VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

[ware_item id=33][/ware_item]

Terakhir dikemaskini 14 Julai 2019


Perkhidmatan VPN yang tipikal adalah yang memberikan anda ciri-ciri yang lebih maju dan protokol penyulitan yang lebih baik. Juga, mereka mempunyai pilihan yang luas untuk pelanggan mereka; Walau bagaimanapun, mereka agak rumit untuk menubuhkan dan mengurus, terutamanya bagi mereka yang baru kepada teknologi VPN.

Sebaliknya, sambungan VPN adalah kebanyakannya perkhidmatan percuma yang ditawarkan oleh penyemak imbas. Sedangkan, paling kerap lanjutan VPN percuma mudah didirikan dan dihubungkan pada saat penggunaan. Selain itu, pelayar popular seperti Chrome, Firefox dan Opera kebanyakannya menyediakan pengguna mereka dengan butang akses untuk pelanjutan untuk menyediakan penyelesaian satu ketuk untuk membuka VPN.

VPN berskala penuh adalah penyelesaian yang baik untuk mereka yang mencari penyelesaian kekal untuk semua masalah privasi mereka termasuk streaming kandungan terhad, torrenting dan perkongsian fail P2P dan keinginan lain yang memerlukan had banyak muat turun. Walau bagaimanapun, sambungan VPN percuma adalah alternatif ringan untuk penggunaan kasual dan menggunakan ruang kurang tanpa menjejaskan kelajuan rangkaian.

Untuk menampung pembaca kami dan menyediakan penyelesaian yang mudah, kami telah memilih beberapa sambungan VPN percuma yang paling popular yang tersedia untuk Chrome, Firefox, dan Opera. Memberi mereka bacaan dapat memberikan anda gambaran yang lebih baik tentang mereka dan akan membantu anda dengan pertimbangan.

Sambungan VPN Percuma Terbaik Untuk FireFox Anda:

Berikut adalah sambungan VPN terbaik yang anda dapatkan dengan percuma dan pasang ke pelayar Firefox anda.

1 - Zenmate - VPN Keselamatan dan Privasi

VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

 • Data tanpa had dengan perkhidmatan VPN percuma
 • Tiada dasar log
 • Disokong pada Windows, OSX, Android, dan iOS

Zenmate menjadi sambungan VPN yang popular telah melangkaui satu pencapaian yang besar sebanyak 41 juta pengguna menurut mereka. Ia adalah perkhidmatan VPN percuma yang berpusat di Jerman dan efisien dengan semua pelayar popular seperti Chrome, Firefox, dan Opera.

Keuntungan terbesar pengguna Zenmate adalah bahawa mereka tidak perlu menghadapi had data yang mengecewakan yang kebanyakan memiliki VPN percuma. Juga, pengguna semasa bersambung dengan sambungan VPN ini mengalami perkhidmatan yang mesra pengguna dan lurus ke hadapan. Zenmate VPN membolehkan anda mengakses tapak dan kandungan yang disekat yang mana ia menyediakan suis lokasi.

Walau bagaimanapun, terdapat hanya empat lokasi pelayan yang ditawarkan dengan perkhidmatan VPN percuma dan anda mungkin menghadapi iklan mengganggu semasa menyemak imbas. Sedangkan, beralih ke perkhidmatan premium dapat membawa anda ke pengalaman yang sangat baik dengan kemajuan dalam setiap ciri.

Muat turun: Zenmate sebagai pelanjutan Chrome, add-on Firefox dan add-on Opera di sini.

2 - DotVPN - Lebih baik daripada VPN

VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

 • Mudah untuk digunakan
 • Firewall bersepadu menyekat semua sambungan masuk ke peranti anda
 • Kelajuan dan jalur lebar yang tidak terhad

DotVPN adalah sambungan VPN percuma dengan banyak ciri termasuk tuntutan oleh pembekal bahawa ia mampu 'menyahsekat seluruh internet'. Ia adalah salah satu VPN yang paling mudah untuk mengendalikan i.e. Anda hanya boleh menghidupkannya dengan hanya satu klik.

Pengguna DotVPN disediakan dengan penyulitan kunci 4096 bit yang 2 kali lebih tinggi daripada standard perbankan. Terdapat beberapa ciri tambahan yang tidak biasa dengan kebanyakan sambungan VPN percuma. Sebagai contoh, DotVPN melindungi data anda melalui perlindungan firewall bersama-sama dengan penghalang iklan, tracker dan analytics. Anda juga disediakan dengan statistik yang menunjukkan bilangan iklan, pelacak, serangan rangkaian dan analisis yang disekat pada minggu lalu.

