UC Browser Guide – Най-добри съвети и трикове през 2019 г.

[ware_item id=33][/ware_item]

UC Browser Guide - Най-добри съвети и трикове през 2019 г.


В днешно време много хора избират UC Browser, защото знаят, че той е един от най-бързите и най-добрите уеб браузъри за различни операционни системи. Това са основните причини милиони хора по целия свят да го използват ежедневно.

Ако прочетете тази статия, това означава, че сте сред тях или на път да станете. Всички интернет потребители обичат UC браузъра за компютър благодарение на многобройните му усъвършенствани функции, предоставени от разработчика, и простотата на използване.

UC Browser е пълен с много отлични добавки и разширения, които не много подобни уеб браузъри могат да предложат на своите потребители. Можете да използвате UC браузър, за да отговаряте на всички основни изисквания на 5-10 различни приложения едновременно. Важно е да се подчертае, че браузърът на UC не е само обикновен уеб браузър, тъй като предлага много повече функции, които всеки може да очаква.

Както току-що споменахме по-рано, UC Browser е повече от уеб браузър. Има много добавки и разширения, които са предварително изградени в него и те правят този браузър много специален. Можете да го използвате както на вашия личен компютър, така и на устройства с Android, като смартфони, таблети и т.н. Дори добре познатият Google Chrome е просто обикновен уеб браузър с ограничен брой функции в сравнение с UC браузъра.

В тази статия ще ви покажем и обясним най-добрите функции на браузъра UC, както и съвети и трикове, за да направите вашето интернет сърфиране много по-бързо, лесно и приятно. Много потребители на UC Browser не са толкова наясно с този модерен и актуален браузър. Тази статия е написана изключително за тези, които искат да използват този браузър в пълния си потенциал. И така, време е да скочите в детайлите бързо. Ако се интересувате, продължете да четете.

UC Browser Guide - Съвети и трикове

UC Browser Guide - Най-добри съвети и трикове през 2019 г.

Функция за блокиране на реклами

Всички се дразним от уебсайтове, които са претоварени с досадни реклами. Това е огромен бизнес и хората правят големи пари, като натискат рекламите си навсякъде, където е възможно. Прави се изключително за печелене на пари, а не за обслужване на читателите.

В такава ситуация всички ни е писнало от лоши и грозни реклами, както и от самоинсталиращи се приложения. Доста често се случва такива реклами автоматично да променят настройките на настройките на вашия уеб браузър и началната страница на друг сайт. Това е мястото, където браузърът на UC може да ви помогне много да се отървете от рекламите и да направи вълнуващото ви сърфиране. Трябва да активирате функцията за рекламен блок от настройките на UC Browser. За да активирате функцията, отидете на „Инструменти“ > „AdBlocker“ и го активирайте.

Функция за моментна снимка

Понякога е много практично да направите снимки на снимки на отделни уеб страници и да ги изпратите на приятелите си. Те могат да бъдат полезни и в учебна цел. Можете да направите пълна снимка на екрана, като натискате бутоните за захранване и намаляване на звука.

Ако обаче искате да приложите някои основни редакции, тогава трябва да отидете на опциите „Snapshot“, което ви позволява да заснемате екранна снимка и да правите бързо редактиране. Възможно е да добавите забавни символи и друго текстово съдържание към заснетия образ, преди да го запазите на устройството си, защитавайки го. За да направите снимка / снимка на екрана, трябва да отидете на „Инструменти“ и да натиснете опцията „Екранна снимка“..

Сега е възможно да изрежете и да изберете колко порции се нуждаете от вашата екранна снимка. След редактирането екранната ви снимка е готова да бъде изпратена на вашите приятели или колеги.

Нощен режим

Това е една от най-добрите характеристики на браузъра на UC. Тази функция ще ви направи пристрастен потребител към браузъра UC. Много хора сърфират в Интернет през нощта. Така че, когато това се случи, обикновено в стаята няма светлина. Ужасно е зрението ви да гледате и четете текста с висок контраст и яркост.

Използвайте функцията за нощен режим, за да оцените тежки проблеми с очите. Използвайки тази функция, UC браузърът автоматично ще направи фона черен, което ще спаси очите ви от умора. За да активирате нощен режим, трябва да натиснете три икони на хоризонтална линия в долната част на уеб страницата и да кликнете върху опцията „Нощ“.

UC Browser Guide - Най-добри съвети и трикове през 2019 г.

Разнообразие от теми

Персонализирането е една от най-добрите части на UC браузъра. Обхватът на темите е наистина завладяващ. Можете да промените темата на нашето текущо оформление, да промените фона или да добавите напълно ново. Можете да регулирате яркостта и контраста.

Възможно е дори да използвате вашите снимки или снимки или да ги изтеглите от интернет и да ги използвате като ваш фон. За да активирате нова персонализирана тема, трябва да натиснете върху иконата на три хоризонтални линии в центъра в долната част на страницата и да натиснете опцията „Теми“. Сега просто трябва да изберете темата, която ви харесва най-много.

Използвайте режим на уебсайта на работния плот

Ако искате да видите конкретен уебсайт в Desktop Mode, който предлага елитно издание на уеб страницата, UC Browser може да ви помогне.

Функция за бързо набиране

Ако използвате версията по подразбиране на UC Browser, може би сте забелязали, че има някои преки пътища на уебсайтове, които са поставени в началната страница. Възможно е да добавите нов, като замените тези, които не използвате. Просто трябва да натиснете дълго икона. Сега трябва да въведете желания адрес и име на уебсайта, за да го конфигурирате. Това е удобна функция в случай, че редовно посещавате някои уебсайтове. Така че можете да посетите любимия си уебсайт в рамките на едно докосване. 

Функция за социално споделяне

Можете да споделите всеки уебсайт с приятелите си с UC Browser. Трябва да натиснете бутона за споделяне и да изберете носителя за споделянето му. Имайте предвид, че някои сайтове нямат активирана опция за споделяне в него. В такъв случай можете да използвате вградената функция, за да споделяте всяка уеб страница във вашия профил в социалните медии само с докосване. Споделеното никога не е било толкова просто.

Търсене на думи в страницата

UC Browser ви позволява да търсите конкретни думи на уеб страница. Именно тук тази функция в браузъра на UC е полезна. Много студенти и писатели го обичат и го използват редовно.

QR Code скенер

Можете да сканирате QR кода на всеки продукт, за да намерите подробна информация за него. Можете да получите достъп до скенера за QR код в секцията „Инструменти“, като изберете „Скенер за QR код“. Това е много полезна функция, ако работите в маркетинг и искате да знаете за различни стоки повече.

заключение

Сега сме готови да приключим всичко. Знаете всички най-съществени характеристики на браузъра на UC. Надяваме се, че тази статия ви е харесала и ще изпробвате UC Browser за ежедневните си образователни или бизнес нужди. Всеки потребител ще намери нещо удобно в него, защото разработчикът направи всичко възможно, за да задоволи нуждите на всички. Той е отлична алтернатива на други уебсайтове, като Chrome, Opera, Firefox и др. Ако сте открили някои допълнителни удобни функции, уведомете ни в секцията за коментари. Такава информация е ценна за нас и ние ще я споделяме с потребителите с голямо удоволствие.