UC Browser Guide – Beste tips en trucs in 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

UC Browser Guide - Beste tips en trucs in 2019


Tegenwoordig kiezen veel mensen voor UC Browser omdat ze weten dat het een van de snelste en beste webbrowsers is voor verschillende besturingssystemen. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom miljoenen mensen over de hele wereld het dagelijks gebruiken.

Als je dit artikel leest, betekent dit dat je erbij bent of op het punt staat te worden. Alle internetgebruikers houden van de UC-browser voor pc dankzij de vele geavanceerde functies van de ontwikkelaar en de eenvoud in gebruik.

UC Browser zit vol met veel uitstekende add-ons en extensies die niet veel vergelijkbare webbrowsers hun gebruikers kunnen bieden. U kunt UC Browser gebruiken om tegelijkertijd aan alle hoofdvereisten van 5-10 verschillende apps te voldoen. Het is belangrijk om te benadrukken dat UC Browser niet alleen een gewone webbrowser is, omdat het veel meer functies biedt die iedereen zou verwachten.

Zoals we zojuist hebben vermeld, is UC Browser meer dan een webbrowser. Er zijn veel add-ons en extensies, die vooraf zijn ingebouwd, en ze maken deze browser heel bijzonder. Je kunt het zowel op je pc als op Android-apparaten gebruiken, zoals smartphones, tablets, enz. Zelfs een bekende Google Chrome is slechts een eenvoudige webbrowser met een beperkt aantal functies in vergelijking met de UC Browser.

In dit artikel gaan we je de beste UC Browser-functies laten zien en uitleggen, evenals tips en trucs om je surfervaring op internet veel sneller, eenvoudiger en aangenamer te maken. Veel gebruikers van UC Browser zijn zich niet zo bewust van deze moderne en up-to-date browser. Dit artikel is exclusief geschreven voor diegenen die deze browser volledig willen gebruiken. Het is dus tijd om snel op de details in te gaan. Als u geïnteresseerd bent, lees dan verder.

UC Browser Guide - Tips en trucs

UC Browser Guide - Beste tips en trucs in 2019

Blokkeer advertenties functie

We zijn allemaal geïrriteerd met websites die overladen zijn met vervelende advertenties. Het is een enorm bedrijf en mensen verdienen veel geld om hun advertenties overal te plaatsen waar het mogelijk is. Het wordt uitsluitend gedaan om geld te verdienen en niet om lezers te dienen.

In een dergelijke situatie zijn we allemaal beu met slechte en lelijke advertenties, evenals zelfinstallerende applicaties. Het is vrij gebruikelijk dat dergelijke advertenties automatisch de instellingen van uw webbrowserinstellingen en startpagina wijzigen naar een andere site. Dit is waar UC Browser u veel kan helpen bij het wegwerken van advertenties en uw surfervaring opwindend kan maken. U moet de functie Ad Block activeren vanuit de instellingen van UC Browser. Om de functie te activeren, gaat u naar de "Tools" > "AdBlocker" en schakel het in.

Snapshot-functie

Soms is het erg praktisch om schermafbeeldingen van afzonderlijke webpagina's te maken en deze naar uw vrienden te verzenden. Ze kunnen ook nuttig zijn in een leerdoel. U kunt een volledig screenshot maken door op de aan / uit-knop en het volume omlaag te drukken.

Als u echter enkele basisbewerkingen wilt toepassen, moet u naar de "Snapshot" -opties gaan, waarmee u een screenshot kunt maken en snel kunt bewerken. Het is mogelijk om grappige tekens en andere tekstinhoud aan de vastgelegde afbeelding toe te voegen voordat u deze op uw apparaat opslaat en beschermt. Om een ​​Snapshot / Screenshot te maken, moet u naar de "Tools" gaan en op de "Screen Shot" optie drukken.

Het is nu mogelijk om bij te snijden en te kiezen hoeveel porties je nodig hebt in je screenshot. Na het bewerken is uw screenshot klaar om naar uw vrienden of collega's te worden verzonden.

Functie Nachtmodus

Dit is een van de beste functies van de UC Browser. Met deze functie wordt u een verslaafde gebruiker van UC Browser. Veel mensen surfen 's nachts op internet. Dus als het gebeurt, is er meestal geen licht in de kamer. Het is vreselijk voor uw gezichtsvermogen om de tekst in hoog contrast en helderheid te bekijken en te lezen.

Gebruik de functie Nachtmodus om ernstige oogproblemen te evalueren. Door deze functie te gebruiken, maakt de UC Browser automatisch de achtergrond zwart, waardoor uw ogen niet moe worden. Om de nachtmodus in te schakelen, drukt u op het pictogram met de drie horizontale lijnen onderaan de webpagina en klikt u op de optie "Nacht".

UC Browser Guide - Beste tips en trucs in 2019

Verscheidenheid aan thema's

Maatwerk is een van de beste onderdelen van UC Browser. Het scala aan thema's is echt fascinerend. U kunt het thema van onze huidige lay-out wijzigen, de achtergrond wijzigen of een volledig nieuwe toevoegen. U kunt de helderheid en het contrast aanpassen.

Het is zelfs mogelijk om uw afbeeldingen of foto's te gebruiken of van internet te downloaden en ze als achtergrond te gebruiken. Om een ​​nieuw aangepast thema te activeren, drukt u op het pictogram met de drie horizontale lijnen in het midden onderaan de pagina en drukt u op de optie "Thema's". Nu hoeft u alleen het thema te selecteren dat u het leukst vindt.

Gebruik de modus Desktop Website

Als u een bepaalde website wilt bekijken in de Desktop-modus, die een elite-editie van de webpagina biedt, kan UC Browser u helpen.

Snelkiesfunctie

Als u de standaardversie van UC Browser gebruikt, is het u misschien opgevallen dat er enkele websitesnelkoppelingen zijn die op de startpagina worden geplaatst. Het is mogelijk om een ​​nieuwe toe te voegen door degene te vervangen die u niet gebruikt. Je hoeft alleen maar een pictogram lang ingedrukt te houden. Nu moet u het gewenste website-adres en de naam invoeren om het te configureren. Dit is een handige functie voor het geval u sommige websites regelmatig bezoekt. U kunt dus met één tik uw favoriete website bezoeken. 

Functie voor sociaal delen

U kunt elke website met uw vrienden delen met UC Browser. U moet op de deelknop drukken en het medium selecteren om het te delen. Houd er rekening mee dat op sommige sites geen optie voor delen is ingeschakeld. In een dergelijk geval kunt u de ingebouwde functie gebruiken om elke webpagina op uw Social Media-profiel met slechts een tik te delen. Delen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Zoeken naar woorden binnen de pagina

Met UC Browser kunt u naar bepaalde woorden op een webpagina zoeken. Dat is waar deze functie in de UC Browser van pas komt. Veel studenten en schrijvers zijn er dol op en gebruiken het regelmatig.

QR-codescanner

U kunt de QR-code van elk product scannen om er gedetailleerde informatie over te vinden. U kunt de QR-codescanner openen in het gedeelte 'Tools' door de 'QR-codescanner' te selecteren. Dit is een zeer handige functie als u in marketing werkt en meer wilt weten over verschillende goederen..

Conclusie

Nu zijn we klaar om alles af te ronden. U kent alle essentiële functies van UC Browser. Hopelijk heb je genoten van dit artikel en probeer je UC Browser voor je dagelijkse educatieve of zakelijke behoeften. Elke gebruiker vindt er iets handig in, omdat de ontwikkelaar zijn best heeft gedaan om aan de behoeften van iedereen te voldoen. Het is een uitstekend alternatief voor andere websites, zoals Chrome, Opera, Firefox, enz. Als u enkele extra handige functies heeft ontdekt, laat het ons dan weten in het opmerkingengedeelte. Dergelijke informatie is waardevol voor ons en we zullen deze met veel plezier delen met de gebruikers.