DotVPN adalah sambungan VPN yang berkesan; Walau bagaimanapun, anda mungkin menghadapi masalah semasa membuka kunci laman web tertentu. Juga, versi percuma tidak membenarkan anda memilih lokasi pelayan pilihan anda sendiri. Sebaliknya, mereka memberikan anda pelayan terpantas daripada mengubahnya secara automatik.

Muat turun Pelanjutan Chrome DotVPN, add-on Firefox dan add opera di sini.

3 - Hola VPN - Unlimited VPN Percuma

VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

 • Akses laman web yang disekat
 • Bebas iklan

Hola VPN telah mengumpulkan perhatian yang sangat besar dari netizens dan telah mencapai 10 juta muat turun mengikut laman web. Hola VPN adalah jenis perkhidmatan VPN yang berlainan yang melewati trafik melalui penggunanya dan bukannya rangkaian pelayan.

Melalui Hola VPN anda boleh menyahsekat laman web atau kandungan ditapis di negara, syarikat atau sekolah anda dengan perkhidmatan yang benar-benar percuma. Juga, sambungan atau perkhidmatan tambahan tidak perlu dimuat turun dengan VPN percuma ini untuk meningkatkan fungsi. Ia adalah perkhidmatan VPN percuma tanpa batasan lebar jalur. Walau bagaimanapun, ia mempunyai beberapa isu privasi tetapi baik untuk tujuan komersil.

Awak boleh muat turun Sambungan Chrome VPN Hola, add-on Firefox dan add-on Opera di sini.

4 - Surfeasy VPN - Keselamatan, Privasi, Membuka kunci

VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

 • Tutup alamat IP anda
 • Mudah untuk digunakan
 • Melindungi keselamatan anda pada hotspot Wi-Fi

SurfEasy VPN adalah VPN berasaskan Kanada dan sebuah syarikat perisian Opera. VPN ini tidak seperti perkhidmatan VPN percuma lain yang mendakwa dasar tidak jelas log untuk pelanggannya dan membolehkan anda melayari web tanpa nama. SurfEasy VPN mempunyai pelayannya di 13 negara yang menyediakan jumlah kandungan pelayaran yang mencukupi dari seluruh dunia.

Walau bagaimanapun, untuk langganan yang tidak terhad dan ciri-ciri yang lebih maju pengguna terpaksa beralih kepada pelan premium tanpa had. Untuk pengguna jalur lebar yang lebih tinggi boleh berkongsi dengan rakan-rakan mereka dan dengan menambah lebih banyak peranti ke akaun mereka.

Menurut laman web, SurfEasy VPN telah mencapai lebih daripada 14 juta muat turun dari seluruh dunia.

Muat turun Anda boleh mendapatkan pelanjutan SurfEasy VPN Chrome, Firefox add-on dan Opera add-on di sini.

5 - Browsec VPN - VPN percuma dan tanpa had

VPN Percuma Terbaik untuk Firefox, Chrome, Safari 2019 anda

 • Sambungan Single Klik mudah
 • Sambungan mempercepatkan hingga 100 Mbit / saat
 • Menyulitkan trafik

Browsec VPN adalah sambungan VPN percuma yang popular mendakwa ia dipercayai oleh lebih daripada 2 juta pelanggan di seluruh dunia. Ia membolehkan anda mengakses kandungan yang disekat melalui perubahan IP. Ia mudah digunakan dan mudah dikendalikan sambungan VPN percuma yang menawarkan empat lokasi maya termasuk United Kingdom, Amerika Syarikat, Singapura, dan Belanda.

Manfaat yang tidak biasa yang kebanyakan VPN percuma tidak menyediakan adalah data tanpa had yang ditawarkan oleh Browsec VPN.

Berikut adalah Kajian yang lebih terperinci mengenai Browsec & Alternatif

Awak boleh muat turun Pelayar VPN percuma Browsec untuk Chrome, Firefox, dan Opera di sini.

Memperbaiki Pengalaman Pelayaran Anda Dengan Sambungan VPN

Ini adalah beberapa sambungan VPN terbaik yang telah mendapat sambutan yang sangat positif dari pengguna di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, mereka yang bersedia untuk mempunyai VPN sebagai penyelesaian lengkap untuk privasi mereka mesti menyemak penyedia VPN Terbaik dan bukan beralih kepada perkhidmatan premium sambungan VPN percuma mereka sekarang.

Ini kerana sambungan VPN berfungsi lebih kurang sama dan mempunyai dasar privasi yang tidak jelas yang boleh menjejaskan pengguna internet yang mencari penyelesaian privasi kekal dan cekap.