Top 10 Best Antivirus Software 2017 – Μείνετε πάντα προστατευμένοι

[ware_item id=33][/ware_item]

Ξέρετε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι όταν δεν υπάρχει εγκατεστημένο λογισμικό προστασίας από ιούς στο σύστημά σας?

Ναι, βεβαίως τα τηλέφωνα του υπολογιστή σας και του Android διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο, αν δεν έχετε εγκαταστήσει κάποιο spyware. Προκειμένου να προστατεύσετε τα συστήματά σας από τους ανεπιθύμητους ιούς, οι τεχνολογικοί εμπειρογνώμονες έχουν καταλήξει σε κάποιες λύσεις υπό μορφή αντιιικών. Το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι σαν την αστυνομία στην πύλη του συστήματος του υπολογιστή σας, που δεν αποτελεί επίσης απειλή για να έρθει μέσα στο σύστημά σας. Σας προειδοποιούν για πιθανές απειλές και διαγράψτε το κακόβουλο λογισμικό το συντομότερο δυνατό.


Γιατί η εγκατάσταση του anti-virus είναι απαραίτητη?

Η πραγματική εργασία ενός anti-virus είναι να ανιχνεύσει οποιεσδήποτε απειλές του ιού στο σύστημα, να τις βρει, να τις καταστρέψει και να τους αφαιρέσει από το σύστημα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι το anti-virus είναι η ιδανική λύση για όλες τις απειλές κακόβουλου λογισμικού στο σύστημά σας, αλλά μπορεί να ειπωθεί ότι προστατεύει το σύστημα με τον καλύτερο τρόπο. Όχι μόνο η εγκατάσταση του λογισμικού προστασίας από ιούς είναι σημαντική, αλλά η ενημέρωση από καιρό σε καιρό με τα τελευταία μέτρα είναι σημαντική.

Ωστόσο, το ηλεκτρονικό λογισμικό ιδιωτικού απορρήτου δεν αφορά πλέον μόνο τους ιούς. Αν και είναι μια σημαντική λειτουργία ενός αντι-ιού, αλλά η εξασφάλιση προσωπικών δεδομένων έχει γίνει η πρώτη προτεραιότητα του λαού.

Πώς να επιλέξετε antivirus; Πληρώνεται το antivirus καλύτερα σε σύγκριση με το δωρεάν?

Ο σύγχρονος κόσμος γίνεται ολοένα και πιο τεχνολογικά προηγμένος και το κακόβουλο λογισμικό εξελίσσεται ταχέως. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση, οι τεχνολογικοί εμπειρογνώμονες εργάζονται για να παρέχουν την καλύτερη λύση αντιμετώπισης ιών στους χρήστες.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα πληρωμένο antivirus αντί για δωρεάν, επειδή τα πληρωμένα antivirus παρέχουν καλύτερη τεχνική βιωσιμότητα και πιο ακριβή χαρακτηριστικά ασφαλείας. Παρόλο που το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να προσφέρει αμειβόμενα πακέτα, μια διαδρομή για τα χρήματά τους.

Το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς για τη συσκευή σας

Η ασφάλεια του υπολογιστή πολύ περισσότερο από την εγκατάσταση μόνο του antivirus. Θα πρέπει να ενημερώσετε τα antivirus, anti-spyware και ένα τείχος προστασίας. Είναι γνωστό ότι ορισμένα δωρεάν λογισμικά προστασίας από ιούς είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα. Παρέχουν μια μαύρη λίστα των γνωστών απειλών και μια λίστα με τα λευκά για τις νόμιμες. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές τις μέρες εμφανίζονται νέες απειλές κάθε μέρα και η διάκριση ενός φίλου από τον εχθρό έχει γίνει δύσκολη.

Η δουλειά μας ξεκινάει από εδώ. Αναζητήσαμε για εσάς μια λίστα που θα εξετάσει το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς μαζί με τα αμειβόμενα. Τόσο οι νέοι όσο και οι παλιοί, γνωστοί και άγνωστοι.

1. Avira:

Το Avira είναι το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς που παρέχει πολύ ισχυρή προστασία από τους κοινούς και μηδενικούς ιούς. Η διασύνδεση του προαιρετικού εξοπλισμού μπορεί να φαίνεται αποθαρρυντική στην αρχή και οι αργότεροι υπολογιστές ενδέχεται να διαπιστώσουν πρόβλημα στην απόδοση του υπολογιστή κατά τη διάρκεια των σαρώσεων. Παρόλα αυτά, το Avira είναι το τέλειο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς που είναι αποτελεσματικό, έχει υψηλό βαθμό προσαρμογής και μεγάλο εύρος δωρεάν πρόσθετων λειτουργιών που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN και ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι

2. Ασφάλεια Bitdefender: 

Η εφαρμογή ασφάλειας Bitdefender για Android προσφέρει τέλεια προστασία από ιούς, αμελητέες επιπτώσεις απόδοσης και χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων, ενώ παράλληλα προσθέτει ρολόγια Android Wear στα χαρακτηριστικά αντικλεπτικής προστασίας της εφαρμογής. Αυτό το λογισμικό προστασίας από ιούς δεν είναι δωρεάν, αλλά αξίζει πολύ τις δαπάνες.

Διαθέτει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες που προστατεύουν τη συσκευή σας από νέες απειλές, όπως τα ransomware. Έχει καλή τεχνική φήμη. Έχει χρήσιμα χαρακτηριστικά που δεν είναι σε στυλ φασισμού.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι3. Panda:

Το Panda είναι δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς που δεν φαίνεται να προσφέρει πολλά αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Είναι η ιδανική λύση για τους ανθρώπους που μπορούν να χειριστούν καλά την ιδιωτική τους ζωή.

Γιατί να το χρησιμοποιήσετε?

Το Panda είναι εύκολο και διασκεδαστικό, έχει σπάνιες επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή και οι επιλογές διαμόρφωσης του είναι επαρκείς για να πείσουν τους χρήστες. Εξετάζει το σύστημα του υπολογιστή σας κατόπιν αιτήματος καθώς και σε τακτική βάση. Παρέχει εκτεταμένη προστασία για τους δίσκους USB.

Ενώ τα αρνητικά σημεία της περιλαμβάνουν αργή σάρωση, επιπλέον χρεώσεις, πολύ διαφημίσεις pop ups και επίσης προσπαθεί να καταλάβει τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι4. AVG:

Η AVG από το προηγούμενο έτος έχει βελτιώσει το ποσοστό ανίχνευσης ιών για να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες βιομηχανίες λογισμικού προστασίας από ιούς. Το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς της AVG προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ρύθμισης παραμέτρων, μερικές πρόσθετες λειτουργίες και δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή σας πάρα πολύ.

Τι είναι λάθος σε αυτό το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς?

Εξουδετερώνει τους χρήστες τους πιέζοντάς τους συνεχώς για να το αναβαθμίσετε σε λογισμικό AVG που πληρώνει.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι5.Avast:

Το Avast είναι ένα δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς που έχει καλή διασύνδεση, έχει ανεπαίσθητες επιπτώσεις στο σύστημα του υπολογιστή, ικανοποιητικές επιλογές διαμόρφωσης και μερικές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνουν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και σαρωτή δικτύου. Είναι καλύτερο για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη άλλα προϊόντα της Avast, όπως το Avast, δωρεάν ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας για το Android.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι6. Windows Defender της Microsoft:

Windows Η ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού του Microsoft, ο αμυντικός, βελτιώνεται, αλλά η χρήση του δεν είναι ικανοποιητική. Δεν προσφέρουν δωρεάν επιπλέον χαρακτηριστικά. επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τα συστήματα υπολογιστών σας κατά τη διάρκεια των σαρώσεων και δεν προστατεύει τον υπολογιστή σας από το ηλεκτρονικό κακόβουλο λογισμικό, αν πρόκειται για πρόγραμμα περιήγησης που δεν ανήκει στην Microsoft.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι7. Malwarebytes Anti-malware:

Αυτό δεν είναι δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς. Δεν μπορεί να προστατεύσει τον υπολογιστή σας από ιούς, αλλά έχει τεράστια απόδοση για να σβήσει το κακόβουλο λογισμικό που υπάρχει ήδη στο σύστημά σας και επίσης δεν θα παρεμβαίνει στο λογισμικό προστασίας από ιούς που υπάρχει ήδη στο σύστημα του υπολογιστή σας. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι το chameleon που καλύπτει το Malwarebytes, έτσι ώστε τα δυσάρεστα προγράμματα να είναι δύσκολο να το μάθεις. Δεν είναι ολοκληρωμένο λογισμικό προστασίας από ιούς, αλλά μπορείτε να το κρατήσετε ως ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα για το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι8. Sophos:

Είστε γονέας; Θέλετε να κρύψετε άχρηστο περιεχόμενο από τη ροή στο μυαλό των παιδιών σας?

Στη συνέχεια, το antivirus της Sophos είναι το καλύτερο για γονείς που θέλουν να κρύψουν το άχρηστο περιεχόμενο από τα μικρά παιδιά. Αυτό το δωρεάν antivirus σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένες σαρώσεις, ελέγχους και μπλοκάρισμα των τοποθεσιών. Έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό που διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των απαγορευμένων σελίδων όταν κάποιος προσπαθεί να τα φτάσει. Το antivirus της Sophos έχει μέτρια διασύνδεση και μικρή επίπτωση στην απόδοση του συστήματος.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι9. Kaspersky:

Θέλετε πλήρη ασφάλεια στο Διαδίκτυο?

Το Kaspersky είναι η απάντηση σε αυτό. Αυτό το λογισμικό εντοπισμού ιών διαθέτει εκπληκτικές πρόσθετες λειτουργίες ασφαλείας με γονικό έλεγχο και επιλογές για να κλειδώσετε την κάμερα web. Μπορείτε επίσης να σταματήσετε τους ιστότοπους να τους σταματήσουν για να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες περιήγησης. Έχει τον ελάχιστο αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος.

Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι10. Ασφάλεια κινητών Norton:

Σε αντίθεση με πέρυσι, η ασφάλεια των κινητών Norton δεν διατήρησε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της για την πληρωμένη έκδοση. Αυτή τη χρονιά έχουν εισαγάγει τα χαρακτηριστικά τους, όπως blocking κειμένου / κειμένου και backup επαφών για το δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς επίσης. Η πιο πληρωμένη λειτουργία του Norton είναι ο App Advisor ο οποίος όχι μόνο επιθεωρεί το εγκατεστημένο λογισμικό αλλά και το Google Play Store για κινδύνους ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν επίσης τον κωδικό πρόσβασης κλειδώματος και κωδικού πρόσβασης εφαρμογών. Και οι δύο είναι δωρεάν και ξεχωριστές εφαρμογές.

 

  Top 10 Best Antivirus Software 2017 - Μείνετε πάντα προστατευμένοι

συμπέρασμα:

Το λογισμικό προστασίας από ιούς είναι απαραίτητο για να αποφύγετε τον υπολογιστή ή τη συσκευή σας από το κακόβουλο λογισμικό. Σας συνιστούσαμε μερικά από τα κορυφαία καλύτερα λογισμικά προστασίας από ιούς, τα περισσότερα από τα οποία είναι δωρεάν και μερικά πληρωμένα. Οι πληρωμένες αξίζουν να δαπανηθούν. Επομένως, μην νομίζετε πια να επιλέξετε το καλύτερο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς για τη συσκευή σας, αναλύοντας προσεκτικά το άρθρο στο οποίο εξηγούνται όλοι με τα χαρακτηριστικά τους.