Top 10 beste antivirussoftware 2017 – Blijf altijd beschermd

[ware_item id=33][/ware_item]

Weet je hoeveel gevaarlijk het kan zijn als er geen antivirussoftware op je systeem is geïnstalleerd?

Ja, zonder enige twijfel lopen uw pc's en Android-telefoons een groot risico als er geen spyware is geïnstalleerd. Om uw systemen tegen ongewenste virussen te beschermen, hebben technologische experts enkele oplossingen bedacht in de vorm van antivirussen. Antivirussoftware is als politie aan de poort van uw computersysteem die niet ook bedreigingen binnen uw systeem veroorzaakt. Ze waarschuwen u voor mogelijke bedreigingen en verwijderen de malware zo snel mogelijk.


Waarom het installeren van anti-virus noodzakelijk is?

Het echte werk van een antivirusprogramma is het detecteren van virussen in het systeem, ze vinden, vernietigen en van het systeem verwijderen.

We kunnen niet zeggen dat anti-virus de ideale oplossing is voor alle bedreigingen van malware in uw systeem, maar er kan worden gezegd dat het het systeem op de beste manier beschermt. Niet alleen het installeren van de antivirussoftware is belangrijk, maar het is ook belangrijk om het van tijd tot tijd bij te werken met de nieuwste maatregelen.

Online privacysoftware gaat echter niet langer alleen over het bestrijden van virussen. Hoewel het een belangrijke functie van een antivirus is, is het beveiligen van persoonlijke gegevens de eerste prioriteit van de mensen geworden.

Hoe antivirus kiezen? Wordt betaald antivirus beter in vergelijking met gratis?

De moderne wereld wordt steeds technologischer en ook de malware evolueert snel. Om deze situatie aan te pakken, werken technologische experts aan de beste antivirusoplossing voor de gebruikers.

We raden aan een betaald antivirus te gebruiken in plaats van gratis, omdat betaald antivirus een betere technische duurzaamheid en preciezere beveiligingsfuncties biedt. Terwijl gratis antivirussoftware betaalde pakketten kan bieden, een run voor hun geld.

Beste antivirussoftware voor uw apparaat

De beveiliging van pc veel meer dan alleen het installeren van antivirus. U moet antivirus, anti-spyware en een firewall bijwerken. Het is bekend dat sommige gratis antivirussoftware beter is dan de rest. Ze bieden een zwarte lijst van de bekende bedreigingen en een witte lijst voor de legale. Het probleem is dat er tegenwoordig elke dag nieuwe bedreigingen verschijnen en dat het moeilijk is om een ​​vriend van vijand te onderscheiden.

Ons werk begint vanaf hier. We hebben voor u een lijst opgezocht die de gratis antivirussoftware samen met de betaalde zal bekijken. Zowel de nieuwe als de oude, bekende en onbekende ook.

1. Avira:

Avira is de beste gratis antivirussoftware die een zeer sterke bescherming biedt tegen gewone en zero-day virussen. De interface van het pakket met opties kan in het begin ontmoedigend lijken en langzamere computers kunnen tijdens de scans problemen ondervinden bij de prestaties van de computer. Desalniettemin is Avira de perfecte gratis antivirussoftware die efficiënt is, een hoge mate van aanpassing biedt en een groot aantal gratis add-onfuncties, waaronder een VPN-client en een webbrowser die privacybewust is.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd

2. Bitdefender-beveiliging: 

De Android-beveiligingsapp van Bitdefender biedt perfecte bescherming tegen virussen, verwaarloosbare gevolgen voor de prestaties en privacybescherming, terwijl Android Wear-horloges ook worden toegevoegd aan de antidiefstalkenmerken van de app. Deze antivirussoftware is niet gratis, maar het is de uitgaven wel waard.

Het heeft de meest recente functies die uw apparaat beschermen tegen nieuwe bedreigingen zoals ransomware. Het heeft een goede technische reputatie. Het heeft handige functies die geen gedoe hebben.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd3. Panda:

Panda is gratis antivirussoftware die niet veel lijkt te bieden, maar dit is niet het geval. Het is de ideale oplossing voor de mensen die goed omgaan met hun online privacy.

Waarom het gebruiken??

Panda is eenvoudig en leuk in gebruik, het heeft een zeldzame invloed op de prestaties van het computersysteem en de configuratie-opties zijn voldoende om de gebruikers te overtuigen. Het scant uw computersysteem zowel op aanvraag als op regelmatige basis. Het biedt uitgebreide bescherming voor de USB-drives.

Terwijl de negatieve punten traag scannen, extra kosten, teveel pop-ups van advertenties zijn en ook probeert het de instellingen van uw webbrowser te kapen.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd4. AVG:

AVG van het afgelopen jaar heeft zijn virusdetectiegraad verbeterd om te concurreren met de toonaangevende antivirussoftware-industrieën. AVG gratis antivirussoftware biedt een breed scala aan configuratie-opties, enkele extra functies en het vertraagt ​​uw pc niet te veel.

Wat is er mis in deze gratis antivirussoftware?

Het wijst zijn gebruikers af door hen voortdurend te pushen om het te upgraden naar betaalde AVG-software.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd5.Avast:

Avast is prima gratis antivirussoftware met een goede interface, heeft een merkbare impact op het computersysteem, goede configuratie-opties en enkele nuttige extra functies zoals wachtwoordbeheer en netwerkscanner. Het is het beste voor de gebruikers die al andere Avast-producten gebruiken, zoals Avast gratis mobiele beveiliging voor Android.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd6. Windows Microsoft-verdediger:

De malware-detectie van Windows Microsoft Defender wordt steeds beter, maar het gebruik ervan is nog steeds niet bevredigend. Het biedt geen gratis extra functies; het heeft grote invloed op uw computersystemen tijdens scans en beschermt uw computer niet tegen de online malware als het een niet-Microsoft browser is.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd7. Malwarebytes Anti-malware:

Dit is geen gratis antivirussoftware. Het kan uw pc niet beschermen tegen virussen, maar het heeft geweldige prestaties in het wegvagen van de malware die al in uw systeem bestaat, en het interfereert niet met de antivirussoftware die al op uw computersysteem aanwezig is. De beste functie is de kameleon die de Malwarebytes bedekt, zodat vervelende programma's moeilijk te vinden zijn. Het is geen complete antivirussoftware, maar u kunt het houden als een aanvullend programma voor uw gratis antivirussoftware.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd8. Sophos:

Bent u een ouder? Wilt u nutteloze inhoud verbergen in de hoofden van uw kinderen?

Dan is Sophos antivirus het beste voor ouderlijke doeleinden die de waardeloze inhoud voor de jonge kinderen willen verbergen. Met deze gratis antivirus kunt u externe scans laten uitvoeren, de sites controleren en blokkeren. Het heeft ook een functie die logboeken bijhoudt van de verbannen pagina's wanneer iemand ze probeert te bereiken. Sophos antivirus heeft een bescheiden interface en heeft weinig invloed op de systeemprestaties.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd9. Kaspersky:

Wilt u volledige internetbeveiliging?

Kaspersky is het antwoord daarop. Deze antivirussoftware heeft geweldige extra beveiligingsfuncties met ouderlijk toezicht en opties om de webcam te vergrendelen. U kunt ook voorkomen dat websites ze stoppen om uw browse-activiteiten te volgen. Het heeft een minimale impact op de prestaties van het systeem.

Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd10. Norton mobiele beveiliging:

Anders dan vorig jaar, heeft Norton Mobile Security niet de beste functies voor een betaalde versie behouden. Dit jaar hebben ze hun functies geïntroduceerd, zoals oproep- / tekstblokkering en back-up van contacten voor hun gratis antivirussoftware. De best betaalde functie van Norton is App Advisor die niet alleen geïnstalleerde software inspecteert, maar ook Google Play Store op beveiligings- en privacyrisico's. Nieuwe functies omvatten ook app-vergrendeling en wachtwoordbeheer. Beide zijn gratis en afzonderlijke apps.

 

  Top 10 beste antivirussoftware 2017 - Blijf altijd beschermd

Conclusie:

Het hebben van antivirussoftware is noodzakelijk om uw pc of apparaat uit de buurt van malware te houden. We raden u enkele van de beste antivirussoftware aan, de meeste zijn gratis en sommige zijn betaald. De betaalde bedragen zijn het uitgeven waard. Dus denk niet meer dat u de beste gratis antivirussoftware voor uw apparaat kiest door het artikel waarin alles wordt uitgelegd met hun functies zorgvuldig te analyseren.