Πώς να επιλύσετε το σφάλμα σύνδεσης SSL [Επίλυση] 2018 Ενημέρωση

[ware_item id=33][/ware_item]

Όλοι οι διάσημοι φυλλομετρητές έρχονται με τα δικά τους μέτρα ασφαλείας και τα προστατευμένα στρώματα, τα οποία προορίζονται μόνο για να παρέχουν στους χρήστες πρόσθετα επίπεδα ασφαλείας και κακόβουλου λογισμικού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί χρήστες λαμβάνουν σφάλματα όπως SSL Connection Error ή err_ssl_protocol_error.


Υπάρχουν εκατομμύρια μολυσμένων και ανασφαλών τοποθεσιών σε όλο τον κόσμο για τα οποία τα προγράμματα περιήγησης υιοθετούν και διαμορφώνουν τα δικά τους συστήματα για να αποτρέψουν τέτοιου είδους κακόβουλες ιστοσελίδες. Αυτά ανιχνεύουν αυτόματα και εμφανίζουν το σφάλμα "err_connection_closed" για να λάβουν προσοχή από τους χρήστες.

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω πώς να απαλλαγείτε από αυτά τα σφάλματα, τα οποία σχετίζονται με τη σύνδεση SSL και εμφανίζονται εσφαλμένα κατά την πλοήγηση σε απευθείας σύνδεση.

SSL Λάθη που προκαλούνται κυρίως από τον υπολογιστή του χρήστη & Διαμόρφωση του προγράμματος περιήγησης και θα μπορούσε να είναι από τους διακομιστές τέλος.

Λάθη όπως:

 • err_ssl_protocol_error
 • η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική
 • err_ssl_protocol_error
 • err_connection_closed

Αυτοί είναι οι κύριοι όροι σφάλματος που θα λάβετε ως επί το πλείστον όταν περιηγείστε σε απευθείας σύνδεση και κολλήσετε σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή σελίδα. Εάν είστε θύμα ενός από αυτά τα σφάλματα, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.

Διαμόρφωση συστήματος: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις συστήματος

Πριν εξετάσετε την πλευρά του διακομιστή, πρέπει να ελέγξετε αυτές τις διαμορφώσεις, οι οποίες ως επί το πλείστον επιλύουν το ζήτημα.

Ελέγξτε το χρονικό σας σύστημα και τις ρυθμίσεις δεδομένων:

Εάν η ώρα και η ημερομηνία δεν είναι σωστές, ενδέχεται να προκληθεί αυτό το ζήτημα. Επαναφέρετε το χρόνο σας εάν είναι εσφαλμένο. Πώς να επιλύσετε το σφάλμα σύνδεσης SSL [Επίλυση] 2018 Ενημέρωση

Λογισμικό ενάντια στους ιούς:

Εάν χρησιμοποιείτε λογισμικό προστασίας από ιούς στις συσκευές σας, απενεργοποιήσατε προσωρινά αυτό για να ελέγξετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή το antivirus μπορεί να αποκλείσει τη σύνδεση SSL.

Σχετικό άρθρο: Κορυφαία 10 καλύτερα λογισμικά προστασίας από ιούς 2017 & Μείνετε προστατευμένοι πάντα

Ελέγξτε το τείχος προστασίας:

Το τείχος προστασίας σας μπορεί επίσης να οφείλεται σε αυτά τα σφάλματα ("err_ssl_protocol_error","err_connection_closed"). Από προεπιλογή, το τείχος προστασίας μπορεί να διακόψει όλες τις συνδέσεις σύνδεσης που έρχονται μέσω των συνδέσεων SSL που έχουν λήξει. Ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας και να ανοίξετε ξανά τη σελίδα, ελέγξτε εάν λειτουργεί.

Ρυθμίσεις του Κέντρου κοινής χρήσης δικτύου:

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows και η κατάσταση SSL ενδέχεται να εμποδίσει τη σύνδεση SSL, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να "σαφή κατάσταση SSL"

Για χρήστες Mac:

Κάντε κλικ στο ΠΗΓΑΙΝΩ > Εφαρμογές > Χρησιμότητα > Πρόσβαση στο KeyChain

Σφάλμα σύνδεσης SSL

Για χρήστες των Windows

Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

 • Αρχικο ΜΕΝΟΥ
  • Πίνακας Ελέγχου
   • Δίκτυο και διαδίκτυο
    • Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

Clear-SSL-state-windows

Δείτε την κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου όπου θα βρείτε μια επιλογή που ονομάζεται "ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"Κάντε κλικ σε αυτό, θα ανοίξει νέο παράθυρο που ονομάζεται"Ιδιότητες Internet"Τώρα κάντε κλικ στο"Περιεχόμενο"Και στη συνέχεια κάντε κλικ στο"Διαγραφή της κατάστασης SSL".

