Torna VPN browser | Ai nevoie de el cu adevărat?

[ware_item id=33][/ware_item]

Dacă sunteți în căutarea unui nivel general de confidențialitate online, atunci browser-ul Tor este într-adevăr cel mai sigur browser pe care îl puteți găsi. Îți protejează în mod activ datele printr-un strat de ascundere. Mai mult, funcționează și pentru menținerea anonimatului prin sărirea traficului de internet de la un nod la altul.


Cu toate acestea, putem să-i potrivim securitatea cu un VPN? Până la urmă, Tor cu siguranță nu vă protejează datele prin criptare. Și haideți să ne confruntăm, straturile de ascundere au cu siguranță lacunele lor.

Acum, cu confidențialitate, o chestiune atât de importantă este în prezent în judecată pentru diverse probleme precum:

 1. Supravegherea guvernului
 2. Accelerarea ISP și păstrarea datelor
 3. Hackerii și alte crime informatice

Este mai bine să aveți confidențialitate la un nivel de top. Pentru a realiza acest lucru, majoritatea oamenilor iau în considerare utilizarea browserului Tor cu un VPN. Dar, din nou, apare întrebarea despre cât de eficientă este această metodă? De asemenea, dacă nu apelăm la această opțiune, întrebarea vine în continuare despre ce este browserul Tor fără VPN.

Prin urmare, acest articol vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la browserul tor și VPN-urile. Am discutat:

 1. Treceți peste VPN
 2. VPN peste Tor
 3. Cele mai multe VPN-uri compatibile cu browserul Tor
 4. Navigați Tor fără VPN

Un avantaj absolut al folosirii Tor cu un VPN în afară de securitate este viteza! În timp ce folosești tor, de obicei, experimentezi viteze lente. Acesta este probabil ISP-ul tău care îți încurajează conexiunea! Cu toate acestea, folosind împreună Tor și VPN, veți obține viteze optime pe măsură ce VPN vă ascunde de accelerația ISP.

În afară de asta, există multe avantaje în utilizarea Tor cu un VPN.

Interesat? Citiți așa!

Browser Tor cu conexiune VPN?

Există două modalități prin care oamenii preferă să folosească această combinație:

 1. Navigați browserul prin VPN
 2. VPN prin tor-browser

Am oferit informații despre ambele combinații. Prin urmare, prin asta, ai ști la ce să te aștepți la fiecare combinație.

Tor Browser peste VPN

Această combinație implică utilizarea browserului Tor împreună cu un VPN, adică vă conectați mai întâi cu browserul tor și apoi vă conectați cu un VPN. În acest fel, obțineți toate avantajele utilizării browserului Tor împreună cu avantajele adăugate ale unui VPN. 

Astfel, prin acest nod Tor nu va cunoaște adresa dvs. IP reală. De asemenea, prin aceasta, veți obține acces la rețeaua de operare în siguranță, fără restricții. În afară de asta, se știe că Tor are mai multe lacune, dacă îl conectați cu un VPN, aceste lacune vor fi acoperite.

Acest lucru se întâmplă în principal pentru că tor te ascunde printr-un strat de ascundere în timp ce VPN te protejează printr-un tunel de criptare. Ambele lucruri combinate promit niveluri excepționale de confidențialitate.

Cu toate acestea, un dezavantaj este faptul că ISP-ul dvs. poate vedea că vă îndreptați către rețeaua Tor. Prin urmare, există posibilitatea de a primi semnalizare pentru utilizarea acestuia sau ISP-ul dvs. accelerează conexiunea.

VPN prin browserul Tor

În această combinație, vă conectați cu un VPN, apoi cu browserul tor. Această metodă este mult mai sigură, împreună cu măsura de confidențialitate, cum ar fi:

 • Protecție combinată prin straturi de ascundere a browserului Tor și criptarea unui VPN.
 • Protecție împotriva nodului de ieșire Tor rău intenționat cu un VPN.
 • Permite accesul în zone restricționate, chiar dacă este vorba de georestrucție

Cu toate acestea, această metodă vizează mai mult să vă garanteze siguranța și anonimatul pe internet. Acest lucru se datorează faptului că odată ce vă conectați mai întâi cu un VPN și apoi cu Tor, ISP-ul dvs. nu poate vedea adresa dvs. IP reală. Prin urmare, nu va putea depista faptul că sunteți cel care utilizați browserul Tor. 

În acest fel, veți fi în siguranță de orice taxe posibile de utilizare a torului sau ISP-ului dvs. care vă încurcă internetul.

ce s-a întâmplat dacă nu aveți un VPN cu TOR?

Browserul Tor este proiectat pentru a oferi securitate și confidențialitate utilizatorilor săi online. Are o metodă aparent eficientă de a oferi protecție. 

Browserul este format din noduri prin care salută traficul pe internet. În acest fel, adresa IP rămâne oarecum anonimă. Cu toate acestea, nu există un anonimat complet, întrucât primul nod cunoaște adresa IP.

Mai mult, la fiecare nod, browserul ascunde datele printr-un strat de ascundere. Iată cum funcționează aceste trei noduri:

 1. Nodul de intrare este chiar primul nod. Pe măsură ce vă conectați mai întâi la acest nod, atunci este conștient de adresa dvs. IP.
 2. Al doilea nod este nodul releului. Acest nod este responsabil de ascunderea ce nod de intrare utilizează utilizatorul din nodul de ieșire. Acest nod face dificilă urmărirea de unde provin informațiile
 3. Nodul de ieșire care este ultimul nod te conectează la site-ul pe care vrei să îl vizitezi. Cu toate acestea, nu știe de unde provin informațiile. Adresa IP este de asemenea necunoscută de nodul de ieșire.

Toate cele trei noduri ascund informațiile dvs. printr-un strat de ascundere. Acest strat începe de la nodul de intrare până când nodul releului îl schimbă. După nodul releului, odată ce traficul ajunge la nodul de ieșire, nu există niciun semn al stratului de ascundere, iar informația călătorește mai departe de-a lungul expusului.

Cel mai bun VPN pentru Tor Browser în 2019

Utilizarea împreună cu Tor și VPN este combinația finală prin care vă puteți bucura de securitate completă și anonimat total online. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun VPN care ar merge bine cu browserul Tor este într-adevăr un punct pe care să îl meditați.

Prin urmare, am încercat și testat unele dintre cele mai reputate servicii VPN. Iată rezultatele testelor și investigațiilor mele:

# 1 - NordVPN For Tor

Acest serviciu oferă stimulente remarcabile utilizatorilor săi. Am încercat-o și am testat-o ​​în mai multe moduri și a fost extrem de mulțumit. Iată rezultatele cercetării mele:

# Caracteristici Descriere
1 Compatibilitate cu tor Ceapă peste VPN prin care nu trebuie să descărcați browser-ul Tor pentru a-l utiliza în mod specific
2 Locația sediului Foarte sigur Panama
3 Politica de logare Fără jurnale strict
4 Criptarea Criptare AES de 256 biți de grad militar
5 Servere O cantitate enormă de 4500 servere optimizate P2P.
6 Testele de viteză Rezultate foarte remarcabile în diferite ore ale zilei
7 Metode de plata Card de credit / debit și Bitcoin

# 2 - ExpressVPN For Tor

Acest serviciu VPN susține că este unul dintre cele mai rapide și sigure servicii VPN. Am încercat și l-am folosit și am fost mulțumit de interferența utilizatorului super prietenoasă. Iată un rezumat al constatărilor mele:

# Caracteristici Descriere
1 Compatibilitate cu tor Are funcția Onion over VPN. Acest serviciu este primul care a lansat propriul site web Onion
2 Locația sediului În Insulele Virginia Britanice este foarte sigur
3 Politica de logare Politică strictă fără jurnaluri
4 Criptarea Criptare AES de 256 biți de grad militar
5 Servere Până la 3000 de servere din 94 de țări sunt disponibile
6 Testele de viteză Rezultatele testelor de viteză vin în mod incontestabil cu reputația sa de „VPN rapid”.
7 Metode de plata Card de credit / debit, precum și Bitcoin

# 3 - SurfShark VPN For Tor

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să garanteze viteze super-rapide cu protecție, atunci Surf Shark este cel pentru dvs. Acesta susține că este cel mai rapid și este optimizat și în acest fel. Are câteva caracteristici de securitate destul de bune, precum:

 1. caracteristica multi-hop care permite rutarea traficului prin mai multe țări
 2. modul de camuflare prin care chiar și ISP-ul dvs. nu știe că utilizați un VPN
 3. Nu există caracteristici de frontiere prin care vă puteți ascunde de supravegherea guvernului

Există, de asemenea, alte stimulente pentru acest serviciu. Iată ce am descoperit despre acest serviciu VPN după cercetare:

# Caracteristici Descriere
1 Compatibilitate cu tor Nu există funcții Tor speciale.
2 Locația sediului Este localizat în insulele Virginia Britanice
3 Politica de logare Politică strictă fără jurnaluri
4 Criptarea Utilizează criptarea AES 256 GCM mai rapidă și mai sigură
5 Servere Până la 500+ servere
6 Testele de viteză Cu siguranță este la fel de rapid pe cât pretinde
7 Metode de plata Card de credit / debit, împreună cu Bitcoin sigur

Cuvinte de despărțire

Dacă sunteți în căutarea celui mai sigur mod de a utiliza internetul, atunci cu siguranță utilizarea VPN cu browserul Tor este răspunsul final la grijile dvs. Deoarece securitatea pe internet este crucială, este mai bine să vă dotați cu unul dintre serviciile VPN legitime enumerate aici.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me