Voorkom dat ISP uw online activiteiten bijhoudt

[ware_item id=33][/ware_item]

We zijn nu bekend met het feit dat ISP's in staat zijn gesteld om onze online activiteiten op te sporen en zo inzicht te krijgen in ons dagelijks leven. Deze vrijheid werd aan de ISP's gegeven nadat president Trump de anti-privacywet had getekend die de door de FCC vastgestelde internetprivacyregels intrekte. De ISP's mogen ons niet alleen volgen, maar ze kunnen ook onze informatie verkopen en er geld mee verdienen. Met het oog op dergelijke beveiligings- en privacykwesties is een brandend probleem van het voorkomen van ISP-tracking aan de oppervlakte gekomen.


Voorkomen dat ISP uw online activiteiten bijhoudt?

Zonder verder oponthoud, willen we u graag de methoden introduceren waarvan wij denken dat ze effectief zijn voorkomen dat ISP uw online activiteiten bijhoudt:

Gebruik een Virtual Private Network - VPN

Een virtueel privénetwerk - VPN - is het beste hulpmiddel om uw online privacy te beveiligen. Dit is de meest betrouwbare tool die u kunt gebruiken om ISP-tracking te voorkomen. Het bedekt uw IP-adres om een ​​zware strijd tegen ISP's en externe adverteerders te voeren, zodat ze u niet op het web kunnen volgen. Een VPN codeert uw internetverkeer met een 256-bit AES-coderingsalgoritme dat 1 miljard jaar duurt om te breken met brute kracht. Met deze twee acties van een VPN kunt u de browsergeschiedenis en inclusief internetverkeer verbergen.

prevent-ISP

Ondanks dit alles moet u het privacybeleid en de betaalmethoden van de VPN controleren voordat u er een selecteert, omdat u uw informatie aan de VPN-provider verstrekt waar u voor kiest. Vanwege deze anti-privacywet zijn er veel oplichters opgedoken en zijn ze begonnen gebruikers op te vangen via nep-VPN-services. Sommige van de authentieke en toonaangevende VPN-services die door Netizens overal ter wereld worden vertrouwd, zijn echter inbegrepen NordVPN, PureVPN, en ExpressVPN omdat ze de volgende kenmerken hebben:

  1. Ze vallen buiten het rechtsgebied van de VIJF EYES-landen en volgen daarom strikt het No Log-beleid.
  2. Ze verbergen browsergeschiedenis en andere internetactiviteiten efficiënt.
  3. Ze coderen uw internetverkeer met 256-bit AES-codering en OpenVPN beveiligingsprotocol.
  4. Beveiligingsfuncties zoals Split Tunnel (PureVPN) en Tor-over-VPN (NordVPN) worden aangeboden.
  5. Ze bieden een breed scala aan servers om uit te kiezen.

Veel Netizens vragen vaak of ISP de VPN-service kan volgen? Welnu, uw ISP kan zien dat u een VPN-verbinding hebt ingesteld, maar deze kan uw webverkeer niet opsporen omdat deze is gecodeerd.

Gebruik TOR Network

Tor Browser is een vrijwilligersdienst die de beveiliging op internet verbetert. Het stuitert uw internetverkeer via verschillende knooppunten en maakt het ISP dus moeilijk om uw online activiteiten te volgen. Het biedt zowel anonimiteit als privacy en voorkomt ISP-tracking. U kunt via de Tor-browser verbinding maken met het Tor-netwerk dat niet alleen werkt als andere browsers, maar ook beveiliging toevoegt aan uw browse-activiteiten. prevent-ISP

De anonimiteit en privacy die Tor biedt, is alleen beperkt tot de Tor-browser en de rest van het internetverkeer is nog steeds aan gevaar onderhevig. Een VPN-service kan ook worden uitgevoerd op de achtergrond van Tor-services die de beveiliging messing-gebonden maakt. Of als je Tor wilt gebruiken zonder de Tor-browser, dan kun je kiezen voor NordVPN dat biedt Tor-over-VPN functie om uiteindelijk online activiteiten, de rest van internetverkeer en de browsegeschiedenis te verbergen.

Terwijl hij het over Tor had, zei Marty P. Kamden van NordVPN tegen BeEncrypted: “We begrijpen de kracht van gedecentraliseerde structuur en de anonimiteit die TOR biedt. NordVPN biedt een unieke oplossing Onion (Tor) via VPN die het internetverkeer van gebruikers codeert voordat het TOR-netwerk wordt betreden, waardoor extra privacy wordt gewaarborgd. ”

Het enige nadeel van het gebruik van de Tor-browser is dat het zijn gebruiker soms erg frustrerend kan maken vanwege de trage prestaties, omdat het verkeer op verschillende knooppunten moet worden teruggestuurd om anonimiteit te waarborgen.

Gebruik HTTPs Everywhere Browser Extension

HTTPS wordt afgekort voor HyperText Transfer Protocol Secure. Browserextensie HTTPs Everywhere voorkomt het volgen van ISP's door openbaarmaking van uw online activiteiten te voorkomen.

De websites die de browserextensie HTTPs Everywhere gebruiken, beschermen u meestal tegen censuur en verschillende soorten surveillance door de inhoud van de site te coderen en het daardoor moeilijk te maken om inzicht te krijgen in uw online activiteiten.

prevent-ISP

Net als bij HTTPS Everywhere-browserextensies, bestaan ​​er ook verschillende browserextensies zoals Ghostery en AdBlock, die handig zijn om ISP-tracking te voorkomen door het digitale spoor te volgen dat u achterlaat na uw online activiteiten.

Moderne browsers en webserver gebruiken echter een Transport Layer Security - TLS - Handshake om gecodeerde communicatie tot stand te brengen. Het proces vereist dat de server aan de browser bewijst dat het de geclaimde partij is en vervolgens stellen ze beide een algoritme of een sleutel vast die nodig is voor het coderen van de discussie. De vroege delen van het handshake-proces zijn echter niet gecodeerd, waardoor ISP's en / of derden de servernaam kunnen zien waarmee een browser verbinding maakt.

Vermijd onveilige openbare wifi's

Nu u bekend bent met de ISP-tracking, moet u extra voorzichtig zijn bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken, zoals cafés, luchthavens, bibliotheken, winkelcentra of elke andere plaats. Netizens die openbare wifi gebruiken, zijn meer vatbaar voor ISP-tracking dan personen die beveiligde verbindingen gebruiken. prevent-ISP

Met openbare wifi kunt u ook heel gemakkelijk worden gehackt. Om te voorkomen dat ISP-tracking en slachtoffer wordt van een hackaanval, moet u waakzaam blijven voor dergelijke bedreigingen.

Check-in of tag uw locatie niet

prevent-ISP

Inchecken en / of taggen van onze locatie lijkt misschien vreugdevol, maar het is ongegrond om u eraan te herinneren dat uw locatie wordt gevolgd door uw ISP! Uw locatie kan veel particuliere informatie onthullen aan marketingbedrijven. Het is dus het beste om overal waar u komt te taggen, vooral als u 100% zeker weet dat de internetprovider u voortdurend in de gaten houdt.

Conclusie

Eén ding is zeker: welke hoek u ook kiest om de positieve kant van de anti-privacywet te zien, u zult er geen enkel goed uit kunnen vinden. De regels van FCC waren om Netizens te beschermen tegen tracking en surveillance, maar na hun overtreding kunnen ISP's hun online activiteiten volgen en gebruikersinformatie (VERKOPEN!) Delen. In zo'n crisistijd lijkt een abonnement op VPN-services of het gebruik van HTTPS-browserextensies de onmiddellijke oplossing om te voorkomen dat ISP uw online activiteiten volgt.