Αυτό μπορεί να επιλύσει οριστικά το πρόβλημά σας. Αν δεν μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης για να επιλύσετε το σφάλμα σύνδεσης SSL

Επεκτάσεις:

Κάποιες φορές, αυτοί οι τύποι σφαλμάτων εμφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε ορισμένες ύποπτες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταργήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα μη απαραίτητα πρόσθετα. Ανοίξτε το Chrome και επικολλήστε αυτό το "chrome: // extensions /". Τώρα θα λάβετε μια λίστα με επεκτάσεις στις οποίες θα πρέπει να απενεργοποιήσετε όλα. Ανοίξτε ξανά την επιθυμητή ιστοσελίδα σας και πατήστε "Enter". Εάν δεν λειτουργεί, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε.

Πώς να επιλύσετε το σφάλμα σύνδεσης SSL [Επίλυση] 2018 Ενημέρωση

Σχετικό άρθρο: Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στο Chrome Ασφαλείς επεκτάσεις

Clear Cache του προγράμματος περιήγησης:

Μερικές φορές, το σφάλμα σύνδεσης SSL προκαλείται λόγω λήξης και παλιάς πιστοποίησης, η οποία αποθηκεύεται στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης, ακόμα και αν το πρόβλημα επιλυθεί από τον κάτοχο της ιστοσελίδας. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι αποθηκευμένο στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης! Κάθε φορά που επισκέπτεστε τη σελίδα αυτή, θα εμφανίζονται τα ίδια αποτελέσματα, τα οποία πήραν όταν το πρόβλημα ήταν εκεί.

Εκκαθαρίστε το ιστορικό περιήγησης και δοκιμάστε ξανά αυτή τη σελίδα. Μπορείτε είτε να το δοκιμάσετε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης μόνο για λόγους ελέγχου! Επειδή η καρτέλα ανώνυμης περιήγησης δεν ακολουθεί την παλιά κρυφή μνήμη και το ιστορικό.

Σύντομο κλειδί:

 • Χρήστες Windows: CRTL + Shift + N
 • Χρήστες Mac: εντολή + αλλαγή + N

Ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης:

Αυτά τα σφάλματα "err_connection_closed" μπορούν επίσης να προκληθούν από προγράμματα περιήγησης παλαιότερης έκδοσης, πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα περιήγησής σας, κάτω από τις ρυθμίσεις.

Πρωτόκολλο QUIC Στο Chrome:

Το Chrome έχει προεπιλεγμένο πρωτόκολλο "QUIC", ενώ τα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome διασφαλίζουν πάντα ότι ο ιστότοπος που επισκέπτεστε είναι απόλυτα αξιόπιστος και ασφαλής για την εκτέλεση. Προστατεύει επίσης τον υπολογιστή σας από τη λήψη ή την έγχυση κακόβουλου λογισμικού που προέρχεται κυρίως από μη αξιόπιστους ιστότοπους.

Συνιστάται να επαναλάβετε τη διαδικασία μόλις τελειώσετε με αυτόν τον ιστότοπο.

Η απενεργοποίηση του πρωτοκόλλου QUIC στο Chrome και σε άλλα προγράμματα περιήγησης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην επίλυση του σφάλματος σύνδεσης SSL "SSL_PROTOCOL_ERROR". Αντέγραψε αυτόν τον κωδικό "chrome: // flags / # enable-quic"

Πώς να επιλύσετε το σφάλμα σύνδεσης SSL [Επίλυση] 2018 Ενημέρωση

Τώρα, κάντε κλικ στο "Πειραματικό πρωτόκολλο QUIC"Επιλέξτε"Ατομα με ειδικές ανάγκες" επιλογή και κλείστε το Google Chrome. Τώρα επαναλάβετε ξανά το πρόγραμμα.

Αυτό το άρθρο θα ενημερώνεται από καιρό σε καιρό ...