o căutați. De asemenea, puteți găsi ghidurile de configurare pentru diferite platforme pe site-ul PIA, inclusiv tutorialele video.

Revizuire a accesului la internet privat | Să aflăm fapte și cifre reale

Concluzie

După această revizuire a accesului la internet privat, am ajuns la concluzia că acest furnizor VPN are toate caracteristicile majore ale unui VPN cu unele dezavantaje. Cu toate acestea, atunci când comparăm prețul VPN PIA cu alți furnizori, acesta este într-adevăr ieftin și extrem de accesibil.

De asemenea, au oferit aceleași caracteristici pentru toți indivizii care permit modificări la abonamentul VPN. Prin urmare, este o considerație bună pentru cei care caută un serviciu VPN la prețuri accesibile, care să fie la fel de repede și eficient în lucrul.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me