Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD – Tools die gebruikers misleiden

[ware_item id=33][/ware_item]

In dit artikel, we zullen de feitelijke onthullen DNS-lektest tools die gebruikers misleiden of misleiden om de werkelijke statistieken achter DNS Leak te begrijpen. Maar er zijn echte DNS-lektesttools beschikbaar die perfect werken en de echte feiten onthullen, maar er zijn enkele andere toptools die het werkelijke cijfer laten zien, maar spelen met de zorgen van gebruikers over tekstuele misleidende feiten en het verkopen van hun eigen diensten.


Gelukkig kun je de authentieke tools gemakkelijk onderscheiden door de weergegeven statistieken en DNS-lekfeiten te beoordelen. Dat wil zeggen, wanneer u de DNS-test bij een VPN-verbinding moet de weergegeven informatie van uw VPN-provider zijn. Maar als u echte statistieken ziet, zoals uw ISP-server of echte IP, lekt uw DNS.

Korte schets

DNS of Domain Name System is hetzelfde als de directory voor internet in uw systeem. Via DNS-servers worden de webadressen gewijzigd van zinnen in het IP-formulier en wordt uw gevraagde webpagina weergegeven.

Wanneer u de URL in uw browser invoert, verzendt deze het verzoek naar de DNS van uw systeem. Meestal is de instelling van het systeem vast ingesteld op de ISP DNS, maar u kunt de DNS-server naar eigen keuze wijzigen. Dit is een belangrijk ding voor alle internetgebruikers als;

  • De ISP-server geeft een grondig rapport van uw internetactiviteit aan uw internetprovider.
  • Uw internetsnelheid kan beter zijn met andere servers zoals Google DNS-server of OpenDNS-servers.
  • Als uw VPN DNS lekt, dan bent u aan een veilige kant omdat de informatie niet naar uw internetprovider gaat.

Hier is de uitleggende VIDEO:

Wat is VPN DNS-lek?

Als u een beveiligingshulpmiddel zoals VPN gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u zichzelf als veilig beschouwt, maar dat is niet het geval. Veel VPN's zijn kwetsbaar voor DNS-lekken en u moet op de hoogte blijven van dergelijke privacykwesties door de DNS-lektest uit te voeren.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN, worden al uw DNS-verzoeken verzonden naar de anonieme VPN DNS-servers. Soms controleert een VPN echter geen DNS-query's en worden deze ondanks uw VPN-verbinding overgedragen aan uw ISP DNS. Dat noemen we "VPN DNS-lek".

Om het DNS-lek te identificeren, moet u uw VPN aansluiten en vervolgens de DNS-lektest uitvoeren. Als de weergegeven IP-adressen of locatie niet overeenkomen met de servers die u van uw VPN-provider krijgt, lekt uw DNS mogelijk. U kunt ook controleren of een van de resultaten overeenkomt met uw echte IP, locatie of ISP en als dat het geval is, lekt uw IP-adres.

Hoe DNS-lektest uit te voeren

De methode om het DNS-lek te controleren is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is toegang krijgen tot een authentiek en legitiem DNS-testprogramma en de volgende stappen uitvoeren.

  • 1e stap: Ga naar de toolsite.
  • 2e stap: Verbind nu uw VPN en klik op de knop DNS-test van de site.
  • 3e stap: Na de test die ik heb voltooid, ziet u enkele IP-adressen en locaties. Als een van de IP's hetzelfde is als die van u, is uw VPN niet verbonden of lekt het DNS.

Detecteer de authentieke DNS-testtools

Met de toename van VPN's nemen ook de fouten en kwetsbaarheden onder hen toe. Daarom zijn enkele van de diensten geïntroduceerd om internetgebruikers te helpen dergelijke fouten te ontdekken. Helaas gaan deze services gepaard met enkele van de tools die gebruikers misleiden en dat kan om vele redenen zijn.

  • De tool kan een specifieke VPN-service promoten door alleen beveiligde resultaten voor die VPN te tonen.
  • De testsite heeft een eigen VPN en zij melden alle andere VPN's die kwetsbaar zijn voor privacy.
  • Ook heeft de site mogelijk een aantal fouten waardoor de perfecte test niet kon worden uitgevoerd.

Daarom hebben we een grondig onderzoek uitgevoerd naar enkele van de prominente testtools. Dit zijn de resultaten die we hebben gevonden.

# 1 - DNS Leak Tool van VPNInsights.com

De DNS-testtool op deze website heeft de meest nauwkeurige resultaten en ze hebben de authentieke informatie van alle VPN-services getoond. We hebben geen verborgen scripts of relaties met een VPN-service gevonden.

Het proces waarvan we deze mening hebben getrokken, is dat de waarschuwing nauwkeurig is en overeenkomt met de weergegeven resultaten.

Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD - Tools die gebruikers misleiden

# 2 - DNS-lektest door DNSleaktest.com

DNS-lektest is ook een legitiem hulpmiddel met meestal nauwkeurige resultaten. Hun test meet alle diensten gelijk zonder enige discriminatie of vooroordelen. Ze geven ook een kort detail weer over de uitgevoerde test, zodat de gebruiker de werkelijke situatie kan weergeven.

dns-lektest

# 3 - DNS-lektest door IPLeak.net

Toen we IPleak.net met verschillende VPN's testten, lijken de resultaten bevredigend en voeren ze een grondige test uit voor DNS-aanvragen.

Ze laten ook niet zien dat uw DNS lekt of niet. In plaats daarvan geven ze alleen gedetailleerde informatie en begeleiden de gebruikers over de manier waarop ze de VPN-efficiëntie kunnen weergeven en het feit dat DNS lekt of niet.

DNS-lektest - ipleaknet

Bevestigde misleidende DNS Leak Tools

Hier zijn de best gerangschikte DNS Leak Tools die betrokken zijn bij het misleiden van gebruikers en het verkopen van hun gelieerde VPN-provider.

# 1 - DNS-lektest door DNSleak.com

DNSleak.com is blijkbaar een onafhankelijk hulpmiddel; we hebben echter enkele veelvoorkomende resultatentrends gezien tijdens het uitvoeren van de test met verschillende VPN's.

Voor de meeste VPN's wordt een disclaimer weergegeven: "Het lijkt erop dat uw DNS mogelijk lekt ..." met een rode kleur. Maar met dezelfde VPN's laten de legitieme sites zoals VPNInsights en IPleak.net dergelijke resultaten niet zien. Maar toen de PIA (Private Internet Access) VPN werd verbonden, toont de disclaimer veilige DNS.

Een ander verwarrend ding is dat geen van de details DNS-lekken weergeven, maar ze blijven de rode melding weergeven met andere VPN's.

Met andere VPNMet PIA VPN
Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD - Tools die gebruikers misleiden Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD - Tools die gebruikers misleiden

# 2 - DNS-lektest door ExpressVPN

Terwijl we met deze tool de DNS-lekken testten, hebben we enkele prominente patronen gezien. Dat wil zeggen, wanneer een gerenommeerde VPN anders dan ExpressVPN is verbonden, is het weergegeven resultaat rood. De IP- en locatielijst komen echter niet overeen met de echte IP-informatie.

Aan de andere kant, wanneer we ExpressVPN verbonden, geven ze een groen resultaat weer, terwijl de weergegeven informatie hetzelfde was als de vorige. Dat betekent dat de IP-adressen niet overeenkwamen met het echte IP-adres.

Eerste blik met andere VPN met ExpressVPN
dns lektest dns lektest - nep   Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD - Tools die gebruikers misleiden

Toch kan een dergelijke service de gebruiker verwarren met deze contrasterende schermen.

# 3 - Astrill VPN-lektest

Helaas is deze tool ook voorstander van hun eigen VPN-service door er positieve resultaten voor te tonen en het negatieve resultaat voor de meeste andere VPN biedt.

Tools voor DNS-lektests BLOOTGESTELD - Tools die gebruikers misleiden

Ik hoop dat je nu geloofwaardige resultaten krijgt

Deze informatie die we in het artikel hebben behandeld, is misschien voor velen nieuw, maar het is niet onvoorspelbaar. De meesten van ons moeten even nadenken dat sommige testtools, vooral degenen die hun eigen service hebben, hun product kunnen begunstigen en dat is wat we hebben gevonden tijdens het testen van deze tools.

Daarom wordt het aan alle internetgebruikers aanbevolen om DNS-problemen te testen via een authentieke tool. Het is echter nog beter om het DNS-lek ook met een andere tool te controleren.