UC böngésző útmutató – A legjobb tippek és trükkök 2019-ben

[ware_item id=33][/ware_item]

UC böngésző útmutató - A legjobb tippek és trükkök 2019-ben


Manapság sokan az UC böngészőt választják, mert tudják, hogy ez az egyik leggyorsabb és legjobb böngésző a különböző operációs rendszerek számára. Ez a fő oka annak, hogy világszerte emberek milliói használják naponta.

Ha elolvassa ezt a cikket, ez azt jelenti, hogy köztük van vagy azon a ponton, hogy váljon. Minden fejlesztő és a fejlesztő által nyújtott fejlett funkcióknak köszönhetően, valamint a használat egyszerűsége miatt az internet-felhasználók szeretik az UC böngészőt.

Az UC Browser rengeteg kiváló kiegészítővel és bővítménnyel rendelkezik, amelyeket sok hasonló webböngésző nem tud nyújtani a felhasználók számára. Az UC Browser használatával teljesítheti az 5-10 különböző alkalmazás összes fő követelményét egyszerre. Fontos hangsúlyozni, hogy az UC Browser nem csupán egy szokásos webböngésző, mivel sokkal több olyan funkciót kínál, amelyekre mindenki számíthat.

Ahogy az előzőekben már említettük, az UC Browser több, mint egy webböngésző. Nagyon sok kiegészítő és bővítmény van beépítve, amelyek nagyon különlegessé teszik ezt a böngészőt. Mind a személyi számítógépen, mind az Android készülékeken, például okostelefonokon, táblagépeken stb. Használhatja. Még a közismert Google Chrome is csak egy egyszerű böngésző, korlátozott számú funkcióval, az UC böngészőhöz képest..

Ebben a cikkben megmutatjuk és elmagyarázzuk a legjobb UC-böngésző funkciókat, valamint tippeket és trükköket, amelyek sokkal gyorsabbá, könnyebbé és élvezetesebbé teszik az internetes szörfözés élményét. Az UC Browser sok felhasználója nem annyira ismeri ezt a modern és naprakész böngészőt. Ez a cikk kizárólag azok számára készült, akik teljes mértékben ki akarják használni ezt a böngészőt. Tehát itt az ideje, hogy gyorsan átugorjuk a részleteket. Ha érdekli, folytassa az olvasást.

UC böngésző útmutató - Tippek és trükkök

UC böngésző útmutató - A legjobb tippek és trükkök 2019-ben

A hirdetések blokkolása szolgáltatás

Mindannyian bosszantjuk a webhelyeket, amelyek túlterheltek a bosszantó hirdetésekkel. Ez egy hatalmas üzlet, és az emberek nagy pénzt keresnek, és mindenhol megjelenítik hirdetéseiket. Kizárólag pénzkeresés céljából készül, és egyáltalán nem az olvasók kiszolgálása érdekében.

Ilyen helyzetben mindannyian unatkozunk rossz és csúnya hirdetésekkel, valamint öntelepítő alkalmazásokkal. Elég általános, hogy az ilyen hirdetések automatikusan másik webhelyre változtatják meg a böngésző és a Kezdőlap beállításait. Ez az, ahol az UC Browser sokat segíthet megszabadulni a hirdetésektől, és izgalommal töltheti fel a szörfözési élményt. A Hirdetés blokkolását aktiválnia kell az UC Browser beállításaiból. A szolgáltatás aktiválásához keresse meg az „Eszközök” > „AdBlocker”, és engedélyezze azt.

Pillanatfelvétel szolgáltatás

Időnként nagyon praktikus képernyőképeket készíteni az egyes weboldalakról, és elküldeni barátainak. Hasznosak lehetnek tanulási célokra is. Teljes képernyőképet készíthet a bekapcsoló és a hangerő csökkentő gombok megnyomásával.

Ha azonban alkalmazni szeretne néhány alapvető szerkesztést, akkor lépjen a „Pillanatkép” opciókba, amelyek lehetővé teszik a képernyőképeket rögzíteni és a gyors szerkesztést elvégezni. Lehetőség van arra, hogy vicces karaktereket és egyéb szöveges tartalmat adjon a rögzített képhez, mielőtt elmentné azt a készülékre, és megvédi. Pillanatkép / képernyőkép készítéséhez el kell lépnie az „Eszközök” -re, és meg kell nyomnia a „Képernyőkép” lehetőséget..

Most már kivághatja és kiválaszthatja, hogy hány adagra van szüksége a képernyőképen. A szerkesztés után a képernyőkészlet készen áll a barátainak vagy kollégáinak történő elküldésre.

Éjszakai üzemmód

Ez az UC böngésző egyik legjobb tulajdonsága. Ez a szolgáltatás addiktív felhasználóvá teszi az UC Browser alkalmazást. Sokan éjszaka szörföznek az interneten. Tehát, amikor ez megtörténik, általában nincs fény a szobában. Szörnyű a látása, ha nagy kontrasztú és fényerősséggel néz ki és olvassa el a szöveget.

Használja az Éjszakai mód funkciót a súlyos szemproblémák értékeléséhez. Ennek a funkciónak a használatával az UC böngésző automatikusan feketévé teszi a hátteret, amely megmenti a szemét a fáradtságtól. Az éjszakai mód engedélyezéséhez nyomja meg a három vízszintes vonal ikonját a weboldal alján, majd kattintson a „Éjszaka” opcióra..

UC böngésző útmutató - A legjobb tippek és trükkök 2019-ben

Témák sokfélesége

A testreszabás az UC Browser egyik legjobb része. A témák köre nagyon izgalmas. Módosíthatja jelenlegi elrendezésünk témáját, megváltoztathatja a hátteret, vagy hozzáadhat egy teljesen új. Beállíthatja a fényerőt és a kontrasztot.

Még a képeket vagy a fényképeket is felhasználhatja, vagy letöltheti az internetről, és háttérként felhasználhatja. Egy új egyedi téma aktiválásához meg kell nyomnia a három vízszintes vonal ikont az oldal közepén, és nyomja meg a „Témák” opciót. Most ki kell választania a legjobban tetszik témát.

Használja az Asztali webhely módot

Ha egy adott webhelyet Asztal módban szeretne megtekinteni, amely a weboldal elit változatát kínálja, az UC böngésző segíthet.

Gyorstárcsázási szolgáltatás

Ha az UC Browser alapértelmezett verzióját használja, akkor valószínűleg észrevette, hogy vannak webhelyre mutató hivatkozások, amelyek a kezdőlapra kerülnek. Lehetséges újat hozzáadni a nem használt pótlások kivételével. Csak hosszan le kell nyomnia egy ikont. Most be kell írnia a kívánt webcímet és nevet a konfigurálásához. Ez egy kényelmes szolgáltatás abban az esetben, ha rendszeresen látogat bizonyos webhelyeket. Tehát egyetlen érintéssel meglátogathatja kedvenc webhelyét. 

Közösségi megosztási szolgáltatás

Bármilyen webhelyet megoszthat barátaival az UC Browser segítségével. Meg kell nyomnia a megosztás gombot, és ki kell választania a megosztási közeget. Vegye figyelembe, hogy néhány webhelyen nincs engedélyezve a megosztási lehetőség. Ebben az esetben a beépített funkcióval megoszthatja a közösségi médiaprofil bármely weboldalát egyetlen érintéssel. A megosztás még soha nem volt ilyen egyszerű.

Keressen szavakat az oldalon

Az UC Browser lehetővé teszi, hogy bizonyos szavakat keressen egy weboldalon. Ez az, ahol ez a szolgáltatás az UC böngészőben hasznos. Sok hallgató és író szereti és rendszeresen használja.

QR Code Scanner

Beolvashatja bármely termék QR-kódját, hogy részletes információt találjon róla. A QR-kód-szkennert az „Eszközök” szakaszban érheti el, ha kiválasztja a „QR-kód olvasóját”. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, ha marketinggel foglalkozik, és több termékről szeretne többet megismerni..

Következtetés

Most készen állunk arra, hogy mindent összecsomagoljunk. Ismeri az UC böngésző minden alapvető tulajdonságát. Remélhetőleg tetszett neki ez a cikk, és kipróbálhatja az UC böngészőt napi oktatási vagy üzleti igényeinek kielégítésére. Minden felhasználó talál valami hasznosat benne, mert a fejlesztő mindent megtett, hogy mindenki igényeit kielégítse. Kiváló alternatívája más webhelyeknek, például a Chrome, az Opera, a Firefox stb. Ha további hasznos funkciókat fedez fel, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Ez az információ számunkra értékes, és nagy örömmel osztjuk meg a felhasználókkal.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me