Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 – Rămâi protejat întotdeauna

[ware_item id=33][/ware_item]

Știți cât de periculos poate fi atunci când nu există niciun software antivirus instalat în sistemul dvs.?

Da, sigur că PC-urile și telefoanele Android prezintă un mare risc dacă nu aveți instalat un program spyware. Pentru a vă proteja sistemele împotriva virusurilor nedorite, experții tehnologici au venit cu câteva soluții sub formă de antivirus. Software-ul antivirus este ca poliția de pe poarta sistemului computerului, care nu prezintă niciun fel de amenințări cu privire la intrarea în sistem. Acestea vă avertizează cu privire la posibile amenințări și șterge malware-ul cât mai curând posibil.


De ce este necesară instalarea antivirusului?

Adevărata activitate a unui antivirus este detectarea oricăror amenințări de virus din sistem, găsirea lor, distrugerea lor și eliminarea lor din sistem.

Nu putem spune că antivirusul este soluția ideală la toate amenințările de malware din sistemul dvs., dar se poate spune că protejează sistemul în cel mai bun mod. Nu numai instalarea software-ului antivirus este importantă, dar actualizarea acestuia din când în când cu cele mai recente măsuri este importantă.

Cu toate acestea, software-ul de confidențialitate online nu mai înseamnă doar combaterea virușilor. Deși este o funcție majoră a unui anti-virus, dar securizarea datelor personale a devenit prima prioritate a oamenilor.

Cum să alegi antivirus? Este plătit antivirus mai bine în comparație cu cel gratuit?

Lumea modernă avansează din ce în ce mai mult din punct de vedere tehnologic, la fel și malware-ul evoluează rapid. Pentru a rezolva această situație, experții tehnologici lucrează pentru a oferi cea mai bună soluție antivirus utilizatorilor.

Vă recomandăm să folosiți un antivirus plătit decât gratuit, deoarece antivirus plătit oferă o sustenabilitate tehnică mai bună și mai multe caracteristici de securitate. În timp ce software-ul antivirus gratuit poate oferi pachete plătite, o alergare pentru banii lor.

Cel mai bun software antivirus pentru dispozitivul dvs.

Securitatea PC-ului este mult mai mult decât doar instalarea antivirusului. Trebuie să actualizați antivirus, anti-spyware și un firewall. Se știe că unele programe antivirus gratuite sunt mai bune decât restul. Aceștia oferă o listă neagră a amenințărilor cunoscute și o listă albă pentru persoanele legale. Problema este că în aceste zile apar noi amenințări în fiecare zi și discriminarea unui prieten de dușman a devenit dificilă.

Munca noastră începe de aici. Am căutat pentru dvs. o listă care va examina software-ul antivirus gratuit, împreună cu cele plătite. Atât cele noi, cât și cele vechi, cunoscute și necunoscute.

1. Avira:

Avira este cel mai bun software gratuit antivirus care oferă o protecție foarte puternică împotriva virușilor comuni și a zilei zero. Interfața ambalată cu opțiuni poate părea descurajantă la început și computerele mai lente ar putea vedea o problemă în performanța computerului în timpul scanărilor. Cu toate acestea, Avira este software-ul antivirus gratuit perfect, care este eficient, are un grad ridicat de personalizare și o gamă largă de funcții de adăugare gratuite care include un client VPN și un browser web care se bazează pe confidențialitate..

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna

2. Securitate Bitdefender: 

Aplicația de securitate Android de la Bitdefender oferă o protecție perfectă împotriva virușilor, impactului neglijabil al performanței și a caracteristicilor de protecție a vieții private, în timp ce adaugă și ceasuri Android Wear în caracteristicile anti-furt ale aplicației. Acest software antivirus nu este gratuit, dar merită cheltuielile.

Are cele mai actualizate funcții care vă protejează dispozitivul împotriva noilor amenințări, cum ar fi ransomware. Are o reputație tehnică bună. Are caracteristici utile, care nu sunt într-un stil tampon.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna3. Panda:

Panda este un software antivirus gratuit care nu pare să ofere prea multe, dar nu este cazul. Este soluția ideală pentru persoanele care își pot gestiona bine intimitatea online.

De ce să-l folosești?

Panda este ușor și distractiv de utilizat, are un impact rar asupra performanței sistemului informatic, iar opțiunile sale de configurare sunt adecvate pentru a convinge utilizatorii. Acesta scanează sistemul dvs. de calculator atât la cerere, cât și în mod regulat. Oferă protecție extinsă pentru unitățile USB.

În timp ce punctele sale negative includ scanarea lentă, funcții suplimentare de taxă, prea multe reclame pop up și, de asemenea, încearcă să deturneze setările browserului dvs. web.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna4. AVG:

AVG din ultimul an și-a îmbunătățit rata de detecție a virusului pentru a concura în principalele industrii de software antivirus. Programul antivirus gratuit AVG oferă o gamă largă de opțiuni de configurare, unele funcții suplimentare și nu încetinește prea mult computerul.

Ce este greșit în acest software antivirus gratuit?

Acesta își oprește utilizatorii, împingându-i continuu să-l actualizeze la software-ul AVG plătit.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna5.Avast:

Avast este un software antivirus gratuit, care are o interfață bună, are un impact de neobservat asupra sistemului computerizat, opțiuni de configurare satisfăcătoare și unele funcții suplimentare utile, care includ administratorul de parole și scanerul de rețea. Este cel mai bine pentru utilizatorii care folosesc deja alte produse Avast, cum ar fi Avast securitate mobilă gratuită pentru Android.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna6. Apărătorul Windows Microsoft:

Detecția malware a apărătorului Windows Microsoft este din ce în ce mai bună, dar utilizarea acesteia nu este satisfăcătoare. Nu oferă funcții suplimentare gratuite; acesta afectează foarte mult sistemele computerului în timpul scanărilor și nu vă protejează computerul de malware-ul online dacă este un browser non-Microsoft.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna7. Malwarebytes Anti-malware:

Acesta nu este un software antivirus gratuit. Nu vă poate proteja computerul împotriva virușilor, dar are performanțe extraordinare în ștergerea programelor malware care există deja în sistemul dvs., de asemenea, nu va interfera cu software-ul antivirus care sunt deja prezente în sistemul dvs. computer. Cea mai bună caracteristică a sa este cameleonul care acoperă Malwarebytes, astfel încât programele urâte devin greu de descoperit. Nu este un software antivirus complet, dar îl puteți păstra ca un program complementar pentru software-ul dvs. antivirus gratuit.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna8. Sophos:

Ești părinte? Vrei să ascunzi conținutul inutil să curgă în mintea copiilor tăi?

Apoi, antivirusul Sophos este cel mai bun pentru scopurile părintești care doresc să ascundă conținutul lipsit de valoare de copiii mici. Acest antivirus gratuit vă permite să aveți scanări la distanță, verificări și blocarea site-urilor. De asemenea, are o caracteristică care păstrează jurnalele paginilor interzise atunci când cineva încearcă să ajungă la ele. Sophos antivirus are o interfață modestă și are un impact redus asupra performanței sistemului.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna9. Kaspersky:

Vrei securitate completă la internet?

Kaspersky este răspunsul la aceasta. Acest software antivirus are funcții extraordinare de securitate, cu controale parentale și opțiuni pentru a bloca camera web. De asemenea, puteți opri site-urile să nu le poată urmări activitățile de navigare. Are un impact minim asupra performanței sistemului.

Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna10. Securitate mobilă Norton:

Spre deosebire de anul trecut, securitatea mobilă Norton nu a păstrat cele mai bune funcții pentru versiunea plătită. În acest an, au prezentat caracteristicile lor, cum ar fi blocarea apelurilor / text și backup de contacte pentru software-ul lor antivirus gratuit. Cea mai bine plătită funcție de la Norton este App Advisor, care nu doar inspectează software-ul instalat, ci și magazinul Google Play pentru riscuri de securitate și confidențialitate. Noile funcții includ, de asemenea, blocarea aplicației și managerul de parole. Ambele sunt aplicații gratuite și separate.

 

  Top 10 Cel mai bun software antivirus 2017 - Rămâi protejat întotdeauna

Concluzie:

Dispunerea de software antivirus este necesară pentru a vă feri computerul sau dispozitivul de malware. V-am recomandat unele dintre cele mai bune programe antivirus, majoritatea sunt gratuite și unele plătite. Cele plătite merită cheltuite. Așadar, nu vă gândiți să alegeți cel mai bun software gratuit antivirus pentru dispozitivul dvs., analizând cu atenție articolul în care toate sunt explicate cu funcțiile lor.